Johnny Test bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu sayfa Johnny Test'in bölüm listesidir. İlk gösterimini 17 Eylül 2005'de Amerika'da yapmıştır. Türkiye'de ise Cartoon Network kanalında Aralık 2010 tarihinde gösterime girmiştir.

Sezon 1: 2005-06[değiştir | kaynağı değiştir]

B.No Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD) Türkiye Gösterimi
1a "Johnny to the Center of the Earth"
"Johnny Dünyanın Merkezine Gidiyor"
17 Eylül 2005 1 Aralık 2010 (1 Aralık 2010)
1b "Johnny X (JX1)"
"Johnny X"
17 Eylül 2005 1 Aralık 2010 (1 Aralık 2010)
2a "Johnny vs. Bling-Bling Boy"
"Johnny Pırlanta Çocuğa Karşı"
24 Eylül 2005 2 Aralık 2010 (2 Aralık 2010)
2b "Johnny Impossible"
"İmkansız Johnny"
24 Eylül 2005 2 Aralık 2010 (2 Aralık 2010)
3a ""Johnny Test: Party Monster""
"Johnny Test :Parti Canavarı"
1 Ekim 2005 6 Aralık 2010 (6 Aralık 2010)
3b "Johnny Test: Extreme Crime Stopper""
"Johnny Test :Muhteşem Suç Önleyici"
1 Ekim 2005 6 Aralık 2010 (6 Aralık 2010)
4a ""Deep Sea Johnny""
"Derin Deniz Johnny"
8 Ekim 2005 3 Aralık 2010 (3 Aralık 2010)
4b "Johnny and the Amazing Turbo Action Backpack""
"Johnny ve İnanılmaz Turbo Fonksiyonlu Sırt Çantası"
8 Ekim 2005 3 Aralık 2010 (3 Aralık 2010)
5a ""Johnny and the Ice Pigs""
"Johnny ve Buz Domuzları"
29 Ekim 2005 7 Arlık 2010 (7 Arlık 2010)
5b ""Johnny’s House of Horrors""
"Johnny'nin Korku Evi"
29 Ekim 2005 7 Aralık 2010 (7 Aralık 2010)
6a ""Johnny’s Super Smartypants""
"Johnny'nin Süper Zeki Pantolonu"
5 Kasım 2005 8 Aralık 2010 (8 Aralık 2010)
6b ""Take Your Johnny to Work Day""
"Johnny 'nizi İşe Getirin"
5 Kasım 2005 8 Aralık 2010 (8 Aralık 2010)
7a ""Johnny and the Mega Roboticles""
"Johnny ve Robot Oyuncaklar"
12 Kasım 2005 9 Aralık 2010 (9 Aralık 2010)
7b ""Johnny Gets Mooned""
"Johnny' nin Ay Macerası"
12 Kasım 2005 9 Aralık 2010 (9 Aralık 2010)
8a ""Johnny Hollywood""
"Johnny Hollywood"
19 Kasım 2005 10 Arlık 2010 (10 Arlık 2010)
8b ""Johnny's Turbo Time Rewinder""
"Johnny'nin Turbo Zaman Sayacı"
19 Kasım 2005 10 Arlık 2010 (10 Arlık 2010)
9a ""The Return of Johnny X (JX2)""
"Johnny X'in Dönüşü"
26 Kasım 2005 13 Arlık 2010 (13 Arlık 2010)
9b ""Sonic Johnny""
"Johnny Ses Hızında"
26 Kasım 2005 13 Aralık 2010 (13 Aralık 2010)
10a ""The Dog Days of Johnny""
"Johnny'nin Köpekli Günleri"
11 Şubat 2006 14 Arlaık 2010 (14 Arlaık 2010)
10b ""Johnny's Pink Plague""
"Johnny'nin Pembe Hastalığı"
11 Şubat 2006 14 Aralık 2010 (14 Aralık 2010)
11a ""Johnny's Extreme Game Controller""
"Johnny'nin Muhteşem Video Oyunu"
18 Şubat 2006 15 Aralık 2010 (15 Aralık 2010)
11b ""Li'l Johnny""
"Mikro Johnny"
18 Şubat 2006 15 Aralık 2010 (15 Aralık 2010)
12a ""Johnny vs. Brain Freezer""
"Johnny Beyin Dondurana Karşı"
22 Temmuz 2006 16 Aralık 2010 (16 Aralık 2010)
12b ""Johnny's Big Snow Job""
"Johnny'nin Büyük Kar Macerası"
22 Temmuz 2006 16 Aralık 2010 (16 Aralık 2010)
13a ""Johnny Dodgeball"
"Yakartopcu Johnny"
29 Temmuz 2006 17 Aralık 2010 (17 Aralık 2010)
13b ""Johnny and the Attack of the Monster Truck""
"Johnny ve Canavar Kamyon Saldırısı"
29 Temmuz 2006 17 Aralık 2010 (17 Aralık 2010)

Sezon 2: 2006-07[değiştir | kaynağı değiştir]

B.No Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD) Türkiye Gösterimi
14a "Hoist the Johnny Roger ""
"Johnny'nin Maceraları"
28 Ekim 2006 20 Aralık 2010 (20 Aralık 2010)
14b ""Johnny's Turbo Toy Force ""
"Johnny'nin Turbo Oyuncak Gücü"
28 Ekim 2006 20 Aralık 2010 (20 Aralık 2010)
15a ""JTV ""
"JTV"
4 Kasım 2006 21 Aralık 2010 (21 Aralık 2010)
15b ""Johnny vs. Bling-Bling Boy 2 ""
"Johnny Pırlanta Çocuğa Karşı 2"
4 Kasım 2006 21 Aralık 2010 (21 Aralık 2010)
16a ""Johnnyland""
"Johnny Park"
11 Kasım 2006 22 Aralık 2010 (22 Aralık 2010)
16b ""Johnny's Got a Brand New Dad""
"Johnny'nin Yepyeni Babası"
11 Kasım 2006 22 Aralık 2010 (22 Aralık 2010)
17a ""Saturday Night's Alright for Johnny ""
"Johnny'nin Cumartesi Günü Keyfi"
18 Kasım 2006 23 Aralık 2010 (23 Aralık 2010)
17b ""Johnny Mint Chip""
"Johnny'nin Naneli Cipsli Dondurması"
18 Kasım 2006 23 Aralık 2010 (23 Aralık 2010)
18a ""Johnny's Pet Day""
"Johnny'nin Evcil Hayvan Günü"
2 Aralık 2006 27 Aralık 2010 (27 Aralık 2010)
18b "Phat Johnny"
"Şişko Johnny"
2 Aralık 2006 27 Aralık 2010 (27 Aralık 2010)
19a """The Revenge of Johnny X (JX3)""
"Johnny X'in İntikamı"
9 Aralık 2006 24 Aralık 2010 (24 Aralık 2010)
19b ""The Enchanted Land of Johnnia""
"Johnny'nin Büyülü Ülkesi"
9 Aralık 2006 24 Aralık 2010 (24 Aralık 2010)
20a ""101 Johnnies""
"101 Johnny"
13 Ocak 2007 28 Aralık 2010 (28 Aralık 2010)
20b ""Johnny Zombie Tea Party""
"Johnny'nin Zombilerle Çay Partisi"
13 Aralık 2007 28 Aralık 2010 (28 Aralık 2010)
21a ""Johnny Test in Black & White""
"Johnny Test'in Ajanlarla Macerası"
24 Şubat 2007 29 Arlık 2010 (29 Arlık 2010)
21b ""Johnny the Kid""
"Çocuk Johnny"
24 Şubat 2007 29 Arlık 2010 (29 Arlık 2010)
22a ""Downhill Johnny""
"Eğimli Johnny"
3 Mart 2007 - (-)
22b ""Johnny Meets the Pork-Ness Monster""
"Johnny Göl Canavarıyla Tanışır"
3 Mart 2007 - (-)
23a ""Johnny X Strikes Back (JX4)""
"Johnny X Arkada Vurur"
21 Nisan 2007 - (-)
23b ""Johnny vs. Super Soaking Cyborgs""
"Johnny Süper Cyborglere Karşı"
21 Nisan 2007 - (-)
24a ""00-Johnny""
"00-Johnny"
28 Nisan 2007 3 Ocak 2011 (3 Ocak 2011)
24b ""Johnny of the Jungle""
"Johnny'nin Safari Macerası"
28 Nisan 2007 3 Ocak 2011 (3 Ocak 2011)
25a ""Johnny Vs. Smash Badger 3""
"Johnny Pata-Küte Porsuğa Karşı"
5 Mayıs 2007 - (-)
25b ""Johnny Bee Good""
"Johnny İyi Arı"
5 Mayıs 2007 - (-)
26a ""The Good, the Bad, and the Johnny""
"İyi,Kötü,Johnny"
12 Mayıs 2007 30 Aralık 2010 (30 Aralık 2010)
26b ""Rock-a-Bye Johnny""
"Uyusunda Büyüsün Johnny"
12 Mayıs 2007 30 Aralık 2010 (30 Aralık 2010)

Sezon 3: 2007-08[değiştir | kaynağı değiştir]

B.No Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD)
27a "Johnny vs. Bling-Bling Boy 3" 22 Eylül 2007
27b "Stinkin' Johnny" 22 Eylül 2007
28a "Johnny X and the Attack of the Snowmen (JX5)" 29 Eylül 2007
28b "Johnny vs. Dukey" 29 Eylül 2007
29a "Here Johnny, Here Boy" 6 Ekim 2007
29b "Johnny Applesauce" 6 Ekim 2007
30a "Johnny'mon" 13 Ekim 2007
30b "Bath Time for Johnny" 13 Ekim 2007
31a "Johnny Test: Monster Starter" 3 Kasım 2007
31b "Johnny Holiday" 3 Kasım 2007
32a "Coming to a Johnny Near You" 10 Kasım 2007
32b "When Johnny Comes Marching Home" 10 Kasım 2007
33a "Johnnyitis" 1 Aralık 2007
33b "Johnny Mustache" 1 Aralık 2007
34a "Johnny Fu" 15 Aralık 2007
34b "Johnny Escape From Bling-Bling Island" 15 Aralık 2007
35a "Johnny's Monkey Business" 26 Ocak 2008
35b "Johnny Bench" 26 Ocak 2008
36a "Johnny Long Legs" 26 Ocak 2008
36b "Johnny Test in Outer Space" 26 Ocak 2008
37a "Johnny Cart Racing" 16 Şubat 2008
37b "Johnny Smells Good" 16 Şubat 2008
38a "Return of Johnny'mon" 23 Şubat 2008
38b "Johnny Dukey Doo" 23 Şubat 2008
39a "Johnny X: A New Beginning (JX6-a)" 1 Mart 2008
39b "Johnny X: The Final Ending (JX6-b)" 1 Mart 2008

Sezon 4: 2009-11[değiştir | kaynağı değiştir]

B.No Bölümün adı Orijinal Gösterim (Kanada-ABD)
40a "Johnny's New Baby Sisters" 10 Eylül 2009 (Kanada)
40b "Porta Johnny" 10 Eylül 2009 (Kanada)
41a "Join the Johnny Scouts" 17 Eylül 2009 (Kanada)
41b "Johnny B.C." 17 Eylül 2009 (Kanada)
42a "Runaway Johnny" 24 Eylül 2009 (Kanada)
42b "Johnny on the Spot" 24 Eylül 2009 (Kanada)
43a "Dark Johnny" 1 Ekim 2009 (Kanada)
43b "No Homework for Johnny" 1 Ekim 2009 (Kanada)
44a "Papa Johnny" 8 Ekim 2009 (Kanada)
44b "The Johnnyminster Dog Show" 8 Ekim 2009 (Kanada)
45a "Dukey Jekyll and Johnny Hyde" 15 Ekim 2009 (Kanada)
45b "Johnny's Trophy Case" 15 Ekim 2009 (Kanada)
46a "Johnny's Amazing Cookie Company" 26 Kasım 2009 (Kanada)
46b "Johnny's Big Dumb Sisters" 26 Kasım 2009 (Kanada)
47a "My Johnny Guard" 3 Aralık 2009 (Kanada)
47b "Tom and Johnny" 3 Aralık 2009 (Kanada)
48a "The Quantum of Johnny" 10 Aralık 2009 (Kanada)
48b "Johnny Get Yer Gum" 10 Aralık 2009 (Kanada)
49a "Old School Johnny" 7 Ocak 2010 (Kanada)
49b "Johnny Degrees Below Zero" 7 Ocak 2010 (Kanada)
50a "Johnny Johnny" 4 Şubat 2010 (Kanada)
50b "Johnny Double Coupons" 4 Şubat 2010 (Kanada)
51a "X-Ray Johnny" 25 Şubat 2010 (Kanada)
51b "The Destruction of Johnny X (JX7)" 25 Şubat 2010 (Kanada)
52a "iJohnny" 2 Mart 2010 (Kanada)
52b "Johnny vs. The Mummy" 2 Mart 2010 (Kanada)
53a "Johnny Grow Your Own Monster" 10 Mayıs 2010
53b "Who's Johnny?" 17 Mayıs 2010
54a "Princess Johnny" 24 Mayıs 2010
54b "99 Deeds of Johnny Test" 5 Temmuz 2010
55a "Johnny's Amazing Race" 12 Temmuz 2010
55b "Johnny Test in 3D" 19 Temmuz 2010
56a "Guess Who's Coming to Johnny's for Dinner" 26 Temmuz 2010
56b "Johnny's New BFF" 2 Ağustos 2010
57a "Johnny vs. Bling Bling IV" 9 Ağustos 2010
57b "Johnny's Big Sister Smackdown" 16 Ağustos 2010
58a "Sunshine Malibu Johnny" 23 Ağustos 2010
58b "Johnnycicle" 30 Ağustos 2010
59a "King Johnny" 6 Eylül 2010
59b "Johnny Re-Animated" 13 Eylül 2010
60a "Johnny Cakes" 20 Eylül 2010
60b "Johnny Tube" 27 Eylül 2010
61a "Sleepover at Johnny's" 4 Ekim 2010
61b "Johnny's Got a Wart!" 11 Ekim 2010
62a "Johnny's Royal Flush" 18 Ekim 2010
62b "Johnny Test's Day Off" 25 Ekim 2010
63a "Johnny & Dark Vegan's Battle Brawl Mania" 1 Kasım 2010
63b "A Scholarship for Johnny" 8 Kasım 2010
64a "Johnny Boat Racing" 15 Kasım 2010
64b "Johnny Lock Down" 22 Kasım 2010
65a "Good Ol' Johnny Test" 29 Kasım 2010
65b "Johnny X Strikes Back Again! (JX8)" 12 Eylül 2011

Sezon 5: 2011-12[değiştir | kaynağı değiştir]

B.No Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD)
66a "Johnny Goes Nuts" 13 Haziran 2011
66b "Johnny Daddy Day" 13 Haziran 2011
67a "Johnny Cruise" 20 Haziran 2011
67b "Rated J for Johnny" 20 Haziran 2011
68a "Spotless Johnny" 27 Haziran 2011
68b "Johnny vs. Bling-Bling: The Ultimate Battle" 27 Haziran 2011
69a "Cat Scratch Johnny" 11 Temmuz 2011
69b "Johnny of the Deep" 11 Temmuz 2011
70a "Johnny Swellville" 18 Temmuz 2011
70b "Johnny Irresistible" 18 Temmuz 2011
71a "Johnny's Rat Race" 25 Temmuz 2011
71b "Black & White & Johnny All Over" 25 Temmuz 2011
72a "Lawn Gone Johnny" 1 Ağustos 2011
72b "Johnny's Ultimate Treehouse" 1 Ağustos 2011
73a "Johnny Goes Camping" 8 Ağustos 2011
73b "Johnny's World Prank Wars I" 15 Ağustos 2011
74a "How to Become a John-i Knight" 22 Ağustos 2011
74b "The Return of Johnny Super Smarty Pants" 29 Ağustos 2011
75a "Fangs a Lot Johnny" 10 Ekim 2011
75b "Johnny Testosterone" 5 Eylül 2011
76a "Johnny's Keys to Success" 19 Eylül 2011
76b "Johnny's Winter Jacket" 26 Eylül 2011
77a "Johnny Two-Face" 3 Ekim 2011
77b "Johnny Susan, Susan Johnny" 7 Kasım 2011
78a "Johnny Trick or Treat" 17 Ekim 2011
78b "Nightmare on Johnny's Street" 24 Ekim 2011
79a "My Dinner with Johnny" 14 Kasım 2011
79b "Johnny Alternative" 21 Kasım 2011
80a "Cool Hand Johnny" 28 Kasım 2011
80b "Roller Johnny" 11 Ocak 2012
81a "A Holly Johnny Christmas" 5 Aralık 2011
81b "Johnny's First Annual Snowball" 12 Aralık 2011
82a "Lakeside Johnny" 18 Ocak 2012
82b "Johnny Germ Fighter" 25 Ocak 2012
83a "Johnny's World Record" 1 Şubat 2012
83b "Mush, Johnny, Mush" 8 Şubat 2012
84a "Johnny's Treasure" 15 Şubat 2012
84b "Extra Credit Johnny" 22 Şubat 2012
85a "Johnny's Left Foot" 7 Mart 2012
85b "Johnny vs. The Tickler" 14 Mart 2012
86a "Bugged Out Johnny" 21 Mart 2012
86b "Johnny Test's Quest" 28 Mart 2012
87a "Johnny-O's" 4 Nisan 2012
87b "It's Du-Kay Johnny" 11 Nisan 2012
88a "Magic Johnny" 6 Haziran 2012
88b "Dolly Johnny" 13 Haziran 2012
89a "Johnny McCool" 20 Haziran 2012
89b "It's an Invasion, Johnny" 27 Haziran 2012
90a "It's All Relative, Johnny" 25 Temmuz 2012
90b "Johnny Rich" 1 Ağustos 2012
91a "Johnny X...Again? (JX9)" 8 Ağustos 2012
91b "Green Johnny" 15 Ağustos 2012

Sezon 6: 2013-14[değiştir | kaynağı değiştir]

B.No Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD)
92a "Johnny on the Clock" 23 Nisan 2013
92b "Johnny X-Factor (JX10)" 30 Nisan 2013
93a "Johnny Vets Dukey" 7 Mayıs 2013
93b "Johnny's No. 1 Fan" 14 Mayıs 2013
94a "How to Train Your Johnny" 21 Mayıs 2013
94b "Johnny and Clyde" 28 Mayıs 2013
95a "Johnny's Super Massive Kart Wheelies 7" 4 Haziran 2013
95b "Smooth Talking Johnny" 11 Haziran 2013
96a "Johnny and the Beanstalk" 18 Haziran 2013
96b "Johnny and Bling-Bling Bond Bond" 25 Haziran 2013
97a "Johnny's Got Talent" 2 Temmuz 2013
97b "Johnny's Rough Around the Hedges" 9 Temmuz 2013
98a "Johnny's Head in the Clouds" 16 Temmuz 2013
98b "Stop in the Name of Johnny" 23 Temmuz 2013
99a "Johnny Opposite" 30 Temmuz 2013
99b "Johnny on the Job" 13 Ağustos 2013
100a "Johnny's 100th Episode" 20 Ağustos 2013
100b "Johnny's Next Episode" 27 Ağustos 2013
101a "Johnny's Supreme Theme" 3 Eylül 2013
101b "Past and Present Johnny" 11 Eylül 2013
102a "The Sands of Johnny" 18 Eylül 2013
102b "Abominable Johnny" 25 Eylül 2013
103a "Johnny vs. the Dukenator" 2 Ekim 2013
103b "Johnny's Petting Zoo Posse" 9 Ekim 2013
104a "The Johnny Who Saved Halloween" 16 Ekim 2013
104b "Johnny's Zombie Bomb" 23 Ekim 2013
105a "Johnny's New Super Mega Villain" 30 Ekim 2013
105b "Johnny in Charge" 6 Kasım 2013
106a "Johnny Unplugged" 13 Kasım 2013
106b "Johnny's Monster Mash" 20 Kasım 2013
107a "Johnny's Chipmunk Chit Chat" 4 Aralık 2013
107b "A Picture's Worth 1000 Johnnies" 8 Ocak 2014
108a "Dial J for Johnny" 15 Ocak 2014
108b "Road Trip Johnny" 21 Ocak 2014
109a "Code Crackin' Johnny" 28 Ocak 2014
109b "Johnny Goes Viral" 4 Şubat 2014
110a "FrankenJohnny" 11 Şubat 2014
110b "The Johnny Express" 18 Şubat 2014
111a "Crash Test Johnny" 25 Şubat 2014
111b "Johnny's Junky Trunk" 4 Mart 2014
112a "Super Johnny Action Federation" 11 Mart 2014
112b "Gil-Stopping Johnny"
113a "Johnny With a Chance of Meatloaf"
113b "It's Easter, Johnny Test!"