Fullmetal Alchemist bölüm listesi (manga)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu madde Fullmetal Alchemist adlı manganın bölümlerini içermektedir.

Kapak Bölümler Cilt
Türkçe
Cilt 1 Japonca Kapak
  • 1. İki Simyacı
  • 2. Hayatın Pahası
  • 3. Maden Şehri
  • 4. Trende Savaş
1
Cilt 2 Japonca Kapak
  • 5. Simyacının Acısı
  • 6. Yıkımın Sağ Eli
  • 7. Yağmurdan Sonra
  • 8. Umudun Yolu
2
Cilt 3 Japonca Kapak
  • 9. Bekleyen Bir Aileyle Bir Ev
  • 10. Felsefe Taşı
  • 11. İki Bekçi
  • 12. İnsanın Tanımı
  • Gaiden: Askeri Festival
3
Cilt 4 Japonca Kapak
  • 13. Metal Vücut
  • 14. Sadece Bir Çocuğun Duyguları
  • 15. Metal Kalp
  • 16. Ayrı Yollar
  • Gaiden: Askeriyenin Köpeği?
4
Cilt 5 Japonca Kapak
  • 17. The Boomtown of the Broken Down
  • 18. Samimiyetin Değeri
  • 19. Sizin İçin Yapacağım!
  • 20. Öğretmenin Terörü
  • 21. Kardeşlerin Sırrı
5
Cilt 6 Japonca Kapak
  • 22. Maskeli Adam
  • 23. Cennetin Kapısını Çalmak
  • 24. Metalin Simyacısı
  • 25. Usta ve Çırak
6
Cilt 7 Japonca Kapak
  • 26. Ustayla Karşılaşmak
  • 27. Dublith'in Canavarları
  • 28. Bir Aptalın Cesareti
  • 29. Kralın Gözü
  • Gaiden: Teğmen Savaşa Gidiyor!
7
Cilt 8 Japonca Kapak
  • 30. Zırhın İçindeki Gerçek
  • 31. Kendi Kuyruğunu Yiyen Yılan
  • 32. Doğudan Devlet Görevlisi
  • 33. Rush Vadisi'nde Anlaşma
  • Gaiden: Metalin Simyacısı ve Kırık Melek
8
Cilt 9 Japonca Kapak
  • 34. Bir Savaş Yoldaşının Ayak Sesleri
  • 35. Kurbanlık Kuzu
  • 36. Simyacı Acı İçinde
  • 37. Bir Suçlunun Vücudu
9
Cilt 10 Japonca Kapak
  • 38. Signal to Strike
  • 39. Merkez’de Karışıklıklar
  • 40. Batıdan Filozof
  • 41. Kibirli Bir İnsanın Avcunda
10
Cilt 11 Japonca Kapak
  • 42. Mezardan Önce Ayakta Kalan Baba
  • 43. Çamur Nehri
  • 44. İsimsiz Mezar
  • 45. Scar'in Dönüşü
11
Cilt 12 Japonca Kapak
  • 46. The Distant Image of Their Backs
  • 47. Geçmişin ve Şimdinin Savaşlarının Pençesindeki Kız
  • 48. Bekleyenlerle Yapılmış Söz
  • 49. Adamların Arasında Bir Canavar
12
Cilt 13 Japonca Kapak
  • 50. Canavarın Karnında
  • 51. A Portal in the Darkness
  • 52. Şeytanın İninin Efendisi
  • 53. Ruhun Kılavuzu
13
Cilt 14 Japonca Kapak
  • 54. Aptalın Çabası
  • 55. Onların Hırsı
  • 56. Yuvarlak Masanın Aslanları
  • 57. Ishbal’ın Yaraları
  • Gaiden: Elric Ailesi Omake
14
Cilt 15 Japonca Kapak
  • 58. Yıkıntının Ayak Sesleri
  • 59. Yoldan Çıkmış Simyacılar
  • 60. Tanrının Yokluğu
  • 61. Ishbal’ın Kahramanı
15
Cilt 16 Japonca Kapak
  • 62. Rüyanın Ötesinde
  • 63. 520 Censlik Söz
  • 64. Briggs’in Kuzey Uçurumu
  • 65. Demir Kanun
16
Cilt 17 Japonca Kapak
  • 66. Kar Kraliçesi
  • 67. Bu Ülkenin Şekli
  • 68. Aile Portresi
  • 69. Briggs’in Köşetaşı
17
Cilt 18 Japonca Kapak
  • 70. Orijinal Homunculus
  • 71. Kırmızı Adam
  • 72. Negatif Sonuçlar - Pozitif Ölçümler
  • 73. Hayal
18
Cilt 19 Japonca Kapak
  • 74. Şişedeki Küçük Adam, Homunculus
  • 75. Xerxes'in Son Günleri
  • 76. Bir İnsanın Şekli - Bir Taşın Şekli
  • 77. Ters Dönüştürme Çemberi
  • 78. Yedi Günah
19
  • 79. İnsan Isıran Karınca
  • 80. Babanın Görüşü
  • 81. Tam Gaz Parçalama
  • 82. Ruhun Ailesi
  • 83. Vaad Edilen Gün
20

Tankōbon halinde yayınlanmamışlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 84. Takipçinin Gölgesi (追跡者の影 Tsuisekişa no Kage?)
  • 85. Boş Kutu (空の箱 Kara no Hako?)
  • 86. Karanlığın Casusu (闇の使者 Yami no Şişa?)
  • 87. Yeraltı Tünelinde Yemin (地下道の誓い Çikadō no Çikai?)
  • 88. Bir Ebeveyn ve Çocuğun Sevgisi (親子の情 Oyako no Jō?)

Çeviriler[değiştir | kaynağı değiştir]

14 Ağustos 2013'te serinin ilk kitabının Türkçesi piyasaya sürülmüştür.

1.cilt (Türkçe) http://www.arkadas.com.tr/kitap/full-metal-alchemist-1/9786055069001

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]