Dosya:Ubuntu Yazılım Merkezi 03.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.366 × 768 piksel, dosya boyutu: 688 KB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
Türkçe: Ubuntu Yazılım Merkezinden bir görüntü
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Fsandlinux
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)

Bu ekran görüntüsü, yazılımın telif hakkına uygun bölümlerini veya görsellerini telif hakkıyla korunan içermez, veya yazar bunu bir özgür lisansı (bu bildirimin altında belirtilmelidir) kapsamında yayımlamıştır ve bu nedenle ekran görüntüleri, Wikimedia Commons lisanslama kurallarına uymaktadır. Özel lisansına göre özgürce kullanabilirsiniz. Özgür yazılım lisansı:

GNU head Bu çalışma özgür bir yazılıma aittir; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanmış gibi dağıtabilir ve/veya GNU Genel Kamu Lisansı sürüm 3 ya da daha yeni sürümlerinin koşulları altında değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı umularak dağıtılmaktadır ancak BELİRLİ BİR AMACA YÖNELİK UYGUNLUK ya da dolaylı hiçbir GARANTİ VERİLEMEMEKTEDİR. Daha fazla bilgi için GNU Genel Kamu Lisansı sürüm 3 sayfasına bakabilirsiniz.

Not: ekran görüntüsü, programın parçası olmayan bir metin veya grafik gibi program kodunun doğrudan sonucu olmayan herhangi bir çalışmayı gösteriyorsa, bu iş için lisansı ayrı olarak belirtilmelidir.


Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

3 Mayıs 2013

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel20.18, 3 Mayıs 201320.18, 3 Mayıs 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.366 × 768 (688 KB)HatasUser created page with UploadWizard

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri