Glee'deki şarkıların listesi (1. sezon)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Glee oyuncu kadrosu üyeleri: (saat yönünden sağdan sola) Mark Salling, Kevin McHale, Lea Michele, Dianna Agron, Amber Riley, Jenna Ushkowitz, Chris Colfer ve Cory Monteith

Glee, Fox tarafından üretilen Amerikan televizyon dizisidir. Lima, Ohio'daki kurgusal William McKinley Lisesi'ndeki glee kulübü New Directions'ı konu edinmektedir.[1] Dizi, Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Ian Brennan tarafından yaratıldı ve karakterler tarafından dizide birçok şarkının cover versiyonu söylenmektedir.[2] Murphy, kullanılan tüm şarkıları seçmekle sorumludur ve şovun tonu ile liste hitleri arasındaki dengelemeye çalışmaktadır, bunu "Ben, her bölümde orada herkes için bir şeyler olsun istiyorum. Bu, çok zor bir karışım fakat-bunun dengelenmesi-çok önemli." sözleriyle dile getirdi.[3] Önce Murphy, bir şarkı seçiyor, ardından Glee kadrosunun şarkıları aranje edebilmeleri için müzik süpervizörü PJ Bloom ve müzik yapımcısı Adam Anders tarafından şarkının yayıncılarıyla telif sorunları ayarlanıyor.[4] Parçalar, bölüm öncesi oyuncular tarafından kaydedilirken Zach Woodlee sonradan kadroya ve çekimler için düşünülen dans hareketlerini oluşturdu.[3] Daha sonra parçaların stüdyo kayıtları yapılmaktadır. Süreç, her bölümün çekilmesinden altı ile sekiz hafta öncesi başlamakta ve filmin başlamasından önceki güne kadar gecikebilmektedir.[4]

Şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Glee birinci sezondaki şarkıların listesi
Parça adı Cover yapılmış hâli İcra eden Bölüm Single Albüm[nb 1] Ref.
"Where Is Love?" Oliver! Saunders, HankHank Saunders ve Ryerson, SandySandy Ryerson 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor [7]
"Respect" Franklin, ArethaAretha Franklin Jones, MercedesMercedes Jones 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor [8]
"Mr. Cellophane" Chicago Hummel, KurtKurt Hummel 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor [8]
"I Kissed a Girl" Perry, KatyKaty Perry Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor [8]
"On My Own" Les Misérables Berry, RachelRachel Berry 1. "Pilot" Evet The Complete Season One [8]
"Sit Down, You're Rockin' the Boat" Guys and Dolls New Directions 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor [8]
"Can't Fight This Feeling" REO Speedwagon Hudson, FinnFinn Hudson 1. "Pilot" Evet Volume 1 [8]
"Lovin', Touchin', Squeezin'" Journey Young Finn Hudson ve Darren 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor [9]
"You're the One That I Want" Grease New Directions 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor [10]
"Rehab" Winehouse, AmyAmy Winehouse Vocal Adrenaline 1. "Pilot" Evet The Complete Season One [8]
"Leaving on a Jet Plane"[nb 2] Peter, Paul and Mary Schuester, WillWill Schuester 1. "Pilot" Hayır Volume 1 [12]
"That's the Way (I Like It)" KC and the Sunshine Band McKinley High Glee Club – 1993 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor
"(Shake, Shake, Shake)
Shake Your Booty
"
KC and the Sunshine Band McKinley High Glee Club – 1993 1. "Pilot" Hayır Bilinmiyor
"Don't Stop Believin'" Journey New Directions 1. "Pilot" Evet Volume 1 [8]
"Le Freak" Chic New Directions 2. "Showmance" Hayır Bilinmiyor [13]
"Gold Digger" West, KanyeKanye West feat. Foxx, JamieJamie Foxx Schuester, WillWill Schuester ve New Directions 2. "Showmance" Evet Volume 1 [13]
"All by Myself" Carmen, EricEric Carmen Pillsbury, EmmaEmma Pillsbury 2. "Showmance" Hayır Bilinmiyor [14]
"Push It" Salt-n-Pepa New Directions 2. "Showmance" Evet The Complete Season One [13]
"I Say a Little Prayer"[nb 2] Warwick, DionneDionne Warwick Fabray, QuinnQuinn Fabray, Lopez, SantanaSantana Lopez ile, ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce 2. "Showmance" Hayır Volume 1 [15]
"Take a Bow" Rihanna Berry, RachelRachel Berry
ve Jones, MercedesMercedes Jones ve Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang
2. "Showmance" Evet Volume 1 [15]
"For He's a Jolly Good Fellow" Anon Acafellas 3. "Acafellas" Hayır Bilinmiyor [16]
"This Is How We Do It" Jordan, MontellMontell Jordan Acafellas 3. "Acafellas" Hayır Bilinmiyor [17]
"Poison" Bell Biv DeVoe Acafellas 3. "Acafellas" Hayır Bilinmiyor [17]
"Mercy" Duffy Vocal Adrenaline 3. "Acafellas" Evet The Complete Season One [17]
"Bust Your Windows" Sullivan, JazmineJazmine Sullivan Jones, MercedesMercedes Jones 3. "Acafellas" Evet Volume 1 [17]
"I Wanna Sex You Up"[nb 2] Color Me Badd Acafellas 3. "Acafellas" Hayır Volume 1 [17]
"Single Ladies (Put a Ring on It)"[nb 3] Beyoncé Hummel, KurtKurt Hummel ve Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce;
McKinley High football team
4. "Preggers" Hayır Bilinmiyor [18]
"Taking Chances" Dion, CélineCéline Dion Berry, RachelRachel Berry 4. "Preggers" Evet Volume 1 [19]
"Tonight" West Side Story Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang 4. "Preggers" Hayır Bilinmiyor [19]
"Don't Stop Believin'" Journey New Directions 5. "The Rhodes Not Taken" Hayır Bilinmiyor [20]
"Maybe This Time" Cabaret Rhodes, AprilApril Rhodes ve Berry, RachelRachel Berry 5. "The Rhodes Not Taken" Evet Volume 1 [21]
"Cabaret" Cabaret Berry, RachelRachel Berry 5. "The Rhodes Not Taken" Hayır Bilinmiyor [22]
"Alone" Heart Rhodes, AprilApril Rhodes ve Schuester, WillWill Schuester 5. "The Rhodes Not Taken" Evet Volume 1 [21]
"Last Name" Underwood, CarrieCarrie Underwood Rhodes, AprilApril Rhodes ve New Directions 5. "The Rhodes Not Taken" Evet The Complete Season One [21]
"Somebody to Love" Queen New Directions 5. "The Rhodes Not Taken" Evet Volume 1 [21]
"It's My Life" / "Confessions Part II" Bon Jovi / Usher New Directions erkekleri 6. "Vitamin D" Evet The Complete Season One [23]
"Halo" / "Walking on Sunshine" Beyoncé / Katrina and the Waves New Directions bayanları 6. "Vitamin D" Evet The Complete Season One [23]
"Hate on Me" Scott, JillJill Scott Jones, MercedesMercedes Jones, Tina Cohen-Chang
ve New Directions: Sue's Kids
7. "Throwdown" Evet Volume 1 [24]
"Ride wit Me" Nelly feat. City Spud New Directions 7. "Throwdown" Hayır Bilinmiyor [25]
"No Air" Sparks, JordinJordin Sparks ve Brown, ChrisChris Brown New Directions 7. "Throwdown" Evet Volume 1 [24]
"You Keep Me Hangin' On" The Supremes Fabray, QuinnQuinn Fabray 7. "Throwdown" Evet Volume 1 [24]
"Keep Holding On" Lavigne, AvrilAvril Lavigne New Directions 7. "Throwdown" Evet Volume 1 [24]
"Bust a Move" Young MC Schuester, WillWill Schuester ve New Directions 8. "Mash-Up" Evet Volume 1 [26]
"Thong Song" Sisqó Schuester, WillWill Schuester 8. "Mash-Up" Evet The Complete Season One [26]
"What a Girl Wants" Aguilera, ChristinaChristina Aguilera Berry, RachelRachel Berry 8. "Mash-Up" Hayır Bilinmiyor [27]
"Sweet Caroline" Diamond, NeilNeil Diamond Puck ve New Directions 8. "Mash-Up" Evet Volume 1 [26]
"Sing, Sing, Sing (With a Swing)"[nb 3] Prima, LouisLouis Prima Sylvester, SueSue Sylvester ve Schuester, WillWill Schuester 8. "Mash-Up" Hayır Bilinmiyor [28]
"I Could Have Danced All Night"[nb 2] My Fair Lady Pillsbury, EmmaEmma Pillsbury 8. "Mash-Up" Hayır Volume 1 [26]
"Dancing with Myself" Billy Idol Abrams, ArtieArtie Abrams 9. "Wheels" Evet Volume 1 [29]
"Defying Gravity" Wicked Hummel, KurtKurt Hummel ve Berry, RachelRachel Berry 9. "Wheels" Evet Volume 1 [29]
"Proud Mary" Turner, Ike and TinaIke and Tina Turner New Directions 9. "Wheels" Evet Volume 2 [29]
"Endless Love" Richie, LionelLionel Richie ve Diana Ross Berry, RachelRachel Berry ve Schuester, WillWill Schuester 10. "Ballad" Evet Volume 2 [30]
"I'll Stand by You" The Pretenders Hudson, FinnFinn Hudson 10. "Ballad" Evet Volume 2 [30]
"Don't Stand So Close to Me" /
"Young Girl"
The Police /
Gary Puckett & The Union Gap
Schuester, WillWill Schuester 10. "Ballad" Evet Volume 2 [31]
"Crush" Paige, JenniferJennifer Paige Berry, RachelRachel Berry 10. "Ballad" Evet Volume 2 [30]
"(You're) Having My Baby" Anka, PaulPaul Anka ve Coates, OdiaOdia Coates Hudson, FinnFinn Hudson 10. "Ballad" Evet Volume 2 [30]
"Lean on Me" Withers, BillBill Withers New Directions 10. "Ballad" Evet Volume 2 [30]
"Bootylicious" Destiny's Child Jane Addams Girls Choir 11. "Hairography" Evet The Complete Season One [32]
"Don't Make Me Over" Warwick, DionneDionne Warwick Jones, MercedesMercedes Jones 11. "Hairography" Evet Volume 2 [32]
"You're the One That I Want" Grease Berry, RachelRachel Berry ve Hudson, FinnFinn Hudson 11. "Hairography" Hayır Bilinmiyor [33]
"Papa Don't Preach" Madonna Fabray, QuinnQuinn Fabray ve Puck 11. "Hairography" Evet The Complete Season One [32]
"Crazy in Love" / "Hair" Beyoncé feat. Jay-Z / Hair New Directions 11. "Hairography" Evet The Complete Season One [32]
"Imagine" Lennon, JohnJohn Lennon Haverbrook Deaf Choir ve New Directions 11. "Hairography" Evet Volume 2 [32]
"True Colors" Lauper, CyndiCyndi Lauper Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang ve New Directions 11. "Hairography" Evet Volume 2 [32]
"Smile" Allen, LilyLily Allen Berry, RachelRachel Berry ve Hudson, FinnFinn Hudson 12. "Mattress" Evet Volume 2 [34]
"When You're Smiling" Armstrong, LouisLouis Armstrong Berry, RachelRachel Berry 12. "Mattress" Hayır Bilinmiyor [35]
"Jump" Van Halen New Directions 12. Mattress" Evet Volume 2 [34]
"Smile" Chaplin, CharlieCharlie Chaplin New Directions 12. Mattress" Evet Volume 2 [34]
"And I Am Telling You I'm Not Going" Dreamgirls Jones, MercedesMercedes Jones 13. "Sectionals" Evet Volume 2 [36]
"And I Am Telling You I'm Not Going" Dreamgirls Jane Addams Girls Choir 13. "Sectionals" Hayır Bilinmiyor [37]
"Proud Mary" Turner, Ike and TinaIke and Tina Turner Jane Addams Girls Choir 13. "Sectionals" Hayır Bilinmiyor [36]
"Don't Stop Believin'" Journey Haverbrook Deaf Choir 13. "Sectionals" Hayır Bilinmiyor [36]
"Don't Rain on My Parade" Funny Girl Berry, RachelRachel Berry 13. "Sectionals" Evet Volume 2 [36]
"You Can't Always Get What You Want" The Rolling Stones New Directions 13. "Sectionals" Evet Volume 2 [36]
"My Life Would Suck Without You" Clarkson, KellyKelly Clarkson New Directions 13. "Sectionals" Evet Volume 2 [36]
"Hello, I Love You" The Doors Hudson, FinnFinn Hudson 14. "Hell-O" Evet Love Songs [38]
"Gives You Hell" The All-American Rejects Berry, RachelRachel Berry ve New Directions 14. "Hell-O" Evet Volume 3 Showstoppers [38]
"Hello" Richie, LionelLionel Richie Berry, RachelRachel Berry ve Saint James, JesseJesse St. James 14. "Hell-O" Evet Volume 3 Showstoppers [38]
"Hello Again" Diamond, NeilNeil Diamond Schuester, WillWill Schuester 14. "Hell-O" Hayır Bilinmiyor [39]
"Highway to Hell" AC/DC Vocal Adrenaline 14. "Hell-O" Evet The Complete Season One [38]
"Hello, Goodbye" The Beatles New Directions 14. "Hell-O" Evet Volume 3 Showstoppers [38]
"Ray of Light"[nb 3] Madonna McKinley High Cheerios 15. "The Power of Madonna" Hayır Bilinmiyor [40]
"Express Yourself" Madonna New Directions bayanları 15. "The Power of Madonna" Evet The Power of Madonna [41]
"Open Your Heart" / "Borderline" Madonna Berry, RachelRachel Berry ve Hudson, FinnFinn Hudson 15. "The Power of Madonna" Evet The Power of Madonna [42]
"Vogue" Madonna Sylvester, SueSue Sylvester 15. "The Power of Madonna" Evet The Power of Madonna [42]
"Like a Virgin" Madonna Hudson, FinnFinn Hudson ve Lopez, SantanaSantana Lopez;
Schuester, WillWill Schuester ve Pillsbury, EmmaEmma Pillsbury;
Berry, RachelRachel Berry ve Saint James, JesseJesse St. James
15. "The Power of Madonna" Evet The Power of Madonna [42]
"4 Minutes" Madonna feat.
Timberlake, JustinJustin Timberlake ve Timbaland
Hummel, KurtKurt Hummel ve Jones, MercedesMercedes Jones 15. "The Power of Madonna" Evet The Power of Madonna [42]
"What It Feels Like for a Girl" Madonna Schuester, WillWill Schuester ve New Directions erkekleri 15. "The Power of Madonna" Evet The Power of Madonna [41]
"Like a Prayer" Madonna New Directions 15. "The Power of Madonna" Evet The Power of Madonna [43]
"Fire" Bruce Springsteen Rhodes, AprilApril Rhodes ve Schuester, WillWill Schuester 16. "Home" Evet The Complete Season One [44]
"A House Is Not a Home" Warwick, DionneDionne Warwick Hummel, KurtKurt Hummel ve Hudson, FinnFinn Hudson 16. "Home" Evet Volume 3 Showstoppers [45]
"One Less Bell to Answer" /
"A House Is Not a Home"
Streisand, BarbraBarbra Streisand Rhodes, AprilApril Rhodes ve Schuester, WillWill Schuester 16. "Home" Evet Volume 3 Showstoppers [45]
"Beautiful" Aguilera, ChristinaChristina Aguilera Jones, MercedesMercedes Jones ve New Directions 16. "Home" Evet Volume 3 Showstoppers [44]
"Home"[nb 4] The Wiz Rhodes, AprilApril Rhodes ve New Directions 16. "Home" Evet Volume 3 Showstoppers [44]
"Ice Ice Baby" Vanilla Ice Schuester, WillWill Schuester ve New Directions 17. "Bad Reputation" Evet The Complete Season One [46]
"U Can't Touch This" MC Hammer Abrams, ArtieArtie Abrams, Hummel, KurtKurt Hummel, Jones, MercedesMercedes Jones,
Cohen-Chang, TinaTina Cohen-Chang ve Pierce, BrittanyBrittany Pierce
17. "Bad Reputation" Evet The Complete Season One [47]
"Physical" Newton-John, OliviaOlivia Newton-John Sylvester, SueSue Sylvester ve Newton-John, OliviaOlivia Newton-John 17. "Bad Reputation" Evet Volume 3 Showstoppers [46]
"Run Joey Run" Geddes, DavidDavid Geddes Berry, RachelRachel Berry, Hudson, FinnFinn Hudson, Saint James, JesseJesse St. James,
Puck, Lopez, SantanaSantana Lopez, Pierce, BrittanyBrittany Pierce ve Ryerson, SandySandy Ryerson
17. "Bad Reputation" Evet The Complete Season One [48]
"Total Eclipse of the Heart" Tyler, BonnieBonnie Tyler Berry, RachelRachel Berry, Hudson, FinnFinn Hudson, Saint James, JesseJesse St. James ve Puck 17. "Bad Reputation" Evet Volume 3 Showstoppers [46]
"The Climb" Cyrus, MileyMiley Cyrus Berry, RachelRachel Berry 18. "Laryngitis" Hayır Bilinmiyor [49]
"Jessie's Girl" Springfield, RickRick Springfield Hudson, FinnFinn Hudson 18. "Laryngitis" Evet The Complete Season One [49]
"The Lady Is a Tramp" Davis, Jr., SammySammy Davis, Jr. Puck ve Jones, MercedesMercedes Jones 18. "Laryngitis" Evet Volume 3 Showstoppers [49]
"Pink Houses" Mellencamp, JohnJohn Mellencamp Hummel, KurtKurt Hummel 18. "Laryngitis" Hayır Bilinmiyor [49]
"The Boy Is Mine" Brandy and Monica Jones, MercedesMercedes Jones ve Lopez, SantanaSantana Lopez 18. "Laryngitis" Evet Love Songs [49]
"Rose's Turn"[nb 4] Gypsy: A Musical Fable Hummel, KurtKurt Hummel 18. "Laryngitis" Evet Volume 3 Showstoppers [49]
"One" U2 Berry, RachelRachel Berry, Fretthold, SeanSean Fretthold ve New Directions 18. "Laryngitis" Evet Volume 3 Showstoppers [49]
"Daydream Believer" The Monkees Ryan, BryanBryan Ryan 19. "Dream On" Hayır Bilinmiyor [50]
"Piano Man" Joel, BillyBilly Joel Schuester, WillWill Schuester ve Ryan, BryanBryan Ryan 19. "Dream On" Hayır Bilinmiyor [50]
"Big Spender" Sweet Charity Auditioning woman 19. "Dream On" Hayır Bilinmiyor [51]
"Dream On" Aerosmith Schuester, WillWill Schuester ve Ryan, BryanBryan Ryan 19. "Dream On" Evet Volume 3 Showstoppers [50]
"The Safety Dance" Men Without Hats Abrams, ArtieArtie Abrams 19. "Dream On" Evet Volume 3 Showstoppers [50]
"I Dreamed a Dream" Les Misérables Berry, RachelRachel Berry ve Corcoran, ShelbyShelby Corcoran 19. "Dream On" Evet Volume 3 Showstoppers [50]
"Dream a Little Dream of Me" The Mamas and the Papas Abrams, ArtieArtie Abrams ve New Directions 19. "Dream On" Evet Love Songs [50]
"Funny Girl" Streisand, BarbraBarbra Streisand Corcoran, ShelbyShelby Corcoran 20. "Theatricality" Evet The Complete Season One [52]
"Bad Romance" Lady Gaga New Directions bayanları ve Hummel, KurtKurt Hummel 20. "Theatricality" Evet Volume 3 Showstoppers [52]
"Shout It Out Loud" Kiss New Directions erkekleri, Hummel, KurtKurt Hummel dışında 20. "Theatricality" Evet The Complete Season One [53]
"Beth"[nb 4] Kiss New Directions erkekleri, Hummel, KurtKurt Hummel dışında 20. "Theatricality" Evet Volume 3 Showstoppers [53]
"Poker Face"[nb 4] Lady Gaga Berry, RachelRachel Berry ve Corcoran, ShelbyShelby Corcoran 20. "Theatricality" Evet Volume 3 Showstoppers [52]
"Another One Bites the Dust" Queen Vocal Adrenaline 21. "Funk" Evet The Complete Season One [54]
"Tell Me Something Good" Khan, Rufus and ChakaRufus and Chaka Khan Schuester, WillWill Schuester 21. "Funk" Evet Love Songs [54]
"Loser"[nb 4] Beck Puck, Hudson, FinnFinn Hudson, Ryerson, SandySandy Ryerson,
Bamboo, HowardHoward Bamboo, Schuester, TerriTerri Schuester
21. "Funk" Evet Volume 3 Showstoppers [55]
"It's a Man's Man's Man's World" Brown, JamesJames Brown Fabray, QuinnQuinn Fabray 21. "Funk" Evet The Complete Season One [54]
"Good Vibrations" Marky Mark and the Funky Bunch
feat. Holloway, LoleattaLoleatta Holloway
Puck, Hudson, FinnFinn Hudson ve Jones, MercedesMercedes Jones 21. "Funk" Evet The Complete Season One [54]
"Give Up the Funk" Parliament New Directions 21. "Funk" Evet Volume 3 Showstoppers [54]
"You Raise Me Up" / "Magic" Groban, JoshJosh Groban / Newton-John, OliviaOlivia Newton-John Aural Intensity 22. "Journey to Regionals" Hayır Bilinmiyor [56]
"Faithfully" Journey Berry, RachelRachel Berry, Hudson, FinnFinn Hudson ve New Directions 22. "Journey to Regionals" Hayır Journey to Regionals [56]
"Any Way You Want It" /
"Lovin', Touchin', Squeezin'"
Journey New Directions 22. "Journey to Regionals" Hayır Journey to Regionals [57]
"Don't Stop Believin'" Journey New Directions 22. "Journey to Regionals" Hayır Journey to Regionals [57]
"Bohemian Rhapsody" Queen Vocal Adrenaline 22. "Journey to Regionals" Hayır Journey to Regionals [58]
"To Sir, with Love" Lulu New Directions 22. "Journey to Regionals" Hayır Journey to Regionals [58]
"Over the Rainbow" Kamakawiwoʻole, IsraelIsrael Kamakawiwoʻole Schuester, WillWill Schuester ve Puck 22. "Journey to Regionals" Hayır Journey to Regionals [57]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Kelly, Mike (Mayıs 2009). "'Glee' series set in a Lima high school has Toledo connection too". The Blade. The Toledo Times. http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090517/ART18/905169951. Erişim tarihi: Mayıs 2009. 
  2. ^ Keveney, Bill (Mayıs 2009). "After 'Idol' there's 'Glee,' a comedy with cool music". USA Today. Gannett Company. http://www.usatoday.com/life/television/news/2009-05-18-glee_N.htm. Erişim tarihi: Haziran 2009. 
  3. ^ a b Fernandez, Maria Elena (Nisan 2009). "Will TV audiences watch with 'Glee'?". Los Angeles Times. Tribune Company. http://articles.latimes.com/2009/apr/26/entertainment/ca-glee26. Erişim tarihi: Haziran 2009. 
  4. ^ a b Herrera, Monica (October 2009). "Glee Rewrites the Script on TV Music". Billboard. http://www.billboard.com/features/glee-rewrites-the-script-on-tv-music-1004030132.story#/features/glee-rewrites-the-script-on-tv-music-1004030132.story. Erişim tarihi: Kasım 2009. 
  5. ^ "Glee The Music; 1. sezon Collection". Sanity. http://www.sanity.com.au/products/2193954/Glee_The_Music_Season_1_Collection. Erişim tarihi: May 16, 2011. 
  6. ^ "Glee: The Music, Best Of Season One". Amazon.com. http://www.amazon.co.uk/Glee-Music-Best-Season-One/dp/B004A2GWY2. Erişim tarihi: May 16, 2011. 
  7. ^ Cohn, Angel (May 20, 2009). "The Glee Premiere". Television Without Pity. NBC Universal. April 23, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y9JWj3P8. Erişim tarihi: April 23, 2011. 
  8. ^ a b c d e f g h "Music - episode 1". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8h5gS4L. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  9. ^ Batallones, Henrik (June 8, 2010). "'Glee' Finale Preview: Who Wins Regionals? (Please, Let It Be New Directions...)". BuddyTV. April 23, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y9L0KvoF. Erişim tarihi: April 23, 2011. 
  10. ^ Hinckley, David (May 19, 2009). "Singing fills these students with 'Glee'". The Daily News. http://www.nydailynews.com/entertainment/tv/2009/05/19/2009-05-19_singing_fills_these_students_with_glee.html. Erişim tarihi: May 31, 2009. 
  11. ^ Linder, Brian (November 4, 2009). "Glee: The Music - Vol. 1 Review". IGN. http://uk.music.ign.com/articles/104/1041554p1.html. Erişim tarihi: December 5, 2009. 
  12. ^ Stanhope, Kate; Martin, Denise (September 3, 2009). "'Glee': Director's cut reveals Matthew Morrison's singing chops". Los Angeles Times (Tribune Company). April 23, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y9MBSR1g. Erişim tarihi: April 23, 2011. 
  13. ^ a b c "Music - episode 2". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8hdRaXM. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  14. ^ Semigran, Aly (April 20, 2011). "'Glee' Covers 'All By Myself': The Story Behind The Song". MTV. April 25, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5yDHGYZ9c. Erişim tarihi: April 25, 2011. 
  15. ^ a b "Showmance: Featured Music". Fox Broadcasting Company. http://www.fox.com/glee/recaps/season-1/episode-2/. Erişim tarihi: September 17, 2009. 
  16. ^ "Acafellas". E4. April 25, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5yDHh37i8. Erişim tarihi: February 11, 2010. 
  17. ^ a b c d e "Music - episode 3". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8hsm5yE. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  18. ^ "Preggers: Featured Music". Fox Broadcasting Company. http://www.fox.com/glee/recaps/season-1/episode-4/. Erişim tarihi: September 17, 2009. 
  19. ^ a b "Music - episode 4". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8i8836K. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  20. ^ Pardue, Liz (September 30, 2009). "'Glee': 'Somebody to Love' and Kristin Chenoweth? Be still, my heart...". Zap2it. Tribune Media Services. http://blog.zap2it.com/ithappenedlastnight/2009/09/glee-somebody-to-love-and-kristin-chenoweth-be-still-my-heart.html. Erişim tarihi: October 1, 2009. 
  21. ^ a b c d "Music - episode 5". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8iGTcM1. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  22. ^ Donahue, Jacque (October 3, 2009). "TV Recap: ‘Glee,’ “The Rhodes Not Taken”". Indiana Daily Student. http://www.idsnews.com/blogs/weekendwatchers/?p=2866. Erişim tarihi: September 7, 2010. 
  23. ^ a b "Music - episode 6". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8if3q1J. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  24. ^ a b c d "Music - ep 7". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8inbIrN. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  25. ^ Flandez, Raymund (October 15, 2009). "“Glee” 1. sezon, Episode 7: TV Recap". The Wall Street Journal. http://blogs.wsj.com/speakeasy/2009/10/15/glee-season-1-episode-7-tv-recap/. Erişim tarihi: October 27, 2009. 
  26. ^ a b c d "Music - ep8". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8itIM10. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  27. ^ "Mash Up". E4. http://www.e4.com/glee/ep8.html. Erişim tarihi: September 7, 2010. 
  28. ^ Hefa, Kiran (November 11, 2009). "Which Glee Couple Should Be Together?". People. http://www.people.com/people/article/0,,20421740.html. Erişim tarihi: December 6, 2009. 
  29. ^ a b c "Music - ep9". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8iaEUn5. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  30. ^ a b c d e "Music - Ballad". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8vy6lNP. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  31. ^ "Ballad: Featured Music". Fox Broadcasting Company. http://www.fox.com/glee/music/season-1/episode-10. Erişim tarihi: November 19, 2009. 
  32. ^ a b c d e f "Music - Hairography". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8w6qpjc. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  33. ^ Berk, Brett (November 25, 2009). "The Gay Guide to Glee: Episode 11, "Hairography"". Vanity Fair. Condé Nast Publications. http://www.vanityfair.com/online/oscars/2009/11/the-gay-guide-to-glee-episode-11-hairography.html. Erişim tarihi: February 17, 2010. 
  34. ^ a b c "Music - Once Upon a Mattress". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8wNI6SM. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  35. ^ Snierson, Dan (December 3, 2009). "'Glee' recap: Photo Finish". Entertainment Weekly. Time, Inc. http://tvrecaps.ew.com/recap/glee-recap-season1-episode12/. Erişim tarihi: December 3, 2009. 
  36. ^ a b c d e f "Music - Sectionals". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8wWntk6. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  37. ^ "Sectionals: Featured Music". Fox Broadcasting Company. http://www.fox.com/glee/recaps/season-1/episode-13/. Erişim tarihi: December 10, 2009. 
  38. ^ a b c d e "Music - Hell-O". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8wncpZN. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  39. ^ Ausiello, Michael; Gelman, Vlada (March 14, 2010). "'Glee' spoiler alert: Major scoop on this season's final episodes". Entertainment Weekly. Time, Inc. http://insidetv.ew.com/2010/03/14/glee-spoiler-alert-major-scoop/. Erişim tarihi: March 14, 2010. 
  40. ^ Stack, Tim. "'Glee' recap: The Most Madge-ical Hour Ever!". Entertainment Weekly. Time, Inc. http://tvrecaps.ew.com/recap/glee-recap-season1-episode15/. Erişim tarihi: April 21, 2010. 
  41. ^ a b Hankinson, Bobby (April 13, 2010). "Glee: Your guide to what comes next". Houston Chronicle. Hearst Corporation. http://blogs.chron.com/tubular/archives/2010/04/glee_your_guide.html. Erişim tarihi: April 13, 2010. 
  42. ^ a b c d "Music - The Power of Madonna". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8y8sKKk. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  43. ^ Bruno, Mike (March 24, 2010). "New 'Glee' commercial featuring 'Like a Prayer': Lea Michele = smokin'". Entertainment Weekly. Time, Inc. http://popwatch.ew.com/2010/03/24/glee-commercial-like-a-prayer-lea-michele/. Erişim tarihi: April 5, 2010. 
  44. ^ a b c "Music - Home". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8yfJFUA. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  45. ^ a b Pardue, Liz (April 27, 2010). "'Glee': 'Beautiful' and 'A House is Not a Home' spotlight Mercedes and Kurt". Zap2it. Tribune Media Services. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8ym35Bt. Erişim tarihi: September 7, 2010. 
  46. ^ a b c "Music - Bad Reputation". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y8yxns1z. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  47. ^ "Bad Reputation: Featured Music". Fox Broadcasting Company. http://www.fox.com/glee/recaps/season-1/episode-17/. Erişim tarihi: May 12, 2010. 
  48. ^ MacKenzie, Carina (May 4, 2010). "'Glee' high notes: 'Run Joey Run' or 'Ice Ice Baby'?". Zap2it. Tribune Media Services. http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/05/glee-high-notes-run-joey-run-or-ice-ice-baby.html. Erişim tarihi: May 1, 2010. 
    Milzoff, Rebecca (May 5, 2010). "Glee Recap: Collaborate and Listen". New York. http://nymag.com/daily/entertainment/2010/05/glee_recap_collaborate_and_lis.html. Erişim tarihi: May 13, 2010. 
  49. ^ a b c d e f g "Music - Laryngitis". E4. April 22, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y92VOitO. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  50. ^ a b c d e f "Music - Dream On". E4. http://www.e4.com/glee/music-ep19.html. Erişim tarihi: April 22, 2011. 
  51. ^ Peter, Thomas (May 19, 2010). ""Glee" Ratings: Spring Season Episode 6 – Playblog". Playbill. http://www.playbill.com/playblog/2010/05/glee-ratings-spring-season-episode-6/. Erişim tarihi: May 22, 2010. 
  52. ^ a b c "Music - Theatricality". E4. April 23, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y9ASRJQC. Erişim tarihi: April 23, 2011. 
  53. ^ a b "Theatricality: Featured Music". Fox Broadcasting Company. http://www.fox.com/glee/recaps/season-1/episode-20/. Erişim tarihi: June 18, 2010. 
  54. ^ a b c d e "Music - Funk". E4. April 23, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y9Aa3zFg. Erişim tarihi: April 23, 2011. 
  55. ^ Milzoff, Rebecca (May 17, 2010). "We Guess Future Glee Plotlines Based on Songs From the New Album". New York. http://nymag.com/daily/entertainment/2010/05/glee_volume_3_showstoppers.html. Erişim tarihi: May 18, 2010. 
  56. ^ a b "Journey: Featured Music". Fox Broadcasting Company. http://www.fox.com/glee/recaps/season-1/. Erişim tarihi: June 9, 2010. 
  57. ^ a b c Ho, Solarina (June 9, 2010). "Glee’s New Directions Journey to regionals". Reuters (Thomson Reuters). June 9, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5zJmSSLu9. Erişim tarihi: June 9, 2011. 
  58. ^ a b "Music - Journey". E4. April 23, 2011 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.webcitation.org/5y9Am5g6C. Erişim tarihi: April 23, 2011. 

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Bütüm soundtrack albümler ve EP parçaları da toplama albüm Glee: The Music, The Complete Season One içinde yer aldı. Volume 1 bonus parçaları, Love Songs EP parçaları ve "On My Own" dışındaki hepsi, Avustralya'da çıkan Glee: The Music, The Complete Season One CD Collection içinde yer aldı.[5] Bir başka on dokuzluk parçadan oluşan Glee: The Music, Best Of Season One, Birleşik Krallık'ta yayınlandı.[6]
  2. ^ a b c d Glee: The Music, Volume 1 bonus parçaları.[11]
  3. ^ a b c Dans performansları.
  4. ^ a b c d e Sadece Glee: The Music, Volume 3 Showstoppers albümünde yer aldı.