ER-Telecom

Vikipedi, özgür ansiklopedi
ER-Telecom
Kuruluş2001
Genel merkezi,
Rusya
Önemli kişilerAndrey Semerikov - CEO
Web sitesiwww.ertelecom.ru/en

ER-Telecom bir Rus telekomünikasyon şirketidir. Şirket, bireyler ve şirketler için geniş bir hizmet yelpazesi üzerine uzmanlaşmıştır.

Sahipleri ve liderleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Perm Financial and Industrial Group (LLC) adlı şirket ana hissedarıdır. Evgeniy Pegushin şirketin yönetim kurulu başkanıdır. Andrey Semerikov ise şirket ceosudur. Sergey Gusev ilk Genel Müdür Yardımcısı ve 2006 yılından bu yana CJSC ER-Telecom Holding teknik yönetmenidir.

Geçmiş[değiştir | kaynağı değiştir]

ER-Telecom Mart 2001 tarihinde telefon operatörü CJSC EL-svyaz ve internet servis sağlayıcısı CJSC Raid-Internet tarafından kuruldu.

Şirket kurulduktan sonra telefon hizmetleri vermeye başladı (normal telefon hizmetleri, bireysel müşteriler için IP telefonları, şirketler için IP telefonları, Doğu-Batı telefon kartları) bunun yanında çevirmeli internet erişim hizmetide sağladı (2x2 internet kartları). 1998 yılında ER-Telecom, bölgedeki ilk çevirmeli internet sağlayıcısını ve çeşitli tanınmış internet projeleri yürüttü (Raid.ru gibi şirket portalları). 2002'nin Temmuz ayında şirket IP telefon hizmeti sunmaya başladı...

Faaliyetler[değiştir | kaynağı değiştir]

ER-Telecom, tüm telekomünikasyon hizmetlerini işlemek için aynı adı taşıyan çoklu kablo ağı oluşturdu.

Şirket, günümüzde 17 Rus şehrinde telekomünikasyon projelerini geliştirmektedir: Sankt-Peterburg, Perm, Çelyabinsk, Izhevsk, Kazan, Kirov, Naberezhnye Chelny, Nizhnekamsk, Nijni Novgorod Novosibirsk, Omsk, Orenburg, Penza, Samara, Tyumen, Volgograd, Volzhsky ve Yoshkar Ola.

ER-Telecom kablo tv (Divan-TV), yüksek hızlı genişbantlı internet erişimi (DOM.RU), IP telefon (GORSVYAZ), DVB-C televizyon (Divan-TV Plus), şirketler için (ev ofis hizmeti, video konferans bağlantısı, telemetri toplama hizmeti ve benzeri tarzda) pek çok farklı hizmetler sunmaktadır...

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]