Dosya:Juppentracht 08a.JPG

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((4.272 × 2.848 piksel, dosya boyutu: 1,77 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Görsel of the year
Görsel of the year
Featured görsel
Quality görsel
Quality görsel

Wikimedia Commons

Bu resim, Wikimedia Commons (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
Bu resim, Kaliteli resimdir ve Kaliteli resim yönergelerine uygun olduğu kabul edilmiştir.

Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

This image was selected as picture of the day on Vietnamese Wikipedia.
Açıklama
Deutsch: Die Merkmale der Bregenzerwälder Frauentracht (der Juppe) sind, die silberne Schnalle, der "Bleotz", welcher kunstvoll mit gold-silbernen Stickereien versehen ist, der "Keadoro", ein kunstvoll goldsilberner, bestickter Zierstreifen am Rücken und die verschiedenen Kopfbedeckungen. Sie sind ein ganz besonderes Markenzeichen der Wäldertracht. "Spitzkappe (für den Kirchgang)", "Brämokappo (Pezlkappe aus Seehundfell)", "Stuoz", "Stucho (weisses Haartuch für die Trauer)", "Schäohut (Strohhut, Sommer)", "Kaufmannhut (Filzhut, Übergangszeit)" und als Meisterstück das "Schappale (Trachtenkrönele, Krönchen oder Flitterkrone)". Veröffentlicht: Georg Kessler in "Freizeit im Ländle, Die schönsten Ausflugziele in Vorarlberg ISBN 978-3-7022-3068-5 2010.
English: The characteristics of the female costume Bregenzerwald are: the silver buckle, the "Bleotz" chest part, which is elaborately embroidered with gold silver is in the "Keadoro", an elaborately embroidered gold silver decorative stripes on the back and the different hats. They are a very special trademark of Bregenzerwald costume. "Spitz cover (for the church)," "Brämokappo (Pelzkappe seal)", "Stuoz", "Stucho (white Haartuch for the funeral)", "Schäohut (straw hat, summer)", "Businessman Hat (felt, for the transitional period) "and the masterpiece" Schappale (costumes called crown)."
Esperanto: Patrino kaj ŝia filino en tradiciaj vestoj de la regiono Bregenzerwald en Vorarlbergo, Aŭstrujo
Français : Une mère et sa fille en costume traditionnel du Bregenzerwald.
Polski: Matka i córka w tradycyjnych strojach ludowych z Bregenzerwald w Austrii
Português: Mãe e filha em trajes típicos da região de Bregenzerwald, estado austríaco de Vorarlberg.
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Böhringer Friedrich
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 2.5 Genel lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
VRT Wikimedia

Bu eser özgürdür ve herhangi bir amaç için herkes tarafından kullanılabilir. Eğer bu içeriği kullanmak isterseniz, bu sayfada görülen lisans şartlarını takip ederek kullandığınız sürece izin istemenize gerek yoktur.

Wikimedia telif hakkı sahibinin bu sayfada belirtilen şartlar altında yayınlanmasını onayladığını teyit eden bir e-posta aldı. Bu yazışmalar bir VRTS üyesi tarafından gözden geçirilerek izin arşivinde saklanmaktadır. Yazışma güvenilir gönüllülerce kullanılabilir bilet #2008093010032244.

Arşivlenen yazışmalar hakkında sorularınız varsa, lütfen VRT haber panosunu kullanarak bildiriniz. Bilet bağlantısı: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008093010032244
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Diğer sürümler
Kamera pozisyonu47° 11′ 14,67″ K, 9° 59′ 14,09″ D Kartographer map based on OpenStreetMap.Bu ve diğer görüntülerin konumlarını şurada belirle: OpenStreetMapinfo

Quelle: [www.trachtengruppe.at] Vorarlberger Landestrachtenverband

Personality rights Bu çalışma özgür lisans ya da kamu malı olmasına rağmen kişi(ler) çalışma üzerinde hak iddia edebilir. Bu hak gerekli izinler olmadan yasal kullanımı sınırlar. Bu durum örnek bir izin ya da ihlal iddiasını çürütecek bir kanıt gerektirir. Çalışmayı yükleyen kişi -zorunda olmasa da- bu tür bir kanıtı bulmanız için yardımcı olabilir. Ayrıntılı bilgi için genel ret sayfamızı inceleyin.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Juppe İngilizce

27 Eylül 2008

47°11'14.669"N, 9°59'14.089"E

0,0025 saniye

150 milimetre

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel21.37, 15 Ocak 200921.37, 15 Ocak 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli4.272 × 2.848 (1,77 MB)Böhringer{{Information |Description= {{de| Die Merkmale der Bregenzerwälder Frauentracht (der Juppe) sind, die silberne Schnalle, der "Bleotz", welcher kunstvoll mit gold-silbernen Stickereinen versehen ist, der "Keadoro", ein kunstvoll gold
13.47, 30 Eylül 200813.47, 30 Eylül 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli4.272 × 2.848 (6,15 MB)Böhringer{{Information |Description= {{de| Die Merkmale der Bregenzerwälder Frauentracht (der Juppe) sind, die silberne Schnalle, der "Bleotz", welcher kunstvoll mit gold-silbernen Stickereinen versehen ist, der "Keadoro", ein kunstvoll gold

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri