Beşiktaş JK Futbol Takımı teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol takımının teknik direktör listesi şöyledir: (İstatistiklerde yalnızca lig maçları dikkate alınmıştır.)

Ülke Ad Geliş Gidiş İstatistik Başarılar
M G B M Başarı % GF GA +/-
Türkiye Şeref Bey 1911 1925 ? ? ? ? ? ? ? ?
Macaristan Imre Zinger 1925 1935 ? ? ? ? ? ? ? ?
Türkiye Refik Osman Top 1935 1944 ? ? ? ? ? ? ? ?
İngiltere Charles Howard 1944 1946 ? ? ? ? ? ? ? ?
Türkiye Refik Osman Top 1946 1947 ? ? ? ? ? ? ? ?
İtalya Guiseppe Meazza 1947 1948 ? ? ? ? ? ? ? ?
Türkiye Hakkı Yeten 1948 1949 ? ? ? ? ? ? ? ?
İngiltere Eric Keen 1949 1950 ? ? ? ? ? ? ? ?
Türkiye Hakkı Yeten 1950 1951 ? ? ? ? ? ? ? ?
İngiltere Alfred Cable 1951 1952 ? ? ? ? ? ? ? ?
Türkiye Sadri Usuoğlu 1952 1953 ? ? ? ? ? ? ? ?
İtalya Sandro Puppo 1953 1954 ? ? ? ? ? ? ? ?
Türkiye Cihat Arman 1954 1956 ? ? ? ? ? ? ? ?
Macaristan József Mészáros 1956 1957 ? ? ? ? ? ? ? ? Süper Lig
Türkiye Eşref Bilgiç 1957 1957 ? ? ? ? ? ? ? ? Süper Lig
İtalya Leandro Remondini 1957 1958 ? ? ? ? ? ? ? ?
Türkiye Hüseyin Saygun 1959 1959 14 8 2 4 57.14% 22 16 +6
Macaristan Andrea Kutik 1959 1960 38 29 7 2 76.32% 68 15 +53 Süper Lig
İtalya Sandro Puppo 1960 1961 38 22 11 5 57.89% 60 26 +34
Macaristan Andrea Kutik 1961 1962 25 11 10 4 44% 31 14 +17
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Ljubiša Spajić 1962 1963 55 34 16 5 61.82% 109 37 +72
Avusturya Ernst Melchior 1963 1964 34 22 8 4 64.71% 57 19 +38
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Ljubiša Spajić 1964 1967 92 52 30 10 56.52% 142 48 +94 Süper Lig (2)
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Jane Janevski 1967 1968 29 14 10 5 48.28% 37 20 +17
Türkiye Recep Adanır 1968 1968 3 1 2 0 33.33% 5 4 +1
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Milovan Ćirić 1968 1969 30 14 10 6 46.67% 30 20 +10
Bulgaristan Krum Milev 1969 1970 22 6 9 7 27.27% 18 17 +1
Türkiye Recep Adanır 1970 1970 8 4 1 3 50% 8 9 -1
Romanya Dumitru Teoderescu 1970 1971 30 10 13 7 33.33% 31 20 +11
Türkiye Gündüz Kılıç 1971 1972 29 12 10 7 41.38% 28 20 +8
Türkiye Necmi Mutlu 1972 1972 1 0 0 1 0% 0 3 -3
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Abdullah Gegiç 1972 1973 30 9 13 8 30% 14 18 -8
Türkiye Metin Türel 1973 1974 39 17 18 4 43.59% 43 24 +19
Türkiye Kaya Köstepen 1974 1974 4 2 0 2 50% 3 4 -1
Almanya Horst Buhtz 1974 1975 22 5 9 8 22.73% 21 24 -3 Türkiye Kupası
Türkiye Gündüz Tekin Onay 1975 1977 43 12 21 10 27.91% 45 41 +4
Türkiye İsmet Arıkan 1977 1977 12 6 1 5 50% 11 11 0
Türkiye Recep Adanır 1977 1977 3 0 1 2 0% 0 5 -5
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Miloş Milutinoviç 1977 1978 27 13 7 7 48.15% 33 24 +9
Türkiye Doğan Andaç 1978 1979 30 10 9 11 33.33% 33 32 +1
Türkiye Serpil Hamdi Tüzün 1979 1980 30 8 13 9 26.67% 25 27 -2
Türkiye Metin Türel 1980 1980 4 1 2 1 25% 5 7 -2
Türkiye Enver Katip 1980 1980 3 1 0 2 33.33% 2 3 -1
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Đorđe Milić 1980 1984 117 53 37 27 45.3% 141 78 +63 Süper Lig
Türkiye Ziya Taner 1984 1984 6 4 1 1 66.67% 6 3 +3
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Branko Stanković 1984 1986 70 41 24 5 58.57% 114 40 +74 Süper Lig
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Miloş Milutinoviç 1986 1987 36 23 7 6 63.89% 67 26 +41
İngiltere Gordon Milne 1987 1994 213 139 55 19 65.26% 444 152 +292 Süper Lig (3)
Türkiye Kupası (2)
Almanya Christoph Daum 1994 1996 81 55 12 14 67.9% 182 82 +100 Süper Lig
Türkiye Kupası
Almanya Roland Koch 1996 1996 2 0 0 2 0% 1 5 -4
Türkiye Rasim Kara 1996 1997 34 22 8 4 64.71% 88 26 +62
Galler John Benjamin Toshack 1997 1999 55 26 15 14 47.27% 92 57 +35 Türkiye Kupası
Türkiye Fuat Yaman 1999 1999 3 2 0 1 66.67% 4 4 0
Almanya Karl Heinz Feldkamp 1999 1999 10 8 2 0 80% 18 6 +12
Almanya Hans-Peter Briegel 1999 2000 34 23 6 5 67.65% 74 27 +47
İtalya Nevio Scala 2000 2001 23 14 4 5 60.87% 51 27 +24
Almanya Christoph Daum 2001 2002 45 23 11 11 51.11% 87 51 +36
Romanya Mircea Lucescu 2002 2004 68 44 15 9 64.71% 128 66 +62 Süper Lig
İspanya Vicente del Bosque 2004 2005 17 8 5 4 47.06% 40 25 +15
Türkiye Rıza Çalımbay 2005 2005 26 15 7 4 57.69% 40 23 +17
Türkiye Mehmet Ekşi 2005 2005 2 2 0 0 100% 5 2 +3
Fransa Jean Tigana 2005 2007 55 27 13 15 49.09% 78 55 +23 Türkiye Kupası (2)
Türkiye Tayfur Havutçu 2007 2007 2 1 1 0 50% 2 4 -2
Türkiye Ertuğrul Sağlam 2007 2008 40 27 6 7 67.5% 69 36 +33
Türkiye Mustafa Denizli 2008 2010 62 35 16 11 56.45% 96 51 +45 Süper Lig
Türkiye Kupası
Almanya Bernd Schuster 2010 2011 25 10 6 9 40% 37 29 +8
Türkiye Tayfur Havutçu 2011 2011 8 4 3 1 50% 13 7 +5 Türkiye Kupası
Portekiz Carlos Carvalhal 2011 2012 33 15 9 9 45.45% 49 38 +11
Türkiye Tayfur Havutçu 2012 2012 7 1 3 3 14.29% 6 9 -3
Türkiye Samet Aybaba 2012 2013 34 16 10 8 47.06% 63 49 +25
Hırvatistan Slaven Bilić 2013 - ? ? ? ? ? ? ? ?