Fenerbahçe (erkek boks takımı)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Fenerbahçe Boks Şubesi sayfasından yönlendirildi)
Fenerbahçe SK
Tam adFenerbahçe Spor Kulübü
Takma adSarı Kanaryalar
Renkler         Sarı-Lacivert
BaşkanTürkiye Ali Koç
Teknik direktörTürkiye Ali Çıtak
LigTürkiye Kulüplerarası Boks Şampiyonası
2020-21Şampiyon
Resmî sitefenerbahce.org/branslar/boks/
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün etkin şubeleri

Atletizm

(Erkek)(Kadın)


Basketbol

(Erkek)(Kadın)


Tekerlekli Sandalye Basketbol

Boks

(Erkek) (Kadın)


e-Spor

Futbol

(Erkek)(Kadın)


Kürek

(Erkek)

(Kadın)


Masa Tenisi (Erkek)

(Kadın)


Voleybol (Erkek)

(Kadın)


Yelken

Yüzme

(Erkek)

(Kadın)

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün geçmişteki şubeleri

Bisiklet

Güreş

Tenis

Fenerbahçe Erkek Boks Takımı Fenerbahçe'nin erkek boksörlerinden oluşmaktadır. 1912-1913 sezonunda, kulübün çatısı altında kurulan branş, Türkiye'nin başarılı boks takımlarından biridir. Takım, idman için kulübün diğer branşlarına da ev sahipliği yapan Dereağzı Tesisleri'ni kullanmaktadır. Son yıllarda Kickboks, Tae-bo ve Wushu sporları da tatbik edilmeye başlanmıştır.

Baki Aydın'ın uzun çalışmalar sonucu kaleme aldığı Türk Boks Tarihi 1911-2020 İsimli kitaptan alınmıştır.

Şubenin geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

Fenerbahçe'de sistemli boks çalışmaları Tıbbiyeli Ali Bey ve arkadaşlarının çabalarıyla 1912-1913 sezonunda başlamıştır. 1914 yılında Kuşdili'ndeki yeni kulüp binasına dönemin başkanı Sabri Toprak'ın bir ring kurdurmasıyla bu faaliyetler hızlanmıştır. 1919 yılında Türk ulusunun hürriyet mücadelesi ile birlikte, İstanbul’daki işgalci güçlerin ve azınlıkların sporcuları arasında düzenlenen boks müsabakalarını gören Türk gençleri işgale karşı öfkelerini ringlerde göstermeyi düşünmüşler ve boks sporuna yönelmişlerdir. İlk planlı boks çalışmalarına 1920 yılında Kadıköy-Kuşdili Salonu'nda yapılmaya başlanmış ve aynı yıl yine bu salonda büyük bir şampiyona düzenlenmiştir. Yabancı sporcuların da katıldıkları bu şampiyonada Fenerbahçe’den Ziya Boyer, daha sonra Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı da yapan İsmet Uluğ ve Sait Mısırlı sıkletlerinde şampiyon olmuşlardır.

Fenerbahçe’de 1962-1966 yılları arasında başkanlık da yapacak olan, ayrıca kulübün 1920’lerdeki futbolcularından İsmet Uluğ, kulübün bir boks antrenmanı esnasında

1920 yılından sonra Fenerbahçeli gençler, yabancılara karşı büyük başarılar elde ettiler. Yukarıdaki şampiyonlara ilaveten, Nuri, Sıtkı, Hikmet, Orhan, Sermet, Sabih, Remzi, Fevzi ve Raşit adlı Fenerbahçeli boksörler yabancılara ve azınlıkların boksörlerine karşı büyük başarılar elde ettiler ve gösterdikleri üstün başarılarından dolayı İstiklal Madalyası ile taltif edildiler. İlk Türk ajanlarından olan ve "İngiliz Kemal" olarak tanınan Ahmet Esat Tomruk da ringlerde yabancılara karşı nice zaferler kazanan ve hem bu performansıyla hem de ulusal mücadelede verdiği nice hizmetten dolayı Mustafa Kemal Atatürk'ün "Aferin Türk evladı" diyerek alnından öptüğü bir sarı-lacivertli boksördür.

1919 yılından itibaren, Beyoğlu'nda Skatling, Variété ve Tepebaşı Salonu ile Halep Çarşısı’ndaki Winter Palas’ta tertiplenen müsabakalara katılan Fenerbahçeli boksörlerin galibiyetleri işgalden dolayı sinmiş Türklerin yüreğine su serpmiştir. 1920 yılında ise maçlar izdihamdan dolayı stadlara alınmaya başlamıştır. 1920 Aralık ayında, stadlarda yapılan ilk şampiyonada Fenerbahçe'den 63 kiloda mücadele veren İsmet Uluğ, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden 70 kilo gelen Suphi’yi yapılan büyük dövüşte beşinci raundda yenerek şampiyon olmuştur. İsmet Uluğ 1921 yılında Tepebaşı Tiyatrosu’nda Fenerbahçe Spor Bayramı’nda, yine Beşiktaşlı Hikmet’i birinci raundda nakavtla yenerek sarı-lacivertli formanın şampiyonluğunu sürdürmüştür. 9 Aralık 1923 akşamı Spring Salonu’nda, İstanbul horoz sıklet şampiyonu Nuri’nin meşhur şampiyon Havrios’u beşinci raundda nakavt edişi muazzam bir coşkunluk yaratmıştır.

İşte bu Nuri Türkiye'de kendisine rakip bulamadığından Avrupa ringlerine göç etmiş ve 1925 yılından itibaren Paris'in ringlerinde fırtına gibi esmeye başlamış ve Paris halkının sevgilisi olmuştur. Çok süratli ve dövüşken bir stile malik olduğu için kendisine "Dardanelles" (Çanakkale) lakabı takılmıştır. Türk boks tarihine ise adı "Çanakkale Fırtınası Nuri" olarak geçmiştir.

Boksta ilk resmi uluslararası temasımız ise 1928 Kasım'ında Moskova ve Bakü'de Rus ve Azerbaycan millî takımlarına karşı olmuştur. Beş kişilik millî takımımıza Sıtkı Piran ve Rıza Nemlioğlu'nu veren Fenerbahçe millî takıma en çok sporcu veren kulüp olmuştur.

Daha sonra Türkiye'de boks faaliyetleri yavaşladığı gibi Fenerbahçe'de de bir durgunluk gözlenmiştir. Ekim 1947'de tüm sıkletlerde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçeli boksörlerin 7 Aralık 1947 gecesi üç bin seyirci önünde Yunan boksörlerle yaptıkları müsabakalar ise unutulmaz bir anı olmuştur. Bu özel karşılaşmada Fenerbahçe’den 66 kiloda Halil Çakmur, Bartalemos'a, 72 kiloda Cevdet Özdenek de Andriçinopulos'a sayı ile galip gelmişlerdir.

16 Eylül 1948 yılında İstanbul Açıkhava Tiyatrosunda yapılan maçlarda Fenerbahçe Yunan boks takımı Apollon ile karşılaşmış, Fenerbahçe formasıyla ringe maçta 62 kg Abdi Özkutlu,73 Kg Cevdet Özçendek ve Enver Angün çıkmıştır.Fenerbahçe Yunan Takımını 6-0 lık skorla geçmiştir.

1955'te büyük Fenerbahçeliler Rüştü Dağlaroğlu ve Raif Dinçkök'ün çabalarıyla boks takımı yeniden kurulmuş ve takım Bülent Sümer'in antrenörlüğünde 1956 ve 1958'de İstanbul ikincisi, 1957'de ise İstanbul şampiyonu olmuştur. 1947'deki Ferdi İstanbul Şampiyonası'ndan sonra Fenerbahçe'ye ilk Kulüplerarası İstanbul şampiyonluğunu David Akyıldız, Şahin Muratoğlu ve Vedat Karakurum altın, Burhan Şenaksel, Muammer Sevinti, Yeter Sevimli, Yaşar Süslü, Cemal Toydemir ve Burhan Türer gümüş madalyaya ulaşarak ve 24 puan toplayarak kazandırmışlardır. 1959'da Beyrut'ta düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda o dönem sarı-lacivertli formayı giyen Vural İnan'ın gümüş ve İlhami Evrensel'in bronz madalyaları Fenerbahçe'nin Türkiye'ye kazandırdığı ilk resmi uluslararası madalyalar olmuştur. Bu başarıları 1961'de Bükreş'te düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda Yeter Sevimli'nin gümüş, İsmet Atıcı'nın bronz madalyaları izlemiştir.

1962'de eski futbolcu ve boksör İsmet Uluğ'un başkan olmasıyla boks şubesi daha da hareketlenmiştir. 1962'deki İstanbul Şampiyonluğu'nu 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970 ve 1972'de şampiyonluklar ve Türkiye Şampiyonalarında 1966'da kazanılan ikincilik, 1968'de kazanılan üçüncülük takip etmiştir. O dönemde boks sporunda Ankara İstanbul'dan ileridedir. 1962'den 1968'e kadar Fenerbahçe takımının kaptanlığını yapan Cemal Kamacı aynı yıl profesyonelliğe geçmiş ve 1972 yılında Avrupa Şampiyonluğuna ulaşmıştır. Bu Türkiye'nin boks sporunda kazandığı ilk Avrupa şampiyonluğu olmuştur.

Bu parlak günlerin ardından 1974'te kazandığı Batı Anadolu Kupası'ndan sonra Fenerbahçe basketbol, voleybol ve masatenisi gibi sporlarda da olduğu gibi müessese takımlarıyla mücadele etmekte zorlanmış ve 1985'e kadar şampiyon olamamıştır. Bu dönemde birçok kez "gençler" düzeyinde İstanbul Şampiyonu olan Fenerbahçe başarılı sporcularını o dönemin önder takımları Tekel ve Büyükdere Boronkay'a kaptırmıştır.

1980 yılında eski boksörlerden İsmet Atıcı şube kaptanlığına, millî takımın çalıştırıcısı Bülent Sümer de antrenörlüğe getirilmiş ve yıldız ile minik takımlar teşkil edilerek şube güçlendirilmiştir. İstanbul ve Türkiye şampiyonalarında toplam 47 madalya kazanılan 1984 yılından itibaren ise bu spor dalında Fenerbahçe'nin hegemonyası başlamıştır. 1985 yılında 13 yıl aradan sonra kazanılan İstanbul Şampiyonluğu, büyüklerde 4, gençlerde 4 ve yıldızlarda 1 birincilikle Türkiye rekoru kırarak kazanılan Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra, Faruk Karatop, Osman Dak, Lütfü Canbakış, Ramazan Gül, Ali Çıtak ve Bülent Angın'ın Balkan Şampiyonaları ve uluslararası turnuvalardaki altın madalyaları da Fenerbahçe'nin boks sporundaki güçlü konumunu gösterir. 1986'da Fenerbahçe ulusal şampiyonalarda 29 birincilik alarak rekor kırmış, ayrıca yurtdışına giden ilk Türk takımı ve İsviçre'nin Winterthur takımını 3-2 yenerek yurtdışında galip gelen ilk Türk takımı olmuştur.

Fenerbahçe'nin İstanbul ve Türkiye Şampiyonlukları 1990 yılı hariç kesintisiz 1995'e kadar sürmüştür. O yıl Boks Federasyonu bir süredir yapılmayan Türkiye Kulüplerarası Boks Şampiyonalarını canlandırmaya karar vermiştir. İlk yıl ikinci olan Fenerbahçe, 1998'e kadar 3 arka arkaya şampiyonluk kazanmış, 1999 yılında "Türkiye Şampiyonu" unvanıyla katıldığı "Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası"nda Avrupa ikincisi olmuştur. 2000 yılında düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılan boks millî takımının 7 sporcusunun 5'inin Fenerbahçeli olması ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Bu yıllarda güçlü altyapısından çıkardığı boksörlerin yanı sıra, Sovyetler Birliği'nin dağılmasından sonra kadrosuna kattığı Türk soylu sporcularla Türkiye'de şampiyonluklar kazanmakla kalmamış, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda da hiçbir kulübe nasip olmamış başarılara ulaşmıştır.

Mert Öztemel'in şube kaptanlığında, soydaş sporcuların sporu bırakmalarıyla genç sporculara ağırlık veren Fenerbahçe 2004, 2005 ve 2007 yılında Türkiye şampiyonluklarını sürdürmüş, 2004'te "Muhammed Ali'den sonra dünyanın en genç yaşta olimpiyat madalyası kazanan sporcusu" unvanını kazanan Atagün Yalçınkaya'nın gümüş madalyasıyla gururlanmıştır.

2007 yılında Kulübün 100. yılında Büyükler, Bayanlar, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde beş Türkiye takım şampiyonluğu kazandıran şube başarılı sporcular yetiştirmeye devam etmektedir. Fenerbahçe, 2008 ve 2009 yılında da hem bayanlarda ve hem erkeklerde takım şampiyonluğunu kazanmayı başarmıştır.[1]

Kadro[değiştir | kaynağı değiştir]

Teknik Ekip[değiştir | kaynağı değiştir]

İsim Ülke Görev
Ali Çıtak Türkiye Baş antrenör
Ensar Tatar Türkiye Antrenör
Kibar Tatar Türkiye Antrenör
Tuncay Tavukçu Türkiye Antrenör
Tuncay Varol Türkiye Antrenör
Turgay Karasu Türkiye Antrenör
Metin Gemici Türkiye Antrenör
Selahattin Atasever Türkiye Şube Sorumlusu
Türkan Karaboğa Türkiye İdari İşler Sorumlusu

Sporcular[değiştir | kaynağı değiştir]

Takım sporcuları listesi aşağıdaki şekildedir.[güncellenmeli]

Başarılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Türkiye'deki başarılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Türkiye Kulüplerarası Boks Şampiyonası

  • Şampiyon (18) (rekor): 1987-88, 1989-90, 1994-95, 1996-97, 1997-98, 1998-99, 2004-05, 2005-06, 2007-08, 2008-09, 2009-10, 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2014-15, 2015-16, 2017-18, 2022-23
  • İkinci (6): 1965-66, 1966-67, 1990-91, 1995-96, 2000-01, 2006-07
  • Üçüncü (1): 1968-69

Spor Toto Turkiye Boks Ligi

  • Sampiyon (1) (Rekor) : 2017-18

Türkiye Şampiyonası

  • Şampiyon (21) (rekor): 1985-86, 1986-87, 1987-88, 1988-89, 1989-90, 1990-91, 1992-93, 1994-95, 1995-96, 1998-99, 2000-01, 2004-05, 2005-06, 2007-08, 2008-09, 2009-10, 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14, 2014-15
  • İkinci (5): 1984-85, 1996-97, 1999-2000, 2001-02, 2006-07

İstanbul Kulüplerarası Boks Şampiyonası

  • Şampiyon (12) (rekor): 1957-58, 1962-63, 1965-66, 1966-67, 1968-69, 1970-71, 1985-86, 1986-87, 1987-88, 1988-89, 2011-12, 2012-13
  • İkinci (11): 1955-56, 1956-57, 1958-59, 1959-60, 1961-62, 1964-65, 1967-68, 1969-70, 1971-72, 1972-73, 1974-75
  • Üçüncü (2): 1960-61, 1963-64

İstanbul Ferdi Boks Şampiyonası Takım Birinciliği

  • Şampiyon (28) (rekor): 1964-65, 1965-66, 1966-67, 1967-68, 1968-69, 1982-83, 1984-85, 1987-88, 1989-90, 1990-91, 1991-92, 1992-93, 1993-94, 1994-95, 1995-96, 1997-98, 1998-99, 2007-08, 2009-10, 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14, 2014-15, 2015-16, 2016-17, 2017-18, 2018-19
  • İkinci (8):1971-72, 1972-73, 1981-82, 1983-84, 2002-03, 2005-06, 2006-07, 2008-09
  • Üçüncü (3):1969-70, 1973-74, 1983-84

Sporcu başarıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Olimpiyatlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih ve yer Organizasyon Kategori Madalya İsim Branş
2004 Yunanistan Atina Yaz Olimpiyatları Erkekler 22 Gümüş Atagün Yalçınkaya 48 kg
2008 Çin Pekin Yaz Olimpiyatları Erkekler 33 Bronz Yakup Kılıç 57 kg

Dünya Şampiyonaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih ve yer Organizasyon Kategori Madalya İsim Branş
1990 Küba Havana Dünya Kupası Büyükler 33 Bronz Fikret Güneş 81 kg
1992 Kanada Montreal Dünya Şampiyonası Gençler 22 Gümüş Enver Yılmaz 57 kg
1994 Türkiye İstanbul Dünya Şampiyonası Gençler 11 Altın Mustafa Genç 75 kg
1995 Almanya Berlin Dünya Şampiyonası Büyükler 22 Gümüş Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg
1997 Birleşik Krallık Londra Dünya Şampiyonası Kickboks 11 Altın Birol Topuz 75 kg
1998 Çin Pekin Dünya Kupası Büyükler 22 Gümüş Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg
1999 Amerika Birleşik Devletleri Houston Dünya Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Ramazan Palyani 57 kg
1999 Amerika Birleşik Devletleri Houston Dünya Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Akın Kuloğlu 75 kg
2000 İrlanda Dublin Dünya Şampiyonası Kickboks 22 Gümüş Birol Topuz 75 kg
2001 Kuzey İrlanda Belfast Dünya Şampiyonası Büyükler 22 Gümüş Agasi Ağagüloğlu 54 kg
2001 Avusturya Viyana Dünya Şampiyonası Kickboks 22 Gümüş Birol Topuz 75 kg
2001 İtalya Roma Dünya Şampiyonası Kickboks 22 Gümüş Birol Topuz 75 kg
2003 Amerika Birleşik Devletleri Dünya Şampiyonası Kickboks 33 Bronz Birol Topuz 75 kg
2006 Fas Agadir Dünya Şampiyonası Gençler 33 Bronz Murat Beyazıt 69 kg
2006 Türkiye İstanbul Dünya Şampiyonası Yıldızlar 33 Bronz Muratcan Buğra Öner 70 kg
2007 Amerika Birleşik Devletleri Chicago Dünya Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Yakup Kılıç 57 kg
2007 Amerika Birleşik Devletleri Chicago Dünya Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Adem Kılıççı 69 kg
2007 Çin Pekin Dünya Şampiyonası Wushu 11 Altın Hüseyin Dündar 52 kg
2009 Kanada Toronto Dünya Şampiyonası Wushu 33 Bronz Hüseyin Dündar 52 kg
2010 Azerbaycan Bakü Dünya Şampiyonası Gençler 33 Bronz Ümit Can Patır 91 kg
2011 Kazakistan Astana Dünya Şampiyonası Yıldızlar 22 Gümüş Cengiz Onat 52 kg
2015 Sırbistan Belgrad Dünya Şampiyonası Kickboks, K1 22 Gümüş Samet Keser 86 kg

Avrupa Şampiyonaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih ve yer Organizasyon Kategori Madalya İsim Branş
1970 Macaristan Miskolc Avrupa Şampiyonası Gençler 33 Bronz Hakkı Sözen 67 kg
1983 Bulgaristan Varna Avrupa Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Eyüp Çiftçi 81 kg
1987 İtalya Torino Avrupa Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Ahmet Canbakış 81 kg
1993 Türkiye Bursa Avrupa Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Kadir Yıldırım 54 kg
1996 Danimarka Vejle Avrupa Şampiyonası Büyükler 22 Gümüş Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg
1998 Belarus Minsk Avrupa Şampiyonası Büyükler 11 Altın Ramazan Palyani 67 kg
1998 Belarus Minsk Avrupa Şampiyonası Büyükler 22 Gümüş Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg
2000 Finlandiya Tampere Avrupa Şampiyonası Büyükler 11 Altın Agasi Ağagüloğlu 54 kg
2000 Finlandiya Tampere Avrupa Şampiyonası Büyükler 11 Altın Ramazan Palyani 57 kg
2000 Finlandiya Tampere Avrupa Şampiyonası Erkekler 33 Bronz Selim Palyani 60 kg
2000 Finlandiya Tampere Avrupa Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg
2003 Polonya Varşova Avrupa Şampiyonası Gençler 22 Gümüş Yakup Kılıç 51 kg
2003 Polonya Varşova Avrupa Şampiyonası Gençler 33 Bronz Sedat Taşçı 60 kg
2003 Litvanya Kaunas Avrupa Şampiyonası Yıldızlar 11 Altın Atagün Yalçınkaya 48 kg
2005 Macaristan Siofok Avrupa Şampiyonası Yıldızlar 33 Bronz Denizcan Gökkaya 80 kg
2006 Arnavutluk Tiran Avrupa Şampiyonası Yıldızlar 22 Gümüş Denizcan Gökkaya 86 kg
2006 Arnavutluk Tiran Avrupa Şampiyonası Yıldızlar 33 Bronz Furkan Göreli 63 kg
2011 Türkiye Ankara Avrupa Şampiyonası Büyükler 22 Gümüş Adem Kılıççı 75 kg
2011 Türkiye Ankara Avrupa Şampiyonası Büyükler 33 Bronz Furkan Ulaş Memiş 56 kg
2011 Macaristan Keszthel Avrupa Şampiyonası Yıldızlar 22 Gümüş Nurettin Ovat 54 kg
2015 Polonya Kolobrzek Avrupa Şampiyonası Gençler 33 Bronz Sedat Kaçar 56 kg
2015 Rusya Anapa Avrupa Şampiyonası Üst Minikler 22 Gümüş Metehan Adıgüzel 38,5 kg
2017 Romanya İbrail Avrupa Şampiyonası 22 Yaş Altı 33 Bronz Ali İhsan Alagaş 56 kg
2017 Romanya İbrail Avrupa Şampiyonası 22 Yaş Altı 33 Bronz Hakan Doğan 60 kg
2017 Romanya İbrail Avrupa Şampiyonası 22 Yaş Altı 33 Bronz Volkan Gökçek 64 kg

Akdeniz Oyunları[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih ve yer Organizasyon Kategori Madalya İsim Branş
1963 İtalya Napoli 1963 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz İlhami Evrensel 67 kg
1987 Suriye Lazkiye 1987 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Fikret Kaman 71 kg
1987 Suriye Lazkiye 1987 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Ahmet Canbakış 81 kg
1987 Suriye Lazkiye 1987 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Ekrem Yusufoğlu 91 kg
1993 Fransa Languedoc-Roussillon 1993 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Fikret Güneş 91 kg
1997 İtalya Bari 1997 Akdeniz Oyunları Erkekler 11 Altın Serdar Yağlı 57 kg
1997 İtalya Bari 1997 Akdeniz Oyunları Erkekler 11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg
1997 İtalya Bari 1997 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Bedri Çınar 51 kg
1997 İtalya Bari 1997 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Malik Beyleroğlu 75 kg
2001 Tunus Tunus 2001 Akdeniz Oyunları Erkekler 11 Altın Agasi Ağagüloğlu 54 kg
2005 İspanya Almeira 2005 Akdeniz Oyunları Erkekler 11 Altın Atagün Yalçınkaya 51 kg
2005 İspanya Almeira 2005 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Serdar Avcı 54 kg
2005 İspanya Almeira 2005 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Yakup Kılıç 57 kg
2009 İtalya Pescara 2009 Akdeniz Oyunları Erkekler 11 Altın Önder Şipal 69 kg
2009 İtalya Pescara 2009 Akdeniz Oyunları Erkekler 22 Gümüş Adem Kılıççı 75 kg
2009 İtalya Pescara 2009 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Yakup Kılıç 60 kg
2009 İtalya Pescara 2009 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Önder Özgül 81 kg
2013 Türkiye Mersin 2013 Akdeniz Oyunları Erkekler 11 Altın Adem Kılıççı 75 kg
2013 Türkiye Mersin 2013 Akdeniz Oyunları Erkekler 22 Gümüş Ferhat Pehlivan 49 kg
2013 Türkiye Mersin 2013 Akdeniz Oyunları Erkekler 22 Gümüş Bünyamin Aydın 60 kg
2013 Türkiye Mersin 2013 Akdeniz Oyunları Erkekler 33 Bronz Avni Yıldırım 60 kg

Türkiye Şampiyonalarında madalya alan Fenerbahçeli boksörler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Madalya İsim Sıklet Şampiyona Yer ve Tarih
1955-1956 11 Altın Vural İnan 63,5 kg Ferdi Ankara, 24-25 Aralık 1955
1956-1957 11 Altın Vural İnan 63,5 kg Ferdi Ankara, 23-24 Şubat 1957
11 Altın Şahin Muratoğlu 81 kg Ferdi Ankara, 23-24 Şubat 1957
22 Gümüş Muammer Sevinti 57 kg Ferdi Ankara, 23-24 Şubat 1957
1957-1958 11 Altın Vedat Karakurum 81 kg Ferdi Ankara, 1-2 Şubat 1958
22 Gümüş Mustafa Aktaş 60 kg Ferdi Ankara, 1-2 Şubat 1958
22 Gümüş Burhan Türer Ağır Ferdi Ankara, 1-2 Şubat 1958
1958-1959 11 Altın Muammer Sevinti 54 kg Ferdi İstanbul, 18-19 Şubat 1959
22 Gümüş David Akyıldız 60 kg Ferdi İstanbul, 18-19 Şubat 1959
22 Gümüş Vedat Karakurum 81 kg Ferdi İstanbul, 18-19 Şubat 1959
1959-1960 11 Altın Muammer Sevinti 54 kg Ferdi İstanbul, 25-27 Aralık 1959
1960-1961 11 Altın Şükrü Has 63,5 kg Ferdi Adana, 24-26 Aralık 1960
22 Gümüş İlhami Evrensel 67 kg Ferdi Adana, 24-26 Aralık 1960
1961-1962 11 Altın Yeter Sevimli 60 kg Ferdi Ankara, 13-14 Ocak 1962
11 Altın İlhami Evrensel 67 kg Ferdi Ankara, 13-14 Ocak 1962
22 Gümüş David Akyıldız 60 kg Ferdi Ankara, 13-14 Ocak 1962
1962-1963 11 Altın İlhami Evrensel 67 kg Ferdi Ankara, 17-18 Kasım 1962
11 Altın Şahin Gençoğlu 71 kg Ferdi Ankara, 17-18 Kasım 1962
22 Gümüş David Akyıldız 60 kg Ferdi Ankara, 17-18 Kasım 1962
1963-1964 11 Altın Aydın Demir 81 kg Ferdi İstanbul, 7-8 Aralık 1963
1964-1965 11 Altın Cemal Kamacı 67 kg Ferdi Ankara, 1-2 Kasım 1964
33 Bronz İsmet Atıcı 54 kg Ferdi Ankara, 1-2 Kasım 1964
1965-1966 11 Altın Cemal Kamacı 63,5 kg Ferdi İstanbul, 7-9 Ocak 1966
11 Altın Hikmet Coşkunoğlu 81 kg Ferdi İstanbul, 7-9 Ocak 1966
22 Gümüş Selim Koyunoğlu 51 kg Ferdi İstanbul, 7-9 Ocak 1966
22 Gümüş İsmet Atıcı 54 kg Ferdi İstanbul, 7-9 Ocak 1966
22 Gümüş İsa Çekinmezer 57 kg Ferdi İstanbul, 7-9 Ocak 1966
33 Bronz Hüseyin Çolakoğlu 60 kg Ferdi İstanbul, 7-9 Ocak 1966
11 Altın İsa Çekinmezer 57 kg Kulüplerarası Ankara, 19 Şubat 1966
11 Altın Hüseyin Çolakoğlu 60 kg Kulüplerarası Ankara, 19 Şubat 1966
11 Altın Hikmet Coşkunoğlu 81 kg Kulüplerarası Ankara, 19 Şubat 1966
1966-1967 11 Altın Hakkı Sözen 60 kg Kulüplerarası İstanbul, 9-10 Ocak 1967
11 Altın Hüseyin Çolakoğlu 63,5 kg Kulüplerarası İstanbul, 9-10 Ocak 1967
11 Altın Cemal Kamacı 71 kg Kulüplerarası İstanbul, 9-10 Ocak 1967
11 Altın Hikmet Coşkunoğlu Ağır Kulüplerarası İstanbul, 9-10 Ocak 1967
33 Bronz Rükneddin Figen 54 kg Kulüplerarası İstanbul, 9-10 Ocak 1967
33 Bronz Namık Seyhan 81 kg Kulüplerarası İstanbul, 9-10 Ocak 1967
11 Altın Hüseyin Çolakoğlu 63,5 kg Ferdi Ankara, 16-18 Şubat 1967
11 Altın Hikmet Coşkunoğlu 81 kg Ferdi Ankara, 16-18 Şubat 1967
1967-1968 11 Altın Hikmet Demirbayrak 54 kg Ferdi İzmir, 16-18 Şubat 1968
11 Altın Burhan Yeşilbağ 67 kg Ferdi İzmir, 16-18 Şubat 1968
11 Altın Hikmet Coşkunoğlu 81 kg Ferdi İzmir, 16-18 Şubat 1968
22 Gümüş Hakkı Sözen 63,5 kg Ferdi İzmir, 16-18 Şubat 1968
33 Bronz Selim Koyunoğlu 51 kg Ferdi İzmir, 16-18 Şubat 1968
33 Bronz Hüseyin Çolakoğlu 63,5 kg Ferdi İzmir, 16-18 Şubat 1968
1968-1969 11 Altın Selim Koyunoğlu 48 kg Kulüplerarası Konya, 21-23 Şubat 1969
11 Altın Hüseyin Karakaş 51 kg Kulüplerarası Konya, 21-23 Şubat 1969
11 Altın Hakkı Sözen 63,5 kg Ferdi Ankara, 1-2 Mart 1969
1969-1970 11 Altın Hakkı Sözen 63,5 kg Ferdi Ankara, 27-28 Aralık 1969
1970-1971 11 Altın Hakkı Sözen 67 kg Ferdi Ankara, 25-27 Aralık 1970
1971-1972 11 Altın Hasan Değirmenci 71 kg Ferdi Ankara, 14-16 Ocak 1972
22 Gümüş Hakkı Sözen 67 kg Ferdi Ankara, 14-16 Ocak 1972
22 Gümüş Taşkın Konuralp 75 kg Ferdi Ankara, 14-16 Ocak 1972
1972-1973
Madalya kazanamadı
Ankara, 21-24 Aralık 1972
1973-1974 33 Bronz Nuri Ekşi 60 kg Ferdi İstanbul, 7-10 Ocak Ocak 1974
33 Bronz İzzet Uzunkaya 81 kg Ferdi İstanbul, 7-10 Ocak Ocak 1974
1974-1975 22 Gümüş Nezih Noyan 54 kg Kulüplerarası İstanbul, 20-23 Şubat 1975
22 Gümüş Altan Çoruhlu 75 kg Kulüplerarası İstanbul, 20-23 Şubat 1975
33 Bronz Yalçın Karatay 63,5 kg Kulüplerarası İstanbul, 20-23 Şubat 1975
1975-1976
Madalya kazanamadı
Ankara, 24-29 Şubat 1976
1976-1977
Madalya kazanamadı
Ankara, 4-9 Ocak 1977
1977-1978 33 Bronz Faruk Karatop 57 kg Ferdi İzmir, 14-19 Şubat 1978
1978-1979
Madalya kazanamadı
Bursa, 22-25 Şubat 1979
1979-1980
Madalya kazanamadı
Ankara, 13-17 Şubat 1980
1980-1981 11 Altın Gürol Fıçı 48 kg Ferdi Bursa, 18-21 Aralık 1980
33 Bronz İbrahim Aslan 75 kg Ferdi Bursa, 18-21 Aralık 1980
1981-1982 11 Altın Faruk Karatop 57 kg Ferdi İstanbul, 6-9 Ağustos 1981
22 Gümüş Gürol Fıçı 48 kg Ferdi İstanbul, 6-9 Ağustos 1981
1982-1983
Madalya kazanamadı
Ankara, 22-26 Eylül 1982
1983-1984 11 Altın Osman Dak 48 kg Ferdi İstanbul, 11-14 Ekim 1983
22 Gümüş Cumhur Özden 57 kg Ferdi İstanbul, 11-14 Ekim 1983
22 Gümüş Nesim Padak 67 kg Ferdi İstanbul, 11-14 Ekim 1983
22 Gümüş Turgay Şensoy 75 kg Ferdi İstanbul, 11-14 Ekim 1983
22 Gümüş Sabri Kalyoncu 81 kg Ferdi İstanbul, 11-14 Ekim 1983
1984-1985 11 Altın Ahmet Canbakış 71 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
11 Altın Lütfi Canbakış 75 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
11 Altın Hacı Yıldız 91 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
33 Bronz Şinasi Yaydan 48 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
33 Bronz Altan Angın 51 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
33 Bronz Bülent Angın 54 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
33 Bronz Cumhur Özden 57 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
33 Bronz Şenol Çörekçi 60 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
33 Bronz Fikret Kaman 67 kg Ferdi Ankara, 18-21 Aralık 1984
1985-1986 11 Altın Osman Dak 54 kg Ferdi Mersin, 8-13 Ekim 1985
11 Altın Lütfi Canbakış 75 kg Ferdi Mersin, 8-13 Ekim 1985
11 Altın Eyüp Çiftçi 81 kg Ferdi Mersin, 8-13 Ekim 1985
11 Altın Hacı Yıldız 91 kg Ferdi Mersin, 8-13 Ekim 1985
33 Bronz Ercan Balamir 91 kg Ferdi Mersin, 8-13 Ekim 1985
1986-1987 11 Altın Kibar Tatar 60 kg Ferdi Ankara, 15-18 Ekim 1986
11 Altın Fikret Kaman 67 kg Ferdi Ankara, 15-18 Ekim 1986
11 Altın Lütfi Canbakış 75 kg Ferdi Ankara, 15-18 Ekim 1986
11 Altın Ahmet Canbakış 81 kg Ferdi Ankara, 15-18 Ekim 1986
22 Gümüş Ali Çıtak 63,5 kg Ferdi Ankara, 15-18 Ekim 1986
22 Gümüş Taci Tunalı 81 kg Ferdi Ankara, 15-18 Ekim 1986
1987-1988 11 Altın Kibar Tatar 60 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
11 Altın Ali Çıtak 63,5 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
11 Altın Fikret Kaman 71 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
11 Altın Lütfü Canbakış 75 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
22 Gümüş Ramazan Gül 51 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
22 Gümüş Mahir Özmaral Ağır Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
33 Bronz Tuncay Varol 60 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
33 Bronz Muhammed Sarıkaya 67 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
33 Bronz Ekrem Yusufoğlu 91 kg Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
33 Bronz Salih Durmuş Ağır Ferdi Adana, 19-23 Kasım 1987
1988-1989 11 Altın Ramazan Gül 51 kg Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
11 Altın Kibar Tatar 60 kg Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
11 Altın Ali Çıtak 63,5 kg Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
11 Altın Recep Topçu 67 kg Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
11 Altın Fikret Kaman 71 kg Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
33 Bronz Lütfi Canbakış 75 kg Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
33 Bronz Ekrem Yusufoğlu 91 kg Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
33 Bronz Mahir Özmaral Ağır Ferdi Ankara, 28 Kasım-2 Aralık 1988
1989-1990 11 Altın Kibar Tatar 60 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
11 Altın Fikret Kaman 71 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
11 Altın Fikret Güneş 81 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
22 Gümüş Metin Abiş 51 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
22 Gümüş Ramazan Gül 54 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
22 Gümüş Ali Çıtak 63,5 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
22 Gümüş Lütfi Canbakış 81 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
33 Bronz Tuncay Varol 60 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
33 Bronz Ahmet Tuncer 63,5 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
