Hero: 108 bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Hero: 108 bölüm listesi sayfasından yönlendirildi)

Bu sayfada Hero: 108'in bölüm listesi bulunmaktadır.

Bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD)  Türkiye Gösterimi Üretim Kodu
1""Rabbit Castle(Tavşan Kalesi)/Elephant Castle(Fil Kalesi)""1 Mart 20101 Haziran 2010 (Rabbit Castle)
2 Haziran 2010 (Elephant Castle)
101
Rabbit Castle: Birinci Bölük gelip Komutan Maymun Trully'i, Tavşan Kral Hayalet Surat'tan kurtararak tavşanlarla yeniden barış sağlarlar.
Elephant Castle: Koca Yeşil, fillerin düdük sesleriyle insanları kamçıladığını duyarlar.
2""Liger Castle(Kaplan Kalesi)/Camel Castle(Deve Kalesi)""2 Mart 20103 Haziran 2010 (Liger Castle)
4 Haziran 2010 (Camel Castle)
102
Liger Castle: Mistik Sonya'nın sevenleri, Ligerlar arasındaki problemi barışa dönüştürmeyi kanıtlar.
Camel Castle: Deve'lerle bir barış anlaşmasından sonra, Komutan Maymun Trully yakalanır ve model çizimi olarak kullanılır. Birinci Bölük onu kurtarır.
3""Parrot Castle(Papağan Kalesi)/Turtle Cannon Competition(Kaplumbağa Topu Yarışması)""3 Mart 20107 Haziran (Parrot Castle)
8 Haziran 2010 (Turtle Cannon Competition)
103
Parrot Castle: Papağan Kral, öğrencisi çıkan Komutan Maymun Trully'nin Koca Yeşil'e katılma davetini kolayca kabul eder. Maalesef Zebra Kardeşler meseleyi kendi elleriyle yapar ve ikisini de yakalar.
Turtle Cannon Competition: Birinci Bölük ve İkinci Bölük, bir kaplumbağa tank yarışında mücadele ederler.
4""Pandaffe Castle(Panzur Kalesi)/Eagle Castle(Kartal Kalesi)""4 Mart 20109 Haziran (Pandaffe Castle)
10 Haziran 2010 (Eagle Castle)
104
Pandaffe Castle: Koca Yeşil'in şarkıcısı Çıgırak Diva (Güçlü Ray ve Mistik Sonya tarafından sahneye çıktı) Panzür Kalesi'ndeki panda ve zürafalara yardım eder.
Eagle Castle: Komutan Maymun Trully'nin, kartallarla barış antlaşması sonucunda Zebra Kardeşler tarafından yaratılan ve kartallar tarafından işletilen geniş metal iskeletin tuzağı olarak biter.
5""Baboon Castle(Babun Kalesi)/ Folk Game Competition(Aile Oyunları Yarışması)""5 Mart 201011 Haziran (Baboon Castle)
14 Haziran 2010 (Folk Game Competition)
105
Baboon Castle: Maymun Trully'nin ayağı incinir, Ermiş Woo ve Papağan Kral babunlarla barış olmayı dener, kötü bitler tarafından devralınır. Hem de kızlar yıkanan çocuklardan iğrenirler.
Folk Game Competition: Krallığın yoğun trafiği ile Ay'ın fatihi'nin plânıyla yorgun düşer. Oyunbozan, Hayalet Surat'a karşı Koca Yeşil'in kaderini belirleyecek Halk Oyunu Yarışması'na girer.
6""Pitched Battle of the Tank Army(Tank Ordusuyla Savaş Bölüm 1-2)""6 Mart 201015 Haziran 2010106
Koca Yeşil'in kaplumbağa tankları, iki şeytan içeren kutuyu elde etme yarışıdır. Oyunbozan, Bukalemun Kraliçesi'ni büyüterek donatır (tüm sivrisinekleri yedirterek geniş olmuştur) ve onun kabuk şeklindeki zırhlı maddeleri konudur.
7""Camel Castle II(Deve Kalesi 2)/Turtle Cannon Competition II(Kaplumbağa Topu Yarışması 2) ""7 Mart 201016 Haziran 2010 Camel Castle II
17 Haziran 2010 (Turtle Cannon Competition III(Kaplumbağa Topu Yarışması 3)
107
Camel Castle II: Deve Kral, Modern sanat boyasıyla sanat yarışmasında Lin Chung'a karşı kaybeder ve bir kez daha insanlarla develer birbirine karşı olurlar.
Turtle Cannon Competition II: Birinci Bölük ve İkinci Bölük, Kaplumbağa Top Yarışmasındalardır. Bu sefer Bay Şef ve Alfa Kız, takım arkadaşları için skor puanları olacaklardır.
8""Elephant Castle II(Fil Kalesi 2)/Peacock Castle(Tavuskuşu Kalesi) ""8 Mart 201018 Haziran 2010 (Elephant Castle)
21 Haziran 2010 (Peacock Castle)
108
Elephant Castle II: Zebra Kardeşler, Deve Kral'a Koca Yeşil'in bir sahtekar olduğuna dair yalan söyler. Bu nedenlerle Fil Kral insanlara karşı Adam Fil isimli filler olarak kendi ordusunu yaratır. Lin Chung üşümektedir, diğer Birinci bölük üyeleri gider Fil Kral olmadan geri dönerler.
Peacock Castle: Mistik Sonya'nın güzellik yarışmasında, Tavus Kuşu Kraliçesi'yle barış sağlanır.
9""The Pitched Battle of the Navies""11 Mart 2010TBA109
First Squad and the Big Green Navy compete against High Roller's Navy to be the first to find a large soil-based creature which has emerged from a meteor that crashed in the ocean.
10""Dog Castle(Köpek Kalesi) / Rhino Castle(Gergedan Kalesi)""12 Mart 2010TBA110

Dog Castle: Güçlü Ray'in dişi ağrımaktadır ve kocayeşil'in diş hekimi Wu Song'a gider.Diş hekimi Wu Song Güçlü Ray'in dişini çektikten sonra bir kardeşim vardı benim ikizim ancak o daha çok küçükken kayboldu der.Bu arada köpekler yine isyan çıkarmışlardır nedeni de insanların yalan söylediklerini ve robotların onlardan daha iyi olduklarını söylerler ve bir yarışa girerler yarışı 1.bölük kazanır.Tabi köpek kralın maskesi düşünce onun diş hekimi Wu Song'un kaybolan kardeşi olduğu anlaşılır ve iki kardeşi birleştirirler tabi köpeklerde koca yeşil'e katılır.

Rhino Castle: After receiving trash as tribute from the Rhinos, High Roller equips the Rhinos' horns with stamps telling them that whatever they stamp, the Rhinos claim what they marked for themselves and High Roller. Meanwhile, Mighty Ray learns how the Turtles react when he mistreats his Turtle.
11""Lion Castle(Aslan Kalesi) / Crocodile Castle(Timsah Kalesi)""15 Mart 2010TBA111

Lion Castle: Mystique Sonia eats too many of her strength buns becoming large and bulky. When Commander ApeTrully gets captured when trying to make peace with the Lions, First Squad and the Infantry must fight on even if Mystique Sonia's current condition may come in handy. Crocodile Castle: Not knowing that the slot machines are rigged by the Zebra Brothers, Commander ApeTrully tries to win a jackpot in order to gain an audience with Crocodile King. When Mighty Ray discovers this, he ends up fighting the Crocodiles.

Absent: Mr. No Hands, Lin Chung, and Jumpy Ghostface
12""Cat Castle(Kedi Kalesi)/Cheetah Castle(Çita Kalesi)""16 Mart 20101 Haziran 2010 (Cat Castle)
2 Haziran (Cheetah Castle)
112
Cat Castle: Kedi Kral gülmeyi yasaklamıştır ve Komutan Maymun Trully'i yakalarler ve Zebra Kardeşler'de bu suçu işler. Birinci Bölük onları kurtarır.
Cheetah Castle: Kendini beğenmiş uzaylılar gelir. Birinci Bölük'le, Çitaların Kraliçesi ve Kralı sektirerek onları yenerler.
19""Pitched Battle of the Great Wall Train(Tren Savaşı Bölüm 1-2)""24 Mart 201017-18 Haziran 2010119

Wu Song ve Papağan Kral, Kayalık Çölde Wu song'un diş macunu için çoğu ot toplarlar. Maalesef, Kaplanlar, Çin Seddi Tren'ine girerler ve Oyunbozan'ın diş ağrısı emri üzerine Çin Seddi Treni'nde güç emri ile insanları yakalarlar. Wu Song'da yakalanır, Birinci Bölük onu kurtarır.

Not: Bu bölümün orijinal gösterimi tek bölümdür fakat formatlanarak lisans hakkı korunup dağıtılması 2 bölümlüktür.