Kullanıcı mesaj:60Volkan60

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba 60Volkan60. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 04:53, 16 Mart 2015 (UTC)

Hoş geldin. Vikipedi, ancak herkes cesur olursa başarılı olur. Vikipedi'de gez dolaş, hiç çekinmeden şunu ya da bunu değiştir, rastladığın hataları düzelt, bilginle eksikleri gider, kullanılan dili güzelleştir! Böyle yapman kesinlikle doğrudur! Senden beklenen de budur. İnanması belki zor ama Vikipedi işte böyle gelişiyor. Tabii ki bu arada iyimserliğini ve saygını eksik etmemen gerekir.

Yakın zamanda anlayacaksın ki, bir yazarın, yazdıklarını muhafaza etme ve onlara "sahip" olma hevesi Vikipedi için faydalı değildir.

"Cesur ol", Vikipedi'nin resmî olmayan sloganıdır.

Vikipedi yazarları, yazdıklarının değiştirilmesine en başından samimiyetle yaklaşmalıdır ve yazdıkları metinlerle fazla duygusal bir bağ kurmamalıdır. Çünkü kimse "HER ŞEYİ" bilemez ve ancak birkaç kişi birleşince gerçekten iyi bir sonuca varılabilir. O yüzden yazdıklarında değişiklikler yapıldığında da "cesur" olman gerekir .

Yazım ve dil bilgisi hataları gibi ufak şeyleri düzeltmene kimse karşı çıkmayacaktır, ama eğer radikal değişiklikler yapacaksan, bunları güvenilir kaynaklar ışığında ispat edebilmen gerektiğini unutma. Büyük değişikliklerden önce, değiştirmek istediğini, maddenin tartışma sayfasında dile getirmen doğru olur.

Eğer şakadan yazılmış ya da saçma bir maddeye rastlarsan, cesur ol ve oraya da el at kendine güven. Yanlışları gider, maddeyi kurtarmaya çalış. Ama eğer hiç işe yarayacak bir tarafı yoksa, silme kurallarına göre silme listesine ekle.

Şimdi cesaret kazandıysan ve nasıl değişiklik yapabileceğini öğrenmek istiyorsan buraya uğramalısın.

Artık cesaretlendiysen sana iyi eğlenceler. Doğruyu ve yanlışı ayırt edebilme kabiliyetin hiç körelmesin! Birlikten güç doğar! --Turgut46 17:47, 24 Mart 2015 (UTC)

Kişi bilgi kutusu bazı parametre örnekleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben 60Volkan60. size bir sorum olacak. Kişi bilgi kutusu adlı sayfada yer alan, alttaki parametleri nasıl kullanacağımı bulamadım. Örnek vererek nasıl kullanacağımı gösterebilir misiniz ?

| twitter                     = 
| facebook                    = 
| youtube                     = 
| google plus                 =

60Volkan60 (mesaj) 21:15, 12 Temmuz 2016 (UTC)

Karşılarına linkleri yazınca olması gerekiyor. --Turgut46 06:48, 14 Temmuz 2016 (UTC)

Direk linkleri yapıştırdım, farklı teknikler denedim ancak yine olmuyor

60Volkan60 (mesaj) 14:09, 14 Temmuz 2016 (UTC)

Ben de bilmiyorum. Dilerseniz şu şekilde yapabilirsiniz. --Turgut46 17:52, 14 Temmuz 2016 (UTC)

Kişi bilgi kutusu bu parametreleri desteklememekte. Maddelerin dış bağlantılar adlı bölümüne ilgili şablonları (twitter, youtube, vb.) eklemeniz gerek. --Superyetkinileti 18:08, 15 Temmuz 2016 (UTC)

İçerik kayda değer görünmüyor. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. --Superyetkinileti 16:21, 18 Temmuz 2016 (UTC)