Adventure Time bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Adventure Time bölüm listesi sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara

Bu liste Adventure Time çizgi dizisinin bölümlerine aittir.

Sezon görünümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler DVD çıkış tarihleri Blu-ray çıkış tarihleri
Sezon prömiyeri Sezon finali Bölge 1 Bölge 2 Bölge 4 Bölge A
Ön gösterim 1 22 Ocak 2007 Yok
1 13 (26) 5 Nisan 2010 27 Eylül 2010 10 Temmuz 2012 5 Ağustos 2013
2 13 (26) 11 Ekim 2010 9 Mayıs 2011 -
3 13 (26) 11 Temmuz 2011 13 Şubat 2012 -
4 13 (26) 2 Nisan 2012 - -
5 26 (52) - - -

1. sezon: 2010[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
1 1 "Slumber Party Panic (Pijama Partisi)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-009
2 2 "Trouble in Lumpy Space (Yumrulu Bölgede Tehlikesi)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-015
3 3 "Prisoners of Love (Aşk Mahkumları)" Larry Leichliter Adam Muto & Pendleton Ward 12 Nisan 2010 692-005
4 4 "Tree Trunks (Tombiş Fil)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 12 Nisan 2010 692-016
5 5 "The Enchiridion!" Larry Leichliter Patrick McHale, Adam Muto, & Pendleton Ward 19 Nisan 2010 692-001
6 6 "The Jiggler (Oyuncu)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 19 Nisan 2010 692-011
7 7 "Ricardio the Heart Guy (Yürek Ricardio)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 26 Nisan 2010 692-007
8 8 "Business Time (İş Zamanı)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 26 Nisan 2010 692-014
9 9 "My Two Favorite People (En Sevdiğim İki Kişi)" Larry Leichliter Kent Osborne & Pendleton Ward 3 Mayıs 2010 692-004
10 10 "Memories of Boom Boom Mountain (Boom Boom Dağındaki Anılar)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 3 Mayıs 2010 692-010
11 11 "Wizard (Büyücü)" Larry Leichliter Pete Browngardt, Adam Muto, & Bert Youn 10 Mayıs 2010 692-020
12 12 "Evicted! (Tahliye)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 17 Mayıs 2010 692-003
13 13 "City of Thieves" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 24 Mayıs 2010 692-012
14 14 "The Witch's Garden (Cadının Bahçesi)" Larry Leichliter Adam Muto, Kent Osborne, & Niki Yang 7 Haziran 2010 692-022
15 15 "What Is Life? (Yaşam Nedir?)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 14 Haziran 2010 692-017
16 16 "Ocean of Fear (Okyanus Korkusu)" Larry Leichliter J. G. Quintel & Cole Sanchez 21 Haziran 2010 692-025
17 17 "When Wedding Bells Thaw (Düğün Çanları Çalıyor)" Larry Leichliter Kent Osborne & Niki Yang 28 Haziran 2010 692-013
18 18 "Dungeon (Zindan)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 12 Temmuz 2010 692-023
19 19 "The Duke (Dük)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 19 Temmuz 2010 692-019
20 20 "Freak City" Larry Leichliter Tom Herpich & Pendleton Ward 26 Temmuz 2010 692-008
21 21 "Donny" Larry Leichliter Adam Muto, Kent Osborne, & Niki Yang 9 Ağustos 2010 692-018
22 22 "Henchman (Dalkovuk)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Cole Sanchez 23 Ağustos 2010 692-021
23 23 "Rainy Day Daydream (Yağmurlu Gün Hayali)" Larry Leichliter Pendleton Ward 6 Eylül 2010 692-002
24 24 "What Have You Done? (Naptınız Siz?)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 13 Eylül 2010 692-027
25 25 "His Hero (Onun Kahramanı)" Larry Leichliter Adam Muto, Kent Osborne, & Niki Yang 20 Eylül 2010 692-026
26 26 "Gut Grinder (Öğütücü)" Larry Leichliter Ako Castuera & Bert Youn 27 Eylül 2010 692-024

2. sezon: 2010–2011[değiştir | kaynağı değiştir]

# # Başlık Yönetmen Yazar(lar) Yayın Tarihi Bölüm Kodu
27 1 "It Came from the Nightosphere" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-009
28 2 "The Eyes (Gözler)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-015
29 3 "Loyalty to the King (Krala Bağlılık)" Larry Leichliter Adam Muto & Pendleton Ward 12 Nisan 2010 692-005
30 4 "Blood Under the Skin (Damardaki Kan)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 12 Nisan 2010 692-016
31 5 "Storytelling (Hikayeci)" Larry Leichliter Patrick McHale, Adam Muto, & Pendleton Ward 19 Nisan 2010 692-001
32 6 "Slow Love (Ağır Aşk)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 19 Nisan 2010 692-011
33 7 "Ricardio the Heart Guy (Yürek Ricardio)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 26 Nisan 2010 692-007
34 8 "Business Time (İş Zamanı)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 26 Nisan 2010 692-014
35 9 "My Two Favorite People (En Sevdiğim İki Kişi)" Larry Leichliter Kent Osborne & Pendleton Ward 3 Mayıs 2010 692-004
36 10 "Memories of Boom Boom Mountain (Boom Boom Dağındaki Anılar)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 3 Mayıs 2010 692-010
37 11 "Wizard (Büyücü)" Larry Leichliter Pete Browngardt, Adam Muto, & Bert Youn 10 Mayıs 2010 692-020
38 12 "Evicted! (Tahliye)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 17 Mayıs 2010 692-003
39 13 "City of Thieves" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 24 Mayıs 2010 692-012
40 14 "Slumber Party Panic (Pijama Partisi)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-009
41 15 "Trouble in Lumpy Space (Yumrulu Bölgede Tehlikesi)" Larry Leichliter Elizabeth Ito & Adam Muto 5 Nisan 2010 692-015
42 16 "Prisoners of Love (Aşk Mahkumları)" Larry Leichliter Adam Muto & Pendleton Ward 12 Nisan 2010 692-005
43 17 "Tree Trunks (Tombiş Fil)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 12 Nisan 2010 692-016
44 18 "The Enchiridion!" Larry Leichliter Patrick McHale, Adam Muto, & Pendleton Ward 19 Nisan 2010 692-001
45 19 "The Jiggler (Oyuncu)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 19 Nisan 2010 692-011
46 20 "Ricardio the Heart Guy (Yürek Ricardio)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 26 Nisan 2010 692-007
47 21 "Business Time (İş Zamanı)" Larry Leichliter Luther McLaurin & Armen Mirzaian 26 Nisan 2010 692-014
48 22 "My Two Favorite People (En Sevdiğim İki Kişi)" Larry Leichliter Kent Osborne & Pendleton Ward 3 Mayıs 2010 692-004
49 23 "Memories of Boom Boom Mountain (Boom Boom Dağındaki Anılar)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 3 Mayıs 2010 692-010
50 24 "Wizard (Büyücü)" Larry Leichliter Pete Browngardt, Adam Muto, & Bert Youn 10 Mayıs 2010 692-020
51 25 "Evicted! (Tahliye)" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 17 Mayıs 2010 692-003
52 26 "City of Thieves" Larry Leichliter Sean Jimenez & Bert Youn 24 Mayıs 2010 692-012