2010 Kış Olimpiyatları yayıncıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

2010 Kış Olimpiyatları radyo ve televizyonda aşağıdaki yayıncılarla hedef kitleye ulaştırılacaktır.

Evsahibi Vancouver-Whistler alanı yayında, yayın CIVT-TV (CTV), KING-TV (NBC), CHNM-TV (Omni), ve aşağıdaki listede yer alan birçok Kanada kablolu tv kanalı vasıtasıyla gerçekleştirilecektir.

Ülke Ulusal kurum Kanallar HDTV
Arnavutluk Radio Televizioni Shqiptar Şifresiz:
TVSH
Ermenistan Public Television of Armenia Şifresiz:
ARM TV
Avustralya Nine Network
Foxtel
Şifresiz:
Nine Network
Kablo ve uydu kanalı:
Foxtel
  • Whistler SD: Channel 188
  • Creekside SD: Channel 189
  • Vancouver SD: Channel 190
  • Cypress SD: Channel 191
Şifresiz:
Nine HD
Kablo ve uydu kanalı:
Foxtel HD+: her mekan için bir kanal
  • Whistler HD: Channel 196
  • Creekside HD: Channel 197
  • Vancouver HD: Channel 198
  • Cypress HD: Channel 199
[1][2]
Avusturya ORF ORF1 ORF1 HD
Azerbaycan İctimai Televiziya və Radio Yayımları Şirkəti Şifresiz:
iTV
Beyaz Rusya National State Television and Radio Company of the Republic of Belarus Şifresiz:
First National Channel
LAD
Belçika VRT, RTBF
Euro1080
Şifresiz:
één
één+
Canvas
La Une
La Deux
Kablo ve uydu kanalı:
Exqi Plus
Exqi Sport
Bosna-Hersek Radiotelevision of Bosnia-Herzegovina Şifresiz:
BHT1
Brezilya Rede Record
Globosat
Şifresiz:
Rede Record
Kablo ve uydu kanalı:
SporTV
Internet hakları:
Terra Networks
Şifresiz:
Rede Record
Kablo ve uydu kanalı:
SporTV HD
Bulgaristan Bulgaristan Ulusal Televizyonu Şifresiz:
BNT 1
Kanada Kanada Olimpik Yayın Medya Konsorsiyumu
(CTVglobemedia / Rogers Media)
Şifresiz:

CTV (kopyası A Atlantic)[3]
V (kopyası CPAC)[4]
Omni
Kablo ve uydu kanalı:
TSN
RDS
Rogers Sportsnet
OLN
RIS
APTN
ATN
Radio:
Haber/sobet alanında seçilmiş (CKWX gibi), The FAN (CJCL / CFAC), CISQ, CITI Rogers Media istasyonları
Seçilmiş Corus Québec istasyonları, öncelikli CKAC[5]

Şifresiz:

CTV HD
V HD
Omni HD
Kablo ve uydu kanalı:
TSN HD
RDS HD
Rogers Sportsnet HD
APTN HD

[6]
Çin Halk Cumhuriyeti China Central Television CCTV-5

CCTV-HD

Hırvatistan HRT Şifresiz:
HRT2
Çek Cumhuriyeti Česká televize Şifresiz:
ČT2
Kablo ve uydu kanalı:
ČT4

ČT HD

Danimarka Danmarks Radio, TV 2 Şifresiz:
DR1
DR2
TV 2
Kablo ve uydu kanalın:
TV 2 Zulu

DR HD

Estonya ETV Şifresiz:
ETV
ETV2
Avrupa Birliği Eurosport Eurosport
Eurosport 2

Eurosport HD

Finlandiya YLE Şifresiz:
YLE TV2
YLE FST5
Canal Digital uydu kanalı ve seçili kablo tv kanalları:
YLE HD
Fransa France Télévisions France 2
France 3
France 4

France 2 HD

Almanya ARD
ZDF
Şifresiz:
Das Erste
ZDF
EinsFestival
ZDFinfokanal

Das Erste HD
ZDF HD

Yunanistan ERT ET1
Grönland KNR
Hong Kong Cable TV Hong Kong
Macaristan Magyar Televízió Şifresiz:
m1
Kablo ve uydu kanalı:
m2

m2 HD

Endonezya RCTI
Global TV
İtalya RAI
Sky Italia
Şifresiz:
Rai Due
Rai Tre
Rai Sport Più
Kablo ve uydu kanalı:
SKY Olimpia 1
SKY Olimpia 2 (Alp disiplini)
SKY Olimpia 3 (Kuzey disiplini)
SKY Olimpia 4 (Buz kayağı)
SKY Olimpia 5 (Buz hokeyi)

Şifresiz:
Rai Test HD
Cable and satellite television broadcast:
SKY Olimpia 1 HD
SKY Olimpia 2 HD
SKY Olimpia 3 HD
SKY Olimpia 4 HD
SKY Olimpia 5 HD

[7]
Japonya NHK
Fuji TV
Nippon Television
Kazakistan Arna Media Şifresiz:
Khabar
El Arna
Letonya Latvijas Televīzija Şifresiz:
LTV1
LTV7
Litvanya Lithuanian National Radio and Television Şifresiz:
LTV
LTV2
Meksika XEIMT-TV
TV Nuevo León
Hollanda NOS Şifresiz:
Nederland 1
Nederland 1 HD
Yeni Zelanda SKY Network Television Şifresiz:
Prime
Kablo ve uydu kanalı:
[[SKY

Sport]]

SKY Sport 1 HD

SKY Sport 2 HD

Norveç Norwegian Broadcasting Corporation Şifresiz:
NRK1
NRK2
Şifresiz:
NRK1 HD
[8]
Filipinler Solar Entertainment Şifresiz:
Solar TV
Kablo ve uydu kanalı:
Solar Sports
[9]
Polonya TVP Şifresiz:
TVP1
TVP2
Kablo ve uydu kanalı:
TVP Sport
TVP HD
Portekiz RTP Şifresiz:
RTP2
Romanya TVR Şifresiz:
TVR1
TVR2
TVR HD [10]
Rusya VGTRK Şifresiz:
Channel One
Russia 1
Russia 2
2 Sport 2 [11][12]
Sırbistan RTS RTS2 RTS HD
Slovakya STV Jednotka
Dvojka
Trojka
Trojka HD
Slovenya RTV Slovenija Şifresiz:
SLO2
Şifresiz:
SLO HD
Güney Kore SBS SBS SBS HD
İspanya Televisión Española TVE1
TVE2
Teledeporte
TVE HD
İsveç SVT Şifresiz broadcast:
SVT1
SVT2
SVT24
Kunskapskanalen

SVT HD

İsviçre SRG SSR idée suisse SF zwei (Almanca)
TSR 2 (Fransızca)
RSI La 2 (İtalyanca)
HD suisse
Türkiye TRT TRT 3
Ukrayna NTKU UT-1
Birleşik Krallık BBC BBC Two BBC HD
Amerika Birleşik Devletleri NBC Universal Şifresiz:
NBC
Universal Sports
Telemundo
Kablo ve uydu kanalı:
USA Network
CNBC
MSNBC
Radio:
Westwood One
NBC HD
MSNBC HD
CNBC HD
USA HD
Universal HD
[13]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ [1], Foxtel Olympic Winter Games Coverage
  2. ^ [2], Nine and Foxtel Win Olympic Coverage
  3. ^ CTV’s Hit Programs Join /A\ for a Special Two-Week Run, February 12 – 28, During Vancouver 2010, CTV press release, 2010-01-12
  4. ^ CPAC and CTV Team Up to Deliver French Olympic Coverage, CPAC / COBMC press release, 2010-02-11
  5. ^ Corus Québec Joins Canada's Olympic Broadcast Media Consortium as Exclusive French-Language Radio Partner of Vancouver 2010, COBMC press release, May 14, 2009
  6. ^ CTV/Rogers press release, January 2009
  7. ^ [3]
  8. ^ http://www.nrk.no/nyheter/kultur/1.6945889
  9. ^ http://www.solarsports.ph/winterolympics/
  10. ^ Special TVR webpage for the 2010 Olympics
  11. ^ Sport-express Rusça: Заключены контракты на трансляции с крупных соревнований, включая Олимпийские игры в Ванкувере и чемпионат мира по футболу в ЮАР
  12. ^ Vesti Rusça: К Зимней Олимпиаде в России появится новый спортивный канал
  13. ^ [4], 2010 Olympic TV Schedule