Herşey Ayrı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"Herşey Ayrı"
Işıklı Yol albümünden İzel şarkısı
Yayımlanma12 Aralık 2007 (Radyo)
Kaydedilme2007
TarzPop
Süre3:49
ŞirketAvrupa Müzik
YazarFettah Can
BesteciFettah Can
YapımcıSinan Akçıl

Herşey Ayrı. İzel'in 6 Haziran 2007'de çıkardığı yedinci stüdyo albümü Işıklı Yol'un radyolarda sık çalınan ve pek çok listede başarılara imza atmış şarkısıdır.

Şarkı hakkında bilgi[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkının sözü ve müziği ünlü besteci ve hazine adlı bir albüm de çıkarmış olan Fettah Can'a aittir. Düzenleme ise albümün prodüktörlüğünü de üstlenen Sinan Akçıl imzası taşımaktadır. Parça oldukça ritmik bir pop parçasıdır.

Video klip hakkında bilgi[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı, albümün çıkış parçası Belli Mi Olur ve Gurur'un ardından radyoların ilk keşfettiği ve üstünde durdukları parça olmuştur. İzel'in de katıldığı programlarda mutlaka okuduğu şarkılar arasında yerini almıştır. Albümün 3. single'ı olarak Hevesimi Kırma ve bu şarkısı arasında önceleri kararsız kalmış olan sanatçı, kışa uygun tarzdaki "Hevesimi Kırma"yı seçmiştir. Ancak parça Her şey Ayrı kadar başarılı olamayınca hayal kırıklığı yaşamıştır. Müzik eleştirmenlerinin yorumu, mutlaka bu şarkıya klip gelmesi yönündeydi. Nitekim 2008 yılında herhangi tarihli Billboard Türkiye Top 20 Listesi'nde henüz video klibi çıkmadan elde ettiği 8.lik bunun en büyük kanıtı olmaktadır.