Fırıldak Ailesi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Fırıldak Ailesi adlı animasyon dizisinin bölüm listesidir. 11 Şubat 2013 tarihinde yayın hayatına başlayan dizi, Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanıyor. Türk televizyonlarında yetişkinlere yönelik yapılan ilk yerli çizgi filmdir. Dizi, 2. sezonunda televizyonda değil YouTube'da yayın hayatına devam etmiştir. 3 Şubat 2014 tarihinden itibaren, İnternet bölümleri TV 2'de yayınlanmaya başlanmıştır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon no. Bölüm sayısı İlk yayın bilgileri DVD çıkış tarihleri
Sezon Sezon açılışı Sezon finali 1. bölge 2. bölge 4. bölge
1 13 2013 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 6 Mayıs 2013 (2013-05-06) Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor
2 40 2013-2014 4 Eylül 2013 (2013-09-04) 11 Haziran 2014 (2014-06-11) Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor

1. sezon (2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Reyting (Share) Orijinal yayın tarihi Kod
1 (1) "İşçi Önderi" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 9,8 11 Şubat 2013 (2013-02-11)
2 (2) "Dürdane Ana" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 10,52 18 Şubat 2013 (2013-02-18)
3 (3) "Sanal Aile" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 7,78 25 Şubat 2013 (2013-02-25)
4 (4) "Kayıp Dünya" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 6,36 4 Mart 2013 (2013-03-04)
5 (5) "Altın Aslan" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 12,76 11 Mart 2013 (2013-03-11)
6 (6) "Güvenli Dünya" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 6,09 18 Mart 2013 (2013-03-18)
7 (7) "Zamansız Yolculuk" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 6,09 25 Mart 2013 (2013-03-25)
8 (8) "Dürdanenin Parası" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 5,34 1 Nisan 2013 (2013-04-01)
9 (9) "İşsiz Adam" Haluk Can Dizdaroğlu Ayça Üzüm 6,74 8 Nisan 2013 (2013-04-08)
10 (10) "Survivor" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 7,96 15 Nisan 2013 (2013-04-15)
11 (11) "Hayalet Avcıları" Haluk Can Dizdaroğlu Yusuf Bahri Özsoy
Oktay Aydın
8,71 22 Nisan 2013 (2013-04-22)
12 (12) "Keşkek" Haluk Can Dizdaroğlu Mert Dikmen 6,89 29 Nisan 2013 (2013-04-29)
13 (13) "Sağdan Dönsün Limonata" Haluk Can Dizdaroğlu Yusuf Bahri Özsoy
Oktay Aydın
7.31 6 Mayıs 2013 (2013-05-06)

2. sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Dizinin 2. sezonunun olacağı duyurulmuştur. Ancak yeni bölümlerin televizyonda değil internette yayınlanacağı açıklandı.
  • YouTube'deki izleyici sayısı yayınlanan bölümün 1 hafta içerisindeki izlenilme oranına göre yazılmaktadır.
  • Yayınlanan 22. bölüm, bir süre sonra YouTube'den silinmiştir. Daha sonra tekrar eklenmiştir. Belirtilen izleyici sayısı silinmeden önceki izlenme oranıdır.
# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) YouTube'deki izleyici sayısı Orijinal yayın tarihi Kod
14 (1) "Cruize" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 163.000 4 Eylül 2013 (2013-09-04)
15 (2) "Fosforlu Kedi Gözleri" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 155.000 11 Eylül 2013 (2013-09-11)
16 (3) "Zombi" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 156.000 18 Eylül 2013 (2013-09-18)
17 (4) "Baldız Savaşları" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 112.000 25 Eylül 2013 (2013-09-25)
18 (5) "Robot" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 117.000 2 Ekim 2013 (2013-10-02)
19 (6) "Alaman Çikolatası" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 146.000 9 Ekim 2013 (2013-10-09)
20 (7) "Alaman Çikolatası 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 227.000 23 Ekim 2013 (2013-10-23)
21 (8) "Hoppala" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 108.000 30 Ekim 2013 (2013-10-30)
22 (9) "Sarayburnu Korsanları" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 59.000 6 Kasım 2013 (2013-11-06)
23 (10) "Atlantis" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 69.000 13 Kasım 2013 (2013-11-13)
24 (11) "Atlantis 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 71.000 20 Kasım 2013 (2013-11-20)
25 (12) "Fırıldak TV" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 110.000 27 Kasım 2013 (2013-11-27)
26 (13) "Etiketin Yarısı" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 64.000 4 Aralık 2013 (2013-12-04)
27 (14) "Son Ödeme Tarihi" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 51.000 11 Aralık 2013 (2013-12-11)
28 (15) "Son Ödeme Tarihi 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 40.000 18 Aralık 2013 (2013-12-18)
29 (16) "Yılbaşından Geçer Mi?" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 48.000 25 Aralık 2013 (2013-12-25)
30 (17) "Yılbaşından Geçer Mi? 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 38.000 1 Ocak 2014 (2014-01-01)
31 (18) "Trendizm" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 32.000 8 Ocak 2014 (2014-01-08)
32 (19) "Trendizm 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 23.000 15 Ocak 2014 (2014-01-15)
33 (20) "Acı Yok Rocky" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 16.000 22 Ocak 2014 (2014-01-22)
34 (21) "Kara İp Korsanları" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 29 Ocak 2014 (2014-01-29)