Hastalık isimleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Hastalık isimleri listesi, bu listede hastalık isimleri yer almaktadır.

A[değiştir | kaynağı değiştir]

B[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bademcik iltihabı
  • Bağırsak gazı
  • Bağırsak iltihabı
  • Bağırsak kanaması
  • Bağırsak solucanları
  • Balgam
  • Basilli Dizanteri
  • Basur
  • Baş ağrıları
  • Baş dönmeleri
  • Bayılmalar
  • Bel ağrısı
  • Bel gevşekliği
  • Bel soğukluğu
  • Beyzbol Parmağı
  • Boğaz ağrısı
  • Boğaz iltihabı
  • Boğmaca
  • Boyun tutulması
  • Botulizm
  • Böbrek ağrısı
  • Böbrek iltihabı
  • Böbrek kumu
  • Böbrek taşı
  • Böcek sokması
  • Bronşit
  • Bulantı
  • Burkulmalar
  • Burun ahtapotu
  • Burun akıntısı
  • Burun kanaması
  • Burun tıkanıklığı

C-Ç[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Cinsel soğukluk
  • Çarpıntı
  • Çıbanlar
  • Çıkıklar
  • Çiçek
  • Çift cinsiyetlilik
  • Çiller
  • Çocuk felci
  • Çocuklarda gelişme bozuklukları
  • Çok uyumak
  • Çürükler

D[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Dalak hastalıkları
  • Damar sertliği
  • Deri iltihabı
  • Deri kanseri
  • Deri kuruluğu
  • Deri lekeleri
  • Dil büyümesi
  • Dil felci
  • Dil iltihabı
  • Dil ülseri
  • Diş ağrısı
  • Diyabet
  • Dizanteri
  • Doğum sancıları
  • Dolama
  • Donmalar
  • Dölyolu akıntısı
  • Dudak çatlaması

E[değiştir | kaynağı değiştir]

F[değiştir | kaynağı değiştir]

G[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gastrit
  • Gazlar
  • Gece körlüğü
  • Geğirmek
  • Gevşek penis
  • Gıda zehirlenmeleri
  • Göğüste su toplaması
  • Göz ağrısı
  • Göz iltihabı
  • Göz kanlanması
  • Göz kaşıntısı
  • Göz sulanması
  • Göz tiki
  • Gözbebekleri iltihabı
  • Gözkapağı iltihabı
  • Gözkapağı şişliği
  • Grip
  • Guatr
  • Guatr (Yumrulu)
  • Güneş çarpması
  • Güneş yanığı

H[değiştir | kaynağı değiştir]

I-İ[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İdrar torbası iltihabı
  • İdrar tutamamak
  • İdrar tutukluğu
  • İdrar yollarında yanma
  • İdrar zorluğu
  • İdrarda kan görülmesi
  • İdraryolları iltihabı
  • İktidarsızlık
  • İncinmek
  • İshal
  • İsilik
  • İsteri
  • İştahsızlık

K[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kabakulak
  • Kabızlık
  • Kalbin hızlı atması
  • Kalınbağırsak iltihabı
  • Kalp ağrısı
  • Kalp hastalıkları
  • Kalp romatizması
  • Kalp yetmezliği
  • Kan çıbanı
  • Kan işemek
  • Kan tükürmek
  • Kanda kolestrol yüksekliği
  • Kanser
  • Kansızlık
  • Kaonjestij Kalp Hastalığı
  • Karaciğer hastalıkları
  • Karaciğer Büyümesi
  • Karaciğer şişmesi
  • Karaciğer Yağlanması
  • Karaciğer yetersizliği
  • Karın ağrısı
  • Kaşıntı
  • Katarakt
  • Kekemelik
  • Kellik
  • Kemik erimesi(Osteoproz)
  • Kemik iltihabı
  • Kemik veremi
  • Kemik yumuşaması
  • Kırıklar
  • Kısırlık
  • Kızamık
  • Kızamıkçık
  • Kızıl
  • Kloroz
  • Kolera
  • Kolesterol
  • Kör çıban
  • Kramp
  • Kronik Böbrek İltihabı
  • Kronik Bronşit
  • Kuduz
  • Kulak ağrısı
  • Kulak akıntısı
  • Kulak çınlaması
  • Kulak iltihabı
  • Kulak kiri
  • Kulunç ağrısı
  • Kum sancıları
  • Kurdeşen
  • Kuşpalazı

L[değiştir | kaynağı değiştir]

M[değiştir | kaynağı değiştir]

N[değiştir | kaynağı değiştir]

O-Ö[değiştir | kaynağı değiştir]

P[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Pamukçuk
  • Paratifo
  • Paslı dil
  • Prostat büyümesi
  • Prostat iltihabı
  • Prostat kanseri

R[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Rahim egzaması
  • Rahim iltihabı
  • Rahim kanaması
  • Rahim kanseri
  • Rahim sarkması
  • Rahim urları
  • Rahimde polip
  • Raşitizm
  • Romatizma

S[değiştir | kaynağı değiştir]

Ş[değiştir | kaynağı değiştir]

T[değiştir | kaynağı değiştir]

U[değiştir | kaynağı değiştir]

Ü[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Üremi
  • Üşümek

V[değiştir | kaynağı değiştir]

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Z[değiştir | kaynağı değiştir]