Kullanıcı mesaj:ARSLANER

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz ARSLANER![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Takabeg ileti 01:19, 24 Ocak 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Fazil Aliev isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Merube 89msj 21:51, 24 Eylül 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 00:20, 5 Aralık 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 00:20, 5 Aralık 2011 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 21:54, 10 Aralık 2011 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 22:40, 10 Aralık 2011 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 16:12, 13 Aralık 2011 (UTC)

Resim bilgilendirme uyarısı[kaynağı değiştir]

Commons-tan
Commons-tan
Resim bilgilendirme uyarısı
Yüklediğiniz bazı resim(ler)in, lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik ya da yanlış olduğundan ötürü, silinme sürecine girmiştir.
Vikipedi, telif haklarına çok önem vermektedir. Bu nedenle, Vikipedi'de kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri Vikipedi'nin telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da düzeltiniz. Aksi durumda bu resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

Kolay gelsin, iyi çalışmalar... --taysin (mesaj) 22:37, 19 Temmuz 2012 (UTC)

merhaba, aynı halktan söz eden bir madde var. isminin değiştirilmesini istiyorsanız orada konuşun lütfen. yeni bir madde açmakta ısrarcı olmayın. --kibele 16:07, 11 Şubat 2015 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. kibele 16:41, 11 Şubat 2015 (UTC)


Bilgilendirme simgesi Lütfen Vikipedi'ye özgün araştırma ya da yayımlamış materyallerin sentezlerini eklemeyiniz. Tüm katkılarınızı güvenilir kaynaklara dayandırmanız önemlidir. Teşekkürler! --Veselov350💬 10.22, 12 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. Silinmeye aday gösterildikten sonra silinen maddeleri geri getirdiğinizi yahut bunların geri getirilmesi için bir "baskı" yaptığınızı gözlemliyorum. Lütfen davranışlarınıza dikkat edin, Vikipedi'de böyle şeylere izin verilmez kesinlikle. Bu davranışların, ilgili maddelere bir getirisi olmayıp sizin engellenmenize yol açma ihtimalinin yanı sıra Vikipedi dışında da sorunlar yaşamanıza yol açabilir. @Vito Genovese'yi de bilgilendirmek isterim. İyi günler.--NanahuatlEfendim? 22.20, 23 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]