2007 İtalya Bisiklet Turu takımlar ve bisikletçiler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

2007 İtalya Bisiklet Turu'ndaki takımlar ve bisikletçiler listesi ve sonuçları:

Quick Step-Innergetic[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Quick Step-Innergetic
1 İtalya Paolo Bettini
2 Hollanda Addy Engels
3 İtalya Mauro Facci
4 İtalya Leonardo Scarselli
5 İsviçre Hubert Schwab
6 İtalya Andrea Tonti DNS Stage 3
7 İtalya Matteo Tosatto
8 Belçika Jurgen Van de Walle
9 İtalyaGiovanni Visconti

Astana[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Astana
11 İtalya Paolo Savoldelli
12 Kazakistan Maxim Gourov
13 Lüksemburg Benoit Joachim
14 Kazakistan Assan Bazayev
15 Kazakistan Serguei Yakovlev
16 İtalya Eddy Mazzoleni
17 Kazakistan Andrey Mizourov
18 İsviçre Steve Morabito
19 Kazakistan Dmitriy Muravyev

Saunier Duval - Prodir[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Saunier Duval
21 İtalya Gilberto Simoni
22 İsviçre Rubens Bertogliati
23 Letonya Raivis Belohvosciks
24 İspanya David Cañada
25 İspanya Ángel Gómez
26 İtalya Manuele Mori
27 İspanya Iban Mayo
28 İtalya Leonardo Piepoli
29 İtalya Ricardo Ricco

Lampre-Fondital[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Lampre-Fondital
31 İtalya Damiano Cunego
32 İtalya Matteo Bono
33 İtalya Marzio Bruseghin
34 İtalya Marco Marzano
35 İtalya Danilo Napolitano
36 Slovenya Gorazd Stangelj
37 Polonya Sylvester Szmyd
38 İtalya Paolo Tiralongo
39 İspanya Francisco Javier Vila Errandonea

Acqua & Sapone - Caffe Mokambo[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Acqua & Sapone - Caffe Mokambo
41 İtalya Stefano Garzelli
42 İtalya Dario Andriotto
43 Rusya Alexandr Arekeev
44 İtalya Gabriele Balducci
45 İtalya Massimo Codol
46 Beyaz Rusya Andrei Kunitski
47 İtalya Simone Masciarelli
47 İtalya Giuseppe Palumbo
48 Beyaz Rusya Branislau Samoilau

Ag2r Prévoyance[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Ag2r Prévoyance
51 İtalya Rinaldo Nocentini
52 Fransa Hubert Dupont
53 Ukrayna Yuriy Krivtsov
54 Fransa Julien Loubet
55 Fransa Laurent Mangel
56 Fransa Lloyd Mondory
57 Fransa Carl Naibo
58 Fransa Christophe Riblon
59 Beyaz Rusya Alexandre Usov

Bouygues Télécom[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Bouygues Télécom
61 Fransa Olivier Bonnaire
62 Fransa Nicolas Crosbie
63 Fransa Pierre Drancourt
64 Fransa Yohann Gene
65 Fransa Arnaud Labbe
66 Fransa Yoann Le Boulanger
67 Fransa Alexandre Pichot
68 Fransa Franck Rénier
69 Fransa Thomas Voeckler

Caisse d'Epargne[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Caisse d'Epargne
71 İspanya David Arroyo
72 Fransa Eric Berthou
73 İspanya Joan Horrach DNS Stage 5 (etap 5 start almadı)
74 İspanya Pablo Lastras
75 İspanya Alberto Losada
76 İspanya Aitor Perez
77 İspanya José Joaquín Rojas Gil
78 Rusya Alexei Markov
79 Fransa Mathieu Perget

Ceramica Panaria - Navigare[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Ceramica Panaria - Navigare
81 İtalya Emanuele Sella
82 Kolombiya Luis Felipe Laverde
83 Meksika Julio Alberto Pérez Cuapio
84 İtalya Andrea Pagoto
85 İtalya Domenico Pozzovivo
86 İtalya Fortunato Baliani
87 İtalya Paride Grillo
88 İtalya Luca Mazzanti
89 Arjantin Maximiliano Richeze

Cofidis[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Cofidis
91 Kolombiya Iván Parra
92 Fransa Frédéric Bessy
93 Fransa Mickaël Buffaz
94 Fransa Hervé Duclos-Lassalle
95 İspanya Bingen Fernandez
96 Hollanda Mathieu Heijboer
97 Fransa Amaël Moinard
98 Fransa Tristan Valentin
99 İsviçre Steve Zampieri

Crédit Agricole[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Crédit Agricole
101 İtalya Pietro Caucchioli
102 İtalya Francesco Bellotti
103 Macaristan Laszlo Bodrogi
104 Yeni Zelanda Julian Dean
105 İtalya Angelo Furlan
106 Fransa Patrice Halgand
107 Fransa Christophe Kern
108 Norveç Thor Hushovd
109 İrlanda Nicolas Roche

Discovery Channel Pro Cycling Team[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binnici Final Genel Klasman pozisyonu
Discovery Channel Pro Cycling Team
111 Ukrayna Yaroslav Popovych DNS Etap 13 (etap 13 start almadı )
112 Ukrayna Volodymyr Bileka
113 Birleşik Krallık Steve Cummings
114 Amerika Birleşik Devletleri George Hincapie DNS Etap 12 (etap 12 start almadı)
115 Çek Cumhuriyeti Pavel Padrnos
116 İspanya José Luis Rubiera
117 Belçika Jurgen van Goolen
118 Danimarka Brian Vandborg DNF Etap 14 (etap 14, etabı bitirmedi )
119 Avustralya Matthew White

Euskaltel-Euskadi[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Euskaltel-Euskadi
121 İspanya Benat Albizuri
122 İspanya Koldo Fernandez
123 İspanya Dionisio Galparsoro
124 İspanya Aitor Hernandez
125 İspanya Markel Irizar
126 İspanya Anton Luengo
127 İspanya Aketza Pena
128 İspanya Iban Velasco
129 İspanya Joseba Zubeldia

Française des Jeux[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Française des Jeux
131 Fransa Carlos da Cruz DNS Stage 1 (etap 1 start almadı)
132 Fransa Arnaud Gérard
133 Yeni Zelanda Timothy Gudsell
134 Fransa Liliagn Jégou
135 Güney Afrika Ian McLeod DNF Stage 4 (4ncü etabı bitirmedi)
136 Fransa Cyrille Monnerais
137 Fransa Francis Mourey
138 Fransa Fabian Patanchon
139 Finlandiya Jussi Veikkanen

Gerolsteiner[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Gerolsteiner
141 İtalya Davide Rebellin
142 Almanya Robert Förster
143 Almanya Thomas Fothen
144 İtalya Oscar Gatto
145 Almanya Tim Klinger
146 Almanya Sven Krauss
147 Almanya Volker Ordowski DNF Stage 2 (2nci etabı bitirmedi)
148 Almanya Matthias Russ
149 İsviçre Oliver Zaugg

Liquigas[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Liquigas
151 İtalya Danilo Di Luca
152 İtalya Enrico Gasparotto
153 Hırvatistan Vladimir Miholjevic
154 İtalya Vincenzo Nibali
155 İtalya Andrea Noè
156 İtalya Franco Pellizotti
157 İtalya Alessandro Spezialetti
158 İtalya Alessandro Vanotti
159 Birleşik Krallık Charles Wegelius

Predictor-Lotto[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Predictor-Lotto
161 Avustralya Robbie McEwen
162 İtalya Dario Cioni
163 İspanya Josep Jufré
164 Avustralya Matthew Lloyd
165 Belçika Mario Aerts
166 Belçika Jurgen Van Den Broeck
167 Belçika Wim Van Huffel
168 İtalya Stefano Zanini
169 Avustralya Nick Gates

Rabobank[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Rabobank
171 Danimarka Michael Rasmussen
172 Kolombiya Mauricio Ardila
173 Avustralya Graeme Brown DNF Stage 3 (3ncü etabı bitirmedi)
174 Hollanda Koos Moerenhout
175 Hollanda Max van Heeswijk
176 Rusya Dmitry Kozontchouk
177 Hollanda Leon Van Bon
178 Avustralya William Walker
179 İspanya Pedro Horrillo

Team CSC[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Team CSC
181 İsviçre Fabian Cancellara
182 Amerika Birleşik Devletleri David Zabriskie
183 Lüksemburg Andy Schleck
184 Arjantin Juan José Haedo
185 Rusya Alexandr Kolobnev
186 Danimarka Michael Blaudzun
187 Danimarka Matti Breschel
188 Ukrayna Volodymir Gustov
189 Norveç Kurt-Asle Arvesen

Team Milram[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Team Milram
191 İtalya Alessandro Petacchi
192 İtalya Alessandro Cortinovis
193 İtalya Sergio Ghisalberti
194 Almanya Christian Knees
195 Avustralya Brett Lancaster
196 Almanya Martin Müller
197 İtalya Alberto Ongarato
198 İtalya Fabio Sabatini
199 İtalya Mirco Lorenzetto

Tinkoff Credit Systems[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
Tinkoff Credit Systems
201 İtalya Salvatore Commesso
202 Rusya Evgeni Petrov
203 İtalya Daniele Contrini
204 Rusya Ivan Rovny
205 İspanya Ricardo Serrano
206 Rusya Mikhail Ignatiev
207 Rusya Pavel Brutt
208 İtalya Elio Aggiano
209 Rusya Nikolai Trusov

T-Mobile Team[değiştir | kaynağı değiştir]

No Binici Final Genel Klasman pozisyonu
T-Mobile Team
211 Kanada Michael Barry DNS Stage 2 (etap 2 start almadı)
212 İtalya Lorenzo Bernucci
213 Avustralya Adam Hansen DNS Stage 3 (etap 3 start almadı)
214 Yeni Zelanda Gregory Henderson
215 Belçika Axel Merckx
216 Amerika Birleşik Devletleri Aaron Olsen
217 İtalya Marco Pinotti
218 Çek Cumhuriyeti Frantisek Rabon
219 Almanya Thomas Ziegler