Kategori tartışma:Müzik bilgi kutusu şablonları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgi Kutularının standartlaştırılması[kaynağı değiştir]

Albümler için:

Sanatçılar için:

Düşünceler[kaynağı değiştir]

Albümler ve sanatçılar için varolan farklı bilgi kutularının standartlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için en çok kullanılan şablonların ({{Şablon:Albüm bilgi kutusu}} ve {{Şablon:Müzik sanatçısı bilgi kutusu}}) standart olarak kabul edilmesi taraftarıyım. --joseph msj 20:45, 10 Mayıs 2008 (UTC)

  • Destek Destek Bence de. Aynı şey için bir sürü şablon gereksiz. Bir standart olmalı. Ama diğer şablonlar da bu kadar çok sayfada kullanılırken değiştirmek zor olacak. Uğraşılması lazım.--Cfsenel 14:52, 18 Mayıs 2008 (UTC)
  • Destek Destek Katılıyorum. En çok kullanılan şablonların standart hale getirilmesinden yanayım. -- Kemal K. 19:00, 18 Mayıs 2008 (UTC)
  • Kısmi destek En çok kullanılan şablonların düzenlenmesi (yani iyileştirilmesi) ve standart hale getirilmesi gerek. Ama bu işi gönüllü olanların halletmesi gerek bence. İş bölümü yapılmalı ve bir an önce başlanmalı. Uğraştırıcı olacağından gönüllü sayısının az olması işi uzatacak, yorucu ve bıktırıcı olacaktır; yani yeterli gönüllü sayısına ulaşılmadan başlanmaması ve eğer bu gönüllü sayısına hiç ulaşılamayacaksa hiç başlanmaması gerektiğini düşünüyorum. -- Comert92 22:43, 28 Haziran 2008 (UTC)
  • Destek Destek Bu şablon hemen hemen hiçbir özelliğe sahip değil ve berbat görünüyor. Bu şablon silinsin. Ben gönüllü olarak şablonların standartlaştırılması için uğraşırım. --♪♫Atakan0652|mesaj 11:51, 30 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Gerçekten hepsi içiçe geçmiş biran önce bu karışıkığın giderilmesi gerekiyor. --Karduelismsj 10:44, 14 Aralık 2008 (UTC)
  • Destek Destek Bu şablon kesinlikle silinmelidir. Çünkü her sey içiçe girmiş durumdadır. Kullanıcı:Joupic 54
  • Destek Destek Hem görünüş hem de nitelik açısından diğer iki şablon daha iyi durumdadır. Şablon:Müzisyen, Şablon:Grup gibi şablonların silinmesi, diğer şablonlara göre üstün sayılabilecek özelliklerinin de şablonlara eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Vikipedi'nin kalitesi için standartların gözetilmesi zorunludur. --ÖzgüRFikiR 08:00, 29 Haziran 2010 (UTC)
  • Destek Destek --cobija 14:26, 17 Kasım 2010 (UTC)


İstek yapıldı Yapıldı - Tüm müzik albümleri şablonları Şablon:Albüm bilgi kutusu ile birleştirildi. Kumul 20:07, 23 Şubat 2011 (UTC)