Britney Spears'ın kazandığı ve aday gösterildiği ödüller listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Britney Spears'ın kazandığı ve aday gösterildiği ödüller listesi, Amerikalı pop müzik şarkıcısı Britney Spears'ın kariyeri boyunca elde ettiği ödül ve adaylıkları içermektedir.

Moda[değiştir | kaynağı değiştir]

Cosmopolitan Fragrance Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2010 Circus Fantasy Best Celebrity Fragrance For Women Kazandı[1]
2011 Fantasy Best Celebrity Fragrance For Women - Readers' Award Kazandı

Glammy Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2006 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[2]
2007 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[3]
2008 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı
2009 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[4]
2010 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[5]

Miscellaneous Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2005 Curious Consumer's Choice Awards Kazandı

Fragrance Foundations[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2005 Curious Best Woman Fragrance Kazandı

Müzik[değiştir | kaynağı değiştir]

Sinema ve televizyon[değiştir | kaynağı değiştir]

MTV Movie Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2002 Dönüm Noktası Breakthrough Female Performance Adaylık[6]
Best Dressed Adaylık[6]

BMI Film & TV Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2005 Britney Spears, Scott Bennett (Zoey 101) Best Original Song Kazandı
2008 Kazandı

Teen Choice Ödülleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2002 Dönüm Noktası Choice Movie: Actress, Drama/Action Adventure Adaylık
Britney Spears, Anson Mount Choice Movie: Chemistry Adaylık
2005 Britney & Kevin: Chaotic Choice TV Show: Reality Adaylık
Kendisi Choice TV: Female Personality Kazandı

People Choice Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2009 How I Met Your Mother Favorite Scene Stealing Guest Star Adaylık
2011 Glee Favourite TV Guest Star Adaylık

Razzie Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2002 Dönüm Noktası Worst Actress of the Year Kazandı
2004 Fahrenheit 9/11 Worst Supporting Actress Kazandı

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Cosmopolitan Fragrance Awards (2010). Cosmopolitan.co.uk. Accessed 2012-05-22.
  2. ^ The Glammies! (2006). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  3. ^ Best Beauty Buys Ever! (2007). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  4. ^ 24 Best Beauty Buys Now (2009). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  5. ^ The 2010 Glammy Award Winners (2010). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  6. ^ a b MTV movie awards (2002). mtv.com. Accessed 2012-05-22.