Kullanıcı mesaj:ZoRCoCuK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:İsimsizzorcocuk sayfasından yönlendirildi)
Arşiv
Posta Kutusu
2007 Mart-Aralık

2008 / İlk 8 Ay

Güncellik şablonu...[kaynağı değiştir]

Merhaba... Kendim açmış olduğum Sultangazi maddesinde neden bu şablon konulmuş. Şu an benim kontrolüm altındaki bu sayfada bildiğim kadarıyla tarihi geçmiş hiçbir şey bulunmuyordu. Merakımı gidermek için sormak istiyorum. Anlayışınız için Teşekkürler. Kolay gelsin...
*** Эɱ®εč¡κ ***ve saz arkadaşı 19:31, 5 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, o şablonu güncel olmadığını düşünerek eklemiştim. TBMM'de kanun kabul edildi ve siyasi partiler ilçe teşkilatlarını kurdular. Ama bir kaymakam atanıp, bakanlık teşkilatı kurulduğu yönünde bilgim yok. Zaten amaçta güncel olmayan hususların ilgili kullanıcı tarafından düzeltilmesine işaret etmektir. Günceldir diyorsanız, tabi şablonu kaldırabilirdiniz, ben de kaldırabilirim, problem yok...Ama mesajınızdan ötürü size küçük bir hatırlatma yapmak ya da bir görüşümü paylaşmak ihiyacı hissettim. Eklediğiniz maddenin kontrolünüz altında olduğunu ifade etmişsiniz. Dil sürçmesi kabul etmek gerek, çünkü eklediğimiz maddeler eklendikten sonra bizden çıkar. Gurur duyabiliriz emeğimizle, biz başlattık diyebiliriz ama kontrolümüzde dememeliyiz. Elbette eklenen maddeler ekleyenler tarafından daha hassas olarak izlenir, tartışmalarında daha bilgili olabilir. 300'ün üzerinde eklediğim maddenin kontrolü bana ait değildir, sadece izlerim, vandaldan korurum...Zaten sizin demek istediğinizi ben anladım, iyi niyetle kurulmuş bir cümle ama yanlış anlamaya müsait gözüküyor...Güncel uyarınızı dikkate alıyor, değişiklikleri geri alıyorum...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 20:05, 5 Eylül 2008 (UTC)
Merhaba, maddeye eklediğiniz kaynaklardan idari teşkilatlanma yapıldığı ve kaymakam bile atanıp göreve başladığı görülüyor. Güncelle şablonu koymakla iyi etmişiz, sizde güncellemişsiniz ama -ecek ve -acak'lı kelimeleri düzenlemelisiniz. Çünkü oralarda herşey olmuş bitmiş bile. Hoşcakalın...Vikipedist 14:57, 7 Eylül 2008 (UTC)

Kullanıcı:Yeni Dünyalar Anaokulu uygunsuz KA ya girmektedir.Hoşgeldin mesajı koymuşsunuz da o bakımdan söyledim.Sevgiler,iyi çalışmalar.--SE Mesaj 08:42, 7 Eylül 2008 (UTC)

Hoş geldin şablonu[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Yeni kullanıcılara hoş geldin derken size kolaylık sağlayacak bir yol var. Yeni kullanıcıların mesaj sayfalarına {{subst:HG}} yazıp kaydetmeniz yeterli. Daha basit olur sanırım. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Brk ileti 09:25, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Yardımınız için teşekkürler... Sayfamdaki menülerden birinde kayıtlı olarak duruyorudu, fakat tavsiyenize de uymaya çalışırım. Kolay gelsin... *** Эɱ®εč¡κ ***ve saz arkadaşı 09:27, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Rica ederim, siz bilirsiniz. Bir not daha: Şablonu {{subst:HG}}~~~~ şeklinde değil, {{subst:HG}} şeklinde kullanınız. Zira otomatik olarak sizin imzanız çıkacaktır. Bir de - imzanız çok güzel - yeni sayılabilecek bir tarihte alınan kararla, şuradan görebileceğiniz üzere imzalarda resim kullanamıyoruz. Onu da hatırlatayım dedim. Kolay gelsin.  Brk ileti 09:35, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Anlayışınız için teşekkürler. İyi çalışmalar.  Brk ileti 09:41, 7 Eylül 2008 (UTC)

Hoş Geldiniz mesajınızı izinsiz aldığım için özür dilerim. Fakat uzun zamandır aktif olmadığım ve bu ortamda yeni uğraşlar edinebilmek için Yeni kullanıcılara gönderilen mesajlar için kısa bir sürede olmak şartıyla izninizi istiyorum. Kolay Gelsin!.. *** Эɱ®εč¡κ ***ve saz arkadaşı 09:06, 7 Eylül 2008 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'de hiç kimse, hiçbir şeyin sahibi değildir, bu Hoşgeldiniz şablonu için de böyle, maddeler için de. Herkes herşeyi alıp istediği gibi kullanabilir. Özgür ansiklopedi kavramının temeli zaten budur. O nedenle, özüre hiç gerek yok. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 09:51, 7 Eylül 2008 (UTC)

