Just My Luck

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Just My Luck (2006 film) sayfasından yönlendirildi)
Just My Luck
YönetmenDonald Petrie
YapımcıArnon Milchan
Arnold Rifkin
Donald Petrie
SenaristI. Marlene King
Amy B. Harris
Jonathan Bernstein
James Greer
OyuncularLindsay Lohan
Chris Pine
Samaire Armstrong
Faizon Love
Missi Pyle
Makenzie Vega
Jaqueline Fleming
Chris Carmack
Bree Turner
Carlos Ponce
MüzikTeddy Castellucci
Görüntü yönetmeniDean Semler
Çıkış tarih(ler)i5 Kasım 2010
ÜlkeAmerika Birleşik Devletleri
Dilİngilizce
Bütçe38.077.373 $

Just My Luck, Ashley adında bir kadının başından geçen olaylar anlatılıyor. Şans her zaman yüzüne gülen Ashley'in hayatı bir maskeli baloda tanımadığı bir adamı öpmesiyle cehenneme dönüşüyor. Film, bir öpücüğün nelere kadir olabileceğini gözler önüne seriyor.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Film hakkında her zaman şanslı ve popüler Ashley Albright (yani Lindsay Lohan) Kim ve son derece şanslı ömrü hep şans olağanüstü vuruş yaşanıyor.Her zaman Kötü Şanlı olan (yani Chris Pine ) anlatıyor.

Just My Luck.

Parti sırasında Ashley çok geçmeden kötü şans vurdu olacak onu uyaran bir falcı tarafından karşılaşır. parti etrafında Jake dolaşan, o Ashley güzellik çarpması gibi ve ona dans, hangi süresince öpmek ona katılmak ister. Ne, diğer yüzünü görebilirsiniz ikisi de giyiyor maske gibi. öpücük sırasında, şanslarını açıldığında: Jake Ashley's iyi şans ve Ashley Jake's normalde şanssızlık kazanacak. Jake noktalar Phillips ve neredeyse onu vuran bir taksiyle onu kurtarır., Phillips, kim büyük bir plak şirketi, işaretler kadar McFly sorumlu olan eyvallah demenin arada. Bu arada, Ashley kötü şans olarak başladı ve o hapishane (o onu patron kurmak adam gider parti bir fahişe için çıkıyor için).

Desperate şansı yeniden kazanmak için, Ashley ki, hayatının düzeni için ne önceki dönmek açıklar falcı, revisits, yine o partide öptü kişi öpmek gerekir. Ashley partide dansçılar temin eden firma tüm dansçılar aşağı av başlar., Ashley bir kafe bazı yiyecek elde etmek için ama çalışır onu arama yaparken yeterince para olmadığı için reddedilir. O kitle kaos (kötü şans nedeniyle) oluşturur ve dışarı Jake, yardımıyla kafeterya kim Ashley / gıda dağıtım kişi bowling bir kapıcı olarak görev yaptığı daha önceki iş teklifleri deli bir çizgi yapar. Ashley, bir iş için umutsuz, hemen kabul eder.

Ashley, tekrar ve verilen şans Jake öpücük konser kaydedilir. yine açık olması şanslarını istemiyor gibi Ashley Jake temas sonuna kadar karar verir; o Jake daha iyi kullanmak için iyi şanslar koymak inanıyor ondan hiç yoktu. O Jake onu bulur ve o tüm o parti bu yana istediği onu ikna etmeye çalışır tren istasyonu, gider. Daha sonra acımasız, bu kadar hızlı ki artık kim iyi şans ve kimin kötü olduğunu biliyorum değiş tokuş etmek için şanslarını neden birbirlerine öpücük. Onlar Jake's küçük kuzeni Katy görmek ve her ikisi de aynı anda onu öpmek, bütün şans alır ve 25 dolarlık bir kazı kazan kartı piyango kazanır. Daha sonra, onlar çeyrek bulmak, Onlar hala bazı şanslı karar bıraktı. Ama sadece birkaç saniye sonra, onlar sırılsıklam kırık bir su hattı ile vardır.

Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Kazanılanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Just My Luck # 4 Kuzey Amerika gişe 5.692.285 $ Açılış haftasında, 14 Mayıs 2006 yılında açıldı. ABD olarak, 12 hafta boyunca gösterdikten sonra 17.324.744 $ hasılat yaptı. Film dünya çapında 38.000.000 $ hasılat üzerinde bulunmaktadır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

^ 2006 Just My Luck - Movie reviews, trailers, clips and stills ^ DVD Verdict Review - Just My Luck

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]