Dosya:EdgeIssue234.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

EdgeIssue234.jpg((425 × 562 piksel, dosya boyutu: 169 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Edge (dergi) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Edge (dergi) isimli maddede kullanılmak üzere, Edge isimli derginin taranarak elde edilmiş veya web sitesinden alınmış görüntüsüdür.
Kaynak Dergi kapağına ait olan bu görüntü, taranarak veya diğer dijital yöntemler ile ya da derginin kendi web sitesinden alınmıştır. Görüntü internet üzerinde bu sayfa veya sayfalarda da bulunabilir. Telif hakkı muhtemelen dergiye, sahibine veya dergideki görüntü sahibi ya da temsilcisine aittir.
Kullanılan kısım Taranarak veya diğer dijital yöntemler ile elde edilen görüntüsü resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmıdır.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen maddenin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Madde hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu görüntünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel17.05, 22 Haziran 201417.05, 22 Haziran 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli425 × 562 (169 KB)Dijkstra (mesaj | katkılar)== Dosya ile ilgili açıklama == {{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Edge (dergi) | Açıklama = Edge (dergi) isimli maddede kullanılmak üzere, '''Edge''' isimli derginin taranarak elde edilmiş veya web sitesinden...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: