Chuck bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Chuck bölümleri listesi, 24 Eylül 2007'te yayınlanmaya başlamış olan Chuck dizisinin bölümlerinin listesidir.

Sezonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler Tarih Aralığı DVD çıkış tarihi Blu-ray çıkış tarihi Sezon başlangıcı Sezon finali İzleyici (Milyon)
1 13 2007 – 2008 Eylül 16, 2008[1] Kasım 11, 2008[2] Eylül 24, 2007 Ocak 24, 2008 7.2
2 22 2008 – 2009 Ocak 5, 2008 Ocak 5, 2008 Eylül 29, 2008 Nisan 27, 2009 6.19
3 19 2009 - 2010 Eylül 7, 2010 Eylül 7, 2010 Ocak 10, 2010 Mayıs 24, 2010 5.16
4 22 2010 – 2011 TBA TBA Eylül 20, 2010 Mayıs 16, 2011 4.53
5 13 2011 – 2012 TBA TBA Ekim 28, 2011 Ocak 27, 2012 4.31

Sezon 1[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm No Bölümler Konusu
1 Pilot Chuck bilgisayar dâhisi olan ortalama bir insandır. Ancak bir gün beynine hükümetin en gizli sırları yüklenmiştir. O artık bir CIA ajanı olma yolundadır.
2 Chuck Versus The Helicopter Chuck bir casus olarak yeni hayatına alışmaya çalışırken yeni işe alınan ortakları Sarah ve Casey’le arasındaki gerginlik tırmanmaktadır. Bu arada Chuck’ın problemine çözüm bulabilecek gibi görünen bir doktor cinayete kurban gidince Casey ve Sarah birbirlerini suçlarlar. İki ajan da ısrarla Chuck’ı diğerinin sorumlu olduğuna inandırmaya çalışmaktadır. Chuck’ın kime güveneceğine karar vermesi gerekmektedir.
3 Chuck Versus The Tango Chuck iki ayrı yaşam sürdürmenin hiç de kolay olmadığını öğrenmeye başlamıştır. Bu arada “Aldıkça Al”daki patronu Koca Mike onu epeyce zorlamaya başlayınca yönetici asistanı olmayı hak ettiğini kanıtlamak için Morgan’ın ve Herd’ün yardımına başvurur. Öte yandan Sarah ve Casey, Chuck’ı casus olarak ilk işi için cesaretlendirmeye çalışmaktadır.
4 Chuck Versus The Wookie Sarah’nın CIA’de çalışan çekici meslektaşı bir görevde yardım isteyince, Chuck oldukça sıra dışı bir iş için kolları sıvar. Bir milyon dolar değerindeki bir elmasın teröristlere yardım amacıyla Malibu’daki malikânede saklı tutulduğunu öğrenir ve onu gizlice geri almalarında bu iki güzel kadına yardım etmeyi kabul etmiştir. Bu arada Sarah ikili yaşamını korumayı o kadar iyi becermektedir ki Chuck onun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye bir türlü fırsat bulamamaktadır.
5 Chuck Versus the Sizzling Shrimp Chuck casus olarak ilk ahlaki ikilemini yaşamaktadır. Sarah ve Casey çok önemli Çinli bir casusa izinsiz olarak yardım etmeyi reddedince, Chuck zor bir kararla yüz yüze kalır. Ya arkadaşlarına ve Amerikan hükümetine karşı gelecektir ya da doğru olduğuna inandığı şeyi yapacaktır. Bu arada Morgan da Aldıkça Al’da kendince ayrı bir ikilem yaşamaktadır. Satış yarışmasına katılmaya zorlanmaktadır, ama başarısız olursa işini kaybetme riskiyle karşı karşıyadır.
6 Chuck Versus the Sandworm Chuck kendisi gibi hükümet için çalışan, ancak çok tehlikeli olan bir ajanla tanışınca, onu ele verip vermeme konusunda ne yapacağına karar veremez. Bu arada Morgan ve Chuck için ayrı bir önemi olan Cadılar Bayramı bu yıl biraz daha farklı geçmektedir. Ne de olsa Morgan, Chuck’ın dostluklarını ve beraber geçen çocukluk anılarını ihmal ettiğini düşünmektedir.
7 Chuck Versus The Alma Mater Chuck üniversitedeki hocasının çok önemli bir belge için peşine düşülen bir hükümet çalışanı olduğunu öğrenince uzaklaştırıldığı okuluna geri dönmek zorunda kalır. Geçmiş tecrübelerini kullanarak profesörün neler bildiğini anlamaya çalışırken Chuck bir yandan da kendi hayatıyla ilgili şok edici sırlar keşfeder. Daha da önemlisi uzaklaştırılmasına sebep olan eski arkadaşıyla ilgili gerçekleri öğrenecektir.
8 Chuck Versus The Truth Gerçek Chuck’ı tanımaya çalışan son derece tatlı bir kız olan Lou’yla tanışan Chuck, gerçek aşk hayatıyla görüntüdeki aşk hayatı arasında ikileme düşecektir. Öte yandan Chuck’ın Sarah’yla olan ilişkisi giderek daha samimi olmaya başlayacaktır. Bu arada nükleer santrallerle ilgili gizli kodları öğrenmeye çalışan bir zehir uzmanı amacına insanlar üzerinde gerçekleri söyleten bir ilaç kullanarak ulaşmayı amaçlamaktadır. Ancak bu ilaç Chuck’ın iş arkadaşlarıyla ilgili oldukça ilginç bilgiler edinmesini sağlayacaktır.
9 Chuck Versus the Imported Hard Salami Chuck, Lou’yla çıkmaya başlamıştır ve her şey yolunda gidiyor gibi görünmektedir. Ancak bu durum Chuck’ın eski kız arkadaşının kıskançlığa girmesine sebep olur. Anlaşılan odur ki Sarah’nın duyguları sadece rol gereği değildir. Dahası Lou’nun bir kaçakçılık çetesi için çalıştığı ortaya çıkınca işler daha da karışır. Acaba Chuck’dan gerçekten hoşlanmakta mıdır yoksa bu sadece bir numara mıdır? Bu arada Morgan da hiç beklenmedik biriyle çıkmaya başlar.
10 Chuck Versus The Nemesis Şükran Günü’nde öldüğü sanılan Bryce geri döner. Chuck’ın beynini yok etmek isteyen gizli İç İşleri Komitesi Chuck'ı bulmalarına yardım edeceğine inandıkları için Bryce'ı kurtarmıştır. Ancak Bryce’ın Sarah, Casey ve CIA’deki diğer çalışanlara düzenbaz olmadığını kanıtlamak için Chuck’a ihtiyacı vardır. Bu arada eski sevgililer Bryce ve Sarah’nın tekrar bir araya geldiğini gören Chuck, Sarah ile herhangi bir geleceği olup olamayacağından şüphe etmeye başlar. Öte yandan dükkanın en yoğun döneminde tüm sorumluluk Morgan’ın başına kalmıştır.
11 Chuck Versus the Crown Vic Sarah’nın Bryce için hala duyguları olduğunu fark eden Chuck kalp kırıklığını gidermeye çalışmaktadır. Dahası siyasi bağlantıları olan bir kalpazanla yatçının foyasını ortaya çıkarmak için görevlendirildikleri işte Chuck, Sarah’nın kocası gibi davranmak zorundadır. Hem profesyonel hem de duygusal anlamda oldukça zor olan bu görev sırasında olaylara farkında olmadan Morgan ve Anna da karışır.
12 Chuck Versus the Undercover Lover Dizinin bu bölümünün başında 2004 yılına geri gidiliyor ve o dönem John Casey’nin foto muhabiri olduğunu söyleyen Ilsa adında Rus bir kızla ilişkisi olduğu anlatılıyor. Günümüze gelindiğinde ise Ilsa o zamandan beri ilk defa ortaya çıkıyor. Yanındaysa Victor Federov adlı sevgilisi bulunuyor. Ancak Ilsa’nın bir Fransız ajanı olduğu anlaşılınca işler karışıyor.
13 Chuck Versus the Marlin “Kesişme”yi ele geçirmek isteyen iki kişi vardır. Biri elektronik aletler satan dükkanın yanındaki Pita Palas’ta çalışan güzeller güzeli bir düşman ajan, diğeri de dükkanda gerçekleşen hırsızlığı araştıran ve bu olayla ilgili Chuck’ı göz altına almak isteyen bir polis dedektifi kılığındaki yakışıklı CIA ajanıdır. Kadın ajan, Chuck’ın gerçek kimliğini hemen ortaya çıkartacaktır. Diğeri ise onu kaçırır.

Sezon 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm No Bölümler Konusu
14 Chuck Versus the First Date


15 Chuck Versus the Seduction
16 Chuck Versus the Break-Up
17 Chuck Versus the Cougars
18 Chuck Versus the Tom Sawyer
19 Chuck Versus the Ex
20 Chuck Versus the Fat Lady
21 Chuck Versus the Gravitrion Casey ve Sarah Jill'in Fulcrum casusu olduğunu öğrenir ve bunu hemen Chuck'a haber verir. Takım Jill'e tuzak kurmaya çalışır ama Jill yalnız değildir
22 Chuck Versus the Sensei Bölüm başında 1994 yılına gidiyoruz.o dönemde Casey in ustası olan Caseyin bildiği herşeyi öğreten adam FULCRUM ajanı olmuştur.Caseyi de FULCRUM a davet eder Casey bunu geri çevirir sonrasında FULCRUM Ajanları Casey,Sarah ve Chucku kaçırır en sonunda ise Casey, ustasıyla bir dövüş yapmak zorunda kalacaktır.
23 Chuck Versus the DeLorean
24 Chuck Versus the Santa Claus Polis takibindeki bir araba Buy More'nin içine girer Ellie ve Devon dahil herkes içeride rehin alınır. Chuck herkesi korumak için elinden geleni yapar. Ancak bu olayların gerçek amacı farklıdır.
25 Chuck Versus the Third Dimension
26 Chuck Versus the Suburbs Chuck ve Sarah Los Angeles'ta gizli bir göreve gönderilir.Bu görev için Dayanak'a ait olan bir mahallede ev tutarlar.Dayanak 3ünüde kaçırır.
27 Chuck Versus the Best Friend
28 Chuck Versus the Beefcake
29 Chuck Versus the Lethal Weapon
30 Chuck Versus the Predator
31 Chuck Versus the Broken Heart General Beckman Chuck ile Sarah arasındaki ilişkiyi değerlendirmek için yeni bir ajan gönderir.
32 Chuck Versus the Dream Job
33 Chuck Versus the First Kill Babası Steve’in FULCRUM tarafından kaçırılması, Chuck’ın en güvenmemesi gereken insan olan eski sevgilisi Jill’i aramasına neden olur. Artık Chuck’ın babasını kurtarmak için son şansı, kendi yaşamını da ellerinde tutan Jill’dir. Aldıkça Al ekibi ise, Emmett’in hazırladığı şirket değerlendirmesini sabote etmek için kolları sıvamakla meşguldür.
34 Chuck Versus the Colonel Chuck ve Sarah, Chuck’ın babası Steve’i kurtarmak için AWOL’a gider. Bu görev sırasında kendilerini gözetleyen kameralardan uzak olan ikili, aralarındaki kimyayı da keşfetme fıratı bulur. İkili yakınlaşırken Casey de göreve katılır. Bu sırada Morgan kötü bir durumda kalmıştır, yanlışlıkla Emmett’in terfi etmesine neden olan Morgan Aldıkça Al ekibi tarafından dışlanır.
35 Chuck Versus the Ring Nihayet Ellie’nin düğün günü gelmiştir. Büyük gün yaklaşınca Chuck yine zor durumda kalır. Acemi Ajan bu kez hem kız kardeşinin hayatını hem de düğününü FULCRUM ve Ted Roark’tan korumak zorundadır.

Sezon 3[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm

No

Bölümler Konusu
36 Chuck Versus

the Pink Slip

37 Chuck Versus

the Three Words

38 Chuck Versus

the Angel de la Muerte

39 Chuck Versus

Operation Awesome

40 Chuck Versus

First Class

Daniel Shaw ilk defa tek kişilik bir görev için Chuck'ı Paris'e gönderir Chuck uçak'ta bir suikastçı ile karşılaşır.
41 Chuck Versus

the Nacho Sampler

42 Chuck Versus

the Mask

43 Chuck Versus

the Fake Name

44 Chuck Versus

the Beard

45 Chuck Versus

the Tic Tac

46 Chuck Versus

the Final Exam

47 Chuck Versus

the American Hero

48 Chuck Versus

the Other Guy

49 Chuck Versus

the Honeymooners

Chuck ve Sarah Avrupa gezileri sırasında trende terörist bir grupla karşılaşırlar.
50 Chuck Versus

the Role Models

51 Chuck Versus

the Tooth

Chuck rahatsız edici bazı rüyalar görür. General Beckman Chuck'ı CIA psikiyatrisine gitmeyi zorlar. Buy More'de ise Anna Wu geridöner
52 Chuck Versus

the Living Dead

53 Chuck Versus

the Subway

54 Chuck Versus

the Ring: Part II

Sezon 4[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm

No

Bölümler Konusu
55 Chuck Versus

the Anniversary

Chuck Artık Hükumet için çalışmamaktadır. Morgan'nın yardımıyla annesini aramaktadır. Bu sırada Casey ve Sarah Gizemli Rus bir şirketine sızmaya çalışırlar.
56 Chuck Versus

the Suitcase

Takım Milano Moda Haftasında satılacak olan bir silahı çalmak için uğraşırlar. Bu sırada Chuck ve Sarah ilişkilerinde bazı sorunları fark-ederler.
57 Chuck Versus

the Cubic Z

58 Chuck Versus

the Coup d'Etat

59 Chuck Versus

the Couch Lock

60 Chuck Versus

the Aisle of Terror

61 Chuck Versus

the First Fight

62 Chuck Versus

the Fear of Death

63 Chuck Versus

Phase Three

64 Chuck Versus

the Leftovers

65 Chuck Versus

the Balcony

66 Chuck Versus

the Gobbler

67 Chuck Versus

the Push Mix

68 Chuck Versus

the Seduction Impossible

69 Chuck Versus

the Cat Squad

70 Chuck Versus

the Masquerade

71 Chuck Versus

the First Bank of Evil

72 Chuck Versus

the A-Team

73 Chuck Versus

the Muuurder

74 Chuck Versus

the Family Volkoff

75 Chuck Versus

the Wedding Planner

76 Chuck Versus

Agent X

77 Chuck Versus

the Last Details

78 Chuck Versus

the Cliffhanger


Sezon 5[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm No Bölümler Konusu
79 Chuck Versus

the Zoom

80 Chuck Versus

the Bearded Bandit

81 Chuck Versus

the Frosted Tips

82 Chuck Versus

the Business Trip

Chuck, Morgan için gönderilen suikastçıyı yakalamak için Morgan'ın yerine geçer.
83 Chuck Versus

the Hack Off

84 Chuck Versus

the Curse

85 Chuck Versus

the Santa Suit

86 Chuck Versus

the Baby

87 Chuck Versus

the Kept Man

88 Chuck Versus

Bo

89 Chuck Versus

the Bullet Train

90 Chuck Versus

Sarah

91 Chuck Versus

the Goodbye

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]