Iron Maiden grup üyelerinin listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Aşağıdakiler Iron Maiden'ın 1975'te kurulmasından beri gelen çeşitli üye dizilişlerinin tamamının zamandizinidir.

Iron Maiden üye dizilişleri
(1975–1976)
  • Paul Day – ön vokaller
  • Dave Sullivan – gitarlar
  • Terry Rance – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Ron Matthews – davullar, vurmalılar
(1976)
  • Paul Day – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Terry Rance – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Ron Matthews – davullar, vurmalılar
(1976–1977)
  • Dennis Wilcock – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Bob Sawyer – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Ron Matthews – davullar, vurmalılar
(1977)
  • Dennis Wilcock – ön vokaller
  • Terry Wapram – gitarlar
  • Tony Moore – klavyeler
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Thunderstick – davullar, vurmalılar
(1977)
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
(1977)
  • Dave Murray – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
(1977–1978)
  • Dave Murray – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1978–1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Kent Ewing – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Paul Cairns – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Paul Todd – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Dave Mac – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Tony Parsons – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Dennis Stratton – gitarlar, geri vokaller
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Doug Sampson – davullar, vurmalılar
(1979–1980)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Dennis Stratton – gitarlar, geri vokaller
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Clive Burr – davullar, vurmalılar
(1980–1981)
  • Paul Di'Anno – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Adrian Smith – gitarlar, geri vokaller
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Clive Burr – davullar, vurmalılar
(1981–1982)
  • Bruce Dickinson – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Adrian Smith – gitarlar, geri vokaller
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Clive Burr – davullar, vurmalılar
(1982–1990)
  • Bruce Dickinson – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Adrian Smith – gitarlar, geri vokaller
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Nicko McBrain – davullar, vurmalılar
(1990–1993)
  • Bruce Dickinson – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Janick Gers – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Nicko McBrain – davullar, vurmalılar
(1993–1994)
  • Dave Murray – gitarlar
  • Janick Gers – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Nicko McBrain – davullar, vurmalılar
(1994–1999)
  • Blaze Bayley – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Janick Gers – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Nicko McBrain – davullar, vurmalılar
(1999–bugün)
  • Bruce Dickinson – ön vokaller
  • Dave Murray – gitarlar
  • Adrian Smith – gitarlar, geri vokaller
  • Janick Gers – gitarlar
  • Steve Harris – bas gitarlar, geri vokaller
  • Nicko McBrain – davullar, vurmalılar