İmzanızla ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsınız? İmzanız gözüme çarptı ve size müsadenizle bir durumu hatırlatmak istedim. VP:İMZA#Resimler gereği imzalarımızda her ne amaçla olursa olsun resim kullanmıyoruz. Gerekçesini size belirttiyim yönergeden öğrenebilirsiniz. Bu konuyu bilginize sunmak istiyorum. Anlayışınız için teşekkürler. Saygılarımla, --Manco Capac 10:26, 7 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, teşekkürler siz nasılsınız? İmzamı bugün itibariyle uyarınızdan önce değiştirmiş bulunmaktayım. Şimdi imzam düzelmiş olarak yeniden dizayn edilmiş durumdadır.. Kolay gelsin... *** Эɱ®εč¡κ ***...ile saz arkadaşları 10:31, 7 Eylül 2008 (UTC)
Teşekkür ederim ben de iyiyim. Anlayışınız ve hızlı yanıtınız için tekrar teşekkürler. --Manco Capac 10:34, 7 Eylül 2008 (UTC)

Yüklediğiniz Resim:Sultangazi.jpg resminin orijinal kaynağını belirtmemişsiniz. unutmayın ki bir resim üzerinde değişiklik yapmanız o resmin telif hakkının sizde olduğu anlamına gelmez. Konuyla iligli detaylı bilgiyi ve yardımı Resim yükleme yardım sayfasından alabilirsiniz. --Manco Capac 09:27, 8 Eylül 2008 (UTC)

Şimdi yeniden düzenledim. Umarım şu andaki haliyle bir sorun çıkmaz. Bu arada mümkünse telif hakkı saklı şablonunu çıkarabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler... *** Эɱ®εč¡κ ***...ile saz arkadaşları 06:32, 9 Eylül 2008 (UTC)
  • Evet şimdi kaynağı belirtmişsiniz, anlayışınız ve olumlu yaklaşımınız için teşekkür ederim. Ancak şimdi sorunumuz netleşti, kaynak olarak kullandığınız resim telif altında olduğu için bu resim silinecektir. Bu arada müsadenizle tekrar hatırlatmak isterim; telifli bir resimi alıp üzerinde değişiklik yapamayız, bu telif hakları ihlali olur. Saygılarımla, --Manco Capac 08:42, 9 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhabalar, baktım da bir sürü dilde hesabınız var. Zor olmuyor mu ki böyle? Nasıl katkı yapıyorsunuz her birine İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 08:52, 14 Eylül 2008 (UTC)

gözəl Fəaliyyətləriniz var.--Axan.bulut 11:21, 14 Eylül 2008 (UTC)

Sizden kullanıcı başlığını aldığım için özür diliyorum, fakat şimdi de izin istiyorum. kabul ederseniz teşekkürler, umarım kızmazsınız:) *** Эɱ®εč¡κ ***ve saz arkadaşı 08:53, 24 Ağustos 2008 (UTC)

Ne önemi var, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer bu başlık stilinin tarihçesi hakkında biraz eğlenmek isterseniz:
Dejavu
Dejavu hakkında
ve
Dejavu demiştik ya
headerın kaynağı
dejavu :)
sonuç olarak, asıl özür dilenmesi gereken kişi Fcn'dir.--Domamesaj 05:53, 15 Eylül 2008 (UTC)

SElâmün aleyküm[kaynağı değiştir]

Ya kardeş baktım profiline tam kafa dengimsin.Mâşallah Allah bozmasın hiçbirimizi.İnşallah hizmetli olursun.Ateist bir admin var üzerine âfiyet Evrim Teorisi sayfasını bir güzel hayat felâsifesine göre düzenledi.Neyse.Kardeşin de çok tatlı bir içim su :) Bu arada sayfandan biraz kopyada çektim düzenleme olarak :)):თუთასთემრე_ლაზ

Türkçe ve Kıbrıs[kaynağı değiştir]

Türkçe Kıbrıs Cumhuriyetini resmi dillerinden biridir. Evet, Rumlar bu dili kullanmazlar, çünkü onlar Rum, yani bildiğin gibi kendi dilleri var. Ha eğer kastın "Rum devleti bu dili niye kullanmıyor"du ise bu sorunun da düzeltilmesi gereken yerleri var. İlk olarak, Rum hükümeti bu dili gerektiği yerlerde çok az da olsa kullanıyor. Kullanmıyor gibi görünmelerinin sebebi olarak ise Güneyde çok az Türkün yaşıyor olması (böyle bir talebin olmaması) ve Devletin fiilen ikiye bölünmüş olmasını söyleyebiliriz. Apolas Lermi 17:51, 28 Eylül 2008 (UTC)

  • Kıbrısla ilgili merak ettiğin başka konular olursa yardım etmek isterim. İyi bayramlar.Apolas Lermi 18:29, 29 Eylül 2008 (UTC)
Ramazan Bayramınız kutlu olsun,iyi bayramlar.Selim Elmas ileti 15:43, 29 Eylül 2008 (UTC)
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Machiavelli' msj 20:00, 29 Eylül 2008 (UTC)


Yunanca biliyor musun?

  • Baktım ki ilgili gibisin, merak ettim sadece. Yunanca bilgini 2. Derecece yazmışsın, fakat üzerime vazife olmadığını bilerek sormak istedim, gerçek seviyen o mudur? Apolas Lermi 09:36, 2 Ekim 2008 (UTC)

Çünkü telif ihlali yapılmış. Kayanak olarak verilen sitedeki bilgi olduğu gibi kopyalanıp yapıştırılmış. --Manco Capac 09:14, 10 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba Emre, sanırsam Kıbrıs Cumhuriyeti'nin tartşma sayfasındaki karara bakmadınız. Yeniden açıklamak gerekirse Güney Kıbrıs tabiri sadece Türkiye Cumhuriyeti tarafından kullanılan bir ibaredir ve Türkçe Vikipedi milli bir ansiklopedi olmadığına göre, Dünya düzenini göze alması gerektiğinden Kıbrıs Cumhuriyeti ibaresi esas alınmalıdır. Bu arada karşılaşılacak tepki değil, tarafsızlık önemlidir. Zaten şuan kendim tarafımdan, tartışma sayfasındaki kararlar gözetilerek Kıbrıs Cumhuriyeti maddesini düzenlemeye çalışıyorum. Kıbrıs önerinize gelince, Kıbrıs ibaresi şuan anlam ayrımı sayfasına yöneltilmiş durumda. Adayı anlatan ise Kıbrıs (ada) maddesi bulunmakta. Kıbrıs ibaresini kullanırsakda diğer vikilerin yaptığı hataya düşebilir ve yanlış bir yönlendirme yapmış olabiliriz. Maddeler içerisinde Kıbrıs şeklinde kullanabiliriz ama. Kıbrıs Yayın Kurumu maddesini zaten Kıbrıs Cumhuriyeti maddesini SM yapmayı düşündüğümden açacağım kesindi . Siz şimdiden başlarsanız bende devamını getirmeye çalışırım. Ayrıca sizle tanışdığıma memnun oldum. Sık sık mesaj sayfama uğrmanız dileği ile. Kolay gelsin ve iyi çalışmalar.--Muratsahinileti 17:00, 10 Ekim 2008 (UTC)

  • Bazen öz yerine çok yazdığım olur . Kıbrıs Cumhuriyeti maddesini geliştirmeyi bitirdikten sonra Kıbrıs Yayın Kurumu maddesiyle ilgilenebilirim sanırsam. Yinede biraz hakkında araştırma yaparım. Yeniden kolay gelsin. İyi çalışmalar.--Muratsahinileti 20:55, 10 Ekim 2008 (UTC)
Kurban Bayramı'nız Kutlu olsun.Nice Kurban Bayramlarına.--Selim Baba ileti 07:48, 9 Aralık 2008 (UTC)

Ricâ, İstek, Sitem[kaynağı değiştir]

Selâmün aleyküm Emre.Âfiyettesndir inşallah ! Senden bir istemim var.sayfasında Yunanca, Türkiye'deki resmî dillerden biridir yazılmış.Lozan'ın bir maddesi referans alınarak.Lütfen orayı değiştiri misin ? Ya da Türkçe'nin; Romanya, Kosova, Makedonya, Irak, KKTC, Kıbrıs Rum Kesimi'nde resmi dil olduğunu yazar mısın ? Kanıt linklerini ben sana veririm.Sorun değil.Adamlar Ukrayna'da bile dilimiz resmi diyor.Eğer öyleyse Bulgaristan ve Yunanistan'da da dilimiz resmî dildir.Bunun da kanıtını veririm sana.Benim ingilizce'm çok iyi değil.Yani bu konularda tartışmaya girsem yarım yamalak İng. ile haklı olduğumuz konuda mazallah haksız çıkarım.İngilizcesi iyi olan biri olarak sendne bunu istirham ediyorum.Teşekkürler.Ethnologue_Philologue ileti

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Vikipedi aleyhinde faaliyetlerde bulunan sitelere link vermek için kullanıcı sayfanızı kullanamazsınız. Lütfen tekrarlamayın. --M. M. ileti 17:43, 21 Aralık 2008 (UTC)

2009 yılı hepimize kutlu olsun (İyi yıllar). --SelimMesaj Sayfam 15:07, 31 Aralık 2008 (UTC)

İlk önce doğum gününü kutlarım.Ama ben seni arkadaş listeme ekledim zaten.Bakabilirsin baya oldu.--SelimMesaj Sayfam 09:09, 4 Ocak 2009 (UTC)

ermeni soykırımı tartışması[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sanırım siz orada yazdığımı tam okuyamamışsınız. Sözkonusu cümle "24 April" maddesinde değil "1915" maddesinde. Daha fazla bilgi için buyurun... Kolay gelsin... *** Эɱ®εč¡κ *** ...ve saz arkadaşları 23:08, 11 Ocak 2009 (UTC)


Merhaba. İngilizce Wikipedia'nın 1915 maddesine baktım. 24 Nisan ile ilgili olan kısımda tarafsız bir kaynak olmadıkça ben o yazılanları ciddiye almam. Taraf tutan bir kişinin eklemediği ne mâlum? Teşekkürler ve iyi çalışmalar. Mızrakmsj 05:12, 12 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba emre[kaynağı değiştir]

Emre bende göçmenim,ve adın soyadın ailemin ünyeden tanıdığı bir aileye benzettim,anne ve baba ismini söylersen seninle görüşmek isterim,ama emin olmak istiyoruz

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]

Hi, I´m from Slovak Wikipedia (this is my conto). I´m not speak Turkish. You compile for me greek captions to English, please? You send to: j.ondrus@hotmail.com

  • This is captions:
    • Κάντε συγκεκριμένη την ερώτησή σας
    • Η απάντησή σας
    • Αυτό το στοιχείο είναι υποχρεωτικό

Thank you. Kubo-hokejista. --84.47.26.190 12:23, 5 Temmuz 2009 (UTC)

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]

VikiProje Kıbrıs davetiyesi
Merhaba ZoRCoCuK;
Katkılarınızdan görebildiğim kadarıyla Kıbrıs ile ilgilisiniz. Kıbrıs ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Kıbrıs Projesi'ne katılmanız için sizi davet ediyorum. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar...

--Muratsahinmesaj 02:28, 6 Temmuz 2009 (UTC)

Türkiye VikiProjesi[kaynağı değiştir]




İyi günler, iyi Vikiler.
Türkiye ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Türkiye projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve görevler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Ayrıca tartışma kısmında önerilerinizi ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için "Buraya tıklayın".

BJK48mEsAj 16:51, 13 Ağustos 2009 (UTC)

Manco Capac 11:19, 24 Ağustos 2009 (UTC)

Vikipedi:VikiProje Balkanlar[kaynağı değiştir]

VikiProje Balkanlar davetiyesi
Merhaba!
Balkanlar ile ilgili maddeleri geliştirip, bu konudaki maddeleri açan Balkanlar VikiProjesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar BeşiktaşlıM 14:19, 3 Kasım 2010 (UTC)
  • Merhaba. Yunanca bildiğinizi ve Kıbrıs ile ilgilendiğinizi gördüm. Lefkoşa maddesini geliştirmeye çalışıyorum, acaba (internette bulunan) Yunanca kaynaklar veya elinizdeki başka birr kaynak ile yardım edebilir misiniz? Olmazsa sorun değil. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 19:41, 11 Ocak 2011 (UTC)
Teşekkürler. Kolay gelsin. --82 ~145 ileti 21:01, 11 Ocak 2011 (UTC)

Yaşamak Zor (şarkı) isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Superyetkinileti 00:29, 5 Şubat 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili ZoRCoCuK,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:52, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili ZoRCoCuK,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

en:Greek language

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. Vikipedi'ye yaptığınız katkıların artarak sürmesi dileğiyle. --Superyetkinileti 18:27, 28 Aralık 2012 (UTC)

Hatay Province[kaynağı değiştir]

EN:WP konuşma sayfaniza bakmaniz için araciligimi rica ettiler. Selamlar. --E4024 (mesaj) 14:14, 5 Ocak 2014 (UTC)

Sizi özledik ZoRCoCuK![kaynağı değiştir]

ZoRCoCuK, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:31, 19 Aralık 2014 (UTC)

Global account[kaynağı değiştir]

Hi ZoRCoCuK! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (mesaj) 18:11, 12 Şubat 2015 (UTC)

Selam, ZoRCoCuK! Kullanıcı VPN şablonunu artık kullanmaya gerek kalmadı. Bir daha hiç bir zaman kullanmamıza gerek kalmaz umarım.--≈ SunSoldiers  ✉  16.58, 16 Ocak 2020 (UTC) {{subst:tfdnotice|1=TürkiyeEngel}} Yağızhanmesaj 11.16, 15 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Şablon:TürkiyeEngel silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şablon:TürkiyeEngel) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:TürkiyeEngel sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Yağızhanmesaj 11.17, 15 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]