Dosya:Berlin (PSF).png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.557 × 1.683 piksel, dosya boyutu: 240 KB, MIME tipi: image/png))


File:Berline als Skizze in Seitenansicht.svg, bu dosyanın vektör versiyonudur. Aşağı olmadığında bu raster görüntünün yerine kullanılmalıdır.


Daha fazla bilgi için Help:SVG/tr sayfasına bakın.

Diğer dillerde
Alemannisch  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  British English  català  čeština  dansk  Deutsch  eesti  English  español  Esperanto  euskara  français  Frysk  galego  hrvatski  Ido  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk nynorsk  occitan  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  Scots  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  vèneto  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  нохчийн  русский  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  עברית  العربية  فارسی  +/−
Yeni SVG resmi

Açıklama
English: Line art drawing of a Berlin.
Kaynak Archives of Pearson Scott Foresman, donated to the Wikimedia Foundation
resim çıkarma işlemi
Bu dosya başka bir dosyadan çıkartan
: PSF B-90001.png
resmi dosya
Yazar Pearson Scott Foresman
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public domain Bu iş yazarı Pearson Scott Foresman tarafından kamu malı olarak yayınlanmıştır. Bu dünya çapında geçerlidir.
Bazı ülkelerde bu yasal olarak mümkün olmayabilir; öyleyse:
Pearson Scott Foresman, bu işi herhangi bir amaç için, herhangi bir şart olmaksızın, yasalarca gerekli olmadıkça, herkesin kullanmasına izin veriyor.

VRT Wikimedia

Bu eser özgürdür ve herhangi bir amaç için herkes tarafından kullanılabilir. Eğer bu içeriği kullanmak isterseniz, bu sayfada görülen lisans şartlarını takip ederek kullandığınız sürece izin istemenize gerek yoktur.

Wikimedia telif hakkı sahibinin bu sayfada belirtilen şartlar altında yayınlanmasını onayladığını teyit eden bir e-posta aldı. Bu yazışmalar bir VRTS üyesi tarafından gözden geçirilerek izin arşivinde saklanmaktadır. Yazışma güvenilir gönüllülerce kullanılabilir bilet #2010061110041093.

Arşivlenen yazışmalar hakkında sorularınız varsa, lütfen VRT haber panosunu kullanarak bildiriniz. Bilet bağlantısı: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2010061110041093
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)



derivative works

Bu dosyanın türev çalışmaları:  Berline als Skizze in Seitenansicht.svg

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/png

de9e393a773b9a2b8189078e77e8e50c3531bb35

245.977 Bayt

1.683 piksel

3.557 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel01.09, 13 Eylül 200801.09, 13 Eylül 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.557 × 1.683 (240 KB)Editor at Large{{ScottForesman |description={{en|Line art drawing of a '''Berlin'''.}} |raw=PSF B-90001.png }} {{uncat}} <!--{{ImageUpload|basic}}-->

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: