Dosya:Balaklava sick 2.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.833 × 3.121 piksel, dosya boyutu: 6,18 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Yazar
Edmond Morin (lithographer), after William Simpson (artist), 1823-1899, artist., Paul & Dominic Colnaghi & Co., publishers
Açıklama
English: "Print shows the embarkation of sick persons at the harbor in Balaklava" (tinted lithograph, digitized from the original print).
Español: Embarkation of the sick at Balaklava (1855), litografía en color que muestra al embarque de los enfermos en el puerto de Balaklava, el centro de suministro de las fuerzas del Reino Unido, para su traslado al hospital temporal en el cuartel de Selimiye, donde Florence Nightingale trabajó durante la Guerra de Crimea.
Français : Gravure colorée montrant l'embarquement des malades au port de Balaklava, durant la guerre de crimée.
한국어: 발라클라바의 항구에서 환자들의 승선을 묘사한 착색 석판화. 이 파일은 원래의 석판화 프린트에서 디지탈 처리를 하였다
Türkçe: The embarkation of sick persons at the harbor in Balaklava, Kırım Savaşı sırasında Florence Nightingale'nın da çalıştığı Selimiye Kışlası'ndaki geçici hastaneye gönderilmek üzere Birleşik Krallık kuvvetlerinin ikmal merkezi olan Balıklava'daki limandan tekneye bindirilen hastaları gösteren renkli litograf (William Simpson, 24 Nisan 1855)
Українська: Гравюра «Посадка хворих у гавані Балаклави». Події Кримської війни (тонована літографія, оцифрована з оригіналу Вільяма Сімпсона 1855 року).
Tarih published April 24, 1855
Ebatlar 37 × 54,5 cm
Kaynak/Fotoğrafçı
Bu Görüntü, Amerika Birleşik Devletleri Kongre Kütüphanesi'nin dijital ID numarası ppmsca.05686 olan Baskılar ve Fotoğraflar Bölümü içerisinden ulaşılabilir.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Diğer sürümler Fully restored version of File:Balaklava sick.jpg. Rotated and cropped, dirt removed. Discolored and damaged areas corrected. Colors and histogram adjusted. See also File:Balaklava sick 1.tif (partial restoration) and File:Balaklava sick 2.tif (full restoration, uncompressed).

Değerlendirme

Görsel of the year
Görsel of the year
Featured görsel

Wikimedia CommonsVikipedi

Bu resim, Wikimedia Commons (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 4:3 veya 5:4 en-boy oranında , bu resim bilgisayar arka planı olmaya uygundur. (Galeri.)

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Lisanslama

Bu görüntüde gösterilmekte olan iki boyutlu sanat yapıtı,
  • yaratıcısının ölüm tarihine ya da
  • yayımlandığı tarihe bağlı olarak,
tüm dünyada geçerli olmak üzere, kamu malıdır.
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Dolayısıyla, o sanat yapıtına ait bu tekrar üretim görüntüsü de kamu malıdır. Tanımlanan durum, ABD (bakınız, Bridgeman Art Library v. Corel Corp. - Bridgeman Sanat Kütüphanesi Corel Şirketine karşı), Almanya ve diğer pek çok ülkede yaratılmış tekrar üretimler için geçerlidir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
A tinted lithograph by William Simpson illustrating evacuation of the sick and injured from Balaklava

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/jpeg

cfcad4a1ce68afea0291143c7ebf3425271a87b0

6.477.186 Bayt

3.121 piksel

3.833 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel03.33, 30 Ağustos 201003.33, 30 Ağustos 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.833 × 3.121 (6,18 MB)Adam CuerdenThere's a slight blue cast on a lot of these images. This isn't so bad as most of them, but it's still present. Minor fix from File:Balaklava_sick_1.tif.
23.14, 25 Ocak 201023.14, 25 Ocak 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.833 × 3.121 (9,75 MB)NativeForeigner{{Information |Description="Print shows the embarkation of sick persons at the harbor in Balaklava." tinted lithograph, digitized from the original print |Source=Library of Congress[http://hdl.loc.gov/loc.pnp/ppmsca.05686] |Date=published April 24, 1855

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri