Kullanıcı:Bercaio/Arşiv 3

Vikipedi, özgür ansiklopedi

*


Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Burda olmana sevindim; önceki gündü yanılmıyorsam (artık günleri de karıştırıyorum) sana uzunca bir ileti yazdım ama kaydetmeyi unutarak kapatmışım :( Neyse sorun değil, önemli olan sana yakışanı yapman. Gözlerinden öptüm. Levent Abi ileti 19:47, 1 Eylül 2008 (UTC)
  • Sorma.. ekmek parası kazanmak gittikçe zorlaşıyor. Neyse ki hayatın içinde küçük kırıntılar var, yaşamın zorluklarını çekilir kılıyorlar. Ne olduklarını bana sormayacak kadar yaşının üstünde bir olgunluğa sahip olduğuna inandığım için ayrıca açıklama yapmıyorum Levent Abi ileti 19:56, 1 Eylül 2008 (UTC)

Resim:Départements de France Türkçe.jpg[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resim:Départements de France Türkçe.jpg için kaynak bilgisi olarak Dosya şahsım tarafından Türkçe sürüme çevrilmiştir yazmışsınız. Ancak bu yeterli değil. Bu haritanın orijinal dilindeki halini de kaynak olarak göstermelisiniz. Resmi şimdilik kaynaksız olarak işaretliyoum. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:18, 2 Eylül 2008 (UTC)

Tamamdır. İncelendi şablonunu da ekledim resme. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:24, 2 Eylül 2008 (UTC)

OO çok gizli bilgileri soruyorsunuz ama :) Orada da aynı. Yani Isparta. Ama daha onaylanmadı sanırım. Çoktandır girip bakmadım. --Ispartaileti 19:08, 2 Eylül 2008 (UTC)

Eski popülaritesini kaybetti zaten. mundar o mundar :) --Ispartaileti 19:11, 2 Eylül 2008 (UTC)

Aradığım bazı şarkılar var. Ne ismini bilirim ne de sözlerini. Arada bir filmde, bir dizi de veya radyoda şurda burda duyarım aklıma gelir. ABD 1993 yılı 1 numara şarkıları listenizi görünce yine depreşti sancım.. Umarım liste çok uzun değildir. Hepsini tek tek indireceğim şimdi çünkü. --Ispartaileti 19:17, 2 Eylül 2008 (UTC)

Evet Informer bildiğim şarkılardan biri. Duyunca anımsıyor insan. Kimbilir böyle kaç şarkı var kaybettiğimiz. O yıllarda New Kids on the Block, Martika filan dinlerdik. Gerçi Martika hala dinlenir ama şimdilerde Lara Fabian I am who i am diye çığırırken çok manasız geliyor cover girl filan. Ne kadar değişiyor insanın zevkleri zamanla --Ispartaileti 19:44, 2 Eylül 2008 (UTC)

  • Hatır sormanın adı hiç sorgu olurmu Berkay'cığım? Çok teşekkür ederim, işler aynı yoğunlukta. Bazen yorgunluktan geceleri bile girecek gücü bulamıyorum ama kopamıyorum da.. İyi ki yerimizi dolduracak siz varsınız. Vikipedi katkılarınıza minnettardır. Şimdilik bu kadar, sevgiler. Levent Abi ileti 20:05, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Amma da yaptın ha! olur mu hiç öyle şey? Bir anonim kullanıcıya "hoşgeldin" mesajı yollayıp ardından onun ilgilenmesi üzerine Yabancı'nın kazanıldığını biliyor muydun? ne kadar basit görünüyor değil mi? Vikipedi'ye katkıda bulunmak bence (Mach'ın kulakları çınlasın), kutsal bir iştir. Çünkü biz karşılıksız olarak bilgi paylaşıyor, buna emek veriyoruz. Ve verilen her emeğin önemli bir değeri vardır; küçük ya da büyük farketmez. Böyle bir yılgınlığı sana yakıştıramam. Levent Abi ileti 20:15, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Eğer bu kadarcık şeye "şımarmak" diyorsn, bırak da olsun o kadarı. Herkesin buna hakkı var. Hele senin gibi yaşının üstünde olgunluğa sahip bir genç delikanlı, böyle sözleri şımartılmak değil, motivasyon olarak görüp daha bir coşar düşüncesindeyim. Yapacak onca işimiz varken, sen onca güzel katkılarda bulunmuş ve daha bir çok gökkuşağı rengini ansiklopedimize kazandırabilecekken, gerçekten de zaman kaybediyor olabiliriz :) buraya bir kahkaha efekti koymak iyi olurdu ama şununla yetiniyorum. Levent Abi ileti 20:28, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Evet haklısın; bir yere not alayım da kendime bir iyimserlik ödülü vereyim. Büyükçe bir İ harfi yeter ve ayrıca "kimse kendine ödül veremez" gibi bir kuralımız yok. Hem de bir ilki gerçekleştirmiş olurum :P Sen de duymuşsundur; "iyimserlik bulaşıcıdır" sözünü değil mi? Ama bu arada "yapacak çok iş olduğu" gibi karamsar düşünceleri de unutmamalı ki gevşemeyelim abicim. Yoruldum, uykum da geldi, şarjım azaldı herhalde! Kendimi biraz sonra yastık-şarj cihazına bağlayacağım: O kadar zevkli ki anlatamam :) Seninle yazışmak ta iyi geldi, sağolasın. İyi geceler. Levent Abi ileti 20:40, 2 Eylül 2008 (UTC)

Gigli[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba
Gigli maddesi bir internet sitesinden bire bir kopyalanmış. Dolayısıyla telif ihlali yaratıyor ve silinmesi gerekiyor. Lütfen maddedeki sil şablonunu kaldırmayın. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:51, 2 Eylül 2008 (UTC)

Metin bire bir kopyalanmış. Biraz oynama/ekleme yaparak düzeltilemez. Şu an maddede mevcut olan cümleleri, aynı bilgileri içerecek şekilde tamamen kendiniz bambaşka şekilde yeniden oluşturursanız kalabilir. Ama bu da ufak değişikliklerle olmaz. Yani sonuçta maddeyi baştan tekrar yazacaksanız kalabilir. Yoksa bu hali telif ihlaline giriyor. (Madde zaten bugün 23:51'de yine telif ihlali gerekçesiyle silinmiş. Muhtemelen aynı metin tekrar eklenmiş.) İyivikiler... homonihilis // ileti 21:00, 2 Eylül 2008 (UTC)

Bunu yapamadım sanırım :( --Ispartaileti 21:39, 2 Eylül 2008 (UTC)

Pek sayılmaz. Madde iyi aslında. --Ispartaileti 21:54, 2 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Daha bir çok resmim var ama kurdun kuşun eline geçmesinden korkuyor işte insan --Ispartaileti 21:58, 2 Eylül 2008 (UTC)

Yanlış anlaşılmalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar bu yorumunuzda bazı yanlış anlaşılmalar var. Herşeyden önce ilgili maddeye hiçbir hizmetli el sürmemiş, ses dosyalarının yerinide Kullanıcı:Mızrak değiştirmiş. İkinci olarak bir hizmetli bir maddede değişiklik yapıyorsa bunu kullanıcı sıfatıyla yapıyordur yani aynı sizin gibi. Tek fark belki Vikipedi:Hizmetliler sayfasında yazdığı gibi biraz daha tecrübelidirler ama o da belki, kişiden kişiye değişir çünkü. Maddeleri düzenlerken bu düzenlemeyi hizmetli yapmış bu düzenlemeyi kullanıcı yapmış diye bir ayrım yoktur. Saygılar, iyi çalışmalar. --Machiavelli' msj 22:28, 2 Eylül 2008 (UTC)

Rica ederim, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 22:33, 2 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Elimden geldikçe bişeyler yapmaya çalışıyorum. Madde gözle gözükür bir kaç eksiklik var onlar düzeltilirse seçkinliğe doğru gider iyi çalışmlar--Aycanileti 23:27, 2 Eylül 2008 (UTC)

Böle nasıl?--Aycanileti 23:31, 2 Eylül 2008 (UTC)
Onları madde içindeki kaynakları [[]] kaldırarak düzeltebilirsin, biraz zaman alır.--Aycanileti 23:44, 2 Eylül 2008 (UTC)

Madde eleştirisi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Şu an çok yoğun olduğum için ayrıntılı bir şekilde bakmam mümkün değil; göz attım - iyiye doğru gidiyor gibi gözüküyor ama çıkarım yapamayacağım. Eğer arzu ederseniz diğer deneyimli arkadaşlarımıza mesaj atıp onların fikirlerini sorun; örneğin daha önce madde ile de ilgilenmiş gibi gözüken Mızrak kaliteli madde sorumlumuz bu sebeple içerik politika ve yönergelerine çok hakim ek olarak seçkin madde kriterlerine oldukça vakıf... seçkin içerikle ilgilenen diğer deneyimli kullanıcılara da sorabilirsiniz ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 17:14, 3 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Berkay; bu gece o madde ile ilgilenemeyecek kadar yorgunum hatta hafta içi her gün öyle.. Ama pazar günü kesin bakabilirim, nasıl olsa o zamana kadar adaylık süresi bitmeyecek değil mi? Hak verirsin ki maddeye bakmadan da oylamaya katılmak olmaz. :) Levent Abi ileti 18:22, 3 Eylül 2008 (UTC)
  • Akşamları tembellikten yapamıyordum, sayende arşivledim. Bu arada bir zamanlar merak edip sorduğun sorunun yanıtını vereyim seni merakta bırakmak üzmek istemem, yanıt: 48 :) görüşürüz. Levent Abi ileti 18:30, 3 Eylül 2008 (UTC)

