BLEACH bölüm listesi (manga)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu madde Tite Kubo'nun çizdiği BLEACH adlı manganın bölüm listesidir. Bölümlerin orijinal başlıkları, aralarında Japonca, İspanyolca ve Almanca'nın bulunduğu birkaçı dışında İngilizce'dir.

Cilt listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kapak Başlık Cilt Çıkış tarihi
İngilizce Türkçe Japonya ABD

Ninja Kenti[değiştir | kaynağı değiştir]

Bleach Cilt 01, Japonca versiyonu Strawberry and the Soul Reapers 1 1 Ocak, 2002 1 Haziran, 2004
Bölümler
  • 001. Death & Strawberry
  • 002. Starter
  • 003. Headhittin'
  • 004. WHY DO YOU EAT IT?
  • 005. Binda•blinda
  • 006. Microcrack
  • 007. The Pink Cheeked Parakeet
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We fear that which we cannot see"
Bleach Cilt 02, Japonca versiyonu Goodbye Parakeet, Goodnite My Sista 2 4 Mart, 2002 3 Ağustos, 2004
Bölümler
  • 008. Chase Chad Around
  • 009. Monster and a Transfer [Struck Down]
  • 010. Monster and a Transfer pt.2 [The Deathberry]
  • 011. Back. [Leachbomb or Mom]
  • 012. The Gate of The End
  • 013. BAD STANDARD
  • 014. School Daze!!!
  • 015. Jumpin' Jack' Jolted
  • 016. Wasted but Wanted
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "People have hope
    because they cannot see Death standing behind them"
Bleach Cilt 03, Japonca versiyonu Memories in the Rain 3 4 Haziran, 2002 12 Ekim, 2004
Bölümler
  • 017. 6/17
  • 018. 6/17 op.2"Can't Smile Don’t Blame"
  • 019. 6/17 op.3"memories in the rain"
  • 020. 6/17 op.4"face again"
  • 021. 6/17 op.5"戦う少年" (Savaşan Çocuk)
  • 022. 6/17 op.6"BATTLE ON GRAVEYARD"
  • 023. 6/17 op.7"意志は鋭し、刃は鈍し" (Sharp Intent, Dull Blade)
  • 024. 6/17 op.8"All One Way Sympathies"
  • 025. 6/17 op.9"戦う少年2 (Savaşan Çocuk 2) [The Cigar Blues Mix]"
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "If I were the rain
    That joins sky and earth that otherwise never touch
    Could I join two hearts as well?"
Bleach Cilt 04, Japonca versiyonu Quincy Archer Hates You 4 4 Eylül, 2002 7 Aralık, 2004
Bölümler
  • 026. Paradise Is Nowhere
  • 027. Spirits Ain't Always WITH US
  • 028. Symptom of Synesthesia
  • 029. Stop that stupid!!
  • 030. Second Contact [it was outside the scope of our understanding]
  • 031. HEROES CAN SAVE YOU
  • 032. Hero is Always With Me?
  • 033. ROCKIN’ FUTURE 7
  • 034. Quincy Archer Hates You
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We are drawn to each other
    Like drops of water, like the planets
    We repulse each other
    Like magnets, like the colors of our skin"
Bleach Cilt 05, Japonca versiyonu Right arm of the Giant 5 1 Kasım, 2002 1 Şubat, 2005
Bölümler
  • 035. Can You Be My Enemy?
  • 036. 我ら、報復の為に死に至りて (For the Sake of Revenge, Lead us to Death)
  • 037. Crossing The Rubicon
  • 038. BENT
  • 039. Rightarm of The Giant
  • 040. Grow?
  • 041. Princess & Dragon
  • 042. Princess & Dragon PART.2 "The Majestic"
  • 043. Princess & Dragon PART.3 "Six flowers"
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "I can't protect you without holding a sword.
    I can't embrace you while holding a sword."
Bleach Cilt 06, Japonca versiyonu The Death Trilogy Overture 6 20 Aralık, 2002 5 Nisan, 2005
Bölümler
  • 044. Awaken[to the Threat]
  • 045. Point of Purpose
  • 046. Karneades~Back to Back
  • 047. Back to Back~Tearing Sky
  • 048. メノスグランデ (Menos Grande)
  • 049. unchained.
  • 050. Quincy Arches Hates You Part 2 [Blind But Bleed Mix]
  • 051. DEATH 3
  • 052. (Needless Emotions)
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Yes, there is no Fate for us
    Only those who are swallowed by
    Ignorance and fear and miss a step
    Fall into the rapid river called Fate"
Bleach Cilt 07, Japonca versiyonu The Broken Coda 7 4 Mart, 2003 31 Mayıs, 2005
Bölümler
  • 053. Nice to meet you. I will beat you.
  • 054. 名も訊けぬ子供 (The Rookie that can't ask its Name)
  • 055. SHUT
  • 056. broken coda
  • 057. Unfinished July Rain
  • 058. blank
  • 059. Lesson1:One Strike!+Jailed at Home
  • 060. Lesson1-2:DOWN!!
  • 061. Lesson2:Shattered shaft
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We should not shed tears
    That is a surrender of the body to the heart
    It is only proof
    That we are beings that do not know
    What to do with our hearts"
Bleach Cilt 08, Japonca versiyonu The Blade and Me 8 4 Haziran, 2003 2 Ağustos, 2005
Bölümler
  • 062. Lesson2-2:Bad Endin’ In The Shaft
  • 063. Lesson2-3:Innercircle Breakdown
  • 064. BACK IN BLACK
  • 065. Collisions
  • 066. THE BLADE AND ME
  • 067. End of Lessons
  • 068. 最後の夏休み (Last Summer Vacation)
  • 069. 25:00 gathering
  • 070. Where Hollows Fear To Tread
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "If it rusts, it can never be trusted
    If its owner fails to control it, it will cut him
    Yes, pride is
    Like a blade"

Ruh Cemiyeti[değiştir | kaynağı değiştir]

Bleach Cilt 09, Japonca versiyonu Fourteen Days for Conspiracy 9 August 4, 2003 October 10, 2005
Bölümler
  • 071. INTRUDERZ
  • 072. The Superchunk
  • 073. Drizzly Axes
  • 074. Armlost, Armlost
  • 075. 血雨 (Rain of Blood)
  • 076. Boarrider Comin'
  • 077. 俺様の名はガンジュ (My Name is Ganju)
  • 078. meeT iT aT basemenT
  • 079. FOURTEEN DAYS FOR CONSPIRACY
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Oh, all of us dream
    That we are flying the skies
    With our eyes open"
Bleach Cilt 10, Japonca versiyonu Tattoo on the Sky 10 4 Kasım, 2003 6 Aralık, 2005
Bölümler
  • 080. The Shooting Star Project
  • 081. Twelve Tone Rendezvous
  • 082. Conflictable Composition
  • 083. COME WITH ME
  • 084. The Shooting Star Project 2 [Tattoo On The Sky]
  • 085. INTRUDERZ 2 [Breakthrough the roof mix]
  • 086. Making Good Relations,OK?
  • 087. Dancing With Spears
  • 088. SO UNLUCKY WE ARE
  • 088.5. KARAKURA SUPER HEROES
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We reach out with our hands
    Brush away the clouds and pierce the sky
    To grab the moon and Mars
    but we still can't reach the truth"
Bleach Cilt 11, Japonca versiyonu A Star and a Stray Dog 11 19 Aralık, 2003 7 Şubat, 2006
Bölümler
  • 089. Masterly! And Farewell!
  • 090. See You Under a Firework
  • 091. KING OF FREISCHÜTZ
  • 092. Masterly! And Farewell! [Reprise]
  • 093. Steer For the Star
  • 094. Gaol Named Remorse
  • 095. CRUSH
  • 096. BLOODRED CONFLICT
  • 097. Talk About Your Fear
  • 098. 星と野良犬 (A Star and a Stray Dog)
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Light a fire to the fang that cannot be reached
    So that I do not have to see that star
    So that I do not slit this throat"
Bleach Cilt 12, Japonca versiyonu Flower on the Precipice 12 4 Mart, 2004 4 Nisan, 2006
Bölümler
  • 099. Dead Black War Cloud
  • 100. それは岩壁の花に似て (Flower on the Precipice)
  • 101. Split Under The Red Stalk
  • 102. Nobody Beats
  • 103. Dominion
  • 104. The Undead
  • 105. Spring, Spring, Meets The Tiger
  • 106. Cause For Confront
  • 107. Heat In Trust
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We think a flower on a cliff is beautiful
    because we stop our feet at the cliff's edge,
    unable to step out into the sky
    like that fearless flower"
Bleach Cilt 13, Japonca versiyonu The Undead 13 4 Haziran, 2004 6 Haziran, 2006
Bölümler
  • 108. Time For Scare
  • 109. 花を踏まぬ虎のように (Like A Tiger That Does Not Tread on Flowers)
  • 110. Dark Side of Universe
  • 111. Black & White
  • 112. The Undead 2 [Rise&Craze]
  • 113. The Undead 3 [Closing Frantica]
  • 114. 崩れゆく世界のすべてについて (All About the Crumbling World)
  • 115. Remnant
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Every time we set aside our pride
    We take a step closer to the beast
    Every time we kill an emotion
    We take a step away from the beast"
Bleach Cilt 14, Japonca versiyonu White Tower Rocks 14 3 Eylül, 2004 1 Ağustos, 2006
Bölümler
  • 116. White Tower Rocks
  • 117. Remnant 2 [Deny the Shadow]
  • 118. The Supernal Tag
  • 119. Secret of the Moon
  • 120. Shake Hands With Grenades
  • 121. In Sane We Trust
  • 122. Don’t Lose Your Grip On
  • 123. Pledge My Pride To
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Creak, creak, tower of purgatory
    Piercing the world like light
    Sway, sway, tower of spine
    Will it be us or the sky that falls?"
Bleach Cilt 15, Japonca versiyonu The Beginning of the Death of Tomorrow 15 3 Aralık, 2004 3 Ekim, 2006
Bölümler
  • 124. Crying Little People
  • 125. Insanity & Genius
  • 126. The Last of a Void War
  • 127. Beginning of the Death of Tomorrow
  • 128. The Great Joint Struggle Union
  • 129. 超絶技巧練習曲 op.1 (tankōbon: Suspicion [for Assassination])
  • 130. 超絶技巧練習曲 op.2[a tempo] (tankōbon: Suspicion2 [of Tears])
  • -17. 逸れゆく星々の為の前奏曲 (Prelude for the Straying Stars)
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "I just keep practicing
    Saying goodbye to you"
Bleach Cilt 16, Japonca versiyonu Night of Wijnruit 16 4 Mart, 2005 5 Aralık, 2006
Bölümler
  • 131. The True Will
  • 132. Creeping Limit
  • 133. memories in the rain2 "the nocturne"
  • 134. memories in the rain2 op.2 "Longing For Sanctuary"
  • 135. memories in the rain2 op.3 "Stepping Into Darkness" (tankōbon: memories in the rain2 op.3 "Affected By the Night")
  • 136. memories in the rain2 op.4 "night of wijnruit"[2]
  • 137. Surrounding Clutch
  • 138. Individual Thoughts
  • 139. Drowsy,Bloody,Crazy
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "The mane of the sun pouring down
    Erases the footprints on thin ice
    Do not fear deception
    The world already lies atop deception."
Bleach Cilt 17, Japonca versiyonu Rosa Rubicundior, Lilio Candidior 17 3 Haziran, 2005 6 Şubat, 2007
Bölümler
  • 140. Bite at the Moon
  • 141. Kneel to The Baboon King
  • 142. 月を捉ものへ告ぐ (To Those Capturing the Moon)
  • 143. Parthian Shaft (tankōbon: Blazing Souls)
  • 144. Rosa Rubicundior,Lilio Candidior (literally means 'Redder than the rose, whiter than the lilies' in Latin.)
  • 145. Shaken
  • 146. Demon Loves the Dark
  • 147. Countdown to The End:3 [Blind Light,Deaf Beat]
  • 148. Countdown to The End:2 [Lady Lennon~Frankenstein]
  • 149. Countdown to The End:1 [Only Mercifully]
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Red like blood.
    White like bone.
    Red like solitude.
    White like silence.
    Red like the senses of a beast.
    White like the heart of a god.
    Red like molten hatred.
    White like chilling cries of pain.
    Red like the shadows that feed on the night.
    Like a sigh piercing the moon
    It shines white, and scatters red."
Bleach Cilt 18, Japonca versiyonu The Deathberry Returns 18 4 Ağustos, 2005 3 Nisan, 2007
Bölümler
  • 150. Countdown to The End:0
  • 151. Deathberry Returns
  • 152. The Speed Phantom
  • 153. Empty Dialogue
  • 154. The God of Flash
  • 155. Redoundable deeds/Redoubtable babies
  • 156. Welcome to Purgatory
  • 157. Cat And Hornet
  • 158. Sky Leopardess
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Your shadow stealthily
    leaves nothing of where you go, like a poisoned needle
    that sews together my footsteps.
    Your light pliantly
    strikes the water tower, like a lightning bolt.
    that severs the source of my life."
Bleach Cilt 19, Japonca versiyonu The Black Moon Rising 19 4 Ekim, 2005 5 Haziran, 2007
Bölümler
  • 159. LONG WAY TO SAY GOODBYE
  • 160. Battle On The Guillotine Hill
  • 161. Scratch the Sky
  • 162. Black Moon Rising
  • 163. THE Speed Phantom2 [Denial by Pride, Contradiction by Power]
  • 164. That Who Change the World
  • 165. Dark Side of Universe2
  • 166. Black & White2
  • 167. The Burial Chamber
  • 168. Behind Me, Behind You
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "That's right, nothing else can change my world."
Bleach Cilt 20, Japonca versiyonu End of Hypnosis 20 2 Aralık, 2005 7 Ağustos, 2007
Bölümler
  • 169. end of hypnosis
  • 170. end of hypnosis2 [the Galvanizer]
  • 171. end of hypnosis3 (the Blue Fog)
  • 172. end of hypnosis4 [Prisoners in Paradise]
  • 173. end of hypnosis5 [Standing to Defend You]
  • 174. end of hypnosis6 [The United Front]
  • 175. end of hypnosis7 [Truth Under My Strings]
  • 176. end of hypnosis8 [the Transfixion]
  • 177. end of hypnosis9 [Completely Encompass]
  • 178. end of hypnosis10 [No One Stand On the Sky]
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "One who paints the beauty in love
    is one who pretends to know her form.
    One who paints the ugliness in love
    is one who once arrogantly knew her"

Arrancar[değiştir | kaynağı değiştir]

Bleach Cilt 21, Japonca versiyonu Be My Family or Not 21 3 Mart 2006 2 Ekim 2007
Bölümler
  • 179. Confession in the Twilight
  • 180. Something in The Aftermath
  • 181. AND THE RAIN LEFT OFF
  • 182. GET BACK FROM THE STORM (TRIGGER FOR A NEW CONCERTO)
  • 183. eyes of the unknown
  • 184. HUSH
  • 185. Be My Family or Not
  • 186. Tell Your Children The Truth
  • 187. THE CIGAR BLUES PART TWO
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "This entire world
    exists for the sake of cornering you."
Bleach Cilt 22, Japonca versiyonu Conquistadores 22 2 Mayıs 2006 5 Şubat 2008
Bölümler
  • 188. CRUSH THE WORLD DOWN
  • 189. RESOLVE
  • 190. Conquistadores
  • 191. Conquistadores 2 “Screaming Symphony”
  • 192. Conquistadores 3 [Hounded Priestess]
  • 193. Conquistadores 4 [Ebony&Ivory]
  • 194. Conquistadores 5 [La Basura]
  • 195. Death & Strawberry(Reprise)
  • 196. PUNCH DOWN THE STONE CIRCLE
  • 197. The Approaching Danger
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "There is no meaning in our world
    And no meaning is us who live there
    We, meaningless, think of the world
    Although knowing that there is no meaning there
    Is even meaningless itself"
Bleach Cilt 23, Japonca versiyonu Mala Suerte! 23 4 Ağustos 2006 3 Haziran 2008
Bölümler
  • 198. The Icecold Discord
  • 199. Ugly
  • 200. Night of Sledgehammer
  • 201. Wind & Snowbound
  • 202. Mala Suerte !
  • 203. Mala Suerte!2 "El Monstruo"
  • 204. Mala Suerte!3 "Monstruo Sangrienta"
  • 205. Mala Suerte!4 [Monstruo Monstruoso] (tankōbon: Mala Suerte!4 [Tempestad de la Lucha])
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We are the fish in front of a waterfall
    We are insects inside a cage
    We are the remains of a high wave,
    The staff of the skull,
    The stream of power, the whale that swallows it all
    We are the ox with five horns
    We are the monster that blows out fire
    The children that wail
    Ah, we are
    Poisoned by the moon light"
Bleach Cilt 24, Japonca versiyonu Immanent God Blues 24 4 Ekim 2006 2 Eylül 2008
Bölümler
  • 206. Mala  Suerte ! 5 LUCKY (tankōbon: Mala  Suerte!5 [LUCKY])
  • 207. Mode:Genocide
  • 208. The Scissors
  • 209. Lift the Limit
  • 210. Don't Call Me Niño (tankōbon: Turn the True Power On)
  • 211. Stroke of Sanity
  • 212. You Don't Hear My Name Anymore
  • 213. Trifle
  • 214. Immanent God Blues
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "Destroy everyone and everything"
Bleach Cilt 25, Japonca versiyonu No Shaking Throne 25 4 Aralık 2006 2 Aralık 2008
Bölümler
  • 215. Tug Your God Out
  • 216. The Suppression of Darkness
  • 217. Hole In My Heart
  • 218. Dark Side of Universe 3
  • 219. Black & White 3
  • 220. King & His Horse
  • 221. Let Eat The World's End
  • 222. NO SHAKING THRONE
  • 223. The Scarlet Creation
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We are all
    dead since we are born
    The end is
    there before anything starts
    If to live is
    to continue learning
    The end is when we learn the very last thing
    To finally discover the end
    and learning about it completely
    is what death is
    We are not allowed to learn about something
    Those who cannot transcend death,
    shouldn't learn of anything"
Bleach Cilt 26, Japonca versiyonu The Mascaron Drive 26 2 Şubat 2007 3 Mart 2009
Bölümler
  • 224. Imitated Gaiety
  • 225. Slip Into My Barrier
  • 226. The Right of The Heart (tankōbon: Right of My Heart)
  • 227. The Swordless Soldier
  • 228. Don't Look Back
  • 229. The Howling Tempest
  • 230. The White Invasion (tankōbon: Dead White Invasion)
  • 231. The Mascaron Drive
  • 232. The Mascaron Drive 2
  • 233. El Violador
ISBN
Kapak karakteri
  • Luppi
Slogan
  • "That voice that pierces deep in my heart
    is just like cheers that will not end"

Hueco Mundo[değiştir | kaynağı değiştir]

Bleach Cilt 27, Japonca versiyonu goodbye, halcyon days. 27 4 Nisan, 2007
Bölümler
  • 234. Not Negotiation
  • 235. The Frozen Clutch
  • 236. The Sun Already Gone Down
  • 237. Goodbye, Halcyon Days (tankōbon: goodbye, halcyon days.)
  • 238. Eagle Without Wings
  • 239. WINGED EAGLES
  • 240. regeneration (tankōbon: regeneration.)
  • 241. Silverflame.
  • 242. TwoMenAreBurning (tankōbon: TWO MEN ARE BURNING)
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "We-
    As one we are not blended,
    As two we do not have the same form,
    Third,
    We just do not have pupils,
    Fourth,
    In our direction there is no hope,
    The fifth
    Is in the heart's place."
Bleach Cilt 28, Japonca versiyonu Baron's Lecture Full Course 28 4 Haziran, 2007
Bölümler
  • 243. The Knuckle & The Arrow
  • 244. Born From The Fear
  • 245. THE WAY WITHOUT ENEMIES
  • 246. The Great Desert Bros.
  • 247. United On The Desert
  • 248. 再び生きて この場所へ (Tekrar Buraya, Canlı)
  • 249. Back to the Innocent
  • 250. Five Ways To Three Figures
  • 251. Baron's Lecture 1st Period
ISBN
Kapak karakteri
  • Dordonii Alessandro Del Socacchio
Slogan
  • "Sire, we
    Look upon you
    As one would a peacock.
    A look that borders on
    Anticipation, adoration, and something
    Akin to neverending terror."
Bleach Cilt 29, Japonca versiyonu The Slashing Opera 29 3 Ağustos, 2007
Bölümler
  • 252. REBUT TO THE BARON'S LECTURE
  • 253. Don't Call Me Niño
  • 254. チョコラテはここに置いて行け
  • 255. DON'T BREATHE IN THE BUSH
  • 256. Infinite Slick
  • 257. The BirdHunter (tankōbon: The Slashing Opera)
  • 258. ゼールシュナイダー (Zēru Shunaidā, Seele Schneider, Almanca: "Ruh Kesici")
  • 259. Flicker Flames
  • 260. RIGHTARM OF THE GIANT2
ISBN
Kapak karakteri
  • Cirucci Thunderwitch
Slogan
  • "I just fix it up relentlessly
    Though I know it will be chopped off someday
    I just make it shine relentlessly
    Though I know it will be chopped off someday
    But it frightens me oh how it frightens me
    Because when it is chopped off
    That chopped off hair
    Will resemble the dead you"
Bleach Cilt 30, Japonca versiyonu There Is No Heart Without You 30 4 Ekim 2007
Bölümler
  • 261. LEFTARM OF THE DEVIL
  • 262. Unblendable
  • 263. Unexpected
  • 264. Don't Say That Name Again
  • 265. Bang The Bore
  • 266. Hide Away From The Sun
  • 267. Legions of the Reglets
  • 268. 君 死にたもうこと勿れ (Kimi shinitamō koto nakare, Ölmemelisin)
  • 269. The End is Near
ISBN
Kapak karakteri
Slogan
  • "That deep wound, it's like the sea's abyss
    That red guilt, it's not the color of death"
Bleach Cilt 31, Japonca versiyonu Don't Kill My Volupture 31 4 Aralık 2007
Bölümler
  • 270. WARning
  • 271. If You Rise From The Ashes
  • 272. Don't Kill My Volupture
  • 273. DOG eat DOG
  • 274. The Monster
  • 275. United Front2 [Red&White]
  • 276. Blookin' Beast
  • 277. Corrosion of Conformity
  • 278. Heal For The Crash
ISBN
Kapak karakteri
  • Szayel Aporro Granz
Slogan
  • "Tell me you hate me the most in the world"
Bleach Cilt 32, Japonca versiyonu Howling 32 4 Şubat 2008
Bölümler
  • 279. Jugulators
  • 280. Jugulators 2
  • 281. THE VULGARIAN NOISE
  • 282. THE PRIMAL FEAR
  • 283. You don't hurt anymore
  • 284. Historia de Pantera y su Sombra (İspanyolca: "Panterin ve Gölgesinin Geçmişi")
  • 285. 肉喰みて, ひとりー王の孤独 (Şişi hamite, hitori - ō no kodoku, Yalnız Yemek - Kral'ın Yalnızlığı)
  • 286. Tooth and Nail (tankōbon: Guillotine You Standing)
  • -15. 氷原に死す (Hyōgen ni shisu, Buzullarda Ölmek) (tankōbon: -16.)
ISBN
Kapak karakteri
  • Grimmjow Jeagerjaques
Slogan
  • "The king gallops
    Shaking free from the shadow,
    Beating the armor,
    Kicking about the bones,
    Slurping the flesh and blood,
    The creaking increases.
    Smashing the heart
    He walks in alone
    Toward the faraway other side."
Bleach Cilt 33, Japonca versiyonu THE BAD JOKE 33 4 Nisan 2008
Bölümler
  • 287. Don't Forget Till You Die
  • 288. THE BAD JOKE
  • 289. The Scarmask
  • 290. The Broken Mask
  • 291. Thank You For Defend Me
  • 292. Rupture My Replica
  • 293. Urge For Unite
  • 294. IF YOU CALL ME BEAST, KILL YOU LIKE TEMPEST
  • 295. The Last Mission
ISBN
Kapak karakteri
  • Nnoitra Jiruga
Slogan
  • "I am an insect
    Swinging around with no nature
    Desiring evil, descending
    Creeping like a worm, revolving
    My neck is stretching
    Highter than the moon
    Until no more sympathy is visible
    I run from you bastards"
Bleach Cilt 34, Japonca versiyonu King of The Kill 34 4 Temmuz 2008
Bölümler
  • 296. Changed Again And Again
  • 297. King of The Kill
  • 298. INTRUDERZ 3
  • 299. The Verbal Warfare
  • 300. Curse Named Love
  • 301. Shut up & Die (tankōbon: Nothing Like Equal)
  • 302. Pride on the Blade
  • 303. Dumdum-Dummy-Dumbstruck
  • 304. Battle of Barbarians
  • 305. The Rising Phoenix
ISBN
Kapak karakteri
  • Neliel Tu Oderschvank
Bleach Cilt 35, Japonca versiyonu Higher Than The Moon 35 3 Ekim 2008
Bölümler
  • 306. Not Perfect is GOoD
  • 307. Bite it, Slash it
  • 308. SATAN FROM ORBIT
  • 309. Pray for the Mantis
  • 310. FOUR ARMS TO KILLING YOU
  • 311. The Undead 4
  • 312. Fervorous - Ferocious
  • 313. TO CLOSE YOUR WORLD
  • 314. Night Side of Abduction
  • 315. MARCH OF THE DEATH
ISBN
Kapak karakteri
  • Mayuri Kurotsuchi
Bleach Cilt 36, Japonca versiyonu Turn Back The Pendulum 36 4 Aralık 2008
Bölümler
  • -108. Turn Back The Pendulum
  • -107. Turn Back The Pendulum 2
  • -106. Turn Back The Pendulum 3
  • -105. Turn Back The Pendulum 4
  • -104. Turn Back The Pendulum 5
  • -103. Turn Back The Pendulum 6
  • -102. Turn Back The Pendulum 7
  • -101. Turn Back The Pendulum 8
  • -100. Turn Back The Pendulum 9
ISBN
Kapak karakteri
  • Shinji Hirako

Tankōbon halinde yayınlanmamışlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • -99. Turn Back The Pendulum 10
  • -98. Turn Back The Pendulum 11
  • -97. Let Stop The Pendulum
  • 316. Swang the Edge Down
  • 317. Six Hearts Will Beat As One
  • 318. Five Towers/Four Pillars
  • 319. Ants And Dragons
  • 320. Beauty is So Solitary
  • 321. Black Briers and Brambles
  • 322. Oath Under The Rose
  • 323. Despair, Darkness
  • 324. The Claws
  • 325. Fear For The Fight
  • 326. Knockdown Monster
  • 327. KnockDown Monsters
  • 328. The Knuckle Debate
  • 329. RAGING RAMPAGE
  • 330. CROSSING SWORDS
  • 331. Don't Believe The Hide
  • 332. Fang&Sting
  • 333. Ash & Salamander
  • 334. Dregs of Hypnosis
  • 335. Chimaera Chord
  • 336. El Verdugo
  • 337. Hall In Your Inferno
  • 338. Fall Into My Inferno
  • 339. The Deathbringer Numbers

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]