Dosya:ISS expedition 13 patch with reiter.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.099 × 1.967 piksel, dosya boyutu: 1,54 MB, MIME tipi: image/png))


File:ISS Expedition 13 Patch with Reiter.svg, bu dosyanın vektör versiyonudur. Bu raster görüntünün yerine kullanılmalıdır.

File:ISS expedition 13 patch with reiter.png → File:ISS Expedition 13 Patch with Reiter.svg

Daha fazla bilgi için Help:SVG/tr sayfasına bakın.

Diğer dillerde
Alemannisch  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  British English  català  čeština  dansk  Deutsch  eesti  English  español  Esperanto  euskara  français  Frysk  galego  hrvatski  Ido  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk nynorsk  occitan  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  Scots  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  vèneto  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  нохчийн  русский  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  עברית  العربية  فارسی  +/−
Yeni SVG resmi

Özet

Açıklama
English: Mission patch of ISS Expedition 13, showing the ISS's configuration at the start of the six-month long mission and trailing flags of the USA, Russia and Germany, representing the three crew members aboard.
Tarih
Kaynak http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-13/html/iss013-s-001a.html
Yazar NASA, made png by me for the sake of transparency
Diğer sürümler Mission patch without Reiter
Bu görüntü veya video ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) merkezlerinden birisitarafından Fotoğraf ID: ISS013-S-001A ile kataloğa alınmıştır.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Diğer diller:

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Ocak 2006

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.36, 29 Eylül 200614.36, 29 Eylül 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.099 × 1.967 (1,54 MB)Bricktopslightly brighter colors (matchmatch better with the german flag colors), source http://esamultimedia.esa.int/images/astrolab/Exp13patch_Hi.jpg (image credit: NASA)
16.40, 25 Ağustos 200616.40, 25 Ağustos 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.500 × 2.344 (1,87 MB)Bricktoplarger
19.14, 11 Temmuz 200619.14, 11 Temmuz 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli639 × 602 (425 KB)David Schneider{{Information |Description = Mission patch of ISS Expedition 13, showing the ISS's configuration at the start of the six-month long mission and trailing flags of the USA, Russia and Germany, representing the three crew members aboard. |Source = http://spa

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: