Dosya:Firefox 3 Strata Aero.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Firefox_3_Strata_Aero.png((350 × 80 piksel, dosya boyutu: 13 KB, MIME tipi: image/png))


Açıklama Firefox 3's toolbar in Windows Vista
Tarih (UTC)
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması (Screenshot)
Yazar Firefox contributors
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)

This work* is free software; it is licensed under Mozilla's MPL / GPL / LGPL tri-license.

The contents of this file are subject to the Mozilla Public License Version 1.1 (the "License"); you may not use this file except in compliance with the License.

Software distributed under the License is distributed on an "AS IS" basis, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, either express or implied. See the License for the specific language governing rights and limitations.

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

GNU head Bu kütüphane bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Daha Küçük Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2.1 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümünü (sizin seçiminize göre) seçerek; bu kütüphaneyi dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu kütüphane faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

İstediğiniz lisansı seçebilirsiniz.

* If the license comes from a Mozilla work released after 2011, please note that in 2012, Mozilla Public License 2.0 was released, and some Mozilla software has been switched to it. See this VP/C section for discussion.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

21 Haziran 2008

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel20.16, 11 Kasım 200820.16, 11 Kasım 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli350 × 80 (13 KB)Victormoz Optimization
02.23, 21 Haziran 200802.23, 21 Haziran 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli350 × 80 (12 KB)WikiLeon{{Information |Description=Firefox 3's toolbar in Windows Vista |Source=Screenshot |Date=~~~~~ |Author=<!-- software author / developer team --> Firefox contributors |Permission={{free screenshot|license={{MTL}}}} |other_versions= }} [[Category:Screenshot

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: