Adventure Time bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Adventure Time bölüm listesi sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara

Bu liste Adventure Time çizgi dizisinin bölümlerine aittir.

Sezon görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Adventure Time seri görünümü
Sezonlar Bölümler Amerika Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Sezon DVD'si çıkış tarihi Sezon Blu-ray'i çıkış tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali Bölge 1 Bölge 2 Bölge 4 Bölge A
Pilot bölüm Ocak 2007 Yok Yok
1 26 5 Nisan 2010 (2010-04-05) 27 Eylül 2010 (2010-09-27) 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) TBA 10 Temmuz 2012[1] 9 Aralık 2013[2] 17 Kasım 2012[3] 4 Haziran 2013[4]
2 26 11 Ekim 2010 (2010-10-11) 9 Mayıs 2011 (2011-05-09) TBA TBA 4 Haziran 2013[4] TBA 4 Eylül 2013[5] 4 Haziran 2013[4]
3 26 11 Temmuz 2011 (2011-07-11) 13 Şubat 2012 (2012-02-13) TBA TBA 25 Şubat 2014[6] TBA 3 Mart 2014[7] 25 Şubat 2014[6]
4 26 2 Nisan 2012 (2012-04-02) 22 Ekim 2012 (2012-10-22) TBA TBA 7 Ekim 2014[8] TBA 7 Ekim 2014[8]
5 52 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 17 Mart 2014 (2014-03-17) 1 Aralık 2013 (2013-12-01) TBA TBA
6 TBA[9] 21 Nisan 2014 TBA 2015 TBA TBA
7 TBA TBA TBA TBA TBA TBA

1. sezon: 2010[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
1 1 "Slumber Party Panic (Pijama Partisinde Panik)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-009
2 2 "Trouble in Lumpy Space (Yumrulu Bölgede Tehlike)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-015
3 3 "Prisoners of Love (Aşk Mahkumları)" Larry Leichliter Adam Muto & Pendleton Ward 12 Nisan 2010 692-005
4 4 "Tree Trunks (Tombiş Fil)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 12 Nisan 2010 692-016
5 5 "The Enchiridion!" Larry Leichliter Patrick McHale, Adam Muto, & Pendleton Ward 19 Nisan 2010 692-001
6 6 "The Jiggler (Oyuncu)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 19 Nisan 2010 692-011
7 7 "Ricardio the Heart Guy (Yürek Ricardio)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 26 Nisan 2010 692-007
8 8 "Business Time (İş Zamanı)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 26 Nisan 2010 692-014
9 9 "My Two Favorite People (En Sevdiğim İki Kişi)" Larry Leichliter Kent Osborne & Pendleton Ward 3 Mayıs 2010 692-004
10 10 "Memories of Boom Boom Mountain (Boom Boom Dağındaki Anılar)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 3 Mayıs 2010 692-010
11 11 "Wizard (Büyücü)" Larry Leichliter Pete Browngardt, Adam Muto, & Bert Youn 10 Mayıs 2010 692-020
12 12 "Evicted! (Tahliye)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 17 Mayıs 2010 692-003
13 13 "City of Thieves" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 24 Mayıs 2010 692-012
14 14 "The Witch's Garden (Cadının Bahçesi)" Larry Leichliter Adam Muto, Kent Osborne, & Niki Yang 7 Haziran 2010 692-022
15 15 "What Is Life? (Yaşam Nedir?)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 14 Haziran 2010 692-017
16 16 "Ocean of Fear (Okyanus Korkusu)" Larry Leichliter J. G. Quintel & Cole Sanchez 21 Haziran 2010 692-025
17 17 "When Wedding Bells Thaw (Düğün Çanları Çalıyor)" Larry Leichliter Kent Osborne & Niki Yang 28 Haziran 2010 692-013
18 18 "Dungeon (Zindan)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 12 Temmuz 2010 692-023
19 19 "The Duke (Dük)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 19 Temmuz 2010 692-019
20 20 "Freak City" Larry Leichliter Tom Herpich & Pendleton Ward 26 Temmuz 2010 692-008
21 21 "Donny" Larry Leichliter Adam Muto, Kent Osborne, & Niki Yang 9 Ağustos 2010 692-018
22 22 "Henchman (Dalkovuk)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Cole Sanchez 23 Ağustos 2010 692-021
23 23 "Rainy Day Daydream (Yağmurlu Gün Hayali)" Larry Leichliter Pendleton Ward 6 Eylül 2010 692-002
24 24 "What Have You Done? (Naptınız Siz?)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 13 Eylül 2010 692-027
25 25 "His Hero (Onun Kahramanı)" Larry Leichliter Adam Muto, Kent Osborne, & Niki Yang 20 Eylül 2010 692-026
26 26 "Gut Grinder (Öğütücü)" Larry Leichliter Ako Castuera & Bert Youn 27 Eylül 2010 692-024

2. sezon: 2010–2011[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
27 1 "It Came from the Nightosphere" Larry Leichliter Adam Muto & Rebecca Sugar 11 Ekim 2010 1002-029
28 2 "The Eyes (Gözler)" Larry Leichliter Kent Osborne & Somvilay Xayaphone 18 Ekim 2010 1002-031
29 3 "Loyalty to the King (Krala Bağlılık)" Larry Leichliter Kent Osborne & Somvilay Xayaphone 25 Ekim 2010 1002-027
30 4 "Blood Under the Skin (Damardaki Kan)" Larry Leichliter Benton Conner & Cole Sanchez 1 Kasım 2010 1002-028
31 5 "Storytelling (Hikayeci)" Larry Leichliter Ako Castuera & Tom Herpich 8 Kasım 2010 1002-030
32 6 "Slow Love (Ağır Aşk)" Larry Leichliter Benton Conner & Cole Sanchez 15 Kasım 2010 1002-032
33 7 "Power Animal" Larry Leichliter Adam Muto & Rebecca Sugar 22 Kasım 2010 1002-033
34 8 "Crystals Have Power" Larry Leichliter Jesse Moynihan & Cole Sanchez 29 Kasım 2010 1002-036
35 9 "The Other Tarts" Larry Leichliter Ako Castuera & Tom Herpich 3 Ocak 2011 1002-038
36 10 "To Cut a Woman's Hair" Larry Leichliter Kent Osborne & Somvilay Xayaphone 10 Ocak 2011 1002-035
37 11 "The Chamber of Frozen Blades" Larry Leichliter Adam Muto & Rebecca Sugar 17 Ocak 2011 1002-037
38 12 "Her Parents" Larry Leichliter Ako Castuera & Tom Herpich 24 Ocak 2011 1002-034
39 13 "The Pods" Larry Leichliter Kent Osborne & Somvilay Xayaphone 31 Ocak 2011 1002-039
40 14 "The Silent King" Larry Leichliter Jesse Moynihan & Cole Sanchez 7 Şubat 2011 1002-040
41 15 "The Real You" Larry Leichliter Adam Muto & Rebecca Sugar 14 Şubat 2011 1002-041
42 16 "Guardians of Sunshine" Larry Leichliter Ako Castuera & Tom Herpich 21 Şubat 2011 1002-042
43 17 "Death in Bloom" Larry Leichliter Jesse Moynihan & Cole Sanchez 28 Şubat 2011 1002-044
44 18 "Susan Strong" Larry Leichliter Adam Muto & Rebecca Sugar 7 Mart 2011 1002-045
45 19 "Mystery Train" Larry Leichliter Kent Osborne & Somvilay Xayaphone 14 Mart 2011 1002-043
46 20 "Go with Me" Larry Leichliter Ako Castuera & Tom Herpich 28 Mart 2011 1002-046
47 21 "Belly of the Beast" Larry Leichliter Kent Osborne & Somvilay Xayaphone 4 Nisan 2011 1002-047
48 22 "The Limit" Larry Leichliter Jesse Moynihan & Cole Sanchez 11 Nisan 2011 1002-048
49 23 "Video Makers" Larry Leichliter Kent Osborne & Somvilay Xayaphone 18 Nisan 2011 1002-051
50 24 "Mortal Folly" (1. bölüm)" Larry Leichliter Adam Muto & Rebecca Sugar 2 Mayıs 2011 1002-049
51 25 "Mortal Folly" (2. bölüm)" Larry Leichliter Jesse Moynihan & Cole Sanchez 2 Mayıs 2011 1002-052
52 26 "Heat Signature" Larry Leichliter Ako Castuera & Tom Herpich 9 Mayıs 2011 1002-050

  1. ^ "Adventure Time DVD news: Press Release for Adventure Time – The Complete 1st Season". TVShowsOnDVD.com. http://tvshowsondvd.com/news/Adventure-Time-Finn-Jake-Season-1-Press-Release/16736. Erişim tarihi: April 11, 2012. 
  2. ^ "Adventure Time – Season 1 [DVD"]. Amazon.co.uk. http://www.amazon.co.uk/Adventure-Time-Season-1-DVD/dp/B00A4E8MF2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1372332871&sr=8-3&keywords=Adventure+Time. Erişim tarihi: June 27, 2013. 
  3. ^ "Adventure Time: Season 1". EzyDVD. http://www.ezydvd.com.au/DVD/adventure-time-season-1/dp/6118518. Erişim tarihi: January 16, 2012. 
  4. ^ a b c "Adventure Time – 'The Complete 2nd Season' on DVD and Blu-ray... Plus '1st Season' Blu!". TVShowsOnDVD.com. February 9, 2013. http://tvshowsondvd.com/news/Adventure-Time-Finn-Jake-Season-2/18053. Erişim tarihi: February 10, 2013. 
  5. ^ "Adventure Time: The Complete Second Season". EzyDVD. http://www.ezydvd.com.au/DVD/adventure-time-the-complete-second-season/dp/6142341. Erişim tarihi: July 2, 2013. 
  6. ^ a b "Adventure Time: The Complete Third Season". Amazon.com. http://www.amazon.com/Adventure-Time-Complete-Third-Season/dp/B00GOG120G/. Erişim tarihi: November 17, 2013. 
  7. ^ "Adventure Time – Season 3". JB Hi-Fi. http://www.jbhifionline.com.au/dvd/dvd-genres/tv/adventure-time-season-3/698748. Erişim tarihi: May 9, 2014. 
  8. ^ a b "Cartoon Network-Adventure Time-Complete 4th Season". Amazon.com. June 27, 2014. http://www.amazon.com/Cartoon-Network-Adventure-Time-Complete-Season-Blu-ray/dp/B00KH57UXS/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1403878151&sr=8-10&keywords=Adventure+Time%3A+The+Complete+Fourth+Season. Erişim tarihi: June 27, 2014. 
  9. ^ Muto, Adam (2014). "[Adam Muto noting that season six will have more than 26 episodes, but less than 52"]. Spring.me. http://new.spring.me/#!/q/581304558924350813. Erişim tarihi: April 24, 2014.