Dosya:Openlogo-debianV2.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 512 × 634 piksel, dosya boyutu: 4 KB)


Özet

Açıklama
English: Debian OpenLogo.
Italiano: Logo Debian liberamente utilizzabile
Polski: Logo Debiana dla wolnego użytku.
Українська: Логотип Debian для вільного використання.
Kaynak www.debian.org/logos/
Yazar Debian Project
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Copyright (c) 1999 Software in the Public Interest
Diğer sürümler

Debian-OpenLogo.svg

Debian logo.png
SVG gelişimi
InfoField
 
Bu SVG kaynak kodu geçerlidir.
 
This vector image was created with Adobe Illustrator, and then manually edited.

Lisanslama

GNU head This library is free software; you can redistribute it and/or modify it under the terms of the GNU Lesser General Public License as published by the Free Software Foundation; either version 3 of the License, or any later version. This work is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the GNU Lesser General Public License for more details.
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Taşınmamış lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
Expat Lisansı altında, bazen MIT Lisansı olarak da bilinir:

Telif hakkı © 1999 Software in the Public Interest

Bu yazılımın ve ilişkili belgelendirme dosyalarının ("Yazılım") bir kopyasını alan herhangi bir kişiye, kullanma, kopyalama, değiştirme, birleştirme hakları da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir sınırlama olmaksızın, Yazılım ile ilgili olarak erişim izni verilir. Yazılımın kopyalarını yayınlamak, lisanslamak ve/veya satmak ve Yazılımın sağlandığı kişilere aşağıdaki koşullara tabi olarak izin vermek için:

Yukarıdaki telif hakkı bildirimi ve bu izin bildirimi, Yazılımın tüm kopyalarına veya önemli bölümlerine dahil edilecektir.

Yazılım, satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal etmeme dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, açık veya zımni hiçbir garanti olmaksızın "olduğu gibi" sağlanır. Hiçbir durumda yazarlar veya telif hakkı sahipleri, Yazılım, sözleşme veya haksız fiilden doğan veya Yazılım ile ilgili olarak veya Yazılımın kullanımından veya bunlarla ilgili diğer anlaşmalardan kaynaklanan herhangi bir talep, hasar veya diğer yükümlülüklerden sorumlu tutulamaz.


Yükleyiciye: MIT Lisansının çeşitli sürümleri vardır, lisansı daha kesin bir şekilde belirtmek isteyebilirsiniz. Ayrıntıları görmek için {{MIT}} bağlantısına tıklayın.

Trademarked Bu çalışma, bazı yargı bölgelerinde tescilli marka olarak korunabilen materyalleri içerir. Kullanmak istiyorsanız, bunu yapmak için yasal hakka sahip olduğunuzdan ve herhangi bir ticari marka hakkını ihlal etmediğinizden emin olmalısınız. Genel sorumluluk reddimize bakın.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/svg+xml

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel00.56, 5 Eylül 202200.56, 5 Eylül 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli512 × 634 (4 KB)Smasongarrisonslimmed down with svgomg // Editing SVG source code using c:User:Rillke/SVGedit.js
23.44, 25 Aralık 201223.44, 25 Aralık 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli512 × 634 (4 KB)EbrahimMinify
11.16, 19 Nisan 200911.16, 19 Nisan 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli210 × 260 (5 KB)FleshgrinderSome code optimization
19.56, 3 Şubat 200919.56, 3 Şubat 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli87 × 108 (7 KB)Luzbelito92~commonswikiAumentada la resolución
21.46, 4 Nisan 200821.46, 4 Nisan 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli87 × 108 (7 KB)Shooke{{Information |Description=Debian OpenLogo |Source=[http://www.debian.org/logos/ www.debian.org/logos/] |Date= |Author=Debian |Permission=Debian Open Use Logo License Copyright (c) 1999 Software in the Public Interest This logo or a modified version may

Küresel dosya kullanımı

Meta veri