Kullanıcı mesaj:Levent

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
DİKKAT: Yazdığınız iletiye benden yanıt beklemeden önce kullanıcı sayfamdaki durum belirtecinin yeşil/gri görünüp görünmediğine emin olunuz. Eğer anonim (IP) kullanıcıysanız, kayıtlı kullanıcı olmanın bir takım sorunları kendiliğinden ortadan kaldırması nedeniyle mesajınıza yanıt vermemin ikinci planda yer alacağını bilmeniz rica olunur.


Lütfen dikkat!    Mesajınızı en üstte yer alan "değiştir"in yanındaki + sekmesine basarak, ya da "değiştir" ile sayfanın en altına yazarsanız daha çabuk görüp yanıt verebilirim. Hemen yanıtlayamazsam panik yapmayın; olağanüstü bir durum yoksa en geç 48 saat içinde "turuncu şeridi" görürsünüz.. Teşekkürler.
NOT: LÜTFEN HİÇBİR OYLAMA ya da TARTIŞMA İÇİN (özellikle politik ve etnik konularda) BANA GÖRÜŞ SORMAYIN, BU DURUM İLGİM OLSA DA O İLGİYİ AZALTIYOR.
Ayrıca; bayram, yılbaşı vb. kutlamalar için mümkünse bana yazmak yerine fazladan bir değişiklik yapın.

Lütfen mesajlarınızı en alta yazınız. Teşekkürler.

Levent

TÜRKÇE VİKİPEDİ KRONOLOJİSİ

"..kahramanlıkla insanlığın taban tabana zıt olduğunu, nasıl anlatırsın?" - Süreyya Berfe (Basma'dan)


"..yararlı şeyler yaparak yaşlanmak.." - Lazarus Çocuğu'ndan.


"..hiçbir yapılanla kifayet etme; geç öteye!" - Ömer Hayyam


17 Bu kullanıcının Vikipedi'deki yaşı 17 yıl, 2 ay ve 2 gündür.




Geçmiş olsun

İlk geçmiş olsun dileği benden olsun. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Vikipedi size biraz da olsa moral verecek ise ne mutlu bu sayfalara. Hoş geldiniz. --e.c. 19:39, 22 Kasım 2017 (UTC)

  • Çok Teşekkürler e.c., büyük bir moral oldu bu. Bir çok şey inanılmaz derecede değişmiş. Önceden aktifken kendi kendime uyguladığım bir sistemim vardı, biraz alıştıktan sonra ona devam etmeyi düşünüyorum: "Her gün en az bir madde ekle." Tanışmadığım arkadaşlara, eski dostlara da merhaba..
Çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşursunuz umarım. Ne kadar sizi tanımasamda çok önemli katkılar verdiğinizi biliyorum. Tekrar hoş geldiniz diyelim. --Maurice Flesier message 11:08, 2 Aralık 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti

Selamlar abi. Tekrar hoşgeldin. Katkılarına son sürat devam edeceğinden hiç şüphem yok. Çokça geçmiş olsun.

İlgilenebileceğin için sana burada oluşturduğum ve 1 yılı aşkın süredir yürüttüğüm Vikiproje:Sovyetler Birliği davetiyesi göndereceğim. Elbet ilgi alanın olan bir katkı alanı vardır diye umut ediyorum. Pek çok işbirliği projesine imza attık, hatta son zamanlarda ödüllü işbirliği projelerinede el attık. Çeşitli kuruluşlardan hala mesaj alıyorum, sırayla bir çok ödüllü proje yapacağız. Seni toplu mesaj listesine ekledim. Projeye de göz atarsan sevinirim, zira yapılacak çok şey var :) Proje şablonunu da atıyorum, inceleme kolay olsun diye. Birlikte nice çalışmalara. --Ahmet Turhan (mesaj) 10:13, 23 Kasım 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.


  • Çok teşekkürler Ahmet Turhan, sanırım bir süre alışmam gerekecek. Bu sistem tamamen değişmiş, 7 yıl öncesine göre. Uyum sağlar sağlamaz katkıda bulunmaya başlayacağım. Sevgiler, selamlar.  Levent İleti Katkılar   19:55, 24 Kasım 2017 (UTC)
Uyum sürecinde yardım ve dayanışma isteğiniz varsa çekinmeden söyleyin @Levent. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:44, 24 Kasım 2017 (UTC)
Unutmadan, 1 Aralık'a kadar ödüllü proje devam ediyor. Açılacak madde çok :) --Ahmet Turhan (mesaj) 20:15, 25 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin içerikler

