Dosya:Midnight at the glassworks2b.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((4.803 × 3.256 piksel, dosya boyutu: 13,05 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Vikipedi

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Özet

Açıklama
English: "Glassworks. Midnight. Location: Indiana." From a series of photographs of child labor at glass and bottle factories in the United States by Lewis W. Hine, for the National Child Labor Committee, New York.
Tarih
Kaynak Library of Congress[1]
Yazar Lewis Wickes Hine. Restored by Michel Vuijlsteke
Diğer sürümler Alternative histogram applied to file:Midnight_at_the_glassworks2.jpg. Original: file:Midnight_at_the_glassworks.jpg.

Lisanslama

Public domain
Başlık 17, Bölüm 1, Bölüm 105 ABD Kanununun şartları altında Amerika Birleşik Devletleri Federal Hükümeti işi olduğu için bu çalışma ABD'de kamu malıdır. Telife bakınız. Not: Bu sadece Federal Hükümetin çalışması değil, ABD eyaleti bölge, federasyon, il, belediye veya diğer alt herhangi bir birimin ABD devlet çalışmaları için geçerlidir. Bu şablon 1978 yılından bu yana ABD Posta Servisi tarafından yayımlanan pul tasarımları için geçerli değildir. (Bakınız 206.02(b) of Compendium II: Copyright Office Practices).

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/jpeg

Ağustos 1908Gregoryen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel11.19, 21 Mart 200911.19, 21 Mart 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli4.803 × 3.256 (13,05 MB)Mvuijlst{{Information |Description={{en|1="Glassworks. Midnight. Location: Indiana." From a series of photographs of child labor at glass and bottle factories in the United States by Lewis W. Hine, for the National Child Labor Committee, New York.}} |Source=Libra

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri