Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Soldan sağa: Coco, Bloo, Mac, Eduardo (arkada), Frankie ve Wilt.

Bu bölüm listesi Amerikan animasyon televizyon dizisi Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı'nındır.

Genel Bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı Amerikan animasyon televizyon dizisidir. Cartoon Network 'te 13 Ağustos 2004'te başlamış ve 3 Mayıs 2009'da yayından kaldırılmıştır.

Sezon Bölümler Asıl
gösterim
İlk Yayın Final Yayın
1 13 2004 13 Ağustos 2004 22 Ekim 2004
2 13 2005 21 Ocak 2005 15 Temmuz 2005
3 14 2005–2006 22 Temmuz 2005 24 Mart 2006
4 13 2006 28 Nisan 2006 23 Kasım 2006
5 13 (14 gösterildi) 2007–2008 4 Mayıs 2007 6 Mart 2008
6 13 2008–2009 13 Mart 2008 3 Mayıs 2009
Kısalar 18 2006–2007 9 Haziran 2006 4 Temmuz 2007

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 : 2004[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölümün adı Orijinal Gösterim (ABD) Üretim Kodu
1-3 ""House of Bloo's" (90 dakikalık pilot bölüm)" 13 Ağustos 204 101-103
8 yaşında olan Mac'in hayali dost yapması söylenir, o ne olduğunu bilmiyordu. O gece geç yatacaktı, Mac'in dostu Blooregard Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı'nın reklamını görür. Sonraki gün, Mac yaşamasını öğrenir Bloo'nun Foster'da, sonra burda kalanlar evlat edinecektir. Mac geri dönmeye söz verir. Ama sonraki gün, ismi Duchess (Düşes) olan kötü hayali dost, Mac'in cimri yaşlı abisi Terrance (Terrıns) ile takım olur, konu Bloo'yu yok etmektir. Mac ve Foster'daki yeni arkadaşları birlikte kafa kafaya verirler ve onu geçkalmadan önce kurtarırlar. 
4 ""Store Wars"" 20 Ağustos 2004 104
Madame Foster'ın doğum günüdür ve Frankie flamaları satın almayı unutur, böylece Bay Herriman gidip birkaçtane düzenlice almasını ister. Bloo , Eduardo, Mac, Wild, ve Coco birlikte giderler ama mağazada ayrılırlar, Frankie mağazadaki koltukta ağırlaşır ve uyuya kalır. Bu bölümün ismi Star Wars 'ten çevrilmiştir. 
5 ""The Trouble with Scribbles"" 27 Ağustos 2004 105
Bloo evde yasak bir kapı bulur "açmayın" orda yazar. Kapıyı çevredekilere sorar, bir kişi bile içini söylemez. Bununla birlikte, gecenin ortasında, Bloo en sonunda kapıyı açar ve karalama adlı hayalali dostları serbest bırakır. Karalamalar normal olarak evde çok çalışır iş yaparlar, herkes tembellik yapar. 
6 ""Busted"" 3 Eylül 2004 106
Bay Herriman Bloo'nun evdeki kuralları izlememesinden mutlu değildir. Bay Herriman, Bloo'ya evdeki kurallara uymadığından ona evden atılabilrisin diye söyler, Bloo sıkıntıdan kazara Madame Foster'ın heykelini kırar. Bloo ve arkadaşları, Bay Herriman heykelin kırıldığını bulmadan heykeli düzenlemenin yolunu bulurlar. 
7 ""Dinner is Swerved"" 10 Eylül 2004 107
Mac Foster'ı ziyaret eder, Bloo onun çatısını gösterir, buna rağmen bu zaman için alt kata geri dönmeler, onlar kendilerini bulunca kaybolurlar ve alt kata gidemezler. Bu arada, herkes yemek odasında yiyecekler gidince, Bay herriman yemek yenmeden önce ısrarla Bloo'nun yemeğe gelmesini beklemelerini ister. 
8 ""World Wide Wabbit"" 17 Eylül 2004 108
Mac ve Bloo Foster'ın yeni websitesinin röportajı için Frankie'nin dijital kamerasını kullanırlar, onlar yanlışlıkla Bay herriman'n dansını görürler. Mac videoyu bantta çeker ama sonra kahkahalarla utandırıcı ihtiyar ayaklıyı silerler, ama önce böyle yapmaya çalıştılar - Bloo ihtiyar ayağın görüntülerini ve kamerayı kaptığı gibi Frankie'ye götürür, en sonunda ihtiyar ayak Bay Herriman'ın görüntülerini alay ederek internete yüklerler ve tüm hayali dostlar tarafından küçük düşer. 
9 ""Berry Scary"" 24 Eylül 2004 109
Adı Berry olan yeni bir dost eve tatlılıkla girer, herşeye rağmen Bloo'nun kısaca bakışına aşık olur ve Bloo'yu da aşkına geri döndürme işini yapmaya kararlıdır ve Mac onun Bloo'yu sevdiğinden tehditle almasını hisseder. 
10 ""Seeing Red / Phone Home"" 1 Ekim 2004 110

Seeing Red: Terrence (Terıns), Bloo ile Mac'ı dövmesi için Kırmızı'yı düşünür yapar, herşeye rağmen yarattığı dostu can yakıcı değildir.

Phone Home: Bloo Foster'da Wilt'in terkedilmiş hayali dostları getirdiği için bu özeninden dolayı ayın dostu şeçildiğinden onu kıskanır, böylece sadece Wilt'in severek yaptığı hayali dostları kurtarma işini oda yapar. Bloo cep telefon giymiş elbiseli adam bulur ve onun dost olduğunu düşünür, Foster'a getirir, herkesin ve Wilt'in onun iyi olduğundan övgülemesini düşünür. 
11 ""Who Let the Dogs In?"" 8 Ekim 2004 111
Eduardo çöplükte köpek yavrusu bulup onu alır, onu almaya kararlıdır, buna rağmen gerçek şuki evin içine köpeğe izin verilmez. Her nasılsa, buna karşın Eduardo'nun en iyi gayretiyle, köpek serbest bırakılır ve Eduardo'nun köpek yavrusunu evde tutma korkusundan onu suçlama nedeniyle sorunlar başlar. 
12 ""Adoptcalypse Now"" 15 Ekim 2004 112
Cumartesi Evlat-Edinme-Günü, olayın noktası hafta sonu okula giden çocukların iyi dostları evlat edinmesidir. Mac ve Bloo Evlat-Edinme-Günü hakkında bilgilenirler en iyi dostları Şakacı evlat edinilir ve dostlarını eve geri götürürler böylece onları kimse evlat edinemez. 
13 ""Bloooo"" 22 Ekim 2004 113
Bloo ve Mac diğerleri gibi yağmurda çamurla oynamaktan zevk alırlar, bu nedenle hastalanırlar. Frankie, Mac'i evine bırakır, Bloo arkadaşlarıyla gece korku filmi izlemeyi planlamıştır kaçırır. Wilt, Eduardo ve Coco hayaletin gerçek olduğuna inanırlar, Bloo solgun olduğundan hayalete benzediğinden yanlış anlaşılır. Bu arada, Frenkie, Mac'i bıraktığından sonra yağmurdan ev kilitlenmiştir, açmayı dener, fakat birinin onu takip ettiğini hisseder. 

Sezon 2 : 2005[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölümün adı Orijinal Gösterim Üretim Kodu
14 ""Partying Is Such Sweet Soiree"" 21 Ocak 2005 201
Frankie ve Madame Foster bir süre için ayrılır, böylece Bay Herriman evin her yerdekilerini tembihler. Yine de, Madame Foster ne olacağını bilmeyerek gider Bloo'nun aklına vahşi bir parti düzenleme fikri gelir ve planları böylece Bay Herriman'ın izni olmadan yapar. Bay Herriman'ı meşgul edecek bir yolla onu göndermeyi başarırlar, bir insanın gelmesiyle parti durur etraf sessizleşir ve oda Mac'dir. Bloo bir damla şekerle ne olunacağını bilir, Mac kontrolden çıkar, ya da Bloo yanlış düşünmüştür. 
15 ""The Big Lablooski"" 28 Ocak 2005 202
Mac, Madame Foster'ın bowling takımında rakibini yenmesi için onlara yardım eder, elbise giyer. Ama Mac kendi takımından atılır, o hayali dost bir bowlingle topu atmanın yollarını öğrenir. Bu arada, Bloo Foster'ın takımında en iyi oyuncudur ama diğer takım Bloo'yu toplu raketle kandırıp kazanmaları için onu çalar. 
16 ""Where There's a Wilt There's a Way / Everyone Knows It's Bendy"" 4 Şubat 2005 203

Where There's a Wilt There's a Way: Wilt herzaman TV de basketbol maçını izler, ama evdekiler büyük oyunu görebilmek istediklerinden komik ricalarını Wilt reddedemiyordu. Karanlık bir sır ortaya çıktı: O panik atağını kimseye söz etmedikçe mutludur.

Everyone Knows It's Bendy: Yeni bir hayali dost Foster'a gelir, ama kötü davranışı evin tüm yerine yayılır. Diğer tüm hayali dostları suçlar, taki Bloo ana plan yapınca bozulur. 
17 ""Sight for Sore Eyes / Bloo's Brothers"" 4 Mart 2005 204

Sight for Sore Eyes: Ivan, o gören bir dosttur, kör bir çocuk kaybolur, dostları onun yaratıcısı olan çocuğu zarar görmesin diye bulmayı denerler.

Bloo's Brothers: Mac, Bloo'yu göstermek ve konuşturmak için okula götürür. Çocuklar Bloo'yu öyle severler ki onlar Bloo'yu değişik hayal ederler. 100 tane Bloo yaratılmıştır, ve Bloo kardeşlerine ve kendinin onların lideri olması lakabını takar. Mac gelir Bloo'yu Buz Gösterisi' ne götürecektir, ama 100 tane Bloo vardır, o orijinal figurü hangisidir diye bulamaz. 
18 ""Cookie Dough"" 11 Mart 2005 205
Foster'ın yeni bir çatıya ihtiyacı vardır, Bloo, Madame Foster'ın fırınlanmış şaşırtıcı kurabiyelerini satma planı yapar sonra onun ilk girişimi kışın ortasında limona satışı başarısız gider. En sonunda yeterli parayla yeni bir çatı alınır, Bloo "küçük" olarak coşar, ama onun ileri gidip zengin olması onu çıldırır ve hayali dostları hep hizmetçisi yapar. Bu arada, Frenkie tüm kurabiyeleri bulup yiyer, onu çılgın eder. Öyle çok yiyer ki, ve en sonunda şişmanlar, ama o yemeye ve galon sütler içmeye devam eder. 
19 ""Frankie My Dear"" 18 Mart 2005 206
Mac, Frankie'nin büyüyüp aşık olduğunu görür. Sonra, Bloo'da görür. Ama Frankie ansızın itiraf eder herşeyi, Mac ve Bloo kıskanır ve tüm adamları ona temas etmemesi için engellerler, yani en sonunda bir randevu olur ve bu randevu biraz farklı geçer. 
20 ""Mac Daddy"" 6 Mayıs 2005 207
Bir sabah, Mac uyandığına bilmeyerek ismi Peynir olan başka bir hayali dost yarattığını bulur. Madame Foster, Bloo için bazı kuralları kabul eder, ama Bloo yeni kardeşini uygun bulmaz. Sonra ondan kurtulmak için birkaç şeye kalkışır, Peynir kendi kendine ortadan kaybolur. Bloo, Foster'da ona çok kötü şeyler yaptığını anlar. 
21 ""Squeakerboxxx"" 13 Mayıs 2005 208
Takım pasaj gibi bir yere gider ve her biri Bloo'dan ayrı çok bilet kazanır. Bloo 500 biletli bir şeyle çok ilgilenir: karanlıkta parlayan Dracula dişleri. Bloo diğerleriyle biletini birleştirir tabi kendinin ki sadece 1 bilettir ve tüm biletlerle pembe fil alınır. Bu Bloo'nun aklında saplantı olarak kalır. Sonra saplantısı yüzünden garip ve komik olaylar olur. 
22 ""Beat with a Schtick"" 20 Mayıs 2005 209
Bloo ünlü komik hayali dosttur, buna rağmen bazı insanları şakasıyla rahatsız eder. Bloo yeni yüksek bir hayali dosta şakyla giriş yapar, "yeni adam" onunla saat 4'te dışarıda düelloya davet etmek için tanışır. 
23 ""The Sweet Stench of Success"" 27 Mayıs 2005 210
Bloo, Eduardo'yu kıskanır ve diğer dostları için TV'ye çıkar, düzenli çıkmak için çok hasta numarası yapar, gerçeğe rağmen sadece arkadaşlarının evlat edinmesi için. İsmi Kip Snip olan bir Hollywood ajanı yıldız olmak için hemen geri döner, ama Bloo'ya kötü muamele başlamıştır ve Mac görür buna izin vermez. 
24 ""Bye Bye Nerdy"" 1 Temmuz 2005 211
Mac havalı olmak isterken başına iş alır. Nerdy onu görür taktir eder tabi o okuldaki en popülar kişidir. Birlikte 'Kaya'ya bakarlar Mac neler söylediysede o hiç kıpırdamaz. Sonra Bloo farklı bir halde gelince sevinirler ve video oyunu oynamaya giderler. 
25 ""Bloo Done It"" 8 Temmuz 2005 212
Evin gazete üretimi sırasında, Pockets Amca, Foster'a gelen ilk hayali arkadaşlardan biri, geri döner. Pockets Amca diğer hayali dostların dikkatini üzerine çeker, Bloo kıskanır. Bloo tekrar denemeye karar verir ve Pockets Amca'nın dolandırıcılığını açığa vurarak evdeki gazeteye yazar. 
26 ""My So Called Wife"" 15 Temmuz 2005 213
Bir yardımsever parasını Foster'a bağışlayacağını söyler. Coco'nun karısı olduğunu söyler. Olay burdan sonra başlar. 

Sezon 3 : 2005-2006[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölümün adı Orijinal Gösterim Kod
27 ""Eddie Moster"" 22 Temmuz 2005 (2005-07-22) 301
Eduardo Fosterden kaçar.Arkadaşları onu kurtarmaya çalışır ve en sonunda Eduardo Cesaretini kanıtlar edler bu bölümde görülmüştür 
28 ""Hiccy Burp"" 5 Eylül 2005 (2005-09-05) 302
Mac okuldan gelince Foster'da hayali dostlar arasında yarışma yapılacağını öğrenir, bunun üzerine Bloo cips ve kola atıştırdığı sırada Mac gelir ona herşeyi anlatır.Fakat Bloo'yu ise hıçkırık tutar.Mac onu yarışmaya alır fakat onun bir rakibi vardır. Zengin bir sınıf arkadaşı. 
29 ""Camp Keep a Good Mac Down"" 9 Eylül 2005 (2005-09-09) 303
Mac, Bloo, Madame Foster, Eduardo, Coco, Wilt ve Bay Herriman kampa giderler. Yiyecekleri sınırlı olduğundan biter. Hepsi bir yere dağılır. Herriman yabani tavşanlarla birlikte kalır. Foster doğayı evcilleştirir. Peki diğerlerinin bir planı var mıdır? 
30 ""Imposter's Home for Um... Make 'Em Up Pals"" 16 Eylül 2005 (2005-09-16) 304
Goofball John McGee adında bir hayali dost Foster'a gelir. Frenkie onun sahtekar olduğunu anlar fakat sonra onun bir hayali dost olduğunu ve ailesinin Kanada 'dan geldiğini görür. 
31 ""Duchess of Wails"" 9 Kasım 2005 (2005-23-09) 305
Duchess evlat edinilir. Evlad edinen kişi Mac'in yan komşusudur. Duchess her gece kimseyi uyutmadığından annesi Mac'e Singapur 'a taşınacaklarını söyler. Mac bunun için Bloo'yla bir planı vardır. Bunu uygularlar fakat onun sahipleri bunu hoşnutlıkla karşılarlar. 
32 ""Foster's Goes to Europe"" 4 Kasım 2005 (2005-11-04) 306
Mac, piyangoyu kazandığı için Avrupa seyahatine gidecektir, Foster'dakileri de götürecektir. Fakat ekip çok geç giderler. Son anda yetişirler. Fakat, Madame Foster Mac'e sarılarak biletleri alır ve Mac Avrupa'ya gidemez Fosterdakiler ona kızar. 
33 ""Go Goo Go"" 11 Kasım 2005 (2005-11-11) 307
İsmi Goo olan bir kız Mac'in arkadaşı olur ve Foster'ı ziyaret ettiğinde orayı çoğu hayali dostla doldurur. Mac artık bu duruma dayanamaz bunun için bir şeyler bulması gerekir. 
34 ""Crime After Crime"" 18 Kasım 2005 (2005-11-18) 308
Herriman Havuçlarını saklamak için yer arar gören herkesi cezalandırır. Bloo hariç tabi. Bloo "şey" adlı yemeği yememek için cezalar yapar fakat her seferinde Herriman'ın hayatını kurtatır. Bu iş böylemi gider mi gitmez mi o Bloo'nun sorunudur. En sonunda tüm şeyi kendisi yer. 
35 ""Land of the Flea"" 25 Kasım 2005 (2005-11-25) 309
Eduardo köpeği Puppy'le taranmaya gider, Puppy'nin pireleri Eduardo'ya geçer, o onları görünce korumaya karar verir. Herriman ve Frankie pirelerden kurtulmak için herşeyi denerler. Bu arada Bloo'da pire ister fakat kürkü olmadığı için gece Eduardo'nun kürkünü kesip alır. Eduardo sabah uyanıp çığlık atar ve utancından banyodan hiç çıkmaz. 
36 ""A Lost Claus" (Noel özel)" 1 Aralık 2005 (2005-12-01) 310-SP
Farklı bir Noel Baba Foster'a gelir, sonra orda Herriman'la birlikte Noel Arifesi Gecesi bir Noel Şarkısı söylerler. 
37 ""One False Movie"" 10 Şubat 2006 (2006-02-10) 310
Mac okul projesi için Foster'ın Evi hakıında film yapar, ama Bloo filmi yellenme sesi efektleriyle komik hale getirir. Bunun üzerine Mac öğrenci film festivaline öncülük ederek girer. Bloo'nun yardımıyla T-Rexatron Alienwolf III, A Prequel In Time: The Unrelenting (T-Rexatron Uzaylı Kurt III, Zamanda Yolculuk: Acımasızlık) adlı filmi yapar. Eduardo ise Bloo'nun yaptığı ses efektlerinden sanar ki yellenme problemi var ve Bloo'nun filminde oynamak istemez. 
38 ""Setting a President"" 17 Şubat 2006 (2006-02-17) 311
Evdeki herkes Herriman'ın kurallarından sıkılmıştır ve Frankie başkanlık için oyunu koyar. Sonra Bloo'da oyunu koyar. Daha sonra işler farklı bir hal alınca, Bloo ve Herriman birleşip Frankie'ye komplo kurarlar fakat buna rağmen özellikle Frankie seçilir. Herriman başka bir işe girer. 
39 ""Room with a Feud"" 17 Mart 2006 (2006-03-17) 312
Son zamanda Foster'da bir oda boşalır, Bloo, Coco, Wilt ve Eduardo kavga edip paylaşamazlar, derken yeni bir hayali dost odayı almak için ortaya çıkar ismi Fıstık Ezmesi. 
40 ""Cuckoo for Coco Cards"" 24 Mart 2006 (2006-03-24) 313
Mac okuldaki çocukları Foster'a getirir, Coco'yu görünce severler. Sonra Coco hayali dostların kartını çıkarır. Bunlar Bloo'nun kafasına takılır ve koleksiyonun hepsini ilk tamamlayan o olur. 

Sezon 4 :2006[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölümün adı Orijinal Gösterim Kod
41 ""Challenge of the Superfriends"" 28 Nisan 2006 (2006-04-28) 401
Geniş ve tehlikeli bir hayali dost şehri yok ediyordu, Hayali Adam gelir ve günü kurtarır, gidince Mac ona hayran kalır. Sonra Mac ona gidip birlikte olmayı ister, buna izin verir. Süper kahramanın en büyük düşmanı Nemesister (Nemesis)'i yenerler. Bloo ise Mac'i kıskanarak Nemesister ile birlikte olup onlara karşı bir plan hazırlarlar. 
42 ""The Big Picture"" 5 Mayıs 2006 (2006-05-05) 402
Foster'da fotoğraf çekimi için herkes hazırlanır bu her yılda bir olur. Mac ve Bloo bir fotoğrafı herkese sorar ama kimse söylemez. En sonunda Bloo bu gizemi çözer. Fırça olayın kaynağıdır. 
43 ""Squeeze the Day"" 12 Mayıs 2006 (2006-05-12) 403
Foster'daki tüm hayali dostlar plaja gider sadece Bloo evde kalır. Mac gelince tüm ortalığı dağıtırlar ve tüm buzdolabındaki yiyecekleri bitirirler. 
44 ""Neighbor Pains"" 19 Mayıs 2006 (2006-05-19) 404
Yaşlı Adam Rivers, bahçesine bastığı için Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı'ndan nefret eder ve o gün "Cumartesi Evlat Edinme Günü"dür, onun torunu, Genç Adam Rivers, Bloo'ya dil çıkararak şaka yapar. Bloo ve Madame Foster onlara kâğıt atar -Evlat Edinme Formları- , olay farklı bir hal alınca Frankie durdurmaya çalışır ve Bloo ve Mac evlerine gittiğinde, Bloo farklı kâğıtlar bulur (Foster hakkında). 
45 ""Infernal Slumber"" 17 Temmuz 2006 (2006-07-17) 405
Bloo ve takımı Mac'in evine parti için gelir bunun için Mac plan yapmamıştır. Ama çünkü onlar herzaman gürültü yaparlar, Mac'in annesi uyanır ve onlar tüm belanın içinden nasıl kurtulur? 
46 ""I Only Have Surprise for You"" 27 Temmuz 2006 (2006-07-27) 406
Bloo evde yalnız dinlenir, Mac'e bir parti planı yapar. Bununla birlikte Mac yok parti planı yapar. 
47 ""Bus the Two of Us"" 1 Ağustos 2006 (2006-08-01) 407
Bloo ile Frankie alışverişten gelir, Frankie anahtarı unutur. Bloo otobüsle tur atar ve Mac'i okuldan alır. Mac evdekilere söyler, Wilt, Coco ve Goo bu sırrı Frankie'den saklarlar ve Mac otobüsteyken yolda Eduardo'yu görürler ve içeri alırlar. Bu arada Wilt hala bunu saklarlar. 
48 ""The Big Cheese"" 7 Ağustos 2006 (2006-08-07) 408
Foster televizyona çıkacaktır ve Frankie herşeyin mükemmel olmasını ister. Bu arada Peynir Foster'dadır, Herriman onun gelmemesi için kapıya numaralı güvenlik sistemi yapar. Peynir'den başka kimse bunu bilmez, Herriman giriş kodunu unutur. 
49 ""Bloo's the Boss"" 3 Kasım 2006 (2006-11-03) 409
Bloo bir hayali dostun başı dertte olduğunu söyler. Kimse inanmaz çünkü bir keresinde yalan söylemişti, ama Madame Foster, Frankie, Coco, Wilt, ve Eduardo'yu zorla yarrdım ettirir. Onlar hayali dostun ağaçta takıldığını bulurlar ve Bloo hepsinin üstüne tırmanarak yardım etmeyi dener, ama bu nedenle düşerler. Madame Foster dostu kurtararak kontrolü ele alır ve bu güzel davranışı için ödüllendirilir. Bloo iyi iş yapmayı kanıtlamak ister ve hayali dostlar için kendi evini yapar. 
50 ""Emancipation Complication"" 10 Kasım 2006 (2006-11-10) 410
Bir hayali dolma kalem, görünüşü Abraham Lincoln 'e benzer, test yapılırken öğrenciye kopya verir ve Mac'in öğretmeni onu karanlık bir dolaba kapatır. Mac ve Bloo onu kurtarır fakat Foster'da baş belası olur. 
51 ""Make Believe It or Not"" 17 Kasım 2006 (2006-11-17) 411
Goo uyuyordu, kazara kötü karakterler yaratır Mac ve Bloo'yla oynadığı oyunu kaybettiği için. Şimdi, ekip oyunu bitirip arkadaşlarını kurtarmalıdır. 
52-53 ""Good Wilt Hunting" (1 saatlik film)" 23 Kasım 2006 (2006-11-23) 412-413
5 Yılda Bir Yaratcıların Toplanması gelmiştir, yaratıcılar Foster'a hayali dostlarını görmeye gelir. Bununla birlikte, bir kez bile, Wilt'in yaratıcısı onu görmeye gelmemiştir. O bir hayali dostu bulmak için açık arazide yolculuğa çıkar ona basketboll maçına karş davet eder-ve nerdeyse Wilt'i öldürüyordu, ismi Kirli Larry; bir hileci, kafası basketboll toplu geniş hayali dost ve onun basketboll maçı davetini kabul eder. Mac ve ekibi kısa sürede içinde onu bulur. Sadece bu bölüm HD kalitesiyle yapılmıştır.