33 Bronz Muhammet Sarıkaya 67 kg Ferdi İstanbul, 28 Kasım-3 Aralık 1989
11 Altın Hikmet Toydemir 48 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
11 Altın Bedri Tulgar 51 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
11 Altın Turan Karayurt 54 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
11 Altın Tuncay Varol 60 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
11 Altın Kibar Tatar 63,5 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
11 Altın İskender Şahin 71 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
11 Altın Fikret Kaman 75 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
11 Altın Fikret Güneş 81 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
22 Gümüş Ensar Tatar 57 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
22 Gümüş Yener Naci Tarhan 67 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
22 Gümüş Ufuk Aydın 91 kg Kulüplerarası Konya, 22-23 Aralık 1989
1990-1991 11 Altın Metin Abiş 51 kg Ferdi Adana, 4-7 Ekim 1990
11 Altın Vahdettin İşsever 57 kg Ferdi Adana, 4-7 Ekim 1990
11 Altın Fikret Güneş 81 kg Ferdi Adana, 4-7 Ekim 1990
22 Gümüş Bedri Turgal 51 kg Ferdi Adana, 4-7 Ekim 1990
33 Bronz Ensar Tatar 57 kg Ferdi Adana, 4-7 Ekim 1990
33 Bronz Tuncay Varol 60 kg Ferdi Adana, 4-7 Ekim 1990
11 Altın 4 Fenerbahçeli boksör ? kg Kulüplerarası Kütahya, 24-26 Aralık 1990
22 Gümüş 4 Fenerbahçeli boksör ? kg Kulüplerarası Kütahya, 24-26 Aralık 1990
33 Bronz ? Fenerbahçeli boksör ? kg Kulüplerarası Kütahya, 24-26 Aralık 1990
1991-1992 11 Altın ? ? kg Ferdi Adapazarı, 27 Kasım-1 Aralık 1991
1992-1993 11 Altın Murat Yenisolak 48 kg Ferdi Kütahya, 16-18 Ekim 1992
11 Altın Mete Gökbak 51 kg Ferdi Kütahya, 16-18 Ekim 1992
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg Ferdi Kütahya, 16-18 Ekim 1992
11 Altın Malik Beyleroğlu 71 kg Ferdi Kütahya, 16-18 Ekim 1992
11 Altın Fikret Güneş 81 kg Ferdi Kütahya, 16-18 Ekim 1992
22 Gümüş Kibar Tatar 63,5 kg Ferdi Kütahya, 16-18 Ekim 1992
1993-1994 11 Altın ? ? kg Ferdi Adapazarı, 20-25 Temmuz 1993
1994-1995 11 Altın Serkan Asil 51 kg Ferdi Konya, 20-26 Aralık 1994
11 Altın Vahdettin İşsever 60 kg Ferdi Konya, 20-26 Aralık 1994
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 63,5 kg Ferdi Konya, 20-26 Aralık 1994
11 Altın Malik Beyleroğlu 71 kg Ferdi Konya, 20-26 Aralık 1994
22 Gümüş 4 Fenerbahçeli boksör ? kg Ferdi Konya, 20-26 Aralık 1994
33 Bronz 2 Fenerbahçeli boksör ? kg Ferdi Konya, 20-26 Aralık 1994
1995-1996 11 Altın Vahdettin İşsever 60 kg Ferdi Mersin, 3-8 Ekim 1995
11 Altın Kibar Tatar 63,5 kg Ferdi Mersin, 3-8 Ekim 1995
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 67 kg Ferdi Mersin, 3-8 Ekim 1995
33 Bronz Recep İtmez 57 kg Ferdi Mersin, 3-8 Ekim 1995
33 Bronz Mustafa Genç +91 kg Ferdi Mersin, 3-8 Ekim 1995
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 67 kg Kulüplerarası Ankara, 27-30 Aralık 1995
22 Gümüş Murat Yenisolak 51 kg Kulüplerarası Ankara, 27-30 Aralık 1995
22 Gümüş Mete Gökbak 54 kg Kulüplerarası Ankara, 27-30 Aralık 1995
22 Gümüş Orkun Önüt 81 kg Kulüplerarası Ankara, 27-30 Aralık 1995
33 Bronz ? Fenerbahçeli boksör ? kg Kulüplerarası Ankara, 27-30 Aralık 1995
1996-1997 11 Altın Serkan Asil 54 kg Ferdi Adapazarı, 21-23 Haziran 1996
11 Altın Recep İtmez 57 kg Ferdi Adapazarı, 21-23 Haziran 1996
11 Altın Enver Yılmaz 60 kg Ferdi Adapazarı, 21-23 Haziran 1996
11 Altın Hamza Güneş 75 kg Ferdi Adapazarı, 21-23 Haziran 1996
11 Altın Recep İtmez 57 kg Kulüplerarası Samsun, 11-13 Ekim 1996
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 71 kg Kulüplerarası Samsun, 11-13 Ekim 1996
11 Altın Hamza Güneş 75 kg Kulüplerarası Samsun, 11-13 Ekim 1996
11 Altın Yusuf Öztürk 81 kg Kulüplerarası Samsun, 11-13 Ekim 1996
1997-1998 11 Altın Birol Topuz 91 kg Ferdi ?, Ekim 1997
11 Altın Musa Deniz 51 kg Kulüplerarası Rize, 27-28 Kasım 1997
11 Altın Metin Gemici 60 kg Kulüplerarası Rize, 27-28 Kasım 1997
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 71 kg Kulüplerarası Rize, 27-28 Kasım 1997
11 Altın Birol Topuz 91 kg Kulüplerarası Rize, 27-28 Kasım 1997
22 Gümüş Hamza Güneş 81 kg Kulüplerarası Rize, 27-28 Kasım 1997
11 Altın Orkun Önüt +91 kg Kulüplerarası Rize, 27-28 Kasım 1997
1998-1999 11 Altın Nurullah Oğuz 46 kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
11 Altın Agasi Ağagüloğlu 54 kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
11 Altın Ramazan Palyani 57 kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
11 Altın Serdar Yağlı 60 kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
11 Altın Salvo Palyani 63,5 kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 67 kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
11 Altın Hamza Güneş 81 kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
22 Gümüş ? ? kg Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
33 Bronz ? ? Ferdi İnegöl, 9-12 Ekim 1998
11 Altın Bedri Çınar 54 kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
11 Altın Ramazan Palyani 57 kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
11 Altın Serdar Yağlı 60 kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
11 Altın Nurhan Süleymanoğlu 71 kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
11 Altın Akın Kuloğlu 75 kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
11 Altın Hamza Güneş 81 kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
22 Gümüş ? ? kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
33 Bronz ? 67 kg Kulüplerarası Kayseri, 3-5 Aralık 1998
1999-2000 11 Altın Mehmet Hendem 91 kg Ferdi Kütahya, 22-26 Aralık 1999
11 Altın Hamza Güneş 81 kg Ferdi Kütahya, 22-26 Aralık 1999
22 Gümüş Recep Pembegül 46 kg Ferdi Kütahya, 22-26 Aralık 1999
22 Gümüş Nurullah Oğuz 51 kg Ferdi Kütahya, 22-26 Aralık 1999
22 Gümüş Bedri Çınar 54 kg Ferdi Kütahya, 22-26 Aralık 1999
22 Gümüş Serkan Asil 57 kg Ferdi Kütahya, 22-26 Aralık 1999
22 Gümüş Ayhan Kömürcü 67 kg Ferdi Kütahya, 22-26 Aralık 1999
2000-01 11 Altın Bedri Çınar 54 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
11 Altın Agasi Ağagüloğlu 57 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
11 Altın Mehmet Hendem 91 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
22 Gümüş Serkan Asil 57 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
22 Gümüş İbrahim Gemici 71 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
22 Gümüş Hamza Güneş 81 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
33 Bronz Recep Pembegül 48 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
33 Bronz Nurullah Oğuz 54 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
33 Bronz Ayhan Kömürcü 67 kg Ferdi Samsun, 19-24 Kasım 2000
11 Altın Bedri Çınar 54 kg Kulüplerarası Ankara, 28 Mart-1 Nisan 2001
11 Altın Agasi Ağagüloğlu 57 kg Kulüplerarası Ankara, 28 Mart-1 Nisan 2001
11 Altın Eyüp Guşçi 91 kg Kulüplerarası Ankara, 28 Mart-1 Nisan 2001
22 Gümüş Recep Pembegül 48 kg Kulüplerarası Ankara, 28 Mart-1 Nisan 2001
33 Bronz Metin Gemici 63,5 kg Kulüplerarası Ankara, 28 Mart-1 Nisan 2001
33 Bronz Serkan Tatar 75 kg Kulüplerarası Ankara, 28 Mart-1 Nisan 2001
2001-02 11 Altın İbrahim Aydoğan 48 kg Ferdi Nevşehir, 18-23 Aralık 2001
11 Altın Hüsnü Kocabaş 57 kg Ferdi Nevşehir, 18-23 Aralık 2001
11 Altın Ayhan Kömürcü 67 kg Ferdi Nevşehir, 18-23 Aralık 2001
11 Altın Eyüp Guşçi 91 kg Ferdi Nevşehir, 18-23 Aralık 2001
22 Gümüş Bedri Çınar 54 kg Ferdi Nevşehir, 18-23 Aralık 2001
2002-03 22 Gümüş Kadri Kordel 48 kg Ferdi Erzurum, 1-6 Ekim 2002
33 Bronz İbrahim Aydoğan 51 kg Ferdi Erzurum, 1-6 Ekim 2002
33 Bronz Orkun Önüt +91 kg Ferdi Erzurum, 1-6 Ekim 2002
2003-04 11 Altın Atagün Yalçınkaya 48 kg Ferdi Trabzon, 30 Kasım-6 Aralık 2003
11 Altın Kadri Kordel 51 kg Ferdi Trabzon, 30 Kasım-6 Aralık 2003
11 Altın Sedat Taşçı 60 kg Ferdi Trabzon, 30 Kasım-6 Aralık 2003
22 Gümüş Sultan Svanadze 57 kg Ferdi Erzurum, 1-6 Ekim 2002
33 Bronz İbrahim Aydoğan 54 kg Ferdi Erzurum, 1-6 Ekim 2002
33 Bronz Fırat Bıçakçı 69 kg Ferdi Erzurum, 1-6 Ekim 2002
2004-05 11 Altın Kadri Kordel 51 kg Kulüplerarası Konya, 9-13 Ekim 2004
11 Altın İbrahim Aydoğan 54 kg Kulüplerarası Konya, 9-13 Ekim 2004
11 Altın Yakup Kılınç 57 kg Kulüplerarası Konya, 9-13 Ekim 2004
11 Altın Sedat Taşçı 60 kg Kulüplerarası Konya, 9-13 Ekim 2004
11 Altın Atagün Yalçınkaya 51 kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
11 Altın Serdar Avcı 54 kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
11 Altın Yakup Kılınç 57 kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
22 Gümüş Sedat Taşçı 60 kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
22 Gümüş ? ? kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
22 Gümüş Orkun Önüt +91 kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
33 Bronz ? ? kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
33 Bronz Ali Bakırcı ? kg Ferdi Bursa, 21-26 Aralık 2004
2005-06 11 Altın Kadri Kordel 48 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
11 Altın Abdullah Dursun 51 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
11 Altın İbrahim Aydoğan 54 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
11 Altın Yakup Kılıç 57 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
11 Altın Serdar Avcı 60 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
11 Altın Önder Şipal 64 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
33 Bronz Abdurrahman Karakaya 64 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
33 Bronz Murat Beyazıt 69 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
33 Bronz Fırat Bıçakçı 75 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
33 Bronz Orkun Önüt 91 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
33 Bronz Yusuf Beykoz 91 kg Ferdi Denizli, 7-11 Aralık 2005
11 Altın Kadri Kordel 48 kg Kulüplerarası Nevşehir, 21-25 Aralık 2006
11 Altın İbrahim Aydoğan 54 kg Kulüplerarası Nevşehir, 21-25 Aralık 2006
11 Altın Serdar Avcı 60 kg Kulüplerarası Nevşehir, 21-25 Aralık 2006
11 Altın Önder Şipal 63,5 kg Kulüplerarası Nevşehir, 21-25 Aralık 2006
11 Altın Erhan Şentürk 81 kg Kulüplerarası Nevşehir, 21-25 Aralık 2006
22 Gümüş Abdullah Dursun 51 kg Kulüplerarası Nevşehir, 21-25 Aralık 2006
2006-07 11 Altın Yakup Kılıç 57 kg Ferdi Samsun, 6-10 Aralık 2006
11 Altın Onur Şipal 60 kg Ferdi Samsun, 6-10 Aralık 2006
22 Gümüş Atagün Yalçınkaya 51 kg Ferdi Samsun, 6-10 Aralık 2006
22 Gümüş İbrahim Aydoğan 54 kg Ferdi Samsun, 6-10 Aralık 2006
22 Gümüş Erhan Şentürk 81 kg Ferdi Samsun, 6-10 Aralık 2006
11 Altın Yakup Kılınç 57 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
11 Altın Onur Şipal 60 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
11 Altın Önder Şipal 64 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
22 Gümüş Dursun Pehlivan 51 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
22 Gümüş İbrahim Aydoğan 54 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
22 Gümüş Murat Beyazıt 69 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
33 Bronz Serkan Tatar 75 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
33 Bronz Yusuf Beykoz 91 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
33 Bronz Orkun Önüt +91 kg Kulüplerarası İstanbul, 25-28 Aralık 2006
2007-08 11 Altın Kadri Kordel 51 kg Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
11 Altın Hüseyin Dündar 54 kg Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
11 Altın Önder Şipal 64 kg Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
22 Gümüş İbrahim Aydoğan 57 kg Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
22 Gümüş Ulaş Kaya 75 kg Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
33 Bronz ? ? Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
33 Bronz ? ? Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
33 Bronz ? ? Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
33 Bronz ? ? Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
33 Bronz ? ? Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
33 Bronz ? ? Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
33 Bronz ? ? Ferdi Bursa, 4-10 Aralık 2007
11 Altın Kadri Kordel 51 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
11 Altın Hüseyin Dündar 54 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
11 Altın Yakup Kılıç 57 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
11 Altın Onur Şipal 60 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
11 Altın Önder Şipal 64 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
11 Altın Adem Kılıççı 69 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
11 Altın Tuncay Tavukçu 75 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
22 Gümüş Arda Tamer Avcı 48 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
22 Gümüş Ulaş Kaya 81 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
22 Gümüş Turgay Tabaru 91 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
22 Gümüş Samet Keskin +91 kg Kulüplerarası İstanbul, 26-29 Aralık 2007
2008-09 11 Altın Erdal İnanlı 48 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
11 Altın Kadri Kordel 51 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
11 Altın Hüseyin Dündar 54 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
11 Altın Onur Şipal 64 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
11 Altın Adem Kılıççı 75 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
22 Gümüş Abdullah Dursun 54 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
22 Gümüş Turgay Tabaru 91 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
33 Bronz Ulaş Kaya 81 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
33 Bronz Samet Keskin +91 kg Kulüplerarası Kastamonu, 1-4 Kasım 2008
11 Altın Aydın Sakal 46 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
11 Altın Murat Temur 51 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
11 Altın Hüseyin Dündar 54 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
11 Altın Onur Şipal 64 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
11 Altın Önder Şipal 69 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
22 Gümüş Erdal İnanlı 48 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
22 Gümüş Vefa Karadeniz 54 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
22 Gümüş Başar Başak 64 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
22 Gümüş Önder Özhül 81 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
33 Bronz Abdullah Dursun 54 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
33 Bronz Turgay Tabaru 91 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
33 Bronz Samet Keskin +91 kg Ferdi Adana, 24-28 Aralık 2009
2009-10 11 Altın Abdullah Dursun 54 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
11 Altın Yakup Şener 60 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
11 Altın Onur Şipal 64 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
11 Altın Önder Şipal 69 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
11 Altın Adem Kılıççı 75 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
11 Altın Muhammet Güneri 91 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
11 Altın Denizcan Gökkaya +91 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
22 Gümüş Erdal İnanlı 51 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
22 Gümüş Hüseyin Dündar 57 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
22 Gümüş Önder Özgür 57 kg Kulüplerarası Bolu, 19-22 Kasım 2009
11 Altın Aydın Sakal 48 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
11 Altın Erdal İnanlı 51 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
11 Altın Yakup Şener 60 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
11 Altın Onur Şipal 64 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
11 Altın Adem Kılıççı 75 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
11 Altın Önder Özgül 81 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
22 Gümüş Abdullah Dursun 54 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
22 Gümüş Eren Elveren 75 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
33 Bronz Kadri Kordel 51 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
33 Bronz Murat Temur 54 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
33 Bronz Sefa Karadeniz 64 kg Ferdi Çankırı, 8-13 Aralık 2009
2010-11 11 Altın Erdal İnanlı 48 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
11 Altın Onur Şipal 64 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
11 Altın Önder Şipal 69 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
11 Altın Adem Kılıççı 75 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
11 Altın Önder Özgül 81 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
22 Gümüş Murat Temur 52 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
22 Gümüş Ünal Güleç 60 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
33 Bronz Denizcan Gökkaya 91 kg Kulüplerarası Tokat, 17-21 Ekim 2010
11 Altın Erdal İnanlı 52 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
11 Altın Onur Şipal 64 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
