Kullanıcı:Delamorena/Arşiv5

Vikipedi, özgür ansiklopedi

hola[değiştir | kaynağı değiştir]


izmirli olduğum görünüyomu acaba delamorena?bende izmiri çook seviyorum.hoşgeldin mesajın için tşkler..Just curious 14:52, 1 Mart 2007 (UTC)

Maddeyi taslak hâle getirdim. İyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 09:54, 6 Mart 2007 (UTC)

Merhaba, Hrant Dink maddesindeki çirkin resmi düzeltemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, --Bahar (yine ben!) 10:24, 6 Mart 2007 (UTC)

  • çok anladığım bir konu değil ama gördüğüm kadarıyla diğerlerini referans olarak kodlarken buna yalnızca adres eklemişsin. diğer referanslar gibi eklersen problem olmaz sanırım. --kibelemesaj 14:25, 6 Mart 2007 (UTC)

Teşekkür ederim[değiştir | kaynağı değiştir]

i am exactly admirer of you , cos of editing so greatly with a little knowledge of turkish. Delamorenamesaj 08:38, 11 Mart 2007 (UTC)

en Thanks. Since Februar 2006 I work on the border of Schaerbeek-Laeken as a pharmacist. In this neighbourhood of Brussels there are very Turkish people, people of Bulgaria (many of them speak also Turkish), Greece, Romania etc. It is very important to communicate withy these people.

tr Teşekkür ederim. Birşey değil. Şubat 2006'den Schaerbeek-Laeken sınırında eczacı ben. Bu Brüksel'deki mahallede çok Türkler, Bulgarlar (çok Bulgar Türkçe konuşyorlar), Yunanlar, Rumenler ve saire. Önemli müşteri ile konuşmak.

en PS: Very shops, snacks, restaurants, etc. are hold by Turkish people. There are local newspapers in the Turkish language (for free): Binfikir (http://www.binfikir.be), YeniHaber (http://www.yenihaber.be), etc. In some restaurants there are newspapers available which the customers can read (e.g. the Europe version of Hurriyet); sometimes I try to read an article. In the morning a visit to the "fırıncı" is an other occasion to talk this language. The Turkish speaking population of this neighbourhood is very tolerant against beginners. At this stage I am rather appreciating they correct me.

İyi günler. Dünya vatandaşı 09:04, 11 Mart 2007 (UTC)

hoşgeldine cevap:),[değiştir | kaynağı değiştir]

  • hoşgeldin, 31 martta ben de yanına geliyom, o zaman ben hoşgelcem :)Delamorenamesaj 14:57, 10 Mart 2007 (UTC)
    Merhaba Delamorena, benim yanıma gelmen çok zor görünüyor:) Ama gittiğin yeri bana haber verirsen sana 1-2 arkadaş ismi verebilme ihtimalim var. Tabi o öneğitiminin ardından gittiğin yerde beni görebilme ihtimalin var. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 09:54, 12 Mart 2007 (UTC)

Oylamaya katılımınız bekleniyor[değiştir | kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_maddeler/Fener_%C4%B0%C3%A7in_Opera

Emrehan[değiştir | kaynağı değiştir]

Israrla saldirgan bir tutum izliyor, engelledim. IP ile girmis; tek tek onlara da bakacagim. Tesekkurler, Citrat 15:29, 14 Mart 2007 (UTC)

o maddeyi ben yazmadım sadece sürüöü geri getirdim yani madde bana ait değil--Graywolf 16:58, 14 Mart 2007 (UTC)

şuraya bir bakarmısın.--Graywolf 20:05, 16 Mart 2007 (UTC)

"Battle"[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Delamorena, bir konu hakkında sana danışmak istiyorum. Kullanıcı:Strider'in mesaj sayfamda bıraktığı mesajda İngilizce "battle" kelimesinin Türkçe karşılığının "muharebe" olduğunu fakat Vikipedia'da çoğu maddelerde "savaş" olarak çevirildiğini yazmış. Bence de "battle" kelimesi "çatışma" ve ya "muharebe" anlamına geliyor ama askeri konular ilgi alanına girdiği için senin fikrini almak isterim. Kelimenin doğru kullanımı ne olmalı? Teşekkürler --Pinar 10:15, 19 Mart 2007 (UTC)

üzerinde çalıştığım sayfaya resim yükleyemiyorum ne yapabilirim? Yeni bir konu açmak için ne yapabilirim?--88.230.220.59 15:45, 19 Mart 2007 (UTC)

üzerinde çalıştığım sayfaya resim yükleyemiyorum ne yapabilirim? Yeni bir konu açmak için ne yapabilirim?--Mbuyukercevik 15:46, 19 Mart 2007 (UTC)

Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba...

adım Haluk; İ.Ü. Kültür Kulübü bünyesinde çıkan Üçnokta Dergisinin editörüyüm; Üçnokta'yı vikipedi'ya ekledim; fakat yayım için izin verilmiyor sanırsam...

Yardım edebilir misiniz bu konuda?

Yöneticilik[değiştir | kaynağı değiştir]

Siz bu adresin yöneticisi misiniz? BATSTYLE 15:00, 27 Mart 2007 (UTC)

Konu basligi Tezhip - Turkce klavyem yok[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Delamorena kardes,

Turkce klavyem yok, istememe ragmen, TEZHIP konu basliginin icerigini Turkce karakterlere donusturmem mumkun degil. Yardimci olursan sevinirim. Tesekkurler 17:32, 30 Mart 2007 (UTC)~7alem40deniz

:) tam bizlik bir şablon[değiştir | kaynağı değiştir]

selamlar ola dostum. bizim için bi şablon,istersen kullan :)) 12 nisan da nizamiyede karşıla beni :)))) Delamorenamesaj 23:25, 25 Mart 2007 (UTC)

Yasalara uygunluğunu araştırdıktan kısa bir süre sonra ekleyebilirim aslında:) 12 Nisan'da seni görmem yerim dolayısı ile zor ama. 4 aylık eğitiminizden sonra sanırım temmuz ortalarında oluyor gideceğiniz yerler bana yakın olursa görebilirim. Tek yapacağınız bana gideceğiniz yeri email olarak yollamak olacaktır. İyi çalışmalar--Ugur Basakmesaj 10:50, 31 Mart 2007 (UTC)


Fenerbahçe bölümünde saldırılar var[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba benim adım Cemil T. Ökten uzun bir süredir Fenerbahçe bölümünü takıip etmekteyim yalan yanlış geçersiz kaynaklarla eklemeler yapmamnın yanında ısrarla bu bölüm saldırya uğramaktadır bunun yanında sizin gibi kayıtlı kullanıcılar hatalı olarak bu bilgileri geri almaktadır lütfen bilgileri kontrol ederek düzeltin ve bu bölümü mümkünse kilitleyin teşekkürler. Not: Bu aralar hoşgörüsüzlük hatsafada bu yüzden bunlara dikkat etmelisiniz.

mısır bilim - birleşme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Bu mısırbilim ile ilgili maddeler de birbirinin aynı olması gereken 3 kategori var 1) Mısır imparatorluğu 2) Antik Mısır 3) Eski Mısır. Bunların ilk 2sini yok edip bunlara bağlı bütün makaleleri 3'e bağlamak mumkün mü?

Nedeni bilgileri tek baslikta birlestirmek ve ilerde mısırbilim kapısı oluşturmak. Eski Mısır tercih nedenim basit: Adamlar tarihte baska ulkeleri daimi isgal etmedikleri icin imparatoluk kurmadilar. Antik de fransizca kökenli bir kelime, tukce de kulağımı tırmalıyor. Tesekkurler --Unelg 12:14, 30 Nisan 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[değiştir | kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 14:59, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Özlendin bre delimeron[değiştir | kaynağı değiştir]

Her nerede şınav çekiyor, karanavaya kaşık sallıyorsan... o işlere devam et.. Hele, "özledim sizleri, ben dedemi özledim" diyerek sakın kaçıp aramıza gelmeye kalkışma. Buralarda havalar tozduman.. Bir kere olsun deliliği bırak, akıllı ol ve askerliği zamanında bitir gel... ki, sana, Allah'ın emri ve Peygamber'in kavliyle kız bakacağız. Özlendin bre delimeron!--Hasan Sami 04:40, 20 Mayıs 2007 (UTC)

Lütfen Anlamadan hakaret etmeyelim[değiştir | kaynağı değiştir]

deneme yapmadım o sayfanın tercüme edilmesini istedim. Lütfen hakaret anlam içerecek vandalizm gibi beyanatlarda bulunmayınız.--Ahmetcatalkaya 13:06, 4 Haziran 2007 (UTC)

BATTLEON BİR ONLİNE OYUN[değiştir | kaynağı değiştir]

battleon bir online oyun. sitesi battleon.com. battleon türkiye reklamsız bir site. hiç bir kazancım yok.

acaba?[değiştir | kaynağı değiştir]

selamlar ola metal, kullanıcı:ardatan ın katkılarına bakarken ilk katkısının bir isim değişikliği olduğunu gördüm ve sanırım biraz hatalı. zira madde cinsel ilişki değil de insan cinselliğini anlatıyor gibi bi göz atabilirmisin?Delamorenamesaj 16:59, 25 Temmuz 2007 (UTC)

Selamlar Delamorena, öncelikle hoşgeldin, İnsan cinselliği, kötü yönlendirme nedeniyle silinmiş zaten. Ama eğer cinsel ilişki maddesi içerik yönünden "İnsan cinselliği" olarak adlandırılmalı diyorsan o şekilde yeniden adlandırabilirsin, ya da eğer istersen tartışmaya açabilirsin. "Şafak"lar azalmıştır umarım :) Sevgiler. --Metal Militia ileti 17:17, 25 Temmuz 2007 (UTC)

Merhabalar, erimekle meşgulken bir bakınayım dedim :) seninde iyi gidiyordur umarım. Arkadaş durduruldu.--Machiavelli' msj 17:27, 17 Ağustos 2007 (UTC)

İkinci İzmir Buluşması[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili İzmirli Vikipedist; 16 Eylül 2007 tarihinde ikinci geleneksel :) İzmir buluşmamızı gerçekleştiriyoruz.Ayrıntılı bilgiyi şu sayfada bulabilirsin.Katılmak için yine aynı sayfaya adını yazmayı unutma.Görüşmek dileğiyle.Sağlamcıileti 13:34, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Vikipedistler Buluşuyor[değiştir | kaynağı değiştir]

İzmirde vikipedistler buluşuyor!!!Ayrıntılı bilgi Vikipedi:Buluşma/İzmir 2de--WilliamWallace 13:45, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Şafak kaç?[değiştir | kaynağı değiştir]

Bir uğrayayım ve hal hatır sorayım dedim. Nizamiyeden çevirdiler, bugun görüş yokmuş :))--Erkan 12:18, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Vay demek komutan olacaksın! Hadi hayırlısı. Ama şu sayfandaki anarşist felsefe durumundan ötürü Ordumuzda bir anarşist subay bulunması da benim hoşuma gidecek doğrusu. Espri bir yana umarım istediğin gibi mutlu olursun.--Erkan 10:04, 31 Ağustos 2007 (UTC)

inebolu[değiştir | kaynağı değiştir]

inebolu maddesindeki inebolu evleri kısmında yaptığım ekleme ve değişiklik devamlı geri alınıyor. Sebep olarak telif hakları gösteriliyor. İnebolu evlerini 2003 senesinde ben yazdım ve yine 2003 senesinden beri sitemde http://www.boyran.com/inebolu/default.asp?PG=55 adresinde yayınlanıyor. Aynı yazıyı burada da yazdım ve kaydederek GNU'yu kabul ettiğimi belirttim. Ben yazıyorum, sizler iptal ediyorsunuz. Oradaki fotoğraflar da bana ait, onları neden silmiyorsunuz? Artık asabım bozulmaya başladı, kendi kaleme aldığım yazının neresinde telif var? Ya detay verin, veremiyorsanız bırakın kalsın. İyi niyetle katkı yapmak isteyen insanları telif diye bürokrasinizde boğmayın. --Hasan Ergün 22:44, 9 Eylül 2007 (UTC)

I'm sorry for the late answer[değiştir | kaynağı değiştir]

