Dosya:London 360 from St Paul's Cathedral - Sept 2007.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((17.458 × 2.904 piksel, dosya boyutu: 17,65 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Görsel of the year
Görsel of the year
Featured görsel

Wikimedia CommonsVikipedi

Bu dosya 2007 yılının en iyi resim adayı olmuştur.
Bu resim, Wikimedia Commons (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Vikipedi
 Bu resim, Almanca Vikipedi'de (Exzellente Bilder) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Farsça Vikipedi'de (نگاره‌های برگزیده) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.


Özet

Açıklama
English: A 3x17 segment 360 degree panoramic view of London taken from the Golden Gallery of St Paul's Cathedral. Taken by myself with a Canon 5D and 24-105mm f/4L IS lens.
Español: Panorama de 360 grados de Londres. Foto tomada desde la Golden Gallery en la Catedral de San Pablo. Información técnica: matriz de 3x17. Fotos obtenidas con una Canon 5D y lentes 24-105mm f/4L IS.
Français : Panorama de Londres vu de la Golden Gallery de la Cathédrale Saint Paul. Panorama issu de l'assemblage de 3 rangs de 17 photos chacun. Photos prises avec un appareil photo Canon 5D et un objectif 24-105mm f/4L IS.
Türkçe: St Paul Katedralinden Londra panoraması
Tarih 18th of September, 2007h vg
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Diliff
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Summary:
In using this image or any subsequent derivatives of it, you are required to release the image under the same license. As such, any reproduction of this image, in any medium, must appear with a copy of, or full URL of the license.
Attribution of this image to the author (DAVID ILIFF) is also required, preferably in a prominent location near the image.
No other conditions may be added to, or removed from this license without the permission of the author and copyright holder.
Suggested attribution: "Photo by DAVID ILIFF. License: CC BY-SA 3.0"
Please review the full license requirements carefully before using this image. If you would like to clarify the terms of the license or negotiate less restrictive commercial licensing outside of the bounds of GFDL/CC-BY-SA, please contact me by email, or if you don't have a Wikipedia account you can either leave a message on my talk page with your contact details and your request, or you can contact me on Facebook. Please also send a 'friend request' to ensure that I am aware of your message.
Kamera pozisyonu51° 30′ 49,8″ K, 0° 05′ 53,8″ B Kartographer map based on OpenStreetMap.Bu ve diğer görüntülerin konumlarını şurada belirle: OpenStreetMapinfo
Panorama-overlay

view this Panorama with Wikipedia-articles overlay

(Help)
360°

Lisanslama

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisanslar altında yayımlıyorum:
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

w:tr:Creative Commons
atıf
Bu dosya, Creative Commons Atıf 3.0 Uluslararası lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
İstediğiniz lisansı seçebilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

51°30'49.799"N, 0°5'53.801"W

0,004 saniye

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel21.33, 18 Eylül 200721.33, 18 Eylül 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli17.458 × 2.904 (17,65 MB)Diliff{{Information |Description=A 3x17 segment 360 degree panoramic view of London taken from the Golden Gallery of St Paul's Cathedral. Taken by myself with a Canon 5D and 24-105mm f/4L IS lens. |Source=self-made |Date=18th of September, 2007 |Author= [[User:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri