Fırıldak Ailesi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
  • Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Fırıldak Ailesi adlı animasyon dizisinin bölüm listesidir. 11 Şubat 2013 tarihinde yayın hayatına başlayan dizi, Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanıyor. Türk televizyonlarında yetişkinlere yönelik yapılan ilk yerli çizgi filmdir. Dizi, 2. sezonunda televizyonda değil YouTube'da yayın hayatına devam etmiştir. 3 Şubat 2014 tarihinden itibaren, İnternet bölümleri TV 2'de yayınlanmaya başlanmıştır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon no. Bölüm sayısı 38 İlk yayın bilgileri DVD çıkış tarihleri
Sezon Sezon açılışı Sezon finali 1. bölge 2. bölge 4. bölge
1 13 2013 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 6 Mayıs 2013 (2013-05-06) Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor
2 38 2013-2014 4 Eylül 2013 (2013-09-04) 4 Haziran 2014 (2014-06-04) Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor

1. sezon (2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Reyting (Share) Orijinal yayın tarihi Kod
1 (1) "İşçi Önderi" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 9,8 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 201
2 (2) "Dürdane Ana" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 10,52 18 Şubat 2013 (2013-02-18) 202
3 (3) "Sanal Aile" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 7,78 25 Şubat 2013 (2013-02-25) 203
4 (4) "Kayıp Dünya" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 6,36 4 Mart 2013 (2013-03-04) 204
5 (5) "Altın Aslan" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 12,76 11 Mart 2013 (2013-03-11) 205
6 (6) "Güvenli Dünya" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 6,09 18 Mart 2013 (2013-03-18) 206
7 (7) "Zamansız Yolculuk" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 6,09 25 Mart 2013 (2013-03-25) 207
8 (8) "Dürdanenin Parası" Haluk Can Dizdaroğlu Coşkun Irmak 5,34 1 Nisan 2013 (2013-04-01) 208
9 (9) "İşsiz Adam" Haluk Can Dizdaroğlu Ayça Üzüm 6,74 8 Nisan 2013 (2013-04-08) 209
10 (10) "Survivor" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 7,96 15 Nisan 2013 (2013-04-15) 210
11 (11) "Hayalet Avcıları" Haluk Can Dizdaroğlu Yusuf Bahri Özsoy
Oktay Aydın
8,71 22 Nisan 2013 (2013-04-22) 211
12 (12) "Keşkek" Haluk Can Dizdaroğlu Mert Dikmen 6,89 29 Nisan 2013 (2013-04-29) 212
13 (13) "Sağdan Dönsün Limonata" Haluk Can Dizdaroğlu Yusuf Bahri Özsoy
Oktay Aydın
7.31 6 Mayıs 2013 (2013-05-06) 213

2. sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Dizinin 2. sezonunun olacağı duyurulmuştur. Ancak yeni bölümlerin televizyonda değil internette yayınlanacağı açıklandı.
  • YouTube'deki izleyici sayısı yayınlanan bölümün 1 hafta içerisindeki izlenilme oranına göre yazılmaktadır.
  • Yayınlanan 22. bölüm, bir süre sonra YouTube'den silinmiştir. Daha sonra tekrar eklenmiştir. Belirtilen izleyici sayısı silinmeden önceki izlenme oranıdır.
# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) YouTube'deki izleyici sayısı Orijinal yayın tarihi Kod
14 (1) "Cruize" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 163.000 4 Eylül 2013 (2013-09-04) 214
15 (2) "Fosforlu Kedi Gözleri" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 155.000 11 Eylül 2013 (2013-09-11) 215
16 (3) "Zombi" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 156.000 18 Eylül 2013 (2013-09-18) 216
17 (4) "Baldız Savaşları" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 112.000 25 Eylül 2013 (2013-09-25) 217
18 (5) "Robot" Haluk Can Dizdaroğlu Haluk Can Dizdaroğlu 117.000 2 Ekim 2013 (2013-10-02) 218
19 (6) "Alaman Çikolatası" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 146.000 9 Ekim 2013 (2013-10-09) 219
20 (7) "Alaman Çikolatası 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 227.000 23 Ekim 2013 (2013-10-23) 220
21 (8) "Hoppala" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 108.000 30 Ekim 2013 (2013-10-30) 221
22 (9) "Sarayburnu Korsanları" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 59.000 6 Kasım 2013 (2013-11-06) 222
23 (10) "Atlantis" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 69.000 13 Kasım 2013 (2013-11-13) 223
24 (11) "Atlantis 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 71.000 20 Kasım 2013 (2013-11-20) 224
25 (12) "Fırıldak TV" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 110.000 27 Kasım 2013 (2013-11-27) 225
26 (13) "Etiketin Yarısı" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 64.000 4 Aralık 2013 (2013-12-04) 226
27 (14) "Son Ödeme Tarihi" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 51.000 11 Aralık 2013 (2013-12-11) 227
28 (15) "Son Ödeme Tarihi 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 40.000 18 Aralık 2013 (2013-12-18) 228
29 (16) "Yılbaşından Geçer Mi?" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 48.000 25 Aralık 2013 (2013-12-25) 229
30 (17) "Yılbaşından Geçer Mi? 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 38.000 1 Ocak 2014 (2014-01-01) 230
31 (18) "Trendizm" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 32.000 8 Ocak 2014 (2014-01-08) 231
32 (19) "Trendizm 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 23.000 15 Ocak 2014 (2014-01-15) 232
33 (20) "Acı Yok Rocky" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 16.000 22 Ocak 2014 (2014-01-22) 233
34 (21) "Kara İp Korsanları" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 29 Ocak 2014 (2014-01-29) 234
35 (22) "Kara İp Korsanları 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 5 Şubat 2014 (2014-02-05) 235
36 (23) "Kara İp Korsanları 3" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 12 Şubat 2014 (2014-02-12) 236
37 (24) "Trafi2000" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 19 Şubat 2014 (2014-02-19) 237
38 (25) "Martta Aşk Başkadır" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 26 Şubat 2014 (2014-02-26) 238
39 (26) "Şebek Bakıcısı" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 5 Mart 2014 (2014-03-05) 239
40 (27) "Muhtar Adam" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 12 Mart 2014 (2014-03-12) 240
41 (28) "Süper Sabri" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 19 Mart 2014 (2014-03-19) 241
42 (29) "Süper Sabri 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 26 Mart 2014 (2014-03-26) 242
43 (30) "Ev Ödevi" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 2 Nisan 2014 (2014-04-02) 243
44 (31) "Ev Ödevi 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 9 Nisan 2014 (2014-04-09) 244
45 (32) "Baskıcı Recim" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 16 Nisan 2014 (2014-04-16) 245
46 (33) "Zeki Başkan" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 23 Nisan 2014 (2014-04-23) 246
47 (34) "Zeki Başkan 2" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 30 Nisan 2014 (2014-04-30) 247
48 (35) "Yarışma" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 7 Mayıs 2014 (2014-05-07) 248
49 (36) "Halı Saha" Ömer Sinir Haluk Can Dizdaroğlu 21 Mayıs 2014 (2014-05-21) 249