Kullanıcı mesaj:!!suzzy!!

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin !!suzzy!!![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Bahar (yine ben!) 19:25, 30 Mart 2007 (UTC)

Walk the Line filmine ait sayfan güzel olmuş, eline sağlık. Johnny Cash seven birine rastlamak da ayrıca keyif verici. Kolay gelsin.--Tanyel 19:34, 3 Nisan 2007 (UTC)

Johnny Cash hayranı isen Willie Nelson'ı da dinlemelisin...--Tanyel 19:56, 13 Nisan 2007 (UTC)19:55, 13 Nisan 2007 (UTC)

Yine de bir dinlemelisin..[1]

23'ü de yazmışsın, eline sağlık. Bir de sinema bölümü ile ilgili şu tartışmaya görüş bildirir misin?http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi_tart%C4%B1%C5%9Fma:VikiProje_Sinema#Kategori_Problemi

Şablonu ekledim, eline sağlık, güzel olmuş...--Tanyel 18:02, 25 Nisan 2007 (UTC)

Sanırım doğum günün..Nice yaşlara...:) --Tanyel 11:23, 26 Nisan 2007 (UTC)

Suzzy senin şablondaki Johnny Cash resmi yokoldu. Telif problemi herhalde. Düzeltirsin artık...--Tanyel 20:29, 1 Mayıs 2007 (UTC) Cash'in yeni resmini sen mi ekledin?--Tanyel 21:37, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Güzel olmuş, eline sağlık. Ama boyutu birazcık büyük kaçmış ki diğer babil şablonlarına göre iri olmuş...--Tanyel 15:39, 4 Mayıs 2007 (UTC)

Bıraktın mı yazmayı suzzy?--Tanyel 20:33, 11 Mayıs 2007 (UTC)

Yeniden hoşgeldin....:)--Tanyel 19:54, 29 Mayıs 2007 (UTC)

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Tanyel 19:59, 29 Mayıs 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhabalar kullanıcı sayfanızda telifli resimler bulunmakta ve bu telif ihlali yaratmakta.VP:AKP madde 9'a göre bu tür resimler sadece maddelerde kullanılabilir.Bu sebepten telifli resimleri çıkarmanızı rica ediyorum.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 19:26, 4 Haziran 2007 (UTC)

Suzzy Johnny Cash şablonundaki resim yok olmuş, ama bak nereye gitmiş;[2] --Tanyel 15:41, 5 Haziran 2007 (UTC)

Şablon:Film2[kaynağı değiştir]

Merhaba !!suzzy!!, Şablon:Film2'yi yarattigin icin tesekkurler. Yalniz bu sablon ingilizce oldugu ve vikipedide aktif olarak kullanilan duzenli bir Film sablonu (bkz. Şablon:Film) zaten bulunmakta. Ayrica bu sablon sinema portal projesinde tartismaya sunulup standart olarak kabul edilmisti. Bu nedenle yarattiginiz sablona sil etiketi koydum. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyac duyarsaniz lutfen mesaj atin. Sablon henuz silinmedi, oncelikli olarak sizin fikrinizi almak uygun goruldu. Tesekkurler, iyi calismalar... BrechtProscenium 18:22, 19 Haziran 2007 (UTC)

Anliyorum. Vikipedi'de sablon kullanimlarinin mumkun oldugu kadar sadelestirilmesi icin silmeyi dusunmustum ben. Ulke sablonunu bilemeyecegim ama sinema portal tartismalarinda boyle bir karar da alinmisti. Bkz. Şablon tartışma:Film Citrat'la da bu baglamda konusmustuk. Sil sablonunu kaldiracaktim fakat buyuk ihtimalle durumdan haberi olmayan baska bir yonetici silmis sanirim sablonu. Kusura bakmayin. Bunun yerine ben simdilik genel kullanilan sablonu maddelerde degistirecegim. Dilerseniz bu sablonu tekrar olusturun ama ayni hatanin tekrarlanmamasi icin tartisma sayfasina bu gorusmelerden cikan sonucu not olarak eklemeniz iyi olacaktir. Tesekkurler, iyi calismalar... BrechtProscenium 18:30, 21 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Tanyel 21:06, 4 Temmuz 2007 (UTC)

Merhaba Nutuk maddesinde değişiklik yapmak üzere Atatürkçüleri davet ediyorum. Sizi de aramızda görmek istiyorum.


Sinema konusunda yaptığınız katkılara rastladım. Tebrik eder ve başarılarınızın artarak sürmesini dilerim. -- Dsmuratileti 20:23, 11 Şubat 2008 (UTC)

ya ben yeniyimde bana da şu işi biras öğretebilirmisin

merhaba benim bir sorunum var yardımcı olur musunuz?[kaynağı değiştir]

buraya mümkün olduğunca doğru bilgi koymaya çalışmamıza rağmen bazen yanlışlıklar oluyor,ben bunları mümkün olduğunca düzeltmeye çalışıyorum ama nasıl hesap alınır bilmiyorum.son zamanlarda yaptığım düzeltmeler sürekli bir kullanıcınız tarafından silinmektedir ben bu bilgiyi size aktarsam da siz düzeltseniz uygun olur mu?: şablon:sayı sistemleri bölümünde yer alan dörtlük sayılar doldurulmamış başlığı zaten dördeyler adı altındaki bölümde açıklanmıştır ayrıca aynı tabloda bikarmaşık sayılar diye doldurulmamış bir başlık var o başlık ta çifte karmaşık sayılar adı altında zaten var bu fazlalıkları siler misiniz? ben düzeltmeye çalıştıkça malesef bazı kullanıcılarınız tarafından durum eski haline getirilmektedir...cevabınızı bekliyorum saygılar

"http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:!_ejo_!" adresinden alındı.

Sizinle tanışabilir miyiz. Yeniyim Esnafhasan (mesaj) 19.40, 4 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Bu şablonda bulunan bir hata yüzünden Güneydoğu Anadolu'daki tüm illeri Doğu Anadolu'da gösteriyor. Düzeltmenizi rica ederim. Bilginize Kaan 123 12:46, 8 Temmuz 2009 (UTC)

merhaba vikipedist :)[kaynağı değiştir]

Slm Ben siteye yeni kaydoldum . Sitede siz ve sizin gibi vizyonları geniş insanlarla tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak isterim. Şimdiden Teşekkürler

--Badyoung 14:01, 27 Kasım 2009 (UTC)

VikiProje'ye Buyrun[kaynağı değiştir]

İyi günler, VikiProje Ankara'ya katılmak istermisiniz?Dilerseniz sayfamıza bir göz atın. Can 08:33 , 3 Haziran 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Bir vikipedist böyle olmalı.. Seni örnek almalıyız:) Elmata 34 (mesaj) 22:14, 26 Mayıs 2014 (UTC)

Deniz (mesaj) 09:26, 25 Ocak 2017 (UTC)