Dosya:Henry Clay Senate3.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.508 × 2.813 piksel, dosya boyutu: 11,57 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Wikimedia CommonsVikipedi

 4:3 veya 5:4 en-boy oranında , bu resim bilgisayar arka planı olmaya uygundur. (Galeri.)

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Özet

The United States Senate, A.D. 1850
Sanatçı/Yapan
Drawn by Peter F. Rothermel / engraved by Robert Whitechurch (1814-ca. 1880)
Başlık
The United States Senate, A.D. 1850
Açıklama
This engraving depicts the Golden Age of the United States Senate in the Old Senate Chamber, site of many of the institution's most memorable events. Here, Henry Clay, "the Great Compromiser," introduces the Compromise of 1850 in his last significant act as a senator. In a desperate attempt to prevent war from erupting, the "Great Triumvirate," of Daniel Webster of Massachusetts, John C. Calhoun of South Carolina, and Clay of Kentucky struggled to balance the interests of the North, South, and West. This image shows all three men, with Clay at center stage, presenting his compromise to the Senate. Daniel Webster is seated to the left of Clay and John C. Calhoun to the left of the chair of the presiding officer, Vice President Millard Fillmore.
Tarih circa 1855
date QS:P571,+1855-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
Katılım numarası
Bu Görüntü, Amerika Birleşik Devletleri Kongre Kütüphanesi'nin dijital ID numarası ppmsca.09398 olan Baskılar ve Fotoğraflar Bölümü içerisinden ulaşılabilir.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Açıklama
  • DRAWN BY P. F. ROTHERMEL
  • Entered according to Act of Congress in the year 1855 by John M. Butler and Alfred Long in the Clerks Office of the District Court of the United states in and for the Eastern District of Pennsylvania.
  • ENGRAVED BY R. WHITECHURCH
  • THE UNITED STATES SENATE, A. D. 1850.
  • This Engraving from the Original Picture is respectfully dedicated to the People of the United States by the Publishers
  • John M. Butler and Alfred Long. 84 CHESTNUT ST PHILADELPHIA PA.
Kaynak/Fotoğrafçı
Diğer sürümler

Other versions all based on the same full resolution image from the Library of Congress:

Also see Category:The United States Senate, A.D. 1850, by Peter F. Rothermel
Bu rötuşlanmış bir resim olup, resmin özgün hâli üzerinde oynama yapılarak elde edilmiştir. Yapılan değişiklikler: Shadow/highlight adjustment. Colors balanced and partial desaturation..Resmin özgün hâline şuradan erişilebilir: Henry Clay Senate2.jpg. Resimdeki düzenlemeler Durova tarafından yapılmıştır.

Lisanslama

Bu görüntüde gösterilmekte olan iki boyutlu sanat yapıtı,
  • yaratıcısının ölüm tarihine ya da
  • yayımlandığı tarihe bağlı olarak,
tüm dünyada geçerli olmak üzere, kamu malıdır.
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Dolayısıyla, o sanat yapıtına ait bu tekrar üretim görüntüsü de kamu malıdır. Tanımlanan durum, ABD (bakınız, Bridgeman Art Library v. Corel Corp. - Bridgeman Sanat Kütüphanesi Corel Şirketine karşı), Almanya ve diğer pek çok ülkede yaratılmış tekrar üretimler için geçerlidir.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel20.10, 22 Ocak 201020.10, 22 Ocak 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.508 × 2.813 (11,57 MB)Durova{{Information |Description=Henry Clay addressing the U.S. Senate, Daniel Webster is seated to the left of Clay, John C. Calhoun is to the left of the Speaker's chair |Source=*File:Henry_Clay_Senate2.jpg |Date=2010-01-22 20:08 (UTC) |Author=*[[:File:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri