Dosya:Logo UFMG.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((860 × 336 piksel, dosya boyutu: 45 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
Português: Logo da Universidade Federal de Minas Gerais
Kaynak site da Universidade Federal de Minas Gerais
Yazar Marcelo Lustosa - Centro de Comunicação da UFMG

Universidade Federal de Minas Gerais

Lisanslama

Public domain
Bu logo resmi yalnızca basit geometrik şekillerden veya metinden oluşur. Telif hakkı koruması için gerekli olan özgünlük eşiğini karşılamıyor ve bu nedenle kamu malıdır. Telif hakkı kısıtlamaları içermemesine rağmen, bu görüntü yine de diğer kısıtlamalara tabi olabilir. Daha fazla bilgi için WP:PD § Fonts and typefaces veya Template talk:PD-textlogo sayfalarına bakın.
Trademarked Bu çalışma, bazı yargı bölgelerinde tescilli marka olarak korunabilen materyalleri içerir. Kullanmak istiyorsanız, bunu yapmak için yasal hakka sahip olduğunuzdan ve herhangi bir ticari marka hakkını ihlal etmediğinizden emin olmalısınız. Genel sorumluluk reddimize bakın.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.11, 12 Aralık 201114.11, 12 Aralık 2011 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli860 × 336 (45 KB)MarcelolustosaLogotipo da Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG), desenvolvido pelo Centro de Comunicação (CEDECOM) em Novembro/2011 Fonte: http://www.ufmg.br/marca
23.15, 20 Haziran 200923.15, 20 Haziran 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli333 × 109 (5 KB)Thidasam{{Information |Description={{pt|1=Logo da Universidade Federal de Minas Gerais}} |Source=site da Universidade Federal de Minas Gerais |Author=Universidade Federal de Minas Gerais |Date= |Permission= |other_versions= }} Universidade Federal de Minas Gerais

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: