Genç Kurt bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Genç Kurt, Teen Wolf isimli 1985 yapımı filmden uyarlanan Jeff Davis tarafından geliştirilen Amerikan doğaüstü draması. İlk gösterimini 5 Haziran 2011'de MTV'de yaptı. Dizinin yıldızı Scott McCall rolünde Tyler Posey'dir. Genç bir lakros oyuncusunun bir gece kurt adamın biri tarafından saldırıya uğraması ve saldırıdan tek ısırıkla kurtulduktan sonra bir kurt adama dönüşmeye başladığını fark eder.

16 Ağustos 2011 itibariyle 12 bölümü yayınlanan Teen Wolf, ilk sezonunu tamamladı. Ayrıca AT&T tarafından üretilen ve sunulan, “Search for a Cure” isimli 6 bölümlük bir internet dizisi, AT&T Facebook sayfasından ve MTV.com'dan izlemeye sunuldu.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler Orijinal yayın tarihi DVD çıkış tarihi
Sezon galası Sezon finali 1. Bölge 2. Bölge 4. Bölge
1 12 5 Haziran 2011 (2011-06-05) 15 Ağustos 2011 (2011-08-15) 3 Haziran 2012 (2012-06-03)[1] 9 Temmuz 2012 (2012-07-09)[2] 16 Mayıs 2012 (2012-05-16)[3]
2 12[4] 3 Temmuz 2012 Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor

Bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon: 2011[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "Wolf Moon" Russell Mulcahy Jeff Davis ve Jeph Loeb & Matthew Weisman 5 Haziran 2011 (2011-06-05) 2,17[5]
2 2 "Second Chance at First Line" Russell Mulcahy Jeff Davis 6 Haziran 2011 (2011-06-06) 1,47[6]
3 3 "Pack Mentality" Russell Mulcahy Jeff Vlaming 13 Haziran 2011 (2011-06-13) 1,82[7]
4 4 "Magic Bullet" Toby Wilkins Daniel Sinclair 20 Haziran 2011 (2011-06-20) 1,80[8]
5 5 "The Tell" Toby Wilkins Monica Macer 27 Haziran 2011 (2011-06-27) 1,68[9]
6 6 "Heart Monitor" Toby Wilkins Daniel Sinclair 4 Temmuz 2011 (2011-07-04) 1,21[10]
7 7 "Night School" Tim Andrew Jeff Vlaming 11 Temmuz 2011 (2011-07-11) 1,66[11]
8 8 "Lunatic" Tim Andrew Monica Macer 18 Temmuz 2011 (2011-07-18) 1,76[12]
9 9 "Wolf's Bane" Tim Andrew Jonathon Roessler 25 Temmuz 2011 (2011-07-25) 1,93[13]
10 10 "Co-Captain" Russell Mulcahy Jeff Vlaming 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 1,49[14]
11 11 "Formality" Russell Mulcahy Monica Macer 8 Ağustos 2011 (2011-08-08) 1,74[15]
12 12 "Code Breaker" Russell Mulcahy Jeff Davis 15 Ağustos 2011 (2011-08-15) 2.08[16]

2. sezon: 2012[değiştir | kaynağı değiştir]

Genç Kurt 14 Temmuz 2011'de ikinci sezona uzatıldı.[4]

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Lambert, David (March 9, 2012). "Teen Wolf - 'The Complete Season 1' on DVD: Date, Cost, Extras, Packaging". TV Shows on DVD. http://www.tvshowsondvd.com/news/Teen-Wolf-Season-1/16644. Erişim tarihi: March 10, 2012. 
  2. ^ "Teen Wolf - Season 1 (DVD)". Amazon UK. http://www.amazon.co.uk/Teen-Wolf-Season-1-DVD/dp/B0055QW692. Erişim tarihi: January 29, 2012. 
  3. ^ "Teen Wolf (2011) - The Complete 1st Season". Ezy DVD. http://www.ezydvd.com.au/DVD/teen-wolf-2011-the-complete-1st-season/dp/6110153. Erişim tarihi: January 29, 2012. 
  4. ^ a b Seidman, Robert (13 Temmuz 2011). "MTV Renews 'Teen Wolf' for a Second Season". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/13/mtv-renews-teen-wolf-for-a-second-season/97969/. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2011. 
  5. ^ Gorman, Bill (7 Haziran 2011). "Sunday Cable Ratings: 'MTV Movie Awards' Leads Night, 'Game of Thrones' Series High, 'Real Housewives,' 'ABDC' & Lots More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/07/sunday-cable-ratings-mtv-movie-awards-leads-night-game-of-thrones-series-high-real-housewives-abdc-lots-more/94914/. Erişim tarihi: 8 Haziran 2011. 
  6. ^ Gorman, Bill (7 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Night; Plus 'WWE Raw,' 'Secret Life,' NHL Stanley Cup Finals, 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/07/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-secret-live-nhl-stanley-cup-finals-american-pickers-more/94918/. Erişim tarihi: 8 Haziran 2011. 
  7. ^ Gorman, Bill (14 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Keeps Growing; Plus 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Real Housewives,' 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/14/monday-cable-ratings-pawn-stars-keeps-growing-plus-wwe-raw-secret-life-real-housewives-american-pickers-more/95544/. Erişim tarihi: 15 Haziran 2011. 
  8. ^ Seidman, Robert (21 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Switched at Birth,' 'Teen Wolf,' 'Sanctuary' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/21/monday-cable-ratings-wwe-raw-secret-life-switched-at-birth-teen-wolf-sanctuary-more/96200/. Erişim tarihi: 21 Haziran 2011. 
  9. ^ Seidman, Robert (28 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Switched at Birth,' 'Single Ladies,' 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/28/monday-cable-ratings-wwe-raw-secret-life-switched-at-birth-single-ladies-teen-wolf-more/96836/. Erişim tarihi: 29 Haziran 2011. 
  10. ^ Seidman, Robert (6 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Switched at Birth,' Joey Chestnut, 'Single Ladies,' 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/06/monday-cable-ratings-wwe-raw-switched-at-birth-joey-chestnut-single-ladies-teen-wolf-more/97281/. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2011. 
  11. ^ Seidman, Robert (12 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: "All-Star" Softball Edges Out 'Pawn Stars,' 'Home Run Derby' + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Eureka' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/12/monday-cable-ratings-all-star-softball-edges-out-pawn-stars-home-run-derby-closer-rizzoli-alphas-eureka-more/97860/. Erişim tarihi: 12 Temmuz 2011. 
  12. ^ Seidman, Robert (19 Temmuz 2011). "Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers' Top Night + 'Eureka' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Teen Wolf' & Much More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/19/cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-top-night-eureka-rizzoli-alphas-teen-wolf-much-more/98439/. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2011. 
  13. ^ Seidman, Robert (26 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Rules + 'WWE RAW,' 'American Pickers,' 'Basketball Wives,' 'Switched at Birth,' 'Warehouse 13,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Teen Wolf' & Much More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/26/monday-cable-ratings-pawn-stars-rules-wwe-raw-american-pickers-basketball-wives-switched-at-birth-warehouse-13-rizzoli-alphas-teen-wolf-much-more/98938/. Erişim tarihi: 26 Temmuz 2011. 
  14. ^ Seidman, Robert (2 Ağustos 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' on Top + 'WWE RAW,' 'American Pickers,' 'Basketball Wives,' 'Switched at Birth,' 'Warehouse 13,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Eureka' & Much More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/02/monday-cable-ratings-pawn-stars-on-top-wwe-raw-american-pickers-basketball-wives-switched-at-birth-warehouse-13-rizzoli-alphas-eureka-much-more/99469/. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2011. 
  15. ^ Seidman, Robert (9 Ağustos 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers,' 'WWE RAW' Top Night + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Switched At Birth,' 'Eureka' & Much More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/09/monday-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-wwe-raw-top-night-closer-rizzoli-switched-at-birth-eureka-much-more/100024/. Erişim tarihi: 10 Ağustos 2011. 
  16. ^ Seidman, Robert (16 Ağustos 2011). "Updated Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars,' Jets-Texans, 'WWE RAW' Top Night + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Warehouse 13' & Much More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/16/monday-cable-ratings-pawn-stars-jets-texans-wwe-raw-top-night-closer-rizzoli-warehouse-13-much-more/100609/comment-page-3/#comments. Erişim tarihi: Ağustos 16, 2011. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]