Dosya:Turtlesoftasmancover.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Turtlesoftasmancover.jpg((430 × 600 piksel, dosya boyutu: 102 KB, MIME tipi: image/jpeg))


en.wikipedia üzerinden Commons'a Maksim tarafından transfer edildi.

Dosyanın orjinal açıklama sayfası burada bulunmaktadır. Aşağıdaki tüm kullanıcı adları için en.wikipedia bakın.

Özet

Book cover, "The Turtles of Tasman," by Jack London. This is a copy of http://www.gutenberg.org/files/16257/16257-h/images/cover.jpg . It is believed to be in the public domain for the following reasons: first, it is from a Project Gutenberg etext and all material disseminated by Project Gutenberg is supposed to be in the public domain (and they vet their material carefully). Second, it was published in the U.S. 1916 (and also Jack London died in 1916).

Lisanslama

Public domain
Public domain
Bu medya dosyası ve içeriği ABD'de kamu malıdır. Bu durum genellikle ABD'de telif hakkı süresi dolmuş eserler için geçerlidir. Çünkü ilk yayınlanması 1 Ocak 1929 tarihinden önce yapılmıştır. Daha fazla açıklama için bu sayfaya bakınız.

United States
United States
Bu görüntü, Amerika Birleşik Devletleri dışında kamu malı olmayabilir; özelikle ABD eserleri için Kanada, Çin Halk Cumhuriyeti (Hong Kong ya da Makao hariç), Almanya, Meksika ve İsviçre' gibi kısa vadeli kuralı geçerli olmayan ülke ve bölgelerde geçerli değildir. Yayını oluşturan ve tarihi gibi temel bilgiler belirtilmelidir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kamu malı ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz.
date/time username edit summary
21:13, 5 March 2006 en:User:Dpbsmith (Book cover, "The Turtles of Tasman," by Jack London. This is a copy of http://www.gutenberg.org/files/16257/16257-h/images/cover.jpg . It is believed to be in the public domain for the following reasons: first, it is from a Project Gutenberg etext and all)

Orijinal yükleme günlüğü

Legend: (cur) = this is the current file, (del) = delete this old version, (rev) = revert to this old version.

Click on date to download the file or see the image uploaded on that date.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel11.10, 25 Mart 200611.10, 25 Mart 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli430 × 600 (102 KB)MaksimLa bildo estas kopiita de wikipedia:en. La originala priskribo estas: == Summary == Book cover, "The Turtles of Tasman," by Jack London. This is a copy of http://www.gutenberg.org/files/16257/16257-h/images/cover.jpg . It is believed to be in the public

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri