Dosya:Foto Süreyya Dergi 1930'lar.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((500 × 687 piksel, dosya boyutu: 55 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Türkiye'de yayımlanmış fotoğraf dergileri maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Türkiye'de yayımlanmış fotoğraf dergileri maddesine örnek teşkil edebilecek, "Foto Süreyya" dergisinin 1930'lu yıllara ait bir sayısının ön kapak fotoğrafı. Dergi önce 15 günde bir çıkıyordu, sonra ayda bir yayımlanmaya başladı.
Kaynak sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen derginin yayımcısındadır.
Kullanılan kısım Dergi kapağı resmi, ticari sayılabilecek bir ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen derginin de yer aldığı ansiklopedi maddesinin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Dergi/madde hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim artık piyasada olmayan ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu dergi kapağı görüntüsünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.50, 2 Ağustos 201107.50, 2 Ağustos 2011 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli500 × 687 (55 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Türkiye'de yayımlanmış fotoğraf dergileri | Açıklama = Türkiye'de yayımlanmış fotoğraf dergileri maddesine örnek teşkil edebilecek, "Foto Süreyya" dergisinin 1930'lu yıl

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri