Dosya:Varish.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.304 × 1.728 piksel, dosya boyutu: 1,42 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
Français : Varish du val de la boissiere(2CVX028) est Champion de France, Champion du Luxembourg, Champion d'Europe, Champion de Croatie, Champion de Belgique, Champion de Suisse, Champion de Hollande, Champion d'Allemagne. Mais également Varish est Champion du monde 2008 à Stockholm BOB et Best in show au WORLD WINNER CIRCUIT 2008 (SBHK)et multi vainqueur en Nationale d'élevage .Varish est un superbe Berger d'Anatolie né le 25/05/2004.Issue d'une lignée de champion(Ogan du val de la boissiere, Lipsos du val de la boissiere,Hisar Razi, Laika du val de la Boissiere, Firat),son atavisme pour la protection est très profond ainsi qu'un énorme respect pour sa famille et pour les enfants.Ses mensurations sont de 80 cm au garrot et 64 kg.Vivant dehors, été comme hiver,il est très robuste et athlétique.Varish est identifié génétiquement.
English: Varish du val de la Boissiere(2CVX028) is Champion of France, Luxembourg Champion, European Champion, Champion of Croatia, Belgian Champion, Champion of Switzerland, Netherlands Champion, Champion of Germany. But Varish is also World Champion in 2008 in Stockholm BOB and Best in Show in the WORLD TOUR WINNER 2008 (SBHK) and multi-National winner in livestock. Varish is a wonderful Anatolian Shepherd born 25/05/2004. Born into a lineage of champions (Ogan du val de la Boissiere, Lipsos du val de la Boissiere,Hisar Razi, Laika du val de la Boissiere, Firat), heredity for his protection is very deep and a huge respect for his family and children. Its measurements are 80 cm at the withers and 64 kg. Living outside, summer or winter, he is very strong and athletic. Varish is identified genetically.
Tarih
Kaynak travail personnel (own work) Franck Balzar
Yazar Tibilou
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Creative Commons BY-NC

Lisanslama

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisanslar altında yayımlıyorum:
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Aktarılmamış, 2.5 Genel, 2.0 Genel ve 1.0 Genel lisansları ile lisanslanmıştır.
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
İstediğiniz lisansı seçebilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

12 Kasım 2006

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.58, 24 Temmuz 200819.58, 24 Temmuz 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.304 × 1.728 (1,42 MB)Tibilou{{Information |Description={{fr|1=Varish, chez lui à Pannes 54470 France}} |Source=travail personnel (own work) Franck Balzar |Author=Tibilou |Date=2006/11/12 |Permission= |other_versions= }} {{ImageUpload|full}}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri