Arminia Bielefeld futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Arminia Bielefeld futbolcuları listesi profesyonel futbol kulübü olan Arminia Bielefeld takımında forma giymişoyuncuların listesidir.

List of Arminia Bielefeld players with at least 50 appearances
İsim Ülke Oynadığı yıl Oynadığı son sezon Maç Gol
Angele, EduardEduard Angele  Almanya 1976 1981 132 3
Bagheri, KarimKarim Bagheri  İran 1997 2000 51 6
Bahr, RolfRolf Bahr  Almanya 1974 1976 60 0
Balke, HelmutHelmut Balke  Almanya 1974 1976 67 10
Berg, WolfgangWolfgang Berg  Almanya 1974 1977 63 0
Boakye, IsaacIsaac Boakye  Gana 2003 2006 60 24
Bode, JörgJörg Bode  Almanya 1988 2004 233 13
Bogusz, DanielDaniel Bogusz  Polonya 2001 2005 56 0
Böhme, JörgJörg Böhme  Almanya 1998 2008 102 8
Borges, MarcioMarcio Borges  Brezilya 1999 2007 140 8
Braun, UlrichUlrich Braun  Almanya 1967 1972 164 23
Bregmann, KeesKees Bregmann  Hollanda 1980 1982 60 0
Brei, DieterDieter Brei  Almanya 1970 1973 59 10
Brinkmann, AnsgarAnsgar Brinkmann  Almanya 2001 2003 57 7
Brosda, WernerWerner Brosda  Almanya 1974 1976 61 6
Brücken, Karl-HeinzKarl-Heinz Brücken  Almanya 1970 1973 75 16
Brückner, Hans-JörgHans-Jörg Brückner  Almanya 1990 1992 58 7
Büscher, UliUli Büscher  Almanya 1977 1987 182 5
Dabrowski, ChristophChristoph Dabrowski  Almanya 2001 2003 57 5
Damjanoff, GeorgGeorg Damjanoff  Almanya 1971 1973 53 8
Damman, PeterPeter Damman  Almanya 1963 1970 106 30
Dammeier, DetlevDetlev Dammeier  Almanya 2000 2006 168 10
de Jong, Jean-PaulJean-Paul de Jong  Hollanda 1989 1992 71 5
Diabang, MamadouMamadou Diabang  Senegal 2000 2003 60 13
Donnermann, RolfRolf Donnermann  Almanya 1963 1967 78 0
Dörfel, RenéRené Dörfel  Almanya 1990 1996 115 6
Dronia, NorbertNorbert Dronia  Almanya 1980 1985 110 8
Eigler, ChristianChristian Eigler  Almanya 2006 aktiv 55 12
Eilenfeldt, NorbertNorbert Eilenfeldt  Almanya 1976 1988 232 81
Ellguth, AndreasAndreas Ellguth  Almanya 1983 1988 117 8
Erich, UweUwe Erich  Almanya 1964 1969 68 11
Erler, DietmarDietmar Erler  Almanya 1966 1968 66 21
Flieger, TheodorTheodor Flieger  Almanya 1963 1967 113 13
Gabriel, PetrPetr Gabriel  Çek Cumhuriyeti 2003 2008 102 3
Geideck, FrankFrank Geideck  Almanya 1988 1996 157 10
Geils, Karl-HeinzKarl-Heinz Geils  Almanya 1980 1984 131 16
Gelsdorf, JürgenJürgen Gelsdorf  Almanya 1972 1976 120 4
Germann, FrankFrank Germann  Almanya 1992 1996 106 4
Gerstner, ThomasThomas Gerstner  Almanya 1985 1988 100 7
Giersch, RudolfRudolf Giersch  Almanya 1963 1966 51 7
Golombek, AndreasAndreas Golombek  Almanya 1986 1990 99 24
Grahl, VolkerVolker Grahl  Almanya 1986 1989 74 7
Graul, VolkerVolker Graul  Almanya 1973 1980 148 60
Grillemeier, GregorGregor Grillemeier  Almanya 1982 1984 59 14
Hain, MathiasMathias Hain  Almanya 2000 2008 243 0
Heidinger, ErwinErwin Heidinger  Almanya 1963 1966 73 0
Hey, JohnnyJohnny Hey  Almanya 1973 1977 119 24
Hobday, PeterPeter Hobday  İngiltere 1994 1997 73 9
Hofschneider, AndréAndré Hofschneider  Almanya 1998 2002 79 1
Hupe, DirkDirk Hupe  Almanya 1981 1985 121 8
Kamper, JonasJonas Kamper  Danimarka 2006 aktiv 60 9
Kasperski, GerdGerd Kasperski  Almanya 1971 1973 57 10
Kauf, RüdigerRüdiger Kauf  Almanya 2001 aktiv 204 6
Kemena, DetlefDetlef Kemena  Almanya 1965 1974 126 9
Kirchner, BerndBernd Kirchner  Almanya 1963 1970 177 37
Klein, VolkerVolker Klein  Almanya 1970 1974 60 1
Kleina, UweUwe Kleina  Almanya 1967 1969 60 0
Klitzpera, AlexanderAlexander Klitzpera  Almanya 1999 2002 74 5
Knehans, ChristianChristian Knehans  Almanya 1987 1991 55 15
Kneib, WolfgangWolfgang Kneib  Almanya 1980 1993 370 3
Knoth, GerdGerd Knoth  Almanya 1968 1973 130 8
Koch, GeorgGeorg Koch  Almanya 1997 2000 72 0
Kohl, GerdGerd Kohl  Almanya 1968 1971 60 5
Kohn, UlrichUlrich Kohn  Almanya 1964 1966 66 32
Kollenberg, MartinMartin Kollenberg  Almanya 1986 1995 170 21
Köller, KlausKlaus Köller  Almanya 1965 1971 138 5
Konerding, DirkDirk Konerding  Almanya 1986 1993 143 11
Kopp, RolandRoland Kopp  Almanya 1988 1996 97 5
Köppe, TorstenTorsten Köppe  Almanya 1991 1993 53 6
Korzynietz, BerndBernd Korzynietz  Almanya 2005 aktiv 75 0
Köstner, Lorenz-GüntherLorenz-Günther Köstner  Almanya 1977 1981 98 7
Krobbach, PeterPeter Krobbach  Almanya 1978 1982 98 7
Kucera, RadimRadim Kucera  Almanya 2005 aktiv 73 7
Kuntz, StefanStefan Kuntz  Almanya 1998 1998 65 25
Küntzel, MarcoMarco Küntzel  Almanya 2003 2006 68 10
Kuster, ErnstErnst Kuster  Almanya 1966 1971 141 111
Labbadia, BrunoBruno Labbadia  Almanya 1998 2001 98 50
Lense, BenjaminBenjamin Lense  Almanya 2002 2005 56 2
Leopoldseder, NorbertNorbert Leopoldseder  Almanya 1967 1974 180 18
Lienen, EwaldEwald Lienen  Almanya 1974 1983 156 36
Lömm, Hans-DieterHans-Dieter Lömm  Almanya 1967 1969 50 9
Lonnemann, ManfredManfred Lonnemann  Almanya 1988 1992 89 26
Maas, RobRob Maas  Hollanda 1996 1998 56 3
Marx, ThorbenThorben Marx  Almanya 2006 aktiv 51 1
Maul, RonaldRonald Maul  Almanya 1995 2000 131 9
Menzel, ManfredManfred Menzel  Almanya 1963 1967 104 4
Meier, HeikoHeiko Meier  Almanya 1979 1991 56 2
Meinke, GerritGerrit Meinke  Almanya 1989 1992 86 44
Meißner, SilvioSilvio Meißner  Almanya 1996 2000 114 13
Mittendorf, WolfgangWolfgang Mittendorf  Almanya 1971 1978 154 7
Moors, Hans-WernerHans-Werner Moors  Almanya 1976 1980 121 10
Ogrinc, AlexanderAlexander Ogrinc  Almanya 1992 1995 89 0
Ostermann, ThomasThomas Ostermann  Almanya 1985 1990 98 5
Otten, DirkDirk Otten  Almanya 1989 1993 101 23
Owomoyela, PatrickPatrick Owomoyela  Almanya 2003 2005 63 8
Ozaki, KazuoKazuo Ozaki  Japonya 1983 1988 113 18
Pagelsdorf, FrankFrank Pagelsdorf  Almanya 1978 1984 164 34
Peeters, JackyJacky Peeters  Belçika 1998 2000 57 3
Peitsch, RolandRoland Peitsch  Almanya 1975 1981 171 32
Pohl, WolfgangWolfgang Pohl  Almanya 1973 1985 331 19
Porcello, MassimilianMassimilian Porcello  Almanya 2000 2006 108 12
Quallo, PeterPeter Quallo  Almanya 1993 1997 70 1
Rautiainen, PasiPasi Rautiainen  Finlandiya 1982 1986 113 16
Reeb, JörgJörg Reeb  Almanya 1995 1998 95 6
Reina, GiuseppeGiuseppe Reina  İtalya  Almanya 1996 1999 97 22
Reinhardt, BastianBastian Reinhardt  Almanya 2000 2003 99 8
Ridder, AndreasAndreas Ridder  Almanya 1985 1995 211 11
Roggensack, GerdGerd Roggensack  Almanya 1963 1974 226 69
Ruchel, WernerWerner Ruchel  Almanya 1963 1968 93 16
Rydlewicz, RenéRené Rydlewicz  Almanya 1997 2000 69 5
Sackewitz, ChristianChristian Sackewitz  Almanya 1976 1981 150 61
Saric, AsifAsif Saric  Hırvatistan 1992 1994 50 9
Schilling, WolfgangWolfgang Schilling  Almanya 1973 1978 165 17
Schnier, DetlevDetlev Schnier  Almanya 1979 1988 201 3
Schock, Gerd-VolkerGerd-Volker Schock  Almanya 1979 1982 94 44
Schröder, HelmutHelmut Schröder  Almanya 1977 1988 313 34
Schuler, MarkusMarkus Schuler  Almanya 2004 aktiv 113 0
Schulz, DieterDieter Schulz  Almanya 1963 1974 255 15
Siese, GerdGerd Siese  Almanya 1966 1977 245 0
Simac, DamirDamir Simac  Yugoslavya 1986 1991 68 0
Srowig, GünterGünter Srowig  Almanya 1974 1976 57 8
Stein, UlrichUlrich Stein  Almanya 1976 1997 193 0
Sternkopf, MichaelMichael Sternkopf  Almanya 1997 2002 80 4
Stockhausen, HorstHorst Stockhausen  Almanya 1967 1971 123 11
Stratos, ThomasThomas Stratos  Yunanistan  Almanya 1988 2001 246 19
Studtrucker, StefanStefan Studtrucker  Almanya 1991 1999 137 36
Stürz, GeorgGeorg Stürz  Almanya 1967 1974 145 3
Triebel, AndreasAndreas Triebel  Almanya 1963 1970 120 0
van der Ven, DirkDirk van der Ven  Almanya 1999 2003 78 8
Vata, FatmirFatmir Vata  Arnavutluk 2001 2007 128 19
von Heesen, ThomasThomas von Heesen  Almanya 1994 1997 64 15
Walter, FritzFritz Walter  Almanya 1994 1997 50 25
Wehmeyer, BerndBernd Wehmeyer  Almanya 1971 1976 57 2
Weidle, RolandRoland Weidle  Almanya 1978 1980 51 1
Weissenberger, MarkusMarkus Weissenberger  Avusturya 1999 2001 54 12
Wenzel, HorstHorst Wenzel  Almanya 1969 1972 73 6
Westermann, HeikoHeiko Westermann  Almanya 2005 2007 67 5
Westerwinter, MatthiasMatthias Westerwinter  Almanya 1982 1990 109 30
Wichniarek, ArturArtur Wichniarek  Polonya 1999 aktiv 175 70
Wloka, Hans-JürgenHans-Jürgen Wloka  Almanya 1972 1974 59 6
Wloka, PeterPeter Wloka  Almanya 1972 1974 53 4
Wolf, ManfredManfred Wolf  Almanya 1974 1978 113 15
Wohlers, HorstHorst Wohlers  Almanya 1982 1986 122 4
Wuckel, MarkusMarkus Wuckel  Almanya 1993 1995 50 25
Zuma, SibusisoSibusiso Zuma  Güney Afrika 2005 aktiv 69 8

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]