Hi dear Delamorena!!
First of all I'd like to thank a lot for the virtual price given to me because of the article about Antiochia in the Hungarian wikipedia. I was abroad during the summer so I couldn't react at once but as I read my messages it was a really pleasant suprise for me. I'd like to thank you very much this respect and I hope that in the future we can talk about common articles and wiki things through the Wikipedia.
Best wishes and greetings from Hungary: Jojo 15. 09. 2007., CEST 12:37

!![değiştir | kaynağı değiştir]

SD de ismini görmek ne güzel... --Elmacenderesi E=mc2 14:32, 16 Eylül 2007 (UTC)

Sana haber şablonunu ekledim... biliyorsun Vikipedi Haber i kurduğum günden beri bayaği gelişti.. Son gelişmeleri buradan takip edebilirsin... Sayfanın en üstünde... --Elmacenderesi E=mc2 14:37, 16 Eylül 2007 (UTC)
  • Delimorena hoşgeldin. Tezkereyi aldın mı? Özlettin kendini. --Mskyrider ileti 15:00, 16 Eylül 2007 (UTC)
  • Selamlar Delamorena, buralardaysan ses ver asker! :) -Tembelejderha 18:16, 20 Eylül 2007 (UTC)


İzmir Kızları[değiştir | kaynağı değiştir]

Kapıya vurup tık tık
-Ben geldim, de.
Bak, kimler var içerde?
Bebeler ve dedeler,
Çalışkanlar Tembel'ler
Kimi hanım, kimi bey
Öyle aile ki hey
Darısı dost başına!


Kurumlanma, nazlanma
Bulunmaz kumaş sanma
Lâcileri giy artık
Komutansın, anladık,
Tak da gel yıldızları!


Esmeri, sarışını
Kumralı ayrı bir tip..
Seni bekliyorlar tertip,
İzmir kızları!
--Hasan Sami 23:12, 20 Eylül 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Ya bugünlerde herkes burada ne güzel... Nasılsın dostum?? --Elmacenderesi E=mc2 13:25, 22 Eylül 2007 (UTC)

İyiyim ya uğraşıyorum... şurayı incele bakalım ne göreceksin? :) --Elmacenderesi E=mc2 13:32, 22 Eylül 2007 (UTC)

Merhabalar, Resim:Ordudonatmspolet.jpg resme belirsiz lisans şablonu koyacakken kaynaksız şablonu koymuşum kusura bakmayın. Resim adil kullanım etiketine sahip olacağı için kullanıcı sayfanızda kullanamayacaksınız. Kullanıcı sayfanızda kullanabileceğiniz resimler için: http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Badges_of_rank ,

--Machiavelli' msj 11:44, 25 Eylül 2007 (UTC)

Nasıl sil şablonu koydun yazarmısın?--ÖrdekÖzgürileti 17:08, 8 Ekim 2007 (UTC)

Sağol--ÖrdekÖzgürileti 17:10, 8 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun.. Biz de aylarca asker yolu gözledik ki, gelsin de iki yârenlik edelim diye.. Tümden kayboldun..) --Hasan Sami 06:23, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabrican76mesaj 16:47, 11 Ekim 2007 (UTC)


Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 15:01, 11 Ekim 2007 (UTC)

NE DÜŞÜNÜYOSUN :)[değiştir | kaynağı değiştir]

[1] ve kullanıcının mesaj sayfası hakkında ne düşünüyosun :)Delamorenamesaj 16:14, 16 Ekim 2007 (UTC)

Büyük ihtimalle özgün çalışmaların buraya aktarılamayacağı gerçeği ile karşılacağız :) Sevgiler, --Metal Militia ileti 18:04, 16 Ekim 2007 (UTC)

Panik yok[değiştir | kaynağı değiştir]

Atom maddesindeki arkadaşı Metale şikayet ettim. Panik yapmayın, şimdi engellenir--GK ® 18:24, 18 Ekim 2007 (UTC)

roger...[değiştir | kaynağı değiştir]

Operasyon tamamdır kaptan ;) --Metal Militia ileti 18:27, 18 Ekim 2007 (UTC)


Bak Roger, öyle feryat figan görünce korktun sandım, ondan. Tabi yüzünü göremeyince insan paniktesin sanıyor. Bu arada ne zaman yardıma ihtiyacın olursa burdayım. Tabi on-line isem--GK ® 18:30, 18 Ekim 2007 (UTC)

Roger asayiş belkemal, ben burdayım şimdilik, panik yapmadan çalışmaya devam edebilirsin,:-)))))))--GK ® 22:00, 20 Ekim 2007 (UTC)


Bugün vandallar çok az. Benlik bir iş yok. Benimde canım sıkıldı aslında. Hani vandalsızda çekilmiyor ortam. Neyse hadi iyi geceler--GK ® 22:07, 20 Ekim 2007 (UTC)

Bir gönülde iki sevda, Vikipedi'de de hem Itri, hemde Buhurizade Mustafa Itri olamaz diye birine yol verdim, Mach'dan icazet alarak.. Bakalım becerebilecek miyim? Selam.--Hasan Sami 22:35, 13 Kasım 2007 (UTC)

Fenerbahçe[değiştir | kaynağı değiştir]

Fenerbahçeli kullanıcımız; Fenerbahçe Portalımız açılmıştır.Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı FBH yi {{}} içine aşarak Fenerbahçe haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Fenerbahçe Ayın Projesine katkılarınızı bekliyoruz --Kızıl Şaman 14:41, 22 Aralık 2007 (UTC)

cvp[değiştir | kaynağı değiştir]

Gösterdiğim kaynakta 50 savaş ve ikmal uçağı kullanıldığı yazıyor yanlış değil.--Kadirmesaj sayfam 22:23, 29 Aralık 2007 (UTC)

selam bende balıkesirliyim merkezdemi yaşıyorsun?

Benim abi...[değiştir | kaynağı değiştir]

Sen askerdeyken ortam gerildi belki farketmissindir, ben de numaradan (IP) ibaret olayım dedim. Sagolsun vikipedinin meshur trolleri beni daraltırken, en meshur yoneticileri de susmayi tercih ettiler. Senin işler ne oldu, teskere biraktin mi? Subayim, generalim, pasam oldun mu? Albay'in kizi Suzi oralar da mi?:)) --195.128.38.35 07:50, 10 Ocak 2008 (UTC)

Anadolu Lisesi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Biraz oynadım; şimdi düzeldi sanırım. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 18:30, 17 Ocak 2008 (UTC)

Estonca ve Estonya[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba - Estonca biraz öğrenmişsin. Ben de Estoncayı biraz kullanıyorum ve 1998 yılında Estonya'ya bir ay gittim. Orada Saaremaa adlı en büyük adada Kaali Järv adlı kraterle oluşturulduğu bir gölü gördüm ve o ülkeden çok hoşlanıyorum. Vikipedi'de yalnızca ben ve sen Estonya'yla ilgileniyormuşuz ama belki de sonra başka insan gelirse Estonya hakkında bir grup oluşturabileceğiz değil mi? Eğer istersen 1998 yılında İngilizce'de yaptığım bir Estonya dilbilgisi hakkında sayfamı gösterebiliyorum. İnternette Estonca hakkında bilgi çok az. İyi çalışmalar. Mithridates 18:39, 17 Ocak 2008 (UTC)

Yine, yeniden[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yeniden hoşgelmişen.. Şöyle bir bakayım dedim, imzanı gördüm. Merhaba diyeyim bari dedim; merhaba!--Hasan Sami 18:47, 19 Ocak 2008 (UTC)
  • Diğerleri de hoş gelmedikten sonra, tatsız tuzsuz keçiboynuzu çiğnemeyi neyleyeyim.. Nerval yok, Alibaz yok, Tembel yok, Vito yok, Katpatuka yok, Erdem Şenol yok, Nihan bile yok.. aylardır geldiğimiz yol 98 binlerde.. Şöyle bir toparlansak da ciddi bir hamle ile 100 bini devirsek diye geçiriyorum içimden.. Yine birbirimize espriler yaparak, şakalaşarak, yalancıktan kavga ederek... Böyle bir içli-dışlı sevgi-saygı dolu bir ortama ihtiyaç var.. Makina gibi yazıp çizmek bana göre değil.. Yine de moralin bozulmasın, bir bakarsın tekrar eski hır-gürlü ama sevecen günlere döneriz umarım. Biraz evvel mesaj sayfana , askerlik dönüşünde yazdığım şiire baktım da, ne kadar iyimsermişim.. Sevgi, selam, saygı akıllı Moren!--Hasan Sami 19:25, 19 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Delamorena, aslında buradan hiç ayrılmadım diyebilirim. Ama IP ile katkıda bulunmak benim için daha zavkli. Ayrıca o gereksiz, gönüllü kullanıcıları yıpratan tartışmalardan da uzak kalıyorum böylece. Azıcık aşım kaygusuz başım misali :-) İmza: Peruluyum, Perulusun, Perulu--88.239.43.225 03:06, 20 Ocak 2008 (UTC)

  • Merhaba Delimorena.. nasılsın dostum, uzun zaman geçti...--Düşünenadam 03:29, 20 Ocak 2008 (UTC)
He he, biri sizi gözetliyor diyelim o zaman--88.239.65.12 14:45, 20 Ocak 2008 (UTC)

http://www.facebook.com/group.php?gid=7721985922 Khutuckmsj 17:40, 9 Şubat 2008 (UTC)

Fotoğrafın konusu halen mevcudiyetini korumadığına göre adil kullanım lisanslarından uygun olanıyla konulabilir.--Machiavelli' msj 00:34, 17 Şubat 2008 (UTC)

  • selamlar delamorena. Fcn 16:59, 2 Mayıs 2008 (UTC)

pakfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu pakfa konusuna bir el atsanız çok iyi olur.Saçma bir sayfası var şu anda,ingilizceden çevirisi güzel olurdu.Benimki yetersiz de...--fatiHMüjde 13:21, 1 Ekim 2008 (UTC)

pakfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu pakfa konusuna bir el atsanız çok iyi olur.Saçma bir sayfası var şu anda,ingilizceden çevirisi güzel olurdu.Benimki yetersiz de...--fatiHMüjde 13:22, 1 Ekim 2008 (UTC)

pakfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu pak fa konusuna bir el atsanız çok iyi olur.Saçma bir sayfası var şu anda,ingilizceden çevirisi güzel olurdu.Benimki yetersiz de...--fatiHMüjde 13:22, 1 Ekim 2008 (UTC)

pakfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu PAK FA konusuna bir el atsanız çok iyi olur.Saçma bir sayfası var şu anda,ingilizceden çevirisi güzel olurdu.Benimki yetersiz de...--fatiHMüjde 13:22, 1 Ekim 2008 (UTC)

Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Levent Abi ileti 21:14, 1 Ekim 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Hoşgelmişin, sefalar getirmişin.. --M. M. ileti 15:57, 16 Kasım 2008 (UTC)

Heyo[değiştir | kaynağı değiştir]

Döndün mü askerden? Khutuckmsj 19:04, 20 Aralık 2008 (UTC)

yeniden selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Slm sevgili "deli morena". Bana ilk mesajları atan dostum. Yaw bir varsın bir yoksun, geldin mi gelmedin mi anlayamıyorum. Neyse, gelsen de gelmesen de sana sevgi dolu bir selam vereyim dedim.. sevgi ve saygılarımla...--Düşünenadam 20:40, 20 Aralık 2008 (UTC)


Merhaba, eski ama eskimeyen dostum!

"Kordonboyu Duyguları"ndaki kıtalardan birindeki kelimelerin birinde bir "s" eksik olduğunu haber verdi senin gibi bir eski ama eskimeyen bir dostum. Ben de, baktım ki buralarda yoksun, o "s"yi yerine bıraktım ki eksiklik giderilsin diye.. Nerelerdesin, ne yaparsın; ne yer, ne içersin bilemiyorum.. Şayet buraya yolun düşerse, mesaj sayfana bir "sevgi yumağı" bırakıyorum, haberin olsun.--Hasan Sami 21:22, 11 Ekim 2009 (UTC) --Hasan Sami 21:22, 11 Ekim 2009 (UTC)