Dosya:French mutilé with mask2.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.773 × 5.435 piksel, dosya boyutu: 6,79 MB, MIME tipi: image/jpeg))

Featured picture starFeatured picture star
Featured picture starFeatured picture star
Bu bir seçkin resim takımının bir parçasıdır. Vikipedi topluluğu tarafından güzel, şok edici, etkileyici ve/veya bilgilendirici bulunan bu resme seçkin resim statüsü verilmiş ve kullanıldığı maddeye önemli ölçüde katkı sağladığına karar verilmiştir. Bu takımın ana dosyası French mutilé without mask2.jpg'dir. Eğer benzer bir kalitede özgür lisans etiketli bir resminiz varsa, söz konusu resmi yükleyebilir ve aday gösterebilirsiniz.

Vikipedi

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Açıklama "French mutilé fitted with a mask by Mrs. Anna Coleman Ladd, of the Americian Red Cross, thus making him able to appear in public unnoticed"
Tarih
Kaynak Library of Congress[1]
Yazar unknown, possibly American Red Cross
Diğer sürümler Fully restored version of File:French mutilé with mask.jpg. Rotated and cropped. Dirt and scratches removed. Inconsistent tone in backdrop corrected. Curves adjusted See also File:French mutilé with mask1.tif (partial restoration) and File:French mutilé with mask2.tif (full restoration, uncompressed).
Public domain
Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Kamu malı çalışmalarının Commons üzerinde barındırılması için Amerika Birleşik Devletleri ve eser kaynağı ülkedeki telif hakları kapsamı dışında olmalıdır. Eğer çalışma ABD eseri değilse, kaynak ülkedeki kullanımında telif hakkı durumunu gösteren bir etiket ile işaretlenmesi gereklidir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel04.48, 22 Ocak 201004.48, 22 Ocak 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.773 × 5.435 (6,79 MB)Durova{{Information |Description="French mutilé fitted with a mask by Mrs. Anna Coleman Ladd, of the Americian Red Cross, thus making him able to appear in public unnoticed" |Source=Library of Congress[http://hdl.loc.gov/loc.pnp/cph.3c37182] |Date=1918 |Author

Küresel dosya kullanımı

Meta veri