11 Altın Önder Şipal 69 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
11 Altın Adem Kılıççı 75 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
11 Altın Ümitcan Patır 91 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
11 Altın Muhammet Güneri +91 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
22 Gümüş Aydın Sakal 52 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
22 Gümüş Abdullah Dursun 56 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
22 Gümüş Yakup Şener 69 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
22 Gümüş Metin Çoruk 91 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
33 Bronz Abdullah Kondi 56 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
33 Bronz Ünal Güleç 60 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
33 Bronz Ömer Faruk Polat 75 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
33 Bronz Önder Özgül 81 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
33 Bronz Murat Beyazıt 81 kg Ferdi Mersin, 20-26 Aralık 2010
2011-12 11 Altın Ferhat Pehlivan 49 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
11 Altın Furkan Ulaş Memiş 56 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
11 Altın Yakup Şener 64 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
11 Altın Onur Şipal 69 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
11 Altın Ümit Can Patır 91 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
22 Gümüş Murat Temur 52 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
22 Gümüş Avni Yıldırım 91 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
33 Bronz Erdal İnanlı 52 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
33 Bronz Bulut Haykır 56 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
33 Bronz Ural Karslıoğlu 60 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
33 Bronz Hasan Demir 75 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
33 Bronz Önder Özgül 81 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
33 Bronz Seyda Keser +91 kg Ferdi Şanlıurfa, 21-27 Kasım 2011
11 Altın Ferhat Pehlivan 46 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
11 Altın Yakup Şener 64 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
11 Altın Önder Şipal 75 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
11 Altın Adem Kılıççı 81 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
11 Altın Avni Yıldırım 91 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
11 Altın Seyda Keser +91 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
22 Gümüş Furkan Ulaş Memiş 56 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
22 Gümüş Onur Şipal 69 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
33 Bronz Ünal Güler 60 kg Kulüplerarası Antalya, 21-23 Aralık 2011
2012-13 11 Altın Ferhat Pehlivan 49 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
11 Altın Hüseyin Karslıoğlu 64 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
22 Gümüş Abdullah Dursun 56 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
22 Gümüş Bünyamin Aydın 60 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
22 Gümüş Ural Karslıoğlu 64 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
22 Gümüş Onur Şipal 69 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
22 Gümüş Seyda Keser 91 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Aydın Sakal 52 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Ümit Zengin 52 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Furkan Ulaş Memiş 56 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Remzi Uyar 60 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Buraş Taştan 60 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Enes Elver 79 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Avni Yıldırım 81 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
33 Bronz Ümit Can Patır 91 kg Ferdi Erzurum, 26 Kasım-1 Aralık 2012
11 Altın Muhammet Ünlü 49 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
11 Altın Ferhat Pehlivan 52 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
11 Altın Bünyamin Aydın 60 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
11 Altın Onur Şipal 69 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
11 Altın Adem Kılıççı 75 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
11 Altın Avni Yıldırım 91 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
11 Altın Seyda Keser +91 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
22 Gümüş Cengiz Onat 56 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
22 Gümüş Evren Tibukoğlu 81 kg Kulüplerarası Muğla, 19-23 Aralık 2012
2013-14 11 Altın Bünyamin Aydın 60 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
11 Altın Yakup Şener 69 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
11 Altın Avni Yıldırım 81 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
11 Altın Ali Eren Demirezen +91 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
22 Gümüş Ferhat Pehlivan 52 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
22 Gümüş Murat Temur 56 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
22 Gümüş Furkan Ulaş Memiş 60 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
22 Gümüş Ural Karslıoğlu 64 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
22 Gümüş Onur Şipal 69 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
22 Gümüş Önder Şipal 75 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
22 Gümüş Seyda Keser 91 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
33 Bronz Ümit Zengin 52 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
33 Bronz Abdullah Dursun 56 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
33 Bronz Yasin Yılmaz 64 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
33 Bronz Çetin Özdemir 69 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
33 Bronz Evren Tibukoğlu 81 kg Ferdi Karabük, 18-23 Aralık 2013
2014-15 11 Altın Muhammet Ünlü 49 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Ferhat Pehlivan 52 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Furkan Ulaş Memiş 60 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Ural Karslıoğlu 64 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Yakup Şener 69 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Nadir Ünal 81 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Seyda Keser 91 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Denizcan Gökkaya +91 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
22 Gümüş Erdil Keyf 75 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Ferhat Pehlivan 52 kg Kulüplerarası İstanbul, 8-13 Aralık 2014
11 Altın Muhammet Ünlü 52 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
11 Altın Volkan Gökçek 60 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
11 Altın Batuhan Gözgeç 64 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
11 Altın Önder Şipal 69 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
11 Altın Seyda Keser 91 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
11 Altın Ali Eren Demirezen +91 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
22 Gümüş Hakan Doğan 60 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
22 Gümüş Adem Furkan Avcı 64 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
22 Gümüş Yakup Şener 69 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
22 Gümüş Osman Aydın 75 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
22 Gümüş Nadir Ünal 81 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Ferhat Pehlivan 49 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Nurettin Ovat 52 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Murat Temur 56 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Cengiz Onat 60 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Ural Karslıoğlu 64 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Hüseyin Karslıoğlu 69 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Evren Tibukoğlu 75 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
33 Bronz Şahin Yağmur 81 kg Ferdi İskenderun, 23-27 Aralık 2014
2015-16 11 Altın Ferhat Pehlivan 52 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
11 Altın Volkan Gökçek 60 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
11 Altın Batuhan Gözgeç 60 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
11 Altın Önder Şipal 69 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
11 Altın Mehmet Nadir Ünal 81 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
11 Altın Seyda Keser 91 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
11 Altın Ali Eren Demirezen +91 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
22 Gümüş Batuhan Çiftçi 52 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
33 Bronz Serdar Abay 56 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
33 Bronz Yakup Şener 64 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
33 Bronz Hakan Kanyar 69 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
33 Bronz Volkan Karslı 75 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
33 Bronz Muhammet Aydın 91 kg Ferdi Ordu, 22-26 Aralık 2015
2016-17 11 Altın Selçuk Eker 56 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
11 Altın Onur Şipal 69 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
11 Altın Önder Şipal 75 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
11 Altın Burak Aksın 91 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
22 Gümüş Batuhan Çiftçi 52 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
22 Gümüş Hakan Doğan 60 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
22 Gümüş Furkan Avcı 64 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
22 Gümüş Seyda Keser 91 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
22 Gümüş Eren Uzun +91 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
33 Bronz Volkan Gökçek 64 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
33 Bronz Hakan Kanyar 69 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
33 Bronz Tugay Erdemir 75 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
33 Bronz Canberk Ertan +91 kg Ferdi Bursa, 20-24 Aralık 2016
2017-18 11 Altın Batuhan Çiftçi 52 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
11 Altın Ali İhsan Alagaş 56 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
11 Altın Hakan Doğan 60 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
11 Altın Volkan Göçek 64 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
11 Altın Onur Şipal 69 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
11 Altın Önder Şipal 75 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
11 Altın Burak Aksın 81 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
11 Altın Eren Uzun +91 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
22 Gümüş Muhammet Ünlü 52 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
22 Gümüş Selçuk Eker 56 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
22 Gümüş Gençkan Yağmur 81 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
22 Gümüş Canberk Ertan +91 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
33 Bronz Ramazan Özbuğanlı 49 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
33 Bronz Muhammet Gültekin 64 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
33 Bronz Yakup Şener 69 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
33 Bronz Hakan Kanyar 69 kg Ferdi Rize, 16-21 Aralık 2017
2018-19 11 Altın Ali İhsan Alagaş 56 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
11 Altın Hakan Doğan 60 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
11 Altın Serhat Güler 75 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
11 Altın Mehmet Nadir Ünal 81 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
22 Gümüş Ramazan Özbuğanlı 49 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
22 Gümüş Batuhan Çiftçi 56 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
22 Gümüş Ahmet Çikot 60 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
22 Gümüş Volkan Gökçek 64 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
22 Gümüş Onur Şipal 69 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
22 Gümüş Eren Uzun +91 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
33 Bronz Muhammet Yıldız 60 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
33 Bronz Ahmet Furkan Avcı 64 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
33 Bronz Yakup Şener 69 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
33 Bronz Furkan Medetoğlu 81 kg Ferdi Balıkesir, 18-22 Aralık 2018
2019-20 11 Altın Batuhan Çiftçi 52 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
11 Altın Hakan Doğan 57 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
11 Altın Volkan Gökçek 63 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
11 Altın Adem Furkan Avcı 69 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
11 Altın Serhat Güler 75 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
11 Altın Mehmet Nadir Ünal 81 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
11 Altın Eren Uzun +91 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
22 Gümüş Muhammet Gültekin 63 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
22 Gümüş Önder Şipal 75 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
33 Bronz Ali İhsan Alagaş 57 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
33 Bronz Onur Şipal 69 kg Ferdi Erzurum, 22-27 Aralık 2019
2021-22 11 Altın Muhammet Saçlı 54 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
11 Altın Melihcan Başbuğ 57 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
11 Altın Kerem Özmen 63,5 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
11 Altın Adem Furkan Avcı 67 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
22 Gümüş Alican Bayraktar 48 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
22 Gümüş Hakan Doğan 60 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
22 Gümüş Serhat Güler 75 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
22 Gümüş Hakan Kanyar 80 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
22 Gümüş Uğur Aydemir +92 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Metehan Adıgüzel 48 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Barış Arıcı 54 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Mizan Akyol 60 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Mehmet Aydemir 67 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Vedat Kaçar 75 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Yusuf Gökçek 75 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Bayram Malkan 80 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Mücahit İlyas 86 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
33 Bronz Tamer Tok 92 kg Ferdi Zonguldak, 18-25 Eylül 2021
2022-23 11 Altın Nurullah Oyan 48 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
11 Altın Batuhan Çiftçi 57 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
11 Altın Mizan Akyol 60 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
11 Altın Kerem Özmen 63,5 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
11 Altın Burak Aksın 86 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
11 Altın Uğur Aydemir 92+ kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
22 Gümüş Alican Bayraktar 51 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
22 Gümüş Fatih Kaya 67 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
22 Gümüş Cem Kaya 71 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
22 Gümüş Yusuf Gökçek 75 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
22 Gümüş Renat Rakhimov 92+ kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
33 Bronz Metehan Adıgüzel 48 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
33 Bronz Yusuf Özdemir 80 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
33 Bronz Mücahit İlyas 92 kg Ferdi Balıkesir, 19-24 Aralık 2022
2023-24 11 Altın Metehan Adıgüzel 48 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
11 Altın Batuhan Çiftçi 57 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
11 Altın Mizan Aykol 63,5 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
22 Gümüş Zelimhan Süleymanov 57 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
22 Gümüş Necat Ekici 71 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
22 Gümüş Vedat Kaçar 75 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
22 Gümüş Emrah Yaşar 86 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
22 Gümüş Mücahit Yılmaz 92 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
33 Bronz Burak Aksın 86 kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
33 Bronz Uğur Aydemir 92+ kg Ferdi Samsun, 17-23 Aralık 2023
  • 2020-21 sezonunda Covid-19 salgını nedeniyle Türkiye Şampiyonası düzenlenmedi.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Boksörlerimiz 24 Madalyayla Takım Halinde Şampiyon Oldu". Fenerbahçe S.K. Resmî İnternet Sitesi. Fenerbahçe Spor Kulübü. 25 Eylül 2021. 26 Eylül 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Eylül 2021.