~

  • Yapmadım :) Ama sen aramızdaki senli benli konuşmayı şimdi sizli bizliye çevirirsen hata yapmış olacaksın. Bişey değişmedi, gözlerinden öpüyorum. Levent Abi ileti 18:38, 3 Eylül 2008 (UTC)

Sizde Sağolun. İyi çalışmalar.--Tevfik1958 19:48, 3 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Boş bir zamanınızda Janet Jackson maddesine bakıp buraya olumlu veya olumsuz bir eleştiride bulunur musunuz? Birazcık daha düzenleme yaptım. Belki şimdi istediğiniz kriterleri karşılamıştır. İyi çalışmalar Atakan0652 17:28, 3 Eylül 2008 (UTC)

Desteğimdeki şartı kaldırdım :) Kolay gelsin --Ispartaileti 21:41, 3 Eylül 2008 (UTC)

İyi geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

Son eklediğiniz deniz ürünleri maddesi için önce ellerinize sağlık ancak adlandırma konusunda aceleci olduğunuzu düşünüyorum. Bilimsel olarak tabir aslında su ürünleri diye ifade edilir, tüm fakültelerin ismi bile su ürünleri ile başlar. Deniz ürünleri ancak Su ürünlerinin bir alt dalı olabilir...İlgileneceğinizi düşünüyorum...İsterseniz yardımcı da oluruz...Hoşcakalın...Vikipedist 22:51, 3 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, aslında ısrar edip İngilizce'de Seafood diye geçtiğinden bahsedeceğinizi düşünmüştüm. Cevabım da hazırdı ama gerek yok galiba...İyi çalışmalar...Vikipedist 22:56, 3 Eylül 2008 (UTC)
Aslında tam tersi...İngilizceden Türkçeye doğrudan çevrilme yanlışı var. İngilizce terim Seafood diye, Türkçesi de deniz ürünleri değil...Hatta Türkçede olan daha doğru tabir...Maddenin adının su ürünleri olması gerektiği düşüncenizden memnunum, iyi geceler...Vikipedist 23:02, 3 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, benim bir sorum/isteğim olacaktı;

  • madde yazarken, alt taraftaki mavi çerçeveli karakterlerin bulunduğu alanda (bundan bahsediyorum) acaba yeni karakterlerin eklenmesi için nereye başvurmak veya istekte bulunmak gerekiyor? (Kusura bakmayın derdimi anlatabilmişimdir umarım) İyi çalışmalar Atakan0652 08:58, 4 Eylül 2008 (UTC)
Merhabalar, sorunuzun doğru adresi Kullanıcı:Noumenon veya Kullanıcı:Mach. Onlar size yardımcı olabilirler bu konuda. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 09:09, 4 Eylül 2008 (UTC)

Telif inceleme[değiştir | kaynağı değiştir]

Berkay (Özür dilerim) Merhabalar ;
telif inceleme şablonunu medya belgelerini incelemek için kullanıyoruz. (Resim , logo , video , svg , ses dosyaları , ...). Bir maddenin telif açısından incelenmesi gerektiğinde telif düzenlememiz gereğince sende inceleyebilir , gerektiğini düşünüyorsan maddenin teliflilik oranına bağlı olarak telifli kısmı çıkarabilir ve/ veya g9 gereği hızlı silinmesini talep edebilirsin. Kolay gelsin. Nikbinlik!!
Eu EPISTVLA 09:59, 4 Eylül 2008 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Eğer bu hesap adından memnun değilsen buradan ilgili değişiklik talebinde bulunabilirsin.
Tekrar iyi çalışmalar.
Eu EPISTVLA 10:09, 4 Eylül 2008 (UTC)

Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu tür bir değişiklik isteğini Vikipedi:Köy çeşmesi (istekler) bölümünde belirtebilirsiniz. Yeterli bir talep olursa değişiklik yapılabilir. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 11:40, 4 Eylül 2008 (UTC)

Rica ederim.--Machiavelli' msj 11:44, 4 Eylül 2008 (UTC)

Elmas[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekkürler! Beğendiğinize sevindim. İyi çalışmalar.--CenkX 13:08, 4 Eylül 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Ne olabilir ki? O an için cevap yazma gereği duymadım. Bilgisayar kapalıydı zaten birkaç saattir. Janet Jackson'ın adaylığıyla da ilgileneceğim, şüphen olmasın. --Kemal K.ileti 15:25, 4 Eylül 2008 (UTC)

Şuraya bi göz atsan hiç fena olmaz aslında. --Kemal K.ileti 15:29, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • İyi güzel de, orası oylamanın yeri mi?? Emin değilim.. --Kemal K.ileti 15:55, 4 Eylül 2008 (UTC)

Cevap:Merhabalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Evet, bir madde SM veya KM adaylıklarında başarısız olursa ancak iki ay sonra tekrar eklenebiliyor.--Ms. Naz 20:01, 4 Eylül 2008 (UTC)


  • Vandalist davranışları nedeniyle ilk olarak 12 saat için engellendi. Tekrarında süre uzatılacaktır. Bildirdiğin için teşekkür ederim. Zor iş SDD.. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:12, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • Yok canım :) ben senin sdd ile ilgilendiğini görünce o anlamda yani senin işin zor diye söylemiştim. Neyse bu da yatmadan önceki son mesajım olsun. iyi geceler. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. --Levent Abi ileti 21:17, 4 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Natalia Oreiro diskografisi harika olmuş ellerinize sağlık. Bu arada, acaba boş bir zamanınızda şuraya olumsuz - olumsuz bir yorum yapar mısınız? Katılım çok az çünkü. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar Atakan0652 15:57, 4 Eylül 2008 (UTC)

Slm, Janet Jackson maddesinin öncelikle seçkin madde olamaması durumnda lütfen pes etmeyin, ve kırıklığa uğramayın çünkü KM adayı iken epey bir sıkılmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Ben maddeyi şu an incelemek isterdim fakat zamanım pek kısıtlı ama bu aralar bakar ve oyumu vermeye çalışırım. Kolay gelsin. --c3mâL 09:37, 5 Eylül 2008 (UTC)


Teşekkür ederim. Bu şekilde katkı yapmayı tercih ediyorum. İyi çalışmalar--78.188.4.146 09:51, 5 Eylül 2008 (UTC)

Prince[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam, yeni başlıyorum da Prince'e çeviri yapıcam ilk olarak. Sen de yapıyorsun sanırım. Aynı şeyleri iki kere çevirmeyelim istiyorum, ve tabi başkası da benim çeviri yaptığımı bilsin, ki o da aynı yerleri çevirmesin. Nasıl olacağın bilmiyorum. Senin bıraktığın yerden ele aldım haberin olsun

--bigwolf 10:01, 5 Eylül 2008 (UTC)

Üslup[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kullanıcıları bilgilendirmeniz çok güzel bir davranış. Ancak bu sayfadaki üslubunuz kullanıcıları uyarmak için uygun bir üslup değil bence. Daha dikkatli olursanız sorun yaşamayız. Çalışmalarınızda kolaylıklar.Sağlamcıileti 10:30, 5 Eylül 2008 (UTC)

Hayır zor olmuyor. Netice olarak siz de bana ulaşabilmişsiniz, o halde pek problem yok demektir. İyi çalışmalar--78.188.4.146 10:59, 5 Eylül 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Berkay, Janet Jackson maddesinde gözüme takılan bir şey var. Kaynakların birkaçının url'i sayfa dışına taşmış. Ben halledecektim ama diğerleri de url şeklinde olduğu için kararsız kaldım. Bir baksan ona, güzel olacak. Kolaylıklar :) --Kemal K.ileti 15:34, 5 Eylül 2008 (UTC)

Kaynakça başlığı altında. Adresin kendisi sayfanın normal boyutunun sağdan dışında. Sende böyle gözükmüyor mu?? --Kemal K.ileti 15:41, 5 Eylül 2008 (UTC)
Aa anladım şimdi dediğini. Bende böyle gözükmüyor ama Internet Explorer ile sayfayı açınca bende de böyle görünüyor. Tarayıcıdan kaynaklı sanırım Üzgün Ama nasıl düzenlenir bir fikrim yok --Atakan0652 15:45, 5 Eylül 2008 (UTC)
  • O adreslerin başına [ ve sonuna ] işaretleri koyarsak sorun çözülür aslında. Ancak adresler gözükmez. 1 ve 2 rakamları görünür. --Kemal K.ileti 15:50, 5 Eylül 2008 (UTC)
Hehe!! Kullanacağım oyumu, çok yakında!!! Sayfayı okuma aşamasındayım. --Kemal K.ileti 15:55, 5 Eylül 2008 (UTC)
Saniyesinde haberim oldu. SD sayfasındaydım. :D Ha bir de, ne zamandan beri oturum açmadan değişiklik yapıyorsun?? (IP adresi gözüküyor yani, atmıyorum kafadan.) --Kemal K.ileti 16:00, 5 Eylül 2008 (UTC)

asıl[değiştir | kaynağı değiştir]

Asıl ben özür dilerim,üzerine çok gittim bunu bugün farkettim.Km de olabilirdi ama sm de olabilir.Ben burda kimseye kızmam hele öğrenci yaşındaki kişilere bile.Özür dilemene gerek yok.Teşekkürler,iyi çalışmalar.--SE Mesaj 15:43, 5 Eylül 2008 (UTC)

Janet Jackson[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Şu an olmaz ama bir süre sonra maddeyi yeniden inceleyeceğim. Az önce kısaca baktım. İki ufak sorunu söyleyeyim:

  1. Kaynakçada hâlâ iç içe geçmiş url'ler görüyorum.
  2. En alttaki commons şablonundaki link boş bir sayfaya açılıyor.

Bunlar ufak şeyler ama mükemmellik detayda gizlidir. Maddenin tümünü ise daha sonra müsait olduğumda inceleyebileceğim.
Bir de son olarak, söylemeden geçemeyeceğim. Tamam emek verdiniz, sonucu da heyecanla bekliyorsunuz, ama hem daha önceki KM adaylığında hem de bu SM adaylığında biraz fevri davrandığınızı düşünüyorum. Sakinliğinizi korumaya dikkat etmelisiniz bence. Sonuçta burada herkes daha iyiye ulaşmak adına yorum yapıyor. Bir ara VP:İNOV'u gözden geçirseniz faydalı olur. İyivikiler... homonihilis // ileti 17:42, 5 Eylül 2008 (UTC)

Kaynaklarla ilgili sorun: Resim:Janet jackson kaynaklar 05092008.PNG İyivikiler... homonihilis // ileti 18:05, 5 Eylül 2008 (UTC)
İlginç bir durum. Bunu ben de anlamadım. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:18, 5 Eylül 2008 (UTC)
Sorunlu olanlar: 7-23-39-47-75-77. Ama çözümü bulursanız bence tüm kaynaklara uygulayın. Çünkü farklı ekran çözünürlüklerinde diğer kaynaklar da sorun yaratabilir. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:24, 5 Eylül 2008 (UTC)
Artık sorun yok bende. Teşekkürler. İyivikiler... homonihilis // ileti 19:31, 5 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Dönmüşsünüz aramıza, sevindim. --Atakan0652 09:10, 6 Eylül 2008 (UTC)

Hafta sonları girebilirim. Berkay sana hediye. 30 bölüm var. Çincede en önemli olan telaffuzdur. Bu dersin baş kahramanı 大川 Taçuan (dàchuān) bir Japondur ve Japoncada Ōkawa olarak okunur. Kolay gelsin. Takabeg ileti 09:26, 6 Eylül 2008 (UTC)

Liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Slm Berkay, tabi yapabilirsin ama tablolar senin yaptığın gibi kalsa daha iyi olacak çünkü benim oluşturduğum sayfada şarkıların liste posizyonları mevcut değil, fakat aynısını da yapabilirsin. Kolay gelsin.--c3mâL 09:39, 6 Eylül 2008 (UTC)

Janet Jackson[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kuz, az önce gördüğünüz üzere istemeden de olsa resimleri çıkarmak zorunda kaldım, ama siz gelmiş şimdi bana az resim var diyorsunuz!!! Ben ne yapayım???
Berkay sen bunu bir yarış olarak görüyorsun. (sen dediğim için kusura bakmassın heralde, sen de bana sen olarak hitap eyleyebilirsin). Resimler uygun değildi ve çıkarıldı. Şimdi de resim sayısı az, bu da -benim için- bir eksi. Sayfayı açtığımda sadece yazı görüyorum ve bu da beni en başta soğutuyor. Bu kadın Nebukadnezzar değil, hakkında resim bulmak çok kolay. Nebukadnezzar sayfası olsa ve hiç resim olmasa bunu sorun etmezdim. Ve bu destek vermem için bir engel değil, sadece "böyle olsa daha iyi olur" diyorum.
  • Hayır deyin ki; "Ne yaparsan yap sana oy vermem, bir kusur bulurum" diyecekseniz beni germeye hakkınız yok bunu bilin. Saygılar
Ben neden böyle bir şey diyeyim? Sen böyle diyerek artık bunu gerçekten kişiselleştirdiğini gösteriyorsun. Resimler o kadar önemli değil, anlatım bu kadar kötü olmasa ve yazı ansiklopedik olmaktan uzak cümleler barındırmasa evet derdim. --Kuz 10:18, 6 Eylül 2008 (UTC)
  1. O ekler yazıyı okunmaz hale getiriyor.
  2. Madem iyi bir sayfa hazırlamak istiyorsun, internettte 863000 tane resmi bulunan birinin telifsiz resimlerini bulmalısın.[1]

--Kuz 10:28, 6 Eylül 2008 (UTC)

  • Slm, şurada Janet Jackson'in telif haklarının bazıları serbest bırakılmış fotolarını bulabilir commonsa ya da buraya yükleyebilirisn flickr lisansı ile. --c3mâL 10:35, 6 Eylül 2008 (UTC)
Sence şu sayfa masal gibi mi yazılmış; behemoth--Kuz 10:43, 6 Eylül 2008 (UTC)

Cevap[değiştir | kaynağı değiştir]

Gördüğüm kadarıyla bu adaylkta çok resim var değil adil kullanım dahilinde çok resim var deniyor. Siz de geeğini yaptıız ve resimleri çıkardınız. Başkası az resim var dediğinde de telifsiz daha çok resim koy demek istemiş. Heralde Jackson'ın Commonstaki sayfasına bakmamış. Ama daha sakin olunabilir demek istiyorum ben. Ne olursa olsun, seçkin olsun ya da olmasın, maddeye verdiğiniz emek gerçekten gözardı edilebilir gibi değil ve bunu herkes söylüyor. İçiniz rahat olsun, eğer hakediyorsa madde gerçekten seçilecektir. --Nazzzz 10:36, 6 Eylül 2008 (UTC)

Hayır Naz, commonsta iki resim olduğunu görmüştüm. Commonsta resim olmaması sayfadaki resim azlığını mübah kılmıyor, bu kadar ünlü biri hakkında daha fazla "telif hakkı saklı olmayan" resim bulunmalı.--Kuz 10:43, 6 Eylül 2008 (UTC)

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Hazır siz Janet Jackson maddesiyle uğraşırken bir şey sormak istiyorum. Sayfanın "Müzik Galerisi" bölümüne şarkı örneklerini o şekle nasıl sokuyorsunuz? Mümkünse, şu bölümdeki parçaları da o şekle sokabilir misiniz? Saygılar.--Nazzzz 10:45, 6 Eylül 2008 (UTC)

Hiç bilemeyeceğim bastığım zaman bilgisayarıma iniyor ama uygun program olmadığı için dinleyemiyorum. O örnekleri siz mi yüklediniz yoksa önceden var mıydı?--Nazzzz 10:54, 6 Eylül 2008 (UTC)
Janet Jackson'dakileri kastediyorum.--Nazzzz 11:05, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Ne diyeyim bilmiyorum ki. "Sakin" ol biraz. Çok çabuk sinirleniyorsun. Sabırlı ol diyorum. Gerçekten layıksa, seçkin olur en sonunda. Sabırlı ve sakin ol... --Kemal K.ileti 10:59, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • şuraya bak Berkay, 2 tane yükleidm. ONaylanması gerekiyor 2güne kdr onay gelir. Bu arada o resimlerdeki JJ değil mi? Şişman olan falan. Ben pek dinlemediğim için (:--c3mâL 11:02, 6 Eylül 2008 (UTC)

Flickr - Commons[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle size verdiğim linkte flickr üzerinde telifi serbest bırakılmış resimleri buluyorsunuz. Orda bulduğunuz resmin üzerine sağ tıklayıp yeni pencereden açıyorsunuz. Resmin url kısmındaki son rakamlar resmin kodudur. O kodları şu sayfaya giriniz. Burda resmi hemen etiketleyip commonsa yüklemeye hazır getiriyor. Orda size verilen bilgiler kopyalayın ve buradaki summary kısmına yapıştırın. Ayrıca resmi yükleyin. Sumary kısmında Description= yazan kısma resmi tanıtın. Verieln lisansı seçin cc-by-2.0 galiba. Yükleyin ve onaylanmasını bekleyin. Kategori olarak da Janet Jackson yazın. Anlamadığınız bir şey varsa yazarım.--c3mâL 11:15, 6 Eylül 2008 (UTC)

  • Ayrıca ben şu iki rssmi yükledim 1 ve 2. Haberiniz olsun.--c3mâL 11:19, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Ahahaahaua. Neyse kolay gelsin.--c3mâL 11:29, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Google konusunda pek fikrim yok. --c3mâL 11:47, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Flickr lisansı ile yüklersen yanılmıyorsam yine beklemek zorundasın denetimden geçiyor. Acele etme lütfen biraz bekle. Çok acelecisin commonsta kabul edilir umarım kısa zamanda. Ayrıca bir maddeyi güzel yapan resimlerin sıklığı değil. Bence resimden çok anlatım tarzına bak. Resimleri pek düşünme. --c3mâL 12:09, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Sorun değil, öncelikle tercihlerim'e girin. İmzalarda gözükmesini istediğiniz isim kısmında imzanıza şekil verin fakat tarih falan eklemeyin sadece kullanıcı adınızı yazın. Mesela benimki şöyle:
'''<font color="purple">[[Kullanıcı:Cemallamec|c<sup>3</sup>mâL]]</font>'''

İmzanızı ekledikten sonra altta bi kutucuk var (Ham imza ) falan yazıyor yanında, onu seçin (seçince yeşl onay resmi çıkyıor). sonra değişiklikleri kaydedin. --c3mâL 12:38, 6 Eylül 2008 (UTC)

Oturduğum yer[değiştir | kaynağı değiştir]

Kusura bakmayın gerçekten biraz abes bir soru. Yine de madem merak ediyorsunuz bulunduğum kıtanın Avrupa olduğunu söyleyeyim, gerisi önemli değil (üzgünüm internette bulunduğum yer hakkında bilgi vermiyorum prensip olarak).--Ms. Naz (mesaj) 12:56, 6 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Rutin :) Siz nasılsınız? --Ispartaileti 17:41, 6 Eylül 2008 (UTC)


  • Selam Berkay; belirli ve net bir mesleğim yok; ne iş olsa yaparım :) Şu an uyduruk bir şirketin ürettiği uyduruk ve pek bir işe yaramayan bitkisel ürünleri eczanelere dağıtıyor ve tahsilat yapıyorum. Kalıcı gözle baktığım bir iş değil bu ama ne yaparsın, iş bulmak kolay değil. Kendime daha fazla zaman bırakacak bir iş bulursam Vikipedi'ye de zaman ayırabileceğim. Kullanıcı sayfamı henüz bitirmedim, zamanla bitirmeye çalışacağım. Umarım sen de iyisindir. Güzel katkılarını zevkle izlemeye çalışıyorum. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 19:04, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Senin bu, yaşının üstündeki olgunlukta yorumların beni hem mutlu hem mutsuz ediyor: mutlu çünkü geleceğin sahibi gençliğin ne denli güvenilir olduğunu gösteriyor. Mutsuz çünkü hayatın sizin sırtınıza ne yükler yıktığını gösteriyor. Neyse, gecenin bu saati ve yorgunluğum felsefe yapmak için uygun değil. :) Levent Abi ileti 19:25, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Benim dikkatimi de o çekmişti yani imzan. Hareketli yıldız güzel, 0652'yi ayırman da iyi olmuş. Ama a'ların üstündeki işaretler anlamı bozuyor gibi sanki? Levent Abi ileti 19:38, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Sanki incelterek okumak zorunluymuş gibi bir izlem yaratıyor. Görüntü olarak da bir anlam veremedim, yine de sen bilirsin. Resimler evet yakın geçmişte kullanmama kararı alındı. Böylesi daha iyi, sade olur imzalar :) Levent Abi ileti 19:49, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Pek değişmemiş gibi. Daha sade olmasını düşünmüyor ve ille farklılık arıyorsan sana farklı bir imza önereyim. Levent Abi ileti 19:55, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Biraz izin. Bekleticem. Yanıtlamana gerek yok. Levent Abi ileti 20:00, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Şimdilik iki tane: Bi saattır viki açılmıyordu yahu, biraz da ondan beklettim. Gerekli değişiklikleri sen yaparsın.
  • İyi günlerde, ekleyeceğin güzel maddeleri konuşmakta kullanırsın umarım. Biliyorsun rengini de değiştirebilirsin istersen (hatta değiştirmelisin, o yeşil çok koyu. Renk alternatifleri şu sayfalarda: [2] ve [3] iyi geceler. Levent Abi ileti 21:05, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • Bak işte bu konuda yorum yapmak zor: yaygın sözü bilirsin: zevkler ve renkler tartışılmazmış. Benim beğenim mor, eflatun ve tonları, başkası başka rengi beğenir.. ne diyebilirim? Karar senin. Levent Abi ileti 21:25, 6 Eylül 2008 (UTC)
  • İnce düşüncen için çok teşekkür ederim, ben beğendim, ama başkaları beğenmeyebilir? Daha da önemlisi senin içine sinip sinmemiş olması? İyi günlerde kullan Levent Abi ileti 04:49, 7 Eylül 2008 (UTC)

İmzada resim kullanımı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Yeni imzanız göz alıcı olmuş ama Vikipedi:İmza kullanımı#Resimler gereği imzalarımızda herhangi bir resim kulanamıyoruz. Sanırım yıldızı çıkartmanız gerekiyor. İyivikiler... homonihilis // ileti 19:39, 6 Eylül 2008 (UTC)

Nezaket[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi'de nezaket bir tercih değil kuraldır.Janet Jackson SM adaylığı sayfasındaki üslubunuza son verin.Aksi takdirde engellenebilirsiniz. Ayrıca bakınız:VP:İNOV --Kadirmesaj sayfam 22:12, 6 Eylül 2008 (UTC)

  • Akşama bakacağım Berkay'cığım, aklımda. Biraz sonra kapatmam lazım. Levent Abi ileti 13:51, 7 Eylül 2008 (UTC)

Uyarı[değiştir | kaynağı değiştir]

Atakan,afedersin ama sen çığından çıktın.Kullanıcılara resmen köpek diyorsun.Seni vikipedi şikayet sayfasında şikayet edeceğim.Dayandık dayandık ama yani bu kadar.Üzgünüm.--SE Mesaj 16:07, 7 Eylül 2008 (UTC)

Uyarı[değiştir | kaynağı değiştir]

bana şu an kişisel saldırıda bulunyorsun.Sayfanda yazanlar ne?--SE Mesaj 16:11, 7 Eylül 2008 (UTC)

tabi[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben kanıt verdikten sonra trük le değiştirdiniz değil mi sayfanızı.Bana yaptığınız kişisel saldırıyıda az önce ekledim şikayet sayfasına.--SE Mesaj 16:13, 7 Eylül 2008 (UTC)

evet[değiştir | kaynağı değiştir]

Öyle hissediyorsan öyle ol.Sen herşeye çabucak sinirleniyorsun.--SE Mesaj 16:16, 7 Eylül 2008 (UTC)

engellendiniz[değiştir | kaynağı değiştir]

  • kullanıcı sayfanızdaki bu değişiklik nedeniyle ve önceki engellemeleriniz de göz önüne alınarak 4 gün süreyle engellendiniz. döndüğünüzde son günlerdeki üslubunuzu tekrarlamayacağınızı ve bunun fikirlerimizi savunmak ve tartışmak için bir ortam değil bir ansiklopedi olduğunu hatırlayacağınızı umuyorum. --kibelemesaj 16:22, 7 Eylül 2008 (UTC)

Uyarı ![değiştir | kaynağı değiştir]

Buradaki ifadeleriniz kişisel saldırıdır. Karşınızdaki vandal dahi olsa, üslubunuza azami dikkat etmenizi, nezaketi elden bırakmamanızı öneriyorum. Lütfen tekrarlamayın. --M. M. ileti 16:26, 7 Eylül 2008 (UTC)

Janet Jackson maddesi hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, engellendiğinizi gördüm ve üzüldüm. Umarım bir daha olmaz. Bu arada olmaması için sizin de biraz çaba gösterip olayları kişiselleştirmemnizde fayda var. Çünkü burada kimse sizi tanımıyor ve sizin hakkında yapılan yorumlar sizin yazdıklarınızla sınırlıdır. Eğer siz biraz daha üsluba dikkat edip yazarsanız sorun olmayacaktır kanısındayım. Sizin gibi genç ve heyecanlı kullanıcılara her zaman gereksinimimiz var.

Janet Jackson maddesine gelince. Kişinin hayatı ile ilgili olarak İngilizce Vikide bilgi bulunmadığını söylemişsiniz. Ancak Vikipedide madde yazmak direkt çeviri yapmakla sınırlı değildir ki! Bu kişinin özel yaşamı ile ilgili olarak diğer kayanklardan ki bunlar yine internet kaynakları olabileceği gibi kitapçılarda ya da halk veya üniversite kütüphanelerinde bulabileceğiniz kitaplar da olabilirler. Dolayısıyla İngilizce vikide maddenin seçkin olması bizim topluluk olarak o maddeyi seçkin bulmamızı gerektirmez. Zaten oylamalar bunun için var. Benim seçkin bulduğumu siz bulmayabilirsiniz öyle değil mi?

Müzik öreneklerinin değiştirilmesi daha faydalı olacaktır. 64kbps yapılmaları telif haklarına saygılı her birey için en uygunudur. Saygılarımla --Manco Capac 07:23, 8 Eylül 2008 (UTC)


Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar ben yaptığım katkıların sayfalarını açtıktan sonra diğer yapılan tüm sayfalarda diğer diller gozukuyor ama benim açtığım sayfalarda gözükmüyor gözükmesi için ne yapabılırım.Şimdiden teşekkürler.. Bilgici35

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Hoşgeldiniz,ilk önce şunu söylemek isterim ki yanlış oy vermişim.Ben destek vermiştim de galiba karşı yerine desteği sildim.Şimdi düzelttim.Ve ip adresinizle benim mesaj sayfama zarar vermene üzüldüm.Birdaha aramız kırgın olmasın tartışmayalım lütfen.--SE Mesaj 17:24, 11 Eylül 2008 (UTC)

  • Zaten sayfanızdada yazıyor bu kullanıcı bazen trollük gösterebilir diye.Haklısınız.teşekkürler,sevgiler--SE Mesaj 17:36, 11 Eylül 2008 (UTC)

Behemoth[değiştir | kaynağı değiştir]

atakan merhaba, ben behemoth'un SM ile ilgili olan şartlı desteğini yerine getirdim, bir bakarsan sevinirim, teşekkürler. --Triancula 18:51, 11 Eylül 2008 (UTC)

SMA:Evanescence[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay bu maddenin SMA oylamasında görüş bildirirsen çok sevinirim. İyi değişiklikler.--Ms. Naz mesaj 14:21, 12 Eylül 2008 (UTC)

Janet Jackson[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Maddenin olumsuz oyumu yazdığım günden bu yana ne kadar geliştiğini gördünüz değil mi? Sanırım eleştirilerin maddeyi geliştirmeye yönelik olduğunda artık hemfikirsiniz. Yeniden fikrimi sormuşsunuz, birkaç noktayı belirteyim:

  1. Maddedeki telif hakkı saklı resimlerin gerçekten gerekli olup olmadığından şüpheliyim. Özellikle çocukluk ve gençlik fotoğrafları bana göre maddeye gerçekten değer katacak özellikte değil. Özgür lisanslı alternatiflerinin bulunamamış olması kötü ama bu resimlerin varlığını da doğru bulmuyorum. Şimdi bunları kaldırsanız da resim yok diyecekler, aman kızmayın . Bu benim kişisel düşüncem ama bir seçkin maddede birçok adil kullanım resmi kullanmaktansa, maddenin az resimli olmasını tercih ederim.
  2. Maddedeki ara başlıklarda her kelimenin ilk harfi büyük yazılmış. Vikipedi:Stil rehberi (başlık) çerçevesinde gözden geçirilmeleri gerekiyor.
  3. Maddede bazı bölümlerde hâlâ zaman tutarsızlığı mevcut. Bunların da giderilmesi gerekiyor. Örneğin;

Janet Jackson, "Control" adlı albümün getirdiği uluslararası başarıdan sonra, yine aynı yapımcılarla çalışmalara başladı. Albümün kayıtları sürerken, kayıt şirketi olan A&M, Jackson'a albümün "Control" tarzında kadınsı bir albüm olmasında baskı uygulamıştır. Jackson ise, böyle bir ikinci albümün kendi kariyerine gölge düşüreceğini belirterek, tamamen dünya sorunları ve ilişkiler üzerine odakli bir albüm yapma konusunda ısrar etmiştir. Jackson bu durumla ilgili, "Saf değilim—Bir albüm .... kulak verme oranı artmış olacaktı." şeklinde beyanat verdi.

Bunlar şu an için gördüklerim. Henüz tamamını detaylı olarak inceleyemedim. İyivikiler... homonihilis // ileti 19:41, 13 Eylül 2008 (UTC)

Maddenin tamamını inceleyecek zamanı bulabilirsem, oyum duruma göre belki olumlu olur. Ama eğer madde seçkinlik kriterlerini karşılıyorsa, benim oyumun karşı olarak kalması çok da önemli olmayacaktır. Tüm oyların olumlu olası gerekmiyor. Sonuçta seçkin içerik sorumlusu, eğer olumsuz oylarda bahsedilen sorunların giderildiğini görürse, değerlendirmesini buna göre yapacaktır. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:09, 13 Eylül 2008 (UTC)
Demek istediğim o değil. Seçkin maddenin kusurları olamaz. Demek istediğim şu: Ben olumsuz oy vermişim ve demişim ki maddede falanca kusur var. Siz de o falanca kusuru gidermişsiniz. Ama ben bir sebepten (buralarda olmadığım için, zaman bulamadığım için vs.) o kusurun giderildiğini görmemişim ve olumsuz oyumu değiştirmemişim. Bu durumda seçkin içerik sorumlusu son değerlendirmeyi yaparken, kusurun giderilmiş olduğunu görecektir ve maddenin seçkinliğine karar verirken bu iyileştirmeyi dikkate alacaktır. Yani özetle olumsuz oyların sebepleri ortadan kaldırılmışsa, o oyların olumsuz kalması çok da önemli değil. (Tabii bu söylediklerimden, benim oyumun yönünü değiştirmeyeceğim anlaşılmasın. Maddeyi, seçkinliğine ikna olacak kadar iyi inceledikten sonra oyumun yönü değişebilir.) İyivikiler... homonihilis // ileti 20:21, 13 Eylül 2008 (UTC)

Maddeler...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Sizi anlıyorum ama lütfen siz de insanları anlayın. Vikipedi'nin Janet Jackson maddesinin seçkin seçilmesinden/seçilememesinden çok daha önemli meseleleri var. Vikipedi'ye zaten az zaman ayırıyorum; 3.-4. kez aynı maddeyi okuyarak bu zamanı geçirmektense yapmam gereken çok daha önemli ve yararlı işler var. Üzgünüm. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 20:13, 13 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Berkay'cığım, ben de bildiğin gibi hala aynı tempodayım; iş nedeniyle önceden günde 2-3 bazen 5 madde eklerken şimdi neredeyse 3-5 günde bir madde ekleyebiliyorum.. Umarım sen de iyisindir, engelleme konusunu kafaya takma, olur böyle şeyler.. Önemli olan hiç bir karşılık beklemeden, kutsal bir iş yaparak Vikipedi'ye katkıda bulunmak değil mi? Kendine iyi bak, sevgiler. Levent Abi ileti 20:49, 13 Eylül 2008 (UTC)

Michael Jackson şarkıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, değişikleri geri alıyorsunuz galiba, ama bu çok basit bir kategorilendirme düzenidir. Alt kategoriler üst kategorilerin içindedir ve maddede gözükmemesi gerekir...Geri almalarınız karışıklık yaratacaktır...İyi çalışmalar, Hoşcakalın...Vikipedist 21:36, 13 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba, genel kategori olan "Kategori:Michael Jackson şarkıları" albüm kategorileri eklenmiş şarkı maddelerinde olmamalı...Güzel bir kategorilendirme olmuştu, böyle de kalmalı Michael Jackson için...Teşekkürler...Hoşcakalın...Vikipedist 21:41, 13 Eylül 2008 (UTC)
Problem yok:) Yukarda yazılanları yanlış anladınız...Teşekkür ediyorum ilginiz için...Genel kategorileri ben geri aldım, tekrar teşekkürler, Hoşcakalın...Vikipedist 21:45, 13 Eylül 2008 (UTC)

Kasıtlar, yanlış anlamalar...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Bakın amacım sizi incitmek değil; iyi niyet varsayın, incinmeyin lütfen. Fakat sorunuz hâlâ umut olup olmadığı - ben Sİ sorumlusu değilim, bilemem. Ancak kendi verdiğim oyu bilirim; verdiğim oya gelince - umut ile kastınız oyumu değiştirme umuduysa buna ancak maddeyi tekrar okuyarak karar verebilirim - kastım da buydu. Oylamanın genel gidişatı açısından bir umut ise kastınız, dediğim gibi Sİ sorumlusu değilim ki bileyim ^_^ Sizin yerinizde olsam başka maddelerle de ilgilenmeye başlardım; bir maddenin üzerine bu kadar düşmeyin - onunla ilgili olumsuz şeyler sizi incitmeye başlamasın; Vikipedi'yi asıl oluşturan kullanıcılar, maddeler değil ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 23:59, 13 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, baktım da bir sürü dilde hesabınız var. Zor olmuyor mu ki böyle? Nasıl katkı yapıyorsunuz her birine İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 08:52, 14 Eylül 2008 (UTC)

Evet, bir sürü dilde hesabım var ama bu bütün Vikipedi sayfalarına katkı yaptığım anlamına gelmiyor. Başlıca olarak Türkçe, İngilizce, Yunanca ve Azerice Vikipedilerine katkıda bulunuyorum diğerleri de genellikle her dilden birkaç kelime öğrenmek için. Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada mesaj attığınız zamanda ben Ermenice, Kazakça ve Kırgızca Vikipedilerine giriyor olacağım. Kolay Gelsin... *** Эɱ®εč¡κ ***...ile saz arkadaşları 08:57, 14 Eylül 2008 (UTC)

^_^[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • ^_^ -> Japon pop kültürü kökenli bir smiley yani gülen yüzdür ^_^ Yani bir nevi ^_^ = :) diyebiliriz... Japonca konuşan internet kullanıcılarında yaygınlaştıktan sonra tüm milletlerden kullanıcılarda da kullanımı yaygınlaşmıştır bu gülen yüzlerin... Yani "^_^" diyorsam kastım ":)" Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 14:54, 14 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Tam olarak şu sayfadaki gibi bir durum mu? --Kemal K.ileti 17:31, 14 Eylül 2008 (UTC)

Ben de aynı dertten muzdaribim diyebilirim. Ama, {{col-begin}} falan kullanmaktansa, senin yazdığın "Soldier (şarkı)" sayfasındaki gibi kullanırsak olur gibime geliyor. --Kemal K.ileti 17:36, 14 Eylül 2008 (UTC)
Genelde kolaya kaçıyoruz ve {{col-begin}} kullanıyoruz. O sayfadaki biraz daha değişik ve daha karmaşık. --Kemal K.ileti 17:45, 14 Eylül 2008 (UTC)

selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Maalesef hala fikrim değişmedi. Yani hala bu maddenin bir biyografinin temel unsurlarını içermediğini düşünmekteyim. Saygılarımla, --Manco Capac 14:02, 15 Eylül 2008 (UTC)

  • Berkaycım, benim için bir biyografinin temel unsurları belldir, eğer bu santçı ona uymuyor ise benim içn ansiklopedik maddesi seçkin olamaz. Eğer eksik bulduğum unsurlar maddeye eklenir ise tekrar değerlendiririm. Ancak şimdiden çok zaman harcadığımız bu maddenin yeterince iyi durumda olduğunu ve Vikipedideki amacımızın SM yapmak değil ansikloepdi yazmak olduğunu düşündüğüm için sana da enerjini başka konulara yönlendirmeni tavsiye ediyorum. Eminim ki en az bunun kadar hatta çok daha güzel maddeler yazabilecek enerjin vardır. Enerjini tutumlu kullanmanı tavsiye ediyorum, çünkü Vikipedi senin güzel katkılarına aç. Kolay gelsin, --Manco Capac 06:28, 16 Eylül 2008 (UTC)

Oy[değiştir | kaynağı değiştir]

Ne karşı, ne destek. herhangi bir oyum yok.--Kuz 21:17, 18 Eylül 2008 (UTC)

Ooooo[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Eline sağlık. Nerelerdeydin? Şablon:Fransa YB, Şablon:Fransa YBbis sence, birincisinde bayrak arma v.s. güzel olmadı, ikincisi, bu formatın ancak 20. listeye kadar alabildiği için tam olmadı. Değerlendirirsen sevineceğm. Takabeg ileti 07:57, 20 Eylül 2008 (UTC)

İtirazın yoksa değiştiriyorum. Aslında gizli göster yapmak istedim ama olmadı. Takabeg ileti 10:07, 20 Eylül 2008 (UTC)


İyi geceler :)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seni yeniden burada aktif görmek çok güzel Berkay.. Hele yaptıklarını duymak daha da iyi tabii ki. Ellerine, beynine sağlık! Ben hala aynı tempoda çalışıyorum (çalışmak zorundayım). Bu bir süre böyle gidecek. Akşamları azar azar, sabah erken satlerde daha da az.. haftasonları biraz artan tempoyla vikiye devam ediyorum tabii ki. Uzun bayram tatili için de bir hedefim var ayrıca. Gelelim benim bıraktığım boşluğu doldurma konusuna: Geçen gün bir arkadaşa yazdığım iletinin aynısını sana yazacaktım ama tembellikle linki vermek daha kolay geliyor şimdilik bana İşte bu. Ve o gerçek bir atasözü; boynuz kulağı geçer! Yalnız bu arada; ciddi bir uyarı mesajı şablonunu haketmek istemiyorsan, kesinlikle okulu ve dersleri aksatma, yoksa "abilik" kavramını farklı şekilde uygulayıp kulağını çekmeye yönelebilirim (acıtmadan).. Bak ben üniversiteyi yarım bıraktım, iş bulmakta zorlanıyorum. Bugünkü son değişikliğim de sana yazdığım bu mesaj. Yarın devam edeceğim, yanıt yazarsan, karşılığı yarına kalacak :) bütün sevgi ve iyiniyetli dileklerim senin üstüne. Dostça kal. Levent Abi ileti 21:28, 20 Eylül 2008 (UTC)

Hatırlatma[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni kullanıcı adınızı güle güle kullanın. İmzanızı da karışıklığa yol açmaması için değiştirmeniz yerinde olacaktır. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 22:26, 20 Eylül 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun. Teşvik edici sözlerin için teşekkürler. Adaylık kapanınca tam anlamıyla bir vikimola içerisine gireceğim. Hatta buna daha önce karar vermiştim ama hadi madde seçkin olsun öyle gideyim dedim. Yani albüm maddelerinin üzerine çalışmak için fazla zamanım olmayacak. En fazla maddedeki ilgili bölümden kopyala-yapıştır ederim olur biter. --Ms. Naz mesaj 07:08, 21 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun... Güle güle kullan! Şu başlattığın liste olayı ilgimi çekti. Rica etsem, bu listeyi yapan İngilizce vikideki bazı kullanıcıların kullanıcı adlarını bana iletebilir misin?? --Kemal K.ileti 09:05, 21 Eylül 2008 (UTC)

Pays-de-la-Loire[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Son bir tane kaldı. Kim açacak? Takabeg ileti 09:50, 21 Eylül 2008 (UTC)

Evanescence maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, ben şimdi dersaneye gidecem. Herkes maddede hala yazım hataları ve anlatım bozuklukları olduğunu söylüyor ama ben göremiyorum bi türlü. Sen bakabilir misin? Belki benim göremediklerimi sen görürsün. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Göz kırpma--Ms. Naz mesaj 11:26, 21 Eylül 2008 (UTC)

Fransa YB[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Cemal, nasıl gidiyor hayat? Eğer şablonlar konusunda iyiysen, senden bir şey istemem mümkün müdür? {{Şablon:Fransa YB}} şablonuna, gizle-göster seçeneği nasıl ekleniyor gösterebilir misin? Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 16:34, 20 Eylül 2008 (UTC)

Kusura bakmayın, biraz geç bi' cevap oldu. {{Dolaşım}} şablonunu kullanarak şablonu yeniden oluşturmakta fayda var. Hem gizle/göster özelliği hem g • t • d özelliği otomatik olarak ekleniyor. İşinize yarayabilir. Dolaşım şablonları yaparken böyle hazır şablon kalıplarını kullanmakta yarar var. Pratiklik sağlıyor.--c3mâL 12:16, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Viki'de yaptığımız hiçbir şeyin çöpe atılan zaman olduğuna inanmıyorum :) Öyle olsa katkıda bulunmazdık. Kolay gelsin.. Levent Abi ileti 13:49, 21 Eylül 2008 (UTC)

Bobrek[değiştir | kaynağı değiştir]

Ilginiz icin sagolun. Ben de elimden geldigince calismalarimi surdurucem, ozellikle tipla ile ilgili alanlarda. "Bobrek" gibi bir makalenin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Ayrica tipla ilgili maddeleri daha anlasilir bir dilde yazmayi da kendime ve okuyucalara borc biliyorum. Size de iyi calismalar --Nonewmail 14:49, 21 Eylül 2008 (UTC)

Seckin madde yapmadan once, isterseniz ben madde uzerinde calismalari bir sure daha surdureyim. Daha eklenecek cok bilgi var. Ancak ondan sonra seckin madde yapalim. Ne dersiniz? --Nonewmail 14:50, 21 Eylül 2008 (UTC)

Odulunuz icin tesekkurler. Odule layik olmak icin elimden geleni yapacagim! --Nonewmail 15:03, 21 Eylül 2008 (UTC)

Tabii ki oylamaya katilirim. Vaktim oldugunda makaleyi okuyacagim ve oyumu kullanacagim. tesekkurler, --Nonewmail 15:53, 21 Eylül 2008 (UTC)

Bobrek maddesindeki duzenlemeleriniz cok guzel. Ben onumuzdeki birkac gun icinde "hastalik" altbasligini da yazmaya basliycam. iyi gunler --Nonewmail 03:33, 24 Eylül 2008 (UTC)

Saygısızlık derken? Hatırlayamadım da.--Gökçє Yörük mesaj 18:06, 21 Eylül 2008 (UTC)

Janet Jackson diskografisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Bir şey değil, canım. Zaten durum şu anda çok iyi gözüküyor ve inşallah öyle kalır. Tebrik ederim. Runningfridgesrule 23:01, 21 Eylül 2008 (UTC)

Olsun. Olur o kadar. Vikipedi'yi tanıyamama durumları. Bende yaptım. Takabeg ile tartışmıştım. Eski de kaldı. Önümüze bakalım değil mi?--Gökçє Yörük mesaj 16:15, 22 Eylül 2008 (UTC)

Janet[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Size daha once de dedim. Hic vaktim yok. Cok buyuk bir maddeyi belki kacinci kez inceleyecek vaktim cidden hic yok. Eger bahsettigim sorunlari duzeltmisseniz benim oyumu degistirip degistirmemem cok sey ifade etmez; sonucta seckin icerik sorumlusu bahsettigimiz sorunlarin giderildigini gorurse eninde sonunda bir karar verecektir. Belki bu kadar biraz gecikecektir; onemli olan bir seyin gec olmasi degil guc olmamasi. Bu madde icin herkese sayisiz defa mesaj yolladiniz; bu gercekten dogru degil... Vikipedi'nin bir duzeni ve isleyisi var. Maddeyi SM gormek istiyor olabilirsiniz ama insanlarin uzerine bu kadar gitmemeniz iyi olur, sonucta hepimiz burada gonulluyuz ve hepimizin bir maddeyi kacinci kez okumaktan daha faydali, yapici isleri var; isterseniz VP:GORUSe bir goz atin. Tesekkurler, iyi calismalar... - - noumenon Θ mesaj 19:56, 22 Eylül 2008 (UTC)

Fransa[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Fransa'nın tarihi bölgeleri maddesi var. İlgi alanına giriyor mu acaba? Görüşürüz. Takabeg ileti 09:20, 23 Eylül 2008 (UTC)

Janet olayı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Atakan diyecektim ama Berkay olmuşsunuz. Sanırım artık size daha önceki mesajlarımda yaptığım tavsiyelere kulak asmanızda fayda var. Bu madde için harcadığımız emeğe acımaya başladım. Benim oyumun durumu bellidir. Sizin yaptığınız son ekelemelere de baktım ancak maddenin genel anlamda biyografiye dönmesini sağlayacak bir içerik gelişimine rastlayamadım. Dolayısıyla madde hakkındaki görüşlerim değişmedi. Sizden rica ediyorum, lütfen bu konuda artık beni dürtmeyin. Maddeyi ve belki de içinde bahsi geçen kişiyi çok sevmenizi anlıyorum ama biz sizin bu sevginizi günlerce yaşamak zorunda değiliz sanırım. Saygılarımla. --Manco Capac 09:31, 23 Eylül 2008 (UTC)

Fransa'nın tarihi bölgeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Aslında pek bilgi sahibi değilim ama vikipedi için değer. Boş bir zamanımda bu konuyla ilgileneceğim. Ayrıca şu Çin yazısı mevzusunu bugün hocama sordum. O da bana şöyle cevap verdi; "Çin Yazısı, tüm Çince yazı dilini içine alır, tüm geleneksel veya basit Çince bu sınıfa girer. Ancak eğer günlük yaşamdaki Çince hakkında konuşuyorsak buna -Çince karakterler, Çince imler, Çince şekiller- gibi adlar veririz." Ben de hocaya sonra Çince karakterler mi yoksa Çin karakterleri mi diye sordum, o da "Çince karakterler çok daha yaygın ve doğru, çin karakterleri ise sanki dilimize uyarlanmaya çalışılmış veya hatalı gibi duruyor." dedi. İyi çalışmalar. Saygılar. --♪♫Atakan0652|mesaj 15:46, 23 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Çin yazısı mı yoksa Çince karakteri mi? diye sorarsan sevineceğim. Hocanız Türk mü Çinli mi? Fransa'nın tarihi bölgeleri maddesine gelince Province eyalet mi acaba? Department için il kelimesini kullandık. Artık geriye eyalet kaldı. Birde Fransa'nın şehirleri ve komünlerine bilgi kutusu eklemeye çalışıyorum. Görüşürüz. Takabeg ileti 15:57, 23 Eylül 2008 (UTC)

Detaylıca inceleyeceğim. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 16:08, 23 Eylül 2008 (UTC)

J. Jackson ve Evanescence[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay. Sanırım ikimiz de benzer şeyleren şikayetçiyiz. O kadar madde geliştiriliyor ama yeniden inceleyin dediğimzde de ya "vaktim yok" ya da "yeterince gelişmemiş" diye yanıtlar alıyoruz. Herkes de aynısını yapmıyor tabi ama Evanescence'ın adaylığındaki belki de en önemli iki karşı oy hala duruyor. Noumenon inceleyeceğine söz verdi çok da üzerine gitmiyorum, sonuçta burası gönüllü insanların çalıştığı bir yer. M. Militia'da biraz daha gelişmesi gerektiğini söylüyor. MM bunu söyledikten sonra bir-iki hata düzeltimi dışında pek de değişiklik olmadı. Resmen tıkanmış durumdayın "daha ne eklesem, ne düzeltsem" diyorum ama aklıma başka bir şey de gelmiyor. İçimden "ya sabır ya sabır" diyorum. Umarım yazıda bahsi geçen kişiler üzerine almaz. Çünkü bunu yazmasam patlayacaktım. Kendime en yakın kişi olarak gördüğüm için bunları paylaşacağım kişi olarak seni seçtim.

Bu arada yeni imzam nasıl?--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 16:18, 23 Eylül 2008 (UTC)

İspanya[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Paşam. Şablon:İspanya YB kontrol edersen sevineceğim. Şablonu Castellano ile hazırladım. Bazı madde başlığı Galego ile yazılıyor. Aynı Gelicia içinde de tutarsız.... Ne yapalım? Takabeg ileti 10:46, 24 Eylül 2008 (UTC)

Janet Jackson[değiştir | kaynağı değiştir]

Janet Jackson#"All For You" ile R&B'ye dönüş (2001-2004) son paragraf: Bu başarılardan sonra, "Someone to Call My Lover" adlı şarkısıyla 3 numarayı tattı ve Birleşmiş Milletler listelerinde zirveye oturdu. Bu cümlede geçen Birleşmiş Milletler listesi nedir? Verilen iç bağlantıya girince müzikle ilgili hiçbir liste göremiyorum. --Machiavelli' msj 22:52, 24 Eylül 2008 (UTC)

Rica ederim. Verilen iç bağlantının hatalı olduğunu belirtmek istemiştim yukarıdaki mesajda. Bir müzik listesinden bahsediliyorken tamamen alakasız olan Birleşmiş Milletler kurumuna iç bağlantı verilmiş. Bir Türkçesini bulamadığım için İngilizce olarak değiştirdim. Son olarak 119. kaynak bağlantısı geçersizdir, değiştirmeniz gerekiyor. Forum siteleri geçerli, güvenilir kaynaklar değildir ve gösterilmemeleri gerekir. bkz: Vikipedi:Kaynak gösterme#Dikkat edilmesi gerekenler ve Vikipedi:Güvenilir kaynaklar. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:52, 25 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Berkay'cığım; işler bildiğin gibi, değişen bişey yok. Hemen geçmiş olsun dileklerimi belirteyim, ama sakın üzülme; çaresi olan bir rahatsızlık bu, biliyorsun. Kendine dikkat edersen bir an önce iyileşirsin. Asıl bana değil, sana ve senin gibi iyiniyetli arkadaşlara ihtiyacı var Viki'nin.. biz eskidik, eskiyoruz. :) Hayatı doya doya yaşaman ve katkılarını esirgememen dileğiyle.. Sevgiler. Levent Abi ileti 19:30, 25 Eylül 2008 (UTC)
  • Ben de öyle olacağını umuyorum. Sana da iyi geceler. Levent Abi ileti 19:36, 25 Eylül 2008 (UTC)


119. dipnot ve United World Chart[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. 119. dipnot verilen bilgiyi hangi satırda veya nerede karşılıyor acaba bulamadım. İki milyon satış konusunda kesin bir kanıt bulmalısınız. Albümün kendi maddesinde yazan satışları toplarsak 1 milyon bile etmiyor. İkinci olarak "United World Chart ->Birleşmiş Milletler" çeviri hatası sanırım çokça yapılmış. Diğer albüm maddeleri veya her nerede yapıldıysa düzeltmenizi rica ediyorum. Bu son ayrıntıların halledilmesinden sonra adaylık kapatılacaktır. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 23:10, 25 Eylül 2008 (UTC)

Şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Senin şu "en çok dinleidğim şarkılar" şeyini yürütüyorum (ne demek "yürütüyorum" ) görürsen şaşırma. İyi vikilemeler.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 13:05, 26 Eylül 2008 (UTC)

İyi akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kadir geceni en içten dileklerimle kutlarım. --Kemal K.ileti 17:29, 26 Eylül 2008 (UTC)

Yeni basliklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Bobrek maddesi uzerinde calistiginiz icin cok tesekkurler. Yeni actigim basliklarin cogunun kisa oldugunun ayrimindayim; onun icin "calisma var" sablonunu ekliyorum. Ayni anda cok sayida madde uzerinde calistigimdan her maddeye yetisemiyorum. Ancak, inanin, zamanim oldukca tumune eklemeler yapacagim. Onun icin sizden ve obur kullanicilardan biraz daha dayanç bekliyorum. Bir maddede calisma sablonunu gorurseniz, lutfen silmeyin. Iyi gunler. (ayrica bobkrek maddesinde daha ekleyecek birkac sey daha var... onunla da surem oldukca ilgilenecegim..) --Nonewmail 19:30, 26 Eylül 2008 (UTC)

  • İyi geceler kardeşim.. Önce bir teşekkür: hem Nonewmail hem de senin elinize sağlık.. Çünkü tıp alanında daha çok eksiğimiz var, bunu Nonewmail'e de söyledim bugün. Gerçekten kutsal bir iş yapıyorsunuz. İnsanlar ancak ihtiyaçları olduğunda bilgi arayışına giriyorlar. Hastalıklar konusunda ülkemizde uygulanan sağlık sisteminin sağlıklı çalışamamasından dolayı da özellikle sağlık konulu bilgi eksikliklerinin internette doğru bilgilerle tamamlanması için Vikipedi'ye büyük rol düşüyor. Bu rolü de biz madde yazanlar paylaşıyoruz işte. Birisinin bir yakını hastalandığında, o rahatsızlık hakkında yeterli bilgi edinememişse hemen internete başvuruluyor artık. Kan aranırken de aynı şey.. Bu nedenle tıp konusuna yapılacak her katkı İnsan hayatının önemi açısından bence kutsaldır. Öyle deşifre falan gibi şeyler düşünmeye devam et :) zararı yok, yararı çok. Katkıların için teşekkürler, içten sevgiler. Levent Abi ileti 21:13, 26 Eylül 2008 (UTC)


İran[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Tartışma:İran'ın bölgeleri görüşün nedir? Biraz karışık iş. Ostan (İl) - Şehristan (İlçe) - (Bahş) - Şehir (Kent) Dehestan (Bucak) - Deh (Köy)'dür. Ama Bahş'ın Türkçesi nedir? Bulamazsak .... eyalet - il - ilçe - şehir - bucak - köy mü olsun? Takabeg ileti 02:53, 27 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Böyle bir site buldum. Bu yazı eski midir acaba? Yazıda Yüzde 99’u Müslüman olan ülkede 23 eyalet var. İllerine "Şehristan" deniyor, ilçelerine "Bahş". Ülkede Şehristan sayısı 153, Bahş sayısı 461.. diyor ama İran'ın 30 eyaleti vardır:) Takabeg ileti 08:14, 27 Eylül 2008 (UTC)

Thanks![değiştir | kaynağı değiştir]

Hello, Berkay0652. Thanks for your welcome message! I here by checkikng only License Tag, how do here do with that. Wha I meant is, I'm just checking some good notice tag!!! Thanks. Cheers,--Muddyb Blast Producer 07:18, 27 Eylül 2008 (UTC)

Oooh, yes. I'm from Dar es Salaam, Tanzania!! I'm also administrator in Swahili Wikipedia. Furthermore: Could kindly consider to write short stub article based on Simple English in to Turkey? An article about Tanzania. Please!!!--Muddyb Blast Producer 07:39, 27 Eylül 2008 (UTC)
Thanks for made some changes into my language and country! Your good man. Thanks again and again!! Cheers,--Muddyb Blast Producer 08:05, 27 Eylül 2008 (UTC)
. My pleasure. Please, list them. I'll definitely translate them into Kiswahili!! What I meant is: You have to write some words which you would like to know in Swahili!! Thanks.--Muddyb Blast Producer 08:52, 27 Eylül 2008 (UTC)


  • See them;

Hello......Salam, habari.
Goodbye....Kwa kheri, kila lakheri.
How are you....Hujambo, habari gani.
Good morning....Habari za asubuhi.
Thank you....Shukrani, ahsante sana.
You're welcome, Karibu sana, una karibishwa.
Welcome....Karibu.
See you soon...Tuonane baada ya muda.
Good night....Usiku mwema.
Good luck....Kila la kheri, kheri yako, bahati njema.
I love you...Nakupenda.

I hope that words will facilitate you to know few about Kiswahili!! You and I are became friend, so, let's do things be clear!!! I'll be also need such words from your language to my language. Cheers,--Muddyb Blast Producer 09:20, 27 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkürler. And there's something I would like tell you if possible. I have one of my best friend who are living in Turkey, but I don't know where he can be found (I have to give you an E-Adrs), in order to find him and he can teach you pretty Swahili. Would you like to having his E-mail address?--Muddyb Blast Producer 09:56, 27 Eylül 2008 (UTC)
Here we go:
  • sheikhes76@yahoo.co.uk

But you have to tell him if I'm the one who gave you his E-mail ID. And I've already send an e-mail to him, so, keep moving. Stay in touch. You can get me more often here. Cheers,--Muddyb Blast Producer 10:22, 27 Eylül 2008 (UTC)

Adil kullanım ve Janet Jackson[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar ilk olarak sanırım Kullanıcı mesaj:Berkay0652#119. dipnot ve United World Chart mesajımı görmediniz. İkinci olarak;

  1. Resim:Rock Witchu Tour.jpg, Resim:Janet Jackson flickr.jpg resimlerinin kaynağı nedir? Bir bağlantı yazmışsınız ancak siz burada lisansla ilgili bir açıklama görüyor musunuz? Flickr sitesindeki konumunu gösteren bir dış bağlantı veriniz. Örneğin: [4] gibi verilmelidir.
  2. Eğer söylediğiniz yani resim dosyalarında koyduğunuz etiketteki gibi bu resimlerin telif hakları saklıysa bu resimleri kullanmaktaki amaç nedir? Telif hakları saklı resimler Adil kullanım politikasına göre Vikipedide barınabilirler. Buna göre yaşayan insanların telif hakları saklı resimlerini bu şekilde kullanamazsınız. Ayrıca seçkin madde tartışmasında adil kullanım resimleri ile ilgili o kadar eleştiri gelmişken ve bunları tam düzeltmişken tekrar başa dönmemizin gerekçesi nedir?

Eğer adil kullanım politikasını ve bu politikaya göre nasıl hareket edilmesini gerektiğini anlamadıysanız, söyleyin, anlatayım.--Machiavelli' msj 09:59, 27 Eylül 2008 (UTC)

Eğer şu birkaç pürüzü halledebilirsek başarılı olarak kapatılacak. Şu yukarıdaki resimlerin gösterdiğim şekilde kaynaklarını verirseniz kullanıp kullanamayacağımıza bir bakalım.--Machiavelli' msj 11:31, 27 Eylül 2008 (UTC)

Rica ederim, ben teşekkür ederim katkılarınız için. Ben sadece inceledim, ufak düzeltmelerde bulundum o kadar. Resimleri kullanabilirsiniz, ancak kendi yüklediklerinizi kullanmayın, hatalı yüklenmişler. Ben doğru şekilde yükleyip size kullanabileceğiniz iç bağlantılar şekilde bu gece mesaj olarak atarım. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 11:41, 27 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Okul olması nedeniyle Vikipedi'ye çok sık giremiyorum. O yüzden doğum günümü kutladığını göremedim. Bugün farkettim ve sana çok teşekkür ediyorum. --Kerem 233ileti 14:18, 27 Eylül 2008 (UTC)

Resimler[değiştir | kaynağı değiştir]

Image:Janet Jackson 1.jpg, Image:Janet Jackson 2.jpg, Image:Janet Jackson 4.jpg, Image:Janet Jackson 3.jpg --Machiavelli' msj 18:29, 27 Eylül 2008 (UTC)

Resim:Janet Jackson 1.jpg resminin silinme ihtimali var ama düşük bir ihtimal. Diğerlerinin silinme gibi bir durumu olmaz. Son olarak resim alt yazılarını tamamlarsanız, gecenin ilerleyen saatlerinde adaylığı kapatayım.--Machiavelli' msj 18:48, 27 Eylül 2008 (UTC)
Silinme ihtimali var dediğim resmi sildirdim. Biraz daha araştırınca flickr'a yükleyen kullanıcın, güvenilir olmadığını her resmi özgür lisansla yüklediğini gördüm. Bu sebeple silindi. Ama diğerlerinde bir sorun yok.--Machiavelli' msj 19:57, 27 Eylül 2008 (UTC)

Seçkin Madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Berkay0652, {{SM}} olması için önerdiğin Janet Jackson maddesi Vikipedi topluluğunca SM olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 20:12, 27 Eylül 2008 (UTC)

Tebrik ederim! Runningfridgesrule 23:50, 27 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Üzerine çok emek verdiğin maddenin seçkin olarak kabul edilmesine çok sevindim Berkay, bu senin için de Vikipedi için de bir başarıdır. Darısı diğer hakeden maddelerin başına. Uzun bir süreç oldu ve seni yordu ama değdi sanırım :) Haydi bakalım, sıra tıpla ilgili maddelerde! Kolaylıklar diliyorum. Levent Abi ileti 08:44, 28 Eylül 2008 (UTC)

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay. Herhalde bir yanlışlık olmuş, Resim:Botsvana Pasaport Coğrafyası.PNG'yi adil kullanım etiketiyle lisanslamışsın. Oysa orijinali özgür lisanslı. Bu nedenle lisansı düzelttim, haber vereyim dedim. Katkıların için eline sağlık, kolay gelsin. --Yabancımsj 10:50, 28 Eylül 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Büyük emek verdiğin ve aday gösterdiğin Janet Jackson maddesi en sonunda seçkin madde oldu. Seni tebrik ediyorum! Sıra Janet Jackson diskografisi ve bilimle ilgili maddelerde olsa gerek. Bol şanslar! İyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 10:50, 28 Eylül 2008 (UTC)

Pasaport[değiştir | kaynağı değiştir]

Maddeler çok kısa ve içeriksiz ama M1'den silmek istemedim, ne kadar kayda değer oldukları konusunda da emin değilim. En.wiki'de kayda değer olmayan yüzbinlerce madde var, de ve fr.wiki'leri KD için daha iyi kaynak sayıyorum. Kayda değerlik konusunda ben kararsızım, başka kullanıcılardan da fikir alalım. Khutuckmsj 16:56, 28 Eylül 2008 (UTC)

Düşününce kayda değer olabilirler, ama olmayabilirler de, ben %51 kayda değer %49 değil diyorum, kafam karıştı baya :) Siz bir tanesini geliştirin, silinirse kullanıcı sayfama koyarım :)) Khutuckmsj 17:00, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Evet bence kısa ve VP:HS'den ayrıca kayda değerlik açısından içerik zayıflığından silinmeli. Daha öncelikli maddelere yönelmende yarar var :) Levent Abi ileti 18:05, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • Duyarlılığına teşekkür eder; şimdiden bayramını kutlarım. :) Levent Abi ileti 20:18, 28 Eylül 2008 (UTC)
  • İyi ama bundan sonraki 1000'lere tek başıma ulaşamam ki? Mutlaka ve kesinlikle yardımlarınıza ihtiyacım var.. yokuş yukarı çıkarken biraz destek lazım. Hepinizin şiir güzelliğindeki çabaları bu desteğin adıdır. Gece gece gözlerinden öpüyorum.. Aç TRT FM'i, şiir dinle bakalım, başka alternatifin yoksa İyi geceler. Levent Abi ileti 20:37, 28 Eylül 2008 (UTC)
Ramazan Bayramınız kutlu olsun,iyi bayramlar.Selim Elmas ileti 15:43, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Aynı dileklerle,iyi bayramlar :) Levent Abi ileti 09:48, 29 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim. Senin de bayramın kutlu olsun. --Kemal K.ileti 09:51, 29 Eylül 2008 (UTC)

  • Teşekkürler,seninde kutlu olsun Berkay--SE Mesaj 09:52, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Teşekkürler, sizinde bayramınız kutlu olsun :)--Machiavelli' msj 09:53, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Berkay, seninde şimdiden Ramazan bayramın hayırlı olsun. Teşekkürler. Ayrıca gelmişken bir şey sorayım, Kıbrıs Türk Federe Devleti'nin bayrağı hakkında bir bilgin var mı?--Muratsahinileti 09:55, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Kısacası her ikisi hakkında. Şimdiden teşekkürler. --Muratsahinileti 10:09, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Teşekkür ederim. 肉孜节 祝福 穆斯林朋友节日快乐 Hocanıza kontrol ettirin. Çincem biraz dandiktir:)

cf. 肉孜节/肉孜節 (开斋节/開齋節)

Takabeg ileti 10:25, 29 Eylül 2008 (UTC)

  • Teşekkürler Berkaycığım. Senin de bayramını kutlarım. :) --Math34 ileti 15:08, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Sağolun hayırlı bayramlar.--Aycanileti 15:09, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Sizin de bayraminiz simdiden kutlu olsun ^_^ Tesekkurler, iyi calismalar... - - noumenon Θ mesaj 15:10, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Teşekkürler, sizinde bayramınız kutlu olsun.--Tevfik1958 15:10, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Teşekkürler sizinde bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. İyi bayramlar. Nice bayramlar.. Myrat ileti 15:11, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Teşekkürler Berkay. Senin de bayramın kutlu olsun. --Yabancımsj 15:50, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Berkay. Umarım iyisindir. Teşekkür ederim, senin de gelecek bayramın kutlu olsun. Görüşmek üzere...  Brk ileti 17:49, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Selam Berkay, Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Senin de bayramın kutlu, neşen bol olsun (Selim Bey'in çikolataları yetmeyeceğe benziyor)!, --Bahar (yine ben!) 20:15, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Merhaba Berkay; ve sorduğun sorunun yanıtını ben de öğrenince, seni de tebrik etmek gerekliliğini gördüm. 602 madde eklemişsin. Bu link eklediğin yeni maddeleri ve yaptığın yönlendirmeleri gösteriyor. Senin de 10.000 maddeni göreceğimi umut ediyorum. Kutlarım. Levent Abi ileti 20:40, 29 Eylül 2008 (UTC)