Selamlar abi. Yazacak maddeler aradığını biliyorum :) Bir önerim var, birlikte seçkin içerik hazırlama adına çalışmaya ne dersin? Bu kapsamda proje yapcağız. Burada İngilizce sürümünde seçkin madde veya seçkin liste olup Türkçe'de olmayan 5 ayrı seçkin içerik oluşturma önerimiz var, desteğini sunacağın bir öneri var mı? Aralık ayı projesine bunu yapabiliriz. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:31, 28 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin içerik

Selamlar. Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleşecek Aralık 2017 işbirliğinde Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde ve seçkin liste kazandırmayı düşünüyoruz. Burada İngilizce Vikipedi'de seçkin madde veya seçkin liste olan seçkin içerik oluşturma önerileri mevcut. Siz de görüşünüzü bildirerek ve projenin bir parçası olarak gerek Vikipedi'nin gerekse projenin gelişmesine yardımcı olun ve sizin de seçkin içeriklerde isminiz olsun. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:46, 28 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin liste çalışması




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği liderleri listesi ve Sovyetler Birliği başbakanları listesi maddelerini Türkçe Vikipedi'ye seçkin liste olarak kazandırmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:31, 1 Aralık 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Aralık 2017 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Aralık 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
-- () 12:20, 1 Aralık 2017 (UTC)

MediaWiki message delivery

mesaj

Ödüllü Sovyet işbirliği projesi










Meeting at the Blagovescenskaya Square.jpg



VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi konulu üçüncü ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci ve ikinci projenin ardından üçüncü proje olarak "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma konulu 45 gün gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 18 Aralık 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 4 Şubat 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 45 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.

Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi), Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:

  • Birinci;
    • Rus Kültür Derneği tarafından verilecek Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 2017 tarihinde İzdatelstvo E Yayınevi tarafından basılan Ekim 1917 isimli kitabı (Rusça)
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 4 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • İkinci;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Maksim Gorki'nin 3 adet kitabı;
      • Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda adlı eserler
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • Üçüncü;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 2 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta

 • Tüm katılımcılara ödüller

  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi) tarafından projeye özgü hatıra ödülleri verilecektir.
  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserleri hediye olarak verilecektir.
  • Ödül verilecek eserler hakkında ayrıntılı bilgi proje ana sayfasında yazılıdır.
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol ödüller, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:28, 15 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba

Ahmet, İki yerde çözemeyeceğimi sandığım küçük kaynak sorunu var, boş zamanın olduğunda bir göz atman mümkün mü? Birisi Rus Halk Birliği, diğeri de Montparnasse Garı tren kazası. Olsa da olmasa da şimdiden teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   16:27, 21 Aralık 2017 (UTC)

şöyle ve şöyledeğişiklikler yaptım. --Ahmet Turhan (mesaj) 17:03, 21 Aralık 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ocak 2018 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ocak 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
() 14:33, 1 Ocak 2018 (UTC)

MediaWiki message delivery

mesaj

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında bir projeye katılmanız şerefine Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünü kazandınız. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 20:27, 1 Ocak 2018 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Sovyet Seçkin Madde Nişanı


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Sovyet Seçkin Madde Nişanı
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında seçkin madde konulu bir iş birliği projesine katılmanız şerefine Sovyet Seçkin Madde Nişanı ödülünü kazandınız. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 20:22, 1 Ocak 2018 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde 3. oldunuz


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde 3. oldunuz
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında düzenlenen "Sovyetler Birliği liderleri ve Sovyetler Birliği başbakanları listelerini seçkin liste yapma" konulu işbirliği projesinde 3. oldunuz. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 20:22, 1 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba ve teşekkür

Ödüller için teşekkür ederim. Zaman çok çabuk geçiyor, bu kadar yetişebildim. Kısmet başka projelere.  Levent İleti Katkılar   22:20, 1 Ocak 2018 (UTC)

4 Şubat tarihine kadar bu proje devam ediyor, katılımlarınızı bekliyorum @Levent :) --Ahmet Turhan (mesaj) 04:28, 2 Ocak 2018 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 1 hafta

Moskova Yurttaşları Evi, Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi katkılarıyla düzenlenen "Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi" konulu bir buçuk ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesinin bitimine son bir hafta. "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma projede maddeler hala sizler tarafından açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye Rus Kültür Derneği tarafından Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 1917 isimli kitabı, Kor Yayınevi tarafından Sovyet Devrimi I, Sovyet Devrimi II, Emmanuil Kazakeviç - Mavi Defter ve Nikolay Dobrolyubov - Oblomovluk Nedir? isimli 4 kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta; ikinciye Kor Yayınevi tarafından Maksim Gorki'nin Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda isimli 3 adet kitabı ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta, üçüncüye ise Kor Yayınevi tarafından Ivan Popov - Kavganın Şafağı ve Jan Otchenachek - Yurttaş Brych isimli 2 adet kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta ödül olarak verilecektir. Bununla birlikte tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserler ile Moskova Yurttaşları Evi tarafından projeye özgü hatıra ödülleri hediye olarak verilecektir.

Projenin bitim tarihi olan 4 Şubat 2018 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:14, 29 Ocak 2018 (UTC)

VikiProje Siyaset Şubat 2018 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Şubat 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
() 18:37, 4 Şubat 2018 (UTC)

MediaWiki message delivery

mesaj

Ekolojik Ütopyalar Derneği silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ekolojik Ütopyalar Derneği) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ekolojik Ütopyalar Derneği sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 17:18, 13 Şubat 2018 (UTC)

Sovyet kozmonotları projesi

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

Dosya:Laika ac Memorial Museum of Astronautics (6849617334) (cropped).jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet kozmonotlar kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Siyaset Mart 2018 işbirliği daveti


Bu ayki işbirliğine katılın!

Mart 2018'in işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Taslak veya Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
() 22.08, 1 Mart 2018 (UTC)

MediaWiki message delivery

mesaj

SakhalinioBuyrun beniiiim? 09.27, 7 Mart 2018 (UTC) [yanıtla]

Proje ödülü

− Selamlar. Katıldığınız Vikiproje Sovyetler Birliği Ödüllü İş Birliği Projesi'nde ödül dağıtımı için, ödülün gideceği adı soyadı, telefon numarasu ve açık adresini bana e-posta yoluyla yollayabilir misiniz? --Ahmet Turhan (mesaj) 14:59, 8 Şubat 2018 (UTC)

Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verildi

Burada istatistiksel olarak listelendiği üzere; şu ana kadar 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 27 işbirliği projesi düzenlendi. Projeler kapsamında çeşitli ödüller dağıtıldı. Ancak sorumlu eksikliği nedeniyle Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verilmiştir. Gelecekte Vikiproje:Sovyetler Birliği'nden sorumlu olmak isteyenlere duyurulur. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.52, 21 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Ebru Kahvecioğlu silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ebru Kahvecioğlu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ebru Kahvecioğlu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 18.09, 10 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Tablo hakkında

Rapsar, ben Almanca bilmiyorum, zaten o nedenle Türkçeleştirilmesi talebinde bulunmuşumdur sanırım.  Levent İleti Katkılar   17.24, 19 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. Üzerinden 8 yıl geçmiş tabi :) O sayfa yalnızca teknik bakımdan görsellerle ilgili değişiklik yapılması için oluşturulmuş. Yani biz direkt olarak "görselde şunu şunu yapabilir misiniz?" ricasında bulununca işlevsel oluyor. Hem Almanca bilen hem bu terimlerin çevirisini yapabilecek hem de grafikçi birisini bulmak biraz zor malum :)--RapsarEfendim? 21.26, 19 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Hatalı kod

Merhaba.. Reha İsvan maddesinin sonunda referanslarda bir bozukluk var. Göz atabilmeniz mümkün mü? Teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   08.37, 15 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Levent Bey, sorun çözüldü. Yayıncı kısmında dış bağlanrı vermek hataya neden olmakta. Dikkatiniz için teşekkürler ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 08.46, 15 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

SakhalinioBuyrun beniiiim? 13.33, 3 Ekim 2018 (UTC) [yanıtla]

Ben Böyle Veda Etmeliyim silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ben Böyle Veda Etmeliyim) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ben Böyle Veda Etmeliyim sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 16.48, 19 Kasım 2018 (UTC)[yanıtla]

Özledik :)

Levent, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011


Ahmet Turhan (mesaj) 15.31, 31 Ocak 2019 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım!



VikiProje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım!
Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje:Sovyetler Birliği'nde 2 yıl 9 ay geride kaldı. Proje katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Proje kapsamında 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 28 adet işbirliği projesi oluşturuldu. Bu kapsamda toplam 46 katılımcı işbirliği projelerine katkı sağladı, yüzlerce madde periyodik olarak düzenlenen işbirliği projeleri kapsamında oluşturuldu ve düzenlendi. Bunun yanında pek çok yeni kategoriler ve şablonlar meydana getirilerek proje ile ilgili maddeler geliştirildi. (detaylı istatistik) Proje kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Marşı ve George Koval seçkin madde olarak Vikipedi'ye kazandırıldı. Sovyetler Birliği liderleri listesinin adaylığı ise devam etmekte.

Maalesef sorumlu eksikliği nedeniyle projeye ara vermek zorunda kalmıştık. Ağustos 2019 itibariyle projeyi tekrar canlandırmak istiyoruz. Proje bülteninde yapılan gelişmeler ve yenilikler yer almakta. Projeyi tekrar canlandırmak için sizin katkılarınıza ihtiyacımız var. Anket ve oylamalar sayfasında görüşlerinizi bildirerek gelecek işbirliği projelerinin kolektif biçimde ilerleyebilmesi için yardımcı olun, Sovyetler Birliği ile ilgili maddelerin geliştirilmesine katkıda bulunun. Birlikte çalışmak için iletişime geçebilirsiniz. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeniden canlanmak umuduyla iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11.24, 17 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

ALLAH Rahmet Eylesin

Mekânı cennet olsun inşallah. Baya faydalı bir abimizmiş. Kadirhavva (mesaj) 04.36, 22 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Ege Çevre ve Kültür Platformu silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ege Çevre ve Kültür Platformu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ege Çevre ve Kültür Platformu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— Pamfilyalı 💬 14.57, 29 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Egeart Sanat Günleri silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Egeart Sanat Günleri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Egeart Sanat Günleri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— Pamfilyalı 💬 15.18, 29 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

bütün genel ağ kültürüne esenlikler diliyorum

youtube'da "2and900" diye bir içerik üreticisi intihar etmişti. son vidyosunda çok üzüntülüydü. birisi yorumlarda özet olarak "internetteki yaptıklarımız iz bırakıyor" diye bir yazı koymuştu. çok etkilenmiştim. işte, o ingilizce yazıyı türkçeye çevirerek buraya koymak istiyorum. nitekim hepimiz yok olacağız ama yaptıklarımız var olacak ayrıca bizi var edecek aslında. levent ve 2and900 yaptıklarıyla var oluyorlar.

24 temmuz 21, saat sabah 4'te ekran kaydı almıştım, kullanıcının ismi "O K" profil fotosu olarak robert downey jr. vardı. hadi bakalım, başlıyorum:

""""bilirsiniz, bunun gibi kanallar görmek beni mahvediyor, bunlardan daha kaç tane var dersiniz? binlerce? yüz binlerce? belki de milyonlarca? (kanalların)yaratıcıları bir süre vidyo yapıyorlar ve sonra ayrılıyorlar, ya kendi nedenleriyle ya da başlarına trajik bir olay geldiği için. onlar içeriklerini veya kendilerinin dünya üzerindeki bir çeşit ayak izlerini(buraya, internete)bırakıyorlar, sonsuza dek ya da youtube etkin kalıncaya kadar. bu tür kanallardan en az binlercesi var olmalı, sonsuza dek köşeye atılmış; ama internette var olmaya devam eden, izlenmesi için, onların neye benzediğini öğrenmek için, vidyolarında naptıkları(nı görmek için), sanki bir tarihi izlemek gibi. ne yazık ki kendisi artık bizimle değil, onu geri getiremeyiz, asla. ama içerikleri ve kanalı internet var oluncaya kadar duracak. insanlar gelecek zamanlarda denk geldiklerinde kendisinin vidyolarını izlicek, ya kaza ile ya da arayıp bulacaklar, sadece bir vidyo izleyip de devam edebilirler ya da sadece bir vidyo izlicekler ve bu kendisinin son vidyosu olacak, ardından onun başına gelen trajik kaderi öğrenmiş olacaklar. belki şok geçirecekler, belki de hayatlarına devam edip unutacaklar. ama(onlar) bilmediği ve aramızda artık olmayan birisini öğrendiler. ...-

-...işte bu youtube'un ve internetin genel olarak bir güzelliğidir. izini dünyaya bırakıyorsun, öldükten sonra veya vidyo yapmayı bıraktığın zaman bile insanlar senin naptığını, neye benzediğini, neyi beğendiğini vb. şeyleri görüyorlar. youtube ve internet var olmaya devam ettiği sürece bu adamın kimliği sonsuza dek bilinecek, yalnızca bazı insanlarla kısıtlı olsa bile. ve bence bu gerçekten de yaşamış olmanın anlamıdır.""""

esenlikler...@Levent ----Modern primat ඞඞඞ İLETİ 18.27, 28 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]