Kullanıcı mesaj:Ahmet272

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Ahmet272, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Herkes katkıda bulunuyor, siz neden bekliyorsunuz? Siz de Vikipedi'ye katkıda bulunun, bilgi paylaşılsın, çoğalsın!

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. --Khutuckmsj 17:04, 29 Ocak 2012 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Güzelonlu (mesaj) 13:35, 1 Şubat 2012 (UTC)


Adil Kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Adil kullanım kuralları gereği, özgür lisanslı bir alternatifi üretilebilecek durumlarda, telifli dosyaların kullanılması mümkün değildir. Bunun tipik örneği ünlü kişilerin fotoğrafları. Ufuk Özkan örneğinde olduğu gibi, kişi hayatta olduğu için özgür lisanslı fotoğrafı çekilebilir, dolayısıyla internetten alınan telif hakkı saklı fotoğrafları, adil kullanım şeklinde Vikipedi'ye yüklenemez. İlgili fotoğrafı silinmek üzere etiketledim. Adil kullanım hakkında sorularınız olursa bana mesaj bırakabilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 09:07, 9 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba! Bay Garbino ben vikipedi kullanıcılarından Ahmet 272 sizden ricam Lionel Messi'nin sayfasında yaptığım profil fotoğrafı değişikliğini kabul edermisiniz. Eğer kabul ederseniz beni çok mutlu edersiniz. İyi Günler Ahmet272 (mesaj) 22:49, 7 Şubat 2013 (UTC)

Merhabalar, değişikliğiniz kabul edilmiştir.. Sevgiler.. --Garbino ileti 22:58, 7 Şubat 2013 (UTC)

Talebiniz hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Ahmet 272, tarafıma http://tr.wikipedia.org/wiki/Samet_Aybaba maddesinde yaptığınız değişiklikle ilgili gönderdiğiniz onaylama talebinizi gerçekleştirmek isterdim ama maalesef yapabilmek için gerekli olan devriyelik yetkim yok, başkalarının değişikliklerinin devriyeler onaylayabiliyor, ben şu an için bu grupta değilim. Teşekkürler.DieFohlen (mesaj) 08:18, 8 Şubat 2013 (UTC)

Manuel Fernandes[kaynağı değiştir]

Manuel Fernandes
Merhaba Khutuck! Maneul Fernandes sayfasına koyduğum logoya izin verirmisin. Eğer izin verirsen çok mutlu olurum. Teşekkür ederim. Ahmet272 (mesaj) 08:49, 12 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba Ahmet272. Fernandes hala hayatta olduğu ve fotoğrafı hala çekilebileceği için fotoğrafları Adil Kullanım kapsamında değil, zaten halihazırda bir fotoğrafı var. Daha iyi bir fotoğrafını çekip Vikipedi'ye yükleyebilirsiniz. Adil kullanım genellikle fotoğrafının çekilmesi mümkün olmayan kişiler için kullanılıyor.--Khutuckmsj 09:48, 12 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba. Maddeler üzerinde değişiklik yapıyorsunuz ama editör kontrolü gerekiyor. Devriyelik adaylığınızı koyabilir ve devriye olunca hem kendi değişiklikleriniz hem de birçok diğer değişiklik beklemez. İyi vikiler. --- C@no58 | mesaje-posta 14 Şubat 2013, 11:43 (UTC)

Merhabalar, yaşayan insanlara ait görselleri Adil kullanım kapsamında değerlendiremiyoruz. Bu sebeple değişikliğin kabulü mümkün değildir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:16, 16 Şubat 2013 (UTC)