Dosya:Free Software Foundation logo and wordmark.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 3.390 × 395 piksel, dosya boyutu: 11 KB)


Özet

Açıklama This is the official logo from the Free Software Foundation as SVG.
Tarih
Kaynak http://www.gnu.org/graphics/fsf-logo.html
Yazar Li Jiang

Lisanslama

Creative Commons CC-Zero Bu dosya Creative Commons Evrensel Kamu Malı İthafı altındadır.
Bu çalışmayı oluşturan kişi bu senet ile eser hakkında tüm dünya çapında telif hakkı yasaları kapsamında, yasalar tarafından izin verilen ölçülerde ve diğer benzer tüm haklarından feragat etmiş ve kamu malı olarak nitelendirmiştir. Siz bu çalışmayı ve eseri hiç bir izin almadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere kopyalayabilir, değiştirebilir ve serbestçe dağıtabilirsiniz.

Trademarked Bu çalışma, bazı yargı bölgelerinde tescilli marka olarak korunabilen materyalleri içerir. Kullanmak istiyorsanız, bunu yapmak için yasal hakka sahip olduğunuzdan ve herhangi bir ticari marka hakkını ihlal etmediğinizden emin olmalısınız. Genel sorumluluk reddimize bakın.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Aslen http://www.gnu.org/graphics/fsf-logo.html adresinde paylaşılan bu dosya, 28 Eylül 2022 tarihinde hizmetli veya inceleyici olan Tulsi tarafından gözden geçirildi ve belirtilen tarihte belirtilen lisans altında erişilebilir olduğu doğrulandı.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
Official logo from the Free Software Foundation (SVG), 2006

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

31 Temmuz 2006

image/svg+xml

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel06.23, 19 Aralık 200906.23, 19 Aralık 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.390 × 395 (11 KB)Biktoracleaned version with minor corrections
21.17, 31 Temmuz 200621.17, 31 Temmuz 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli4.238 × 494 (15 KB)Sven{{Information |Description=This is the official logo from the en:Free Software Foundation as SVG. |Source=http://www.gnu.org/graphics/fsf-logo.html |Date=31.07.2006 |Author=uploaded by User:Sven |Permission={{GPL}} {{GFDL}} |other_versions=[[:Im

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri