Dosya:Postfix-logo.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Postfix-logo.png((130 × 91 piksel, dosya boyutu: 3 KB, MIME tipi: image/png))


Açıklama
English:
Açıklama Logo of the Postfix MTA
Kaynak
Yazar Karol Kreński
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public Domain

Lisanslama:

Public domain
Bu görüntüyü oluşturan ve özgün telif hakkı sahibi tarafından kamu malı olarak üretilmiştir. Bu dünya çapında geçerlidir. Dosyayı kopyalamanız ve yeniden kullanmanız, türevlerini oluşturmanız, uygun gördüğünüz bir şekilde ticari amaçlı kullanmanız durumunda oluşturan kişiye teşekkür etme şartı bile aranmaksızın kullanımı serbest bırakılmıştır. Bununla birlikte dosya kullanımında nezaketen http://www.inf.sgsp.edu.pl/pub/MALUNKI/ adresine geri bağlantı vermeniz halinde bundan mutluluk duyacağız.

Yasal olarak bunun mümkün olmadığı koşullarda:

Yasalar tarafından aksi öngörülmediği sürece çalışmanın telif hakkı sahibi, hiçbir şart olmadan bu çalışmanın herhangi bir amaç için kişi veya kuruluşlara kullanması hakkını vermektedir. Ancak dosya kullanımında nezaketen http://www.inf.sgsp.edu.pl/pub/MALUNKI/ adresine geri bağlantı vermeniz halinde bundan mutluluk duyacağız.
Tarih 6 Haziran 2006 (original upload date)
Kaynak en.wikipedia üzerinden Commons'a Cody_Cooper tarafından transfer edildi.
Yazar The original uploader was Ghen at İngilizce Vikipedi.
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Lisanslama

Public domain
Bu görüntüyü oluşturan ve özgün telif hakkı sahibi tarafından kamu malı olarak üretilmiştir. Bu dünya çapında geçerlidir. Dosyayı kopyalamanız ve yeniden kullanmanız, türevlerini oluşturmanız, uygun gördüğünüz bir şekilde ticari amaçlı kullanmanız durumunda oluşturan kişiye teşekkür etme şartı bile aranmaksızın kullanımı serbest bırakılmıştır. Bununla birlikte dosya kullanımında nezaketen Wikipedia (http://www.wikipedia.org/) adresine geri bağlantı vermeniz halinde bundan mutluluk duyacağız.

Yasal olarak bunun mümkün olmadığı koşullarda:

Yasalar tarafından aksi öngörülmediği sürece çalışmanın telif hakkı sahibi, hiçbir şart olmadan bu çalışmanın herhangi bir amaç için kişi veya kuruluşlara kullanması hakkını vermektedir. Ancak dosya kullanımında nezaketen Wikipedia (http://www.wikipedia.org/) adresine geri bağlantı vermeniz halinde bundan mutluluk duyacağız.


Orijinal yükleme günlüğü

Dosyanın orjinal açıklama sayfası burada bulunmaktadır. Aşağıdaki tüm kullanıcı adları için en.wikipedia bakın.
  • 2006-06-06 17:46 Ghen 130×91× (3397 bytes) Logo of the Postfix MTA, from: http://www.postfix.org/mysza.gif

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel00.52, 11 Kasım 200900.52, 11 Kasım 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli130 × 91 (3 KB)Cody Cooper{{Information |Description={{en|{{User:10nitro/Karol Krenski | Description = Logo of the Postfix MTA | Gallery = LOGO | Alt = Logos | Image = postfix-logo.gif }}}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; transfer was stated to be

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: