Kavak Yelleri bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Kavak Yelleri bölümleri listesi, Kavak Yerlleri dizisinin yayınlanan tüm bölümlerinin listesidir. İlk sezon 31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D gösterilmeye başlanmıştır. Dizinin ilk sezonu 2007 yazında devam etmiş ve ilk sezon finali 26 Haziran 2008 yayınlanmıştır. İlk sezon 55 bölümdür. İkinci sezon 6 Eylül'de 2008 tarihinde başlamış ve 30 Mayıs 2009'da kaza sahnesiyle izleyiciye veda etmiştir.İkinci sezon ekonomik kriz sebebiyle biraz sıkıntılı geçmiş ve 29 bölüm çekilmiş ve iki haftada bir yayınlanmıştır. Üçüncü sezonun ilk bölümü 12 Eylül 2009'da yayınlanan 85.bölüm ile başlayıp,29 Mayıs 2010'da yayınlanan 119.bölüm ile sona ermiştir.Dizinin dördüncü sezonu,5 Temmuz 2010'da yayınlanan 120.bölümü ile başlayıp,7 Mayıs 2011'de yayınlanan 160.bölümü ile tatile girmiştir.Beşinci ve son sezon ise 28 Haziran 2011'de yayınlanan 161.bölümü ile başlayıp,30 Ağustos 2011 tarihinde yayınlanan "Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü..." isimli 170.bölümü ile ekranlara veda etmiştir.

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi DVD ve Blu-ray yayını
Sezon galası Sezon finali
1 55 31 Mayıs 2007 (2007-05-31) 26 Haziran 2008 (2008-06-26) Yok
2 28 6 Eylül 2008 (2008-09-06) 30 Mayıs 2009 (2009-05-30) Yok
3 34 12 Eylül 2009 (2009-09-12) 29 Mayıs 2010 (2010-05-29) Yok
4 40 5 Temmuz 2010 (2010-07-05) 7 Haziran 2011 (2011-06-07) Yok
5 10 28 Haziran 2011 (2011-06-28) 30 Ağustos 2011 (2011-08-30) Yok

Bölüm listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Ad Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi İzleyici
1 1 "Pilot" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 31 Mayıs 2007 (2007-05-31)
2 2 "Aşkıma" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 7 Haziran 2007 (2007-06-07)
3 3 "Badem Ağacı" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 14 Haziran 2007 (2007-06-14)
4 4 "1 Yanlış 3 Doğru" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 21 Haziran 2007 (2007-06-21)
5 5 "Kız Kaçıran" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 28 Haziran 2007 (2007-06-28)
6 6 "Hipotenüs" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 5 Temmuz 2007 (2007-07-05)
7 7 "Altıncı His" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 12 Temmuz 2007 (2007-07-12)
8 8 "Öpsem Sarılsam Sevsem" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 19 Temmuz 2007 (2007-07-19)
9 9 "Kuzuların Sessizliği" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 26 Temmuz 2007 (2007-07-26)
10 10 "Köşeli Jeton" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 2 Ağustos 2007 (2007-08-02)
11 11 "Olmasa Mektubun" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 9 Ağustos 2007 (2007-08-09)
12 12 "Kürkçü Dükkanı" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 16 Ağustos 2007 (2007-08-16)
13 13 "Havuz Problemi" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 23 Ağustos 2007 (2007-08-23)
14 14 "Son Sardunyalar" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 6 Eylül 2007 (2007-09-06)
15 15 "35 Eksi 1" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 13 Eylül 2007 (2007-09-13)
16 16 "Eski Dostlar" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 20 Eylül 2007 (2007-09-20)
17 17 "Filmin Devamı" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 27 Eylül 2007 (2007-09-27)
18 18 "Pembe Yalanlar" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 4 Ekim 2007 (2007-10-04)
19 19 "3. Tekil Şahıs" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 11 Ekim 2007 (2007-10-11)
20 20 "2. İlk Öpücük" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 18 Ekim 2007 (2007-10-18)
21 21 "Aşk Doktoru" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 25 Ekim 2007 (2007-10-25)
22 22 "Süper Kahramanlar" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 1 Kasım 2007 (2007-11-01)
23 23 "Gizli Gizli" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 8 Kasım 2007 (2007-11-08)
24 24 "Açık Açık" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 15 Kasım 2007 (2007-11-15)
25 25 "Aramıza Hoşgeldin" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 22 Kasım 2007 (2007-11-22)
26 26 "Doğru Cevap" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 29 Kasım 2007 (2007-11-29)
27 27 "Hepimiz Birimiz İçin" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 6 Aralık 2007 (2007-12-06)
28 28 "Birimiz Hepimiz İçin" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 13 Aralık 2007 (2007-12-13)
29 29 "CSI Urla" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 27 Aralık 2007 (2007-12-27)
30 30 "Dert ve Deva" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 3 Ocak 2008 (2008-01-03)
31 31 "Zeynep Kamil" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 10 Ocak 2008 (2008-01-10)
32 32 "Elveda Don Kişot" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 17 Ocak 2008 (2008-01-17)
33 33 "Gerçek Yalanlar" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 24 Ocak 2008 (2008-01-24)
34 34 "Kutu Kutu Pense" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 31 Ocak 2008 (2008-01-31)
35 35 "Yol Ayrımı" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 7 Şubat 2008 (2008-02-07)
36 36 "Kavak Yelleri" Kerem Çakıroğlu Yiğit Güralp 14 Şubat 2008 (2008-02-14)
37 37 "Yeni Bir Hayat" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 21 Şubat 2008 (2008-02-21)
38 38 "Gerçek Aşk" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 28 Şubat 2008 (2008-02-28)
39 39 "Bir Daha Aşık Olamam" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 6 Mart 2008 (2008-03-06)
40 40 "3, 2, 1, Kayıt" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 13 Mart 2008 (2008-03-13)
41 41 "Bir Anda" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 20 Mart 2008 (2008-03-20)
42 42 "Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 27 Mart 2008 (2008-03-27)
43 43 "Aşk Her Şeyi Affeder Mi?" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 3 Nisan 2008 (2008-04-03)
44 44 "Hatalar Bedeller" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 10 Nisan 2008 (2008-04-10)
45 45 "Yeni Bir Umut" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 17 Nisan 2008 (2008-04-17)
46 46 "Yolun Açık Olsun" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 24 Nisan 2008 (2008-04-24)
47 47 "Gidenler Kalanlar" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 1 Mayıs 2008 (2008-05-01)
48 48 "Hayat Devam Ediyor" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 8 Mayıs 2008 (2008-05-08)
49 49 "Kimse Beni Anlamıyor" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 15 Mayıs 2008 (2008-05-15)
50 50 "Tanıştırayım, Eşim" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 22 Mayıs 2008 (2008-05-22)
51 51 "Benimle Dans Eder Misin" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 29 Mayıs 2008 (2008-05-29)
52 52 "İçinden Geleni Söyle" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 5 Haziran 2008 (2008-06-05)
53 53 "Sevgili Günlük Biraderim" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 12 Haziran 2008 (2008-06-12)
54 54 "Yalnızlar Rıhtımı" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 19 Haziran 2008 (2008-06-19)
55 55 "Dönüş" Kerem Çakıroğlu Gökhan Horzum, Ekin Atalar, Yılmaz Şahin 26 Haziran 2008 (2008-06-26)

2. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

İkinci sezonun yönetmenliğini Jale İncekol üstlenmiştir. Bu sezonun çekimleri önceki sezonda da olduğu gibi İzmir ve İstanbul'da yapılmıştır. Bu sezonun senaryoları Gökhan Horzum, Ekin Atalar ve Yılmaz Şahin tarafından yazılmıştır. 30 Mayıs 2009 tarihinde "Gülüm...Gözümün Nuru...Aşkım..." adlı 84. bölümle sezon sona erdi. Sezon finaliyle birlikte dizinin ana karakterlerinden Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç ile dizideki yan karakterlerden Gönül Öğretmen karakterini canlandıran Didem İnselel'in diziden ayrıldıkları açıklanmıştır.

# Yayın tarihi Bölüm adı
56 6 Eylül 2008 İskele
57 13 Eylül 2008 Dönme Dolap
58 20 Eylül 2008 Ve Perde
59 4 Ekim 2008 Deniz Tükendi
60 11 Ekim 2008 Yollarımız Burada Ayrılıyor
61 18 Ekim 2008 Eski Şehir Yeni Hayat
62 25 Ekim 2008 Yağmurdan Kaçarken
63 1 Kasım 2008 Bana Doğruyu Söyle
64 8 Kasım 2008 Sürpriz
65 15 Kasım 2008 İyi Günde, Kötü Günde
66 22 Kasım 2008 Davetsiz Misafir
67 29 Kasım 2008 Bir Avuç Kemik İçin
68 13 Aralık 2008 Kapana Kısılmak
69 20 Aralık 2008 Yolun Sonu
70 27 Aralık 2008 Araf
71 10 Ocak 2009 Yeni Bir Yıl
72 24 Ocak 2009 Teklif
73 7 Şubat 2009 Resimdeki Kız
74 21 Şubat 2009 Geldim, Gördüm, Yendim
75 7 Mart 2009 Belayla Flört
76 21 Mart 2009 Var Mısın İddiaya ?
77 28 Mart 2009 Tuzak
78 4 Nisan 2009 Sen Benim Kahramanımdın
79 18 Nisan 2009 Bunu Bana Yapma !
80 25 Nisan 2009 Sonun Başlangıcı
81 2 Mayıs 2009 Uçuruma Giden Yol
82 9 Mayıs 2009 Dünden Sonra Yarından Önce
83 23 Mayıs 2009 Lavinia
84 30 Mayıs 2009 Gülüm...Gözümün Nuru...Aşkım...

3. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Üçüncü sezonun yönetmenliğini Jale İncekol üstlenmiştir. Bu sezonun çekimleri İzmir'de yapılmıştır. Bu sezonun senaryoları Gökhan Horzum, Ekin Atalar ve Yılmaz Şahin tarafından yazılmıştır. Yeni sezonla birlikte diziye yeni oyuncular katılmıştır. Sarp Apak, Güven karakteriyle; Ceyda Ateş, Leyla karakteriyle; Nil Günal, Nurgül karakteriyle dizi kadrosuna katılmışlardır. 29 Mayıs 2010 tarihinde yayınlanan "İz Bırakanlar" bölümüyle sezon finali yapan dizi, kafalarda geçen sezon diziye veda eden Efe Kaygısız ve Gönül Öğretmen karakterlerinin dönebilecekleri gibi soru işaretleri bırakmıştır.

# Yayın tarihi Bölüm adı
85 12 Eylül 2009 Yine Yeni Yeniden
86 19 Eylül 2009 İçimizdeki Yabancı
87 26 Eylül 2009 Aldatıldık...
88 3 Ekim 2009 Aslı'nın Abisi
89 17 Ekim 2009 Lambadan Çıkan Cin
90 24 Ekim 2009 Aslı'nın Seçimi
91 31 Ekim 2009 Blöften Kim Ölmüş
92 7 Kasım 2009 Tuzağa Yürümek
93 14 Kasım 2009 İyi İnsan
94 21 Kasım 2009 Eski Yaralar
95 28 Kasım 2009 Affedilmeyen
96 5 Aralık 2009 Eros'un Zıpkını
97 12 Aralık 2009 Patlamış Mısır
98 19 Aralık 2009 En Uzun Gece
99 26 Aralık 2009 Hayal Kırıklığı
100 9 Ocak 2010 Gölge Oyunu
101 16 Ocak 2010 Hülya ile Kerim
102 23 Ocak 2010 Gölgeler Kavga Etmez
103 6 Şubat 2010 Tehlikeli Yakınlaşmalar
104 13 Şubat 2010 İnce Çizgi
105 20 Şubat 2010 Beni Bırakma
106 27 Şubat 2010 Yüzleşme
107 6 Mart 2010 Aradığınız Sevgiliye Şu Anda Ulaşılamıyor
108 13 Mart 2010 Sırlar ve Gerçekler
119 29 Mayıs 2010 İz Bırakanlar

4. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Dördüncü sezonun yönetmenliğini Jale İncekol ve Taner Elhan üstlenmiştir senaristler Ekin Atalar ve Yılmaz Şahin'dir sezon İzmirde başlayıp İstanbul'da devam etmiştir. Dizi 30 Ağustos 2011'de (Her şeyin başladığı yerde) İzmir'de gerçekleşen Pinhani konseriyle yayın hayatına veda etmiştir.

  • 161 arası olan bölümler,beşinci sezon olarak gösterildi.
# Yayın tarihi Bölüm adı
126 19 Ağustos 2010 Muhteşem İkili
136 5 Kasım 2010 Akrep İle Kurbağa
137 12 Kasım 2010 Büyük Buluşma
138 19 Kasım 2010 Dünyanın Döndüğü Yer
139 26 Kasım 2010 Büyük Sır
140 3 Aralık 2010 Benimle Oynar Mısın ?
141 10 Aralık 2010 Seviyor Sevmiyor
142 17 Aralık 2010 Şüphe
143 24 Aralık 2010 Konuş Onunla
144 8 Ocak 2011 Issızlığın Ortasında
145 15 Ocak 2011 Benzer Hayaller
146 22 Ocak 2011 Çaresizlik
147 29 Ocak 2011 Tutsak
148 5 Şubat 2011 İkinci Bahar
149 12 Şubat 2011 Tek Aşk
150 19 Şubat 2011 Dünyanın Durduğu Yer
151 26 Şubat 2011 Masumiyet Müzesi
152 5 Mart 2011 Kelebek Ömrü
153 19 Mart 2011 Son Umut
154 26 Mart 2011 Sherlock Biraderlerim
155 02 Nisan 2011 Kalbin Peşinde
156 09 Nisan 2011 Zor Karar
157 16 Nisan 2011 Yeni Hayat
158 23 Nisan 2011 Kesişen Yollar
159 30 Nisan 2011 Büyük Sürpriz
160 07 Mayıs 2011 Tehlike Çanları
161 28 Haziran 2011 Ben Büyüdüm Baba
162 5 Temmuz 2011 İntikam Yemini
163 12 Temmuz 2011 Dönüm Noktası
164 19 Temmuz 2011 Yeniden Yan Yana Onlar
165 26 Temmuz 2011 Hayata Başlamak
166 02 Ağustos 2011 Camdan Kalpler