Brunei'nin vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Brunei Sultanlığı Hükümeti, belirli ülkelerin vatandaşları vize almak zorunda kalmadan 90, 30 veya 14 güne kadar turizm veya iş amaçlı Bruney'e seyahati sağlamaktadır. Bu ülkelerin çoğu gelişmiş ülke olarak kabul edilmektedir.[1] Tüm ziyaretçiler 6 ay geçerli bir pasaport tutmak gerekir.

Vize politikası haritası[değiştir | kaynağı değiştir]

Vize politikası
  Brunei Sultanlığı
  14 güne kadar vizesiz
  30 güne kadar vizesiz
  90 güne kadar vize
  14 güne kadar varışta vize
  30 güne kadar varışta vize
  Özel düzenleme

Vizeden muaf milletler[değiştir | kaynağı değiştir]

Kadar 90 gün konaklamalarda[değiştir | kaynağı değiştir]

30 güne kadar kalış[değiştir | kaynağı değiştir]

14 güne kadar kalış[değiştir | kaynağı değiştir]

Varışta Vize[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki ülkelerin vatandaşları Brunei Uluslararası Havaalanı'nda 30 gün için geçerli, bir ücret karşılığında tek veya çoklu giriş vizesi alabilirler:

Aşağıdaki ülkelerin vatandaşları Brunei Uluslararası Havaalanı'nda 30 gün için geçerli, bir ücret karşılığında tek giriş vizesi alabilirler:

Aşağıdaki ülkelerin vatandaşları Brunei Uluslararası Havaalanı'nda 14 gün için geçerli, bir ücret karşılığında tek veya çoklu giriş vizesi alabilirler:

Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen normal pasaport hamilleri, bir seyahat acentesi aracılığıyla ya da iş seyahatlerinizde ve sponsor gelen davet mektubu sahibi, rezervasyo paketinin bir parçası olarak maksimum 14 gün kalış süreli olarak ülkeye varışta vize alabilirler. Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşlarına Brunei göçmenlik makamlarının onay vermesi gerekir